20.05.02, 09:57
zlituj sie, wszystko na tym forum wyrywasz;))) dla kobiet w wieku podeszlym nie
zostawilas zupelnie nic:)))nawet nie dajesz mi sie wylansowac! no i oskar mi
przechodzi... niekoniecznie kolo nosa:)))

saQQara- kobieta podeszla:))
Obserwuj wątek
    • czarna_pantera2 Re: Pantera!! 20.05.02, 10:08
      kurna szaqi toz ja staruszka przy tobie hihihi ale ciiiiiii......:) hej gorale
      nie bita sie ma goralka 2 warkocze podzielita sie hihihi (no teraz jak juz sie
      przyznalam moje akcje spadna:( buuuuu ale czego nie robi sie dla szaki:)
      • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 10:35
        nie bierz mnie pod wlos;) wiadomo ogolnie jest ze jako 70-letnia babcia uzywam
        juz balkonika z turbodoladowaniem i codziennie podciagam zmarszczki na gumkach
        za uszami;)
        stad moja prosba, zostaw mi cos, lata nie te i niedowidze/niedoslysze i nie
        dobiegne:)))

saQQara-wiecznie zywa:)
        • czarna_pantera2 Re: Pantera!! 20.05.02, 10:41
          ja zawsze uzywam zelazka:) bez wyprasowania sie rano nie wychodze z domu hihihi
          • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 10:44
            ja naciagam rajstopy, na glowe, paniom w telewizji to pomaga:)))
            • czarna_pantera2 Re: Pantera!! 20.05.02, 10:49
              hihihi lepiej przyznaj sie ile bankow tak obrobilas:)
              • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 11:24
                nawet calkiem sporo, ale cicho sza, kasa sie rozeszla na kilku mlodych
                kochankow;)
                teraz ja szukam sponsora, wiec sie zlituj i mnie nie demaskuj... cholera,
                zmarszczki mam, musze nalozyc 90DEN:)))
                • czarna_pantera2 Re: Pantera!! 20.05.02, 11:28
                  zycie kobiet w naszym wieku to ciagla walka o przetrwanie, czy mlodzi tego nie
                  widza?!!!:)
                  • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 11:29
                    nie widza!!! i wiesz co mowia jak sie dowiedza ile masz lat?
                    ale stara dupa jestes!! niech to szlag:))
                    wtedy rozumiem, ze nawet koc na glowie nie pomoze...:((
                    • czarna_pantera2 Re: Pantera!! 20.05.02, 12:07
                      mowisz, ze az tak zle!!!!
                      nie dobijaj mnie!!!
    • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 11:27
      No i co?Przed kamerę się rwą, a gdzie dola dla menago?Witajcie:)))
      • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 11:28
        czesc:)) chcesz mnie lansowac? ;)dam Ci lwia czesc, powiedzmy 1/10;)
        • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 11:31
          Pewnie że chcę.Zaczekaj tylko odłożę kamerę:)))
          • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 11:34
            Swietnie:)) to mnie lansuj a ja sobie bede manjikjur robila:))
            • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 11:37
              Trochę mnie to rozprasza, no ale nie narzekajmy.Mogłabyś szydełkować na
              przykład:)))
              • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 11:40
                albo robic na drutach o najwiekszym rozmiarze;) ok, menjikjur done, teraz
                pedikjur, pozwolisz?:)
                • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 11:46
                  A mam inne wyjście?Rób się na bóstwo, jeśli masz być lansowana:)))
                  • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 11:53
                    ja juz jestem zrobiona na bostwo, ale nie widze tego lansowania;)
                    • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 12:04
                      Tego się nie widzi, to się czuje:)))
                      • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 12:17
                        no tak, to z powodu niewygodnej pozycji, chwileczke.... ok, juz czuje;)
                        a gdzie szesciocyfrowa gaza? o oskara zapytam pozniej:))
                        • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 12:19
                          Gaża może być nawet siedmiocyfrowa, ale aby wyjąć trzeba włożyć:)))
                          • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 12:27
                            CZUJE ze to lansowanie bedzie mnie drogo kosztowac:) a myslalam ze moze znajde
                            chwilke na obserwacjie sufitu;)))
                            • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 12:32
                              Nic z tego.Przed kamerą trzeba grać.Widz nie może się zorientować że udajesz:)))
                              • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 12:37
                                mam wiecej zapalu z siebie wykrzesac? okey, ale za taki naklad wczucia naleza mi
                                sie 2 oscary i 5 nominacji:))

• Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 12:42
                                  Staraj się.Od siebie dołożę jeszcze tytuł Miss gracja i wczasy na Bahamach:)))
                                  • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 12:45
                                    oooo:))az tak mam sie postarac? a polise na zycie masz? tak tylko pytam;)
                                    • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 12:53
                                      To oczywiste.Przecież po wylansowaniu stajesz się cenna:)))
                                      • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 13:03
                                        misunderstanding;) czy TY masz wykupiona polise, bo jak ja zaczne sie naprawde
                                        starac, to chociaz sierotki glodne nie beda:))
                                        • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 13:08
                                          W Ciebie ładuję kasę.O sobie pomyślę gdy Ty zaczniesz przynosić jakieś
                                          zyski.Pamiętaj jakby co o głodnych sierotkach;)))
                                          • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 13:19
                                            Przydalby mi sie jakis ladny dom z basenem i samochod, w niebieskim mi do twarzy.
                                            a o sierotkach pomysle, tylko mam nadzieje ze nie masz druzyny pilkarskiej, bo
                                            wtedy musialabym sie naprawde starac;)

• Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 13:26
                                              Jakby Ci tu powiedzieć?Dużo podróżowałem.Nie wiem ile tego świecie zostało?
                                              Liczę na Twoje dobre serce:)))
                                              • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 13:34
                                                jadlam duzo kamy wiec mam serce jak dzwon, wczuje sie i pomoge bo pewnie sie
                                                wzrusze:)) to jak z tym basenem?
                                                • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 13:38
                                                  Lezio miał rację.Jesteś pijawa;)Dobra, biorę kredyt i masz basen:)))Ratownika
                                                  też? ;)
                                                  • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 13:42
                                                    rozczulilam sie, chcesz sie zapozyczyc dla mnie? odkladam pilniczek do paznokci:))

• Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 13:46
                                                    No przecież mówiłem że masz dobre serce:)))
                                                  • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 13:51
                                                    Alez oczywiscie ze tak:)) to kiedy ten oskar? uprzedzalam ze pozniej zapytam;)

• Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 13:56
                                                    Robię co mogę.Szukam faceta;)
                                                  • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 13:57
                                                    szukaj szukaj, ladnie sie odwdziecze:))
                                                  • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 14:03
                                                    Znajdę.I tak potrzebujesz bodyguarda:)))
                                                  • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 14:09
                                                    bodygarda juz chyba mam? (tu patrze znaczaco na lansujacego mnie pana rezysera,
                                                    ktory moglby wystapic w glownej roli):))
                                                  • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 14:12
                                                    No dobrze.Nie podlizuj się.Chciałem Ci jakiegoś samczyka sprezentować, ale
                                                    skoro nie chcesz...:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 14:28
                                                    Szakirko, pora na mnie.Znikam.Miłego dnia.Buziaczek:)
                                                  • saqqara Re: Pantera!! 20.05.02, 14:28
                                                    No, az tak strasznie lapami sie nie zapieram, ale skoro pan rezyser tak nalega:))

• Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 20:18
                                                    Jakimi łapami?Przepoczwarzasz się w Panterkę? :)))
      • czarna_pantera2 Re: Pantera!! 20.05.02, 11:29
        o kurna , ale wpadka:) hihihi
        • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 11:32
          Udaję że nic nie widziałem;)
          • czarna_pantera2 Re: Pantera!! 20.05.02, 11:34
            masz calusa za to:) my z szakira i tak tylko fantazjowalysmy:)
            • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 11:38
              Szkoda że tylko fantazjujecie.Ja i Menik lubimy nasze fantazje wprowadzać w
              życie:)))
              • czarna_pantera2 Re: Pantera!! 20.05.02, 11:46
                tylko ze ja w moich fantazjach posuwam sie czasami za daleko:)
                • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 11:51
                  Ty też używasz skalpela??????????? :)))))))))))))))
                  • czarna_pantera2 Re: Pantera!! 20.05.02, 11:54
                    jaaaaaaaaaaaaaaa????????????? az tak mi zle oczu patrzy!!!! ja golymi rencami!
                    hihihi:)
                    • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 12:05
                      Tak tylko zapytałem, bo jest tu taka jedna która ma fantazje związane ze
                      skalpelem:)))
                      • czarna_pantera2 Re: Pantera!! 20.05.02, 12:09
                        Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Tak tylko zapytałem, bo jest tu taka jedna która ma fantazje związane ze
                        > skalpelem:)))

OSOBISCIE WOLE SIE TAPLAC w oliwce niz w kaluzy krwi:)
                        • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 12:10
                          Zapasy topless?Mogę popatrzeć? ;)
                          • czarna_pantera2 Re: Pantera!! 20.05.02, 12:12
                            przeciez wiesz ze lubie sie wywijac:)
                            • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 12:16
                              Toteż nie chcę Cię łapać, tylko zobaczyć.Na razie ;)))
                              • czarna_pantera2 Re: Pantera!! 20.05.02, 12:29
                                hmmm:) a pokazesz mi sie tez?:)
                                • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 12:32
                                  Nie jestem niewidzialny:)))
                                  • czarna_pantera2 Re: Pantera!! 20.05.02, 12:35
                                    haha niewidzialny :)) to w takim razie tez bys nic nie zobaczyl:), ale mysle ze
                                    niewidzialni maja bogata wyobraznie, ktora nadrabiaja:)))
                                    • Gość: Crimen Re: Pantera!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 12:41
                                      Panterko to było podwójne zaprzeczenie, ale bogatą wyobraznię i tak posiadam:)))
                                      • men_ A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 12:43
                                        gadacie, a tam wątek stygnie :))
                                        Więcej Wam nie założę takiego kuszącego wątka, kiście się tutaj !:)
                                        • Gość: Crimen Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 12:54
                                          Już nie stygnie, ale miałeś mówić o sobie:)))
                                          • men_ Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 13:20
                                            Ja już o niektórych swoich napisałem - teraz kolej na was dzieci :)
                                            • czarna_pantera2 Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 13:23
                                              wiedza i doswiadczeniem trzeba sie dzielic:) (a swoja droga chyba przegapilam
                                              kilka watkow:)
                                              • men_ Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 13:24
                                                Jakich ???
                                                Czyżbyś proponowała spotkania nas czworga, celem teoretycznej wymiany
                                                poglądó ?:)
                                                • Gość: Crimen Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 13:28
                                                  Menik, o pazurkach już wiesz.Twoja kolej:)))
                                                  • men_ Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 13:29
                                                    E tam, moje były: winda, prysznic, wanienka ..:))

A dzieci chcą tak wszystko na gotowe ? - może jeszcze mam powiedzieć jak
                                                    futerko się zdejmuje z dzikich kotek ?:)
                                                  • saqqara Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 13:34
                                                    rekami najprosciej, ale mozna i zebami;)
                                                  • Gość: Crimen Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 13:40
                                                    Gdy stworzy się odpowiedni nastrój, futerko samo się zsuwa:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 13:41
                                                    tiruriru
                                                  • saqqara Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 13:43
                                                    mam nadzieje, ze kostki zostaja na swoim miejscu:)
                                                  • Gość: Crimen Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 13:48
                                                    Wiem co mówię:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 13:49
                                                    ha ha ha
                                                  • czarna_pantera2 Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 13:48
                                                    futro jeszcze geste, wiec trudno znalezc zapiecie hihihi
                                                  • Gość: Crimen Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 13:54
                                                    W razie czego poproszę o pomoc właścicielkę:)))
                                                  • saqqara Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 13:57
                                                    a jesli zapiecie jest na plecach?
                                                  • czarna_pantera2 Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 14:02
                                                    szaki:) mam przerabane:) bez instrukcji obslugi sie nie obedzie
                                                  • saqqara Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 14:04
                                                    hehehe, nie lam sie, moze Crimen ma cos wspolnego z pomyslowym Dobromirem? ;)
                                                  • Gość: Crimen Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 14:04
                                                    No trudno, wtedy w szale namiętności użyję zębów:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 14:05
                                                    tylko nie gryz!!!!! (tak mocno hihihi)
                                                  • saqqara Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 14:06
                                                    juz widze jak sie siersc unosi w powietrzu;) czy to nowy rodzaj depilacji?
                                                  • czarna_pantera2 Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 14:08
                                                    hihihi jaki tani:)
                                                  • saqqara Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 14:10
                                                    poki mu sie kable nie przepala;)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 14:12
                                                    hahaha i wtedy moze byc niezle spiecie:) a on sie boi pradu wiec umiejetnie
                                                    lawiruje:)
                                                  • Gość: Crimen Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 14:14
                                                    Panterko, nie wiedziałem że masz łaskotki:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 14:16
                                                    mam, ale nie powiem gdzie:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 14:17
                                                    czuje ze zmienie futrko na cos twardszego
                                                  • Gość: Crimen Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 14:26
                                                    Chcesz żebym sobie zęby połamał;)Uciekam Panterko.Obowiązki.Buziaczek:-*
                                                  • czarna_pantera2 Re: A Wy se tutaj dzieci o jakichs duperelach 20.05.02, 14:27
                                                    cmok:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka