Dodaj do ulubionych

Pierze kupuje

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:08
graja mi w sercu
anielskie chory
jakies wariacje
i uwertury

choc mi do swietej
droga jest dluga
czuje jak z ramion
kielkuja piora

jeszcze niewielkie
calkiem niesmiale
i do latania
niedoskonale

ale już mogę
smialo powiedziec
ze do sufitu
da się podleciec

nie pytaj mily
nie draz kochana
skad we mnie taka
chec do latania

może to wiosny
jakas potrzeba
ze mnie tak ciagnie
dzisiaj do nieba

to moje niebo
nie jest tez swiete
ma calkiem ludzkie
i cieple rece

tylko mi jeszcze
pior trzeba troche
wtedy się moze
w przestworza wzniose
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: Pierze kupuje 18.05.02, 22:12
      kurde samanta, zebym ja wczesniej wiedziala ze ty pierza potrzebujesz.....
      wlasciciele lokalu wlasnie sobie KFC zamowili, przyjechal koles, moglabym sie
      spytac czy i pierza nie dowiozlby.....
      • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:23
        to moze pomozesz mi Only i oskubiemy poprostu kogos cio?
    • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 22:12
      Samanciu, zakochałaś się?
      • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:16
        a tam,zaraz siem zakochalas. jak siem czlowiek nachla ziubera to spiewa. Z moim sznapsbarytonem
        ciezko piewac bo zaraz sasiedzi policje by wezwali ,no to sobie wierszyki klece,a co ,nie wolno juz ?:)))
        • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 22:20
          Gdyby Ci ktoś próbował zabronić, to tylko mrugnij.Natchnęłaś mnie idę po
          pifko:)))
          • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:22
            ty i pifffffo? Nie koniak? Nie woda a pifffo? koniec swiata pani Popiolkowa!
            • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 22:28
              Wiosna, można zmniejszyć liczbę oktanów:)))A poza tym ja naprawdę lubię
              pifko:)))
              • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:30
                jak zaczniesz chlac denaturat to zapodam ci przepis na destylacje;)))) Co slychac w Irlandii?:))
                • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 22:33
                  Cholera, jeszcze nie szukałem.Wszystkie duperele przełożyłem po 7 czerwca;)
                  • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:35
                    Coooo?Irlandia to duperela? A niech ciem drzwi scisna! No ale tak,jak siem marzy o zaczarowanym
                    guziczku z watku obok to mozna o bozym siwecie zapomniec hehehehe:)))
                    • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 22:39
                      Właśnie Sharon Stone podniosła mi ciśnienie, pokazując bobra:)))
                      • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:45
                        i tu ciem cuksik nie rozumiem.Zupelnie nie wiem o czym gadasz.masz za to plusa!
                        • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 22:53
                          Jak to oczym?O parapetówie:)))
                          • Gość: samcia Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:54
                            a co ma parapetowa z bobrami? Kuwa,ktos tu jezd narabany i to nie jestem ja.Masz drugiego plusa!!!
                            • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 22:58
                              To był mały komentarz do tego co widzę w TV.Znowu pomyliłem wątki? ;)
                              • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:08
                                chiba tak,ale wiesz podobno autovidol i denaturat sieja spustoszenia w narzadzie wzroku wiec siem nie dziw;)
                                • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 23:13
                                  No dobrze, przyznam się.Koniaczek był wcześniej.Teraz utrwalam go pifkiem:)))
                                  • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:17
                                    No i prosze jak ja cie kuwa juz znam moczymordo jedna!;)))
                                    • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 23:22
                                      Małe sprostowanie.To ja Cię znam, a Tobie tylko czasem udaje się zgadnąć;)
                                      • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:26
                                        Tak naprawde cuksik to nie znasz mnie i niewiele o mnie wiesz:)
                                        • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 23:32
                                          No dobrze, zgadzam się na opcję zerową.Znamy się porównywalnie:)
                                          • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:37
                                            To mnie siem podoba,nie ma jak kompromis:))))))))
                                            • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 23:40
                                              No widzisz.Czasem potrafimy się dogadać;)
                                              • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:46
                                                No cos ty!toz my siem zawsze dogadujemy cuksik!:)
                                                • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 23:49
                                                  Właśnie to chciałem powiedzieć:)))
                                                  • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:52
                                                    jak stare ,dobre malzenstwo hahahaha!;))))))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 18.05.02, 23:55
                                                    Ty to powiedziałaś:)))))))
                                                  • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 23:56
                                                    Toz pijana nie jezdem i wiem co powiedzialam.:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:02
                                                    A ziuberka to niby gdzie wy(h)lałaś? :)))
                                                  • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 00:11
                                                    w marzeniach cuksik;)))))
                                                  • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:21
                                                    Nie wierz nigdy kobiecie... :)
                                                  • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 00:22
                                                    teraz dopiero to zrozumiales?:))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:30
                                                    Ciągle mi to powtarzasz, ale dopiero dotarło:)
                                                  • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 00:37
                                                    Ciekawe czy utrwalisz te wiedze czy do jutra zapomnisz?:)))))) Ide spac Cuksik,padam juz.Dobranoc:)))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: Pierze kupuje IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 19.05.02, 00:42
                                                    Dobranoc Samciu:)
                                                  • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 21:30
                                                    Bez przesady ,o tej godzinie jeszcze nie spie.
                                                  • crimen Re: Pierze kupuje 19.05.02, 21:31
                                                    Samciu, przetrzyj oczka:)))
                                                  • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 21:32
                                                    ojej,przeca wiem ze wczoraj to pisales.taka narabana nie jezdem
                                                  • crimen Re: Pierze kupuje 19.05.02, 21:42
                                                    Ja też wiem że Ty tylko trzepoczesz rzęskami i obserwujesz:)))
                                                  • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 21:44
                                                    crimen,kiedy ty mnie widziales trzepoczaca rzeskami?Powinienes juz wiedziec ze nie jestem takim
                                                    typem baby.na tyle to juz mnie chyba znasz?
                                                  • crimen Re: Pierze kupuje 19.05.02, 21:52
                                                    Znam, ale rzęski też posiadasz.Znaczy teoretycznie możesz;)
                                                  • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 21:54
                                                    teoretycznie moge ale jakos nie uznaje debilnych sztuczek w uwodzeniu facetow.ja jestem prosta
                                                    baba i mowie co mysle. Kto by mi kazal rzeskami kuwa trzepotac jak debilce?
                                                  • crimen Re: Pierze kupuje 19.05.02, 21:58
                                                    Wiem, Ty i bez tego owijasz ich dookoła palca;)
                                                  • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 22:04
                                                    Co ty cuks chrzanisz?! Nikogo nie owijam wokol palca.sama z soba sobie nie radze za co dopiero z
                                                    innymi. Kurwa,sorki.Tys niewinien a ja ryja dre na ciebie.Najlepiej chyba jak pojde spac. Przepraszam
                                                    cuksik
                                                  • crimen Re: Pierze kupuje 19.05.02, 22:10
                                                    Podrzyj Samantko, może Ci ulży.Na Ciebie się nie obrażę.
                    • cykuta Re: Pierze kupuje 18.05.02, 22:40
                      Witaj Samcia-mądra kobeto
                      pierza dzis nie mam tylko siebie a ludzie i tego nie chca :((((
                      • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:44
                        Ty siem cykuta ludzmi nie przejmuja.jak ciem ludzie nie kca to znaczy ze durne jakies. Splun przez
                        lewe ramie co by od urokow siem uchronic ,przytul siem do samci i wygadaj kochanienka.
                        • cykuta Re: Pierze kupuje 18.05.02, 22:48
                          Samcia,bo wiesz ......ja na czta poszlam,a tam......nic
                          zaden ie chcial poprobowac :(((
                      • onlyania Re: Pierze kupuje 18.05.02, 22:47
                        Cykuto, a czy to ty jestes ta poszukiwana Cykuta S.????
                        he he he
                        • cykuta Re: Pierze kupuje 18.05.02, 22:51
                          nie.........jam ta normalna do winka jeno ;)))
                          • onlyania Re: Pierze kupuje 18.05.02, 22:53
                            ta cykutaS tez byla normalna, a przynajmniej tak twierdzila
                          • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:53
                            cykuta ,ty siem zglos do mnie to ja ci powiem gdzie mozna siem rozerwac;))) Ja juz dalam sobie
                            sianka bo mam inne kolko zainteresowan ale sluze pomoca;))) Jak kcesz to wliz na czata
                            • cykuta Re: Pierze kupuje 18.05.02, 22:56
                              wlaze,tyko zobacz.....czy tak zle wygladam ;)))
                              • Gość: samanta Re: Pierze kupuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 22:57
                                pikna jezdes,mowie jako zem wioskowa jasnowidzka przecie;)))
    • kitek1 oooo, nasze "piekne i inteligentne"... 19.05.02, 00:24
      pierze skupuja:)
      • Gość: samanta Re: oooo, nasze IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 00:36
        nio,a co,nie wolno?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka