Dodaj do ulubionych

Polscy faceci są do bani!!!!!!!

08.01.05, 21:21
Polacy to w wiekszosci szare myszy. W klubach i na ulicy nie ma na kim oka
zawiesić. Nie dbaja o siebie, nie umieją się ubrać, tańczyć ani z klasą
podrywac kobiety. Jeśli zdarzy się jakiś fajny przystojniaczek, zaraz inni
faceci mówią, że wygląda jak pedał. My, Polki, marnujemy się w tym kraju.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa tam Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.05, 21:24
      ale na szczescie sa tanie bilety lotnicze, wiec mozna sobie na weekend skoczyc
      np do Londynu lub Berlina albo innego Stuttgartu, no nie:))?
      • wietka Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 08.01.05, 21:31
        a tam co?
        tabuny przystojniaczków do wzięcia?
        • Gość: aaa tam Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.05, 21:35
          To tylko przypuszczenia, bo jesli nie ma w Polsce to gdzies musza byc skoro wie
          jak powinien wygladac "superfacet". To moze tam oni sa, ci superfaceci?
          • wietka Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 08.01.05, 21:40
            hm, a jaki facet to superfacet?
            • Gość: aaa tam Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.05, 21:57
              nie wiem ja nim nie jestem
              • Gość: aaasdds asdasd <a href="http://dupki.pl">ale jaja</a> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 17:16
                dasczxvewe ale jaja
        • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 08.01.05, 22:30
          Dokładnie! A najlepsze kąski są w Mediolanie i Neapolu.
          • Gość: aaa tam Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.05, 19:39
            moj wpis byl ironiczny, dziwie sie ze tego nie zauwazylas:))
    • walnientynka Polscy faceci są na bani!!!!!!! 08.01.05, 21:39
      bo polskie facetki,
      takie szpetne:(
      • bez_mapy Re: Polscy faceci są na bani!!!!!!! 08.01.05, 22:35
        fajnie by było, gdyby Polacy od czasu do czasu założyli jakąś obcisłą koszulkę,
        sexowne spodnie podkreślające zgrabny tyłeczek, użyli maści przeciwtrądzikowej,
        zrobili sobie super fryzurę. Przecież od kobiet tego wymagają. A my uwielbiamy
        sexownych facetów. Dbanie o siebie jest wyrazem szacunku dla płci przeciwnej.
        • didi83 Re: Polscy faceci są na bani!!!!!!! 08.01.05, 22:41
          Nie lubie obcislych bluzek na mezczyznach.. "mezczyznom Lalkom" STANOWCZO
          mowimy NIE !!!
          zadbany OWSZEM.. ale ... w meskim kierunku :]
    • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 08.01.05, 22:37
      Nie przesadzajcie... czasami widzi sie fajny Okaz :]
      fakt, ze wiekszosc z nich w Polsce mieszcza yhym czasowo :D czyli ma 2/lub
      wiecej/ miejsc zamieszkania i tylko jedno jest w polsce :] -przynajmniej co do
      moich Okazow/Znajomych :]
      • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 08.01.05, 22:43
        Bo bieda facetów niestety niszczy,jak też zbyt wygórowane żądania niektórych
        pięknych pań,którym obojętne jest,czy mąż się na śmierć przy pracy za 1000 zeta
        zaora.Ważne aby mieć fajny ciuch,jak najlepszy samochód,przy tym potrzeby męża
        oraz czasem i dziecka mogą sobie poczekać.Inaczej mówiąc-jak wygląda kraj tak
        wyglądamy my.O paniach też niestety nie da się wiele dobrego powiedzieć.
        • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 08.01.05, 22:45
          Praca za 1000zeta... bez przesady .. TO NIE MEZCZYZNA/ TO NIE CZLOWIEK ... TO
          NIEUDACZNIK...
          • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 08.01.05, 22:50
            Po pierwsze, żeby dobrze wyglądac nie trzeba kasy, a chęci i wyobraźni: żeby
            mieć fajny tors trzeba troche poćwiczyć, trochę słoneczka, a wtedy nawet zwykły,
            biały podkoszulek fajnie leży. Po drugie, na szczęście obcokrajowcy mają o
            Polkach inne zdanie.
            • onlyania Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 08.01.05, 23:08
              przeczytaj didi: facet zarabiajacy 1000 zeta to nieudacznik, czyli taki bez
              kasy to juz w ogole nieudacznik do kwadratu...
              a ty jak myslisz ze facet bez kasy, ktory wystarczy ze bedzie mial troche checi
              i wyobrazni od razu bedzie wygladal jak Brat Pitt po 7 latach w tybecie, to tez
              sie troche mylisz....
              • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 08.01.05, 23:55
                ambicje... AMBICJE .. jak sie ich nie ma juz na studiach to po nich sie ma
                1tys.zl....
                Mialam rozmowe o prace...jA I jAKICH CHLOPAK
                Pytanie "szefa" ile chcesz zarabiac do Niego... On.. no mysle, ze na poczatek
                1300zl
                Pytanie do mnie.. Ja 2.500 :D... Szef OOOOOOO a dlaczego tak duzo? a Ja: bo
                zaby Nam sie obojgu oplacilo musze wypracowac okolo 7tys, a to daje motywacje :D
                yhyhyhy
                ambicje sa i praca jest :D
                • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 00:13
                  wiesz co, opisz ty moze wszystko, lacznie z adresem firmy, branza, nazwiskami
                  czlonkow zarzadu i rady nadzorczej, turnover, a potem przejdz do kwestii o
                  jakie wypracowanie 7 tysiecy ci chodzi, bo za malo podalas szczegolow zeby na
                  ich podstawie okreslic, czy to tylko o ambicje chodzilo....
                  • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:25
                    ;] Wiesz od czegos trzeba zaczac "licytacje" :d 2.500 nie mam :D ale za 1300
                    bym nie pracowala ;]
                    pensja+obciazenia troche wychodzi dla pracodawcy a trzeba zachecic zeby wybral
                    Ciebie ;]
                    • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 00:39
                      jeszcze tylko kwestia brutto czy netto....zlecenie czy o prace....
                      • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:40
                        :] o, a jednak zainteresowany ? ehheheeh ;]
                        • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 00:48
                          wlasciwie to zainteresowanie wynika bardziej z zainteresowania zmiana mojego IP-
                          a ....ale ze ty potrafisz nadawac, to mozesz i podac dalej....skad ja moge
                          wiedziec, a moze ty zciemniasz????
                          • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:49
                            .. NO WIESZ... ;/
                            • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 00:53
                              no nie wiem, dlatemu sie pytam...
                              • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:53
                                ;/ pffffffffff
                                • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 00:55
                                  a potrafisz to jakos jasniej wyartykuowac???
                                  • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:58
                                    nie, musialabym uzyc wulgaryzmow, a tego nie zrobie :D
                                    • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 01:06
                                      nie musisz uzywac, wystarczy ze napiszesz....
                                      • Gość: ff Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.01.05, 03:45
                                        didi sie bardzo stara...zaistniec:)
                                        powoodzenia mala!! trzymam kciuki z aCIebie:))
                • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 08:46
                  ciekawe kiedy ty dorwiesz sie do kasy i jakiej. Popatrz ilu jest studentów
                  wszyscy mają podobne ambicje. Jeszcze mają . Za kilka lata zacznie się lisytacja
                  zarobków jakie chcecie mieć . Licytacja w dół.
                  Będziesz musiała poczekać kolejne kilka lat zanim zaczniesz zarabiać powyżej
                  przeciętnej ( jeżeli masz szczęście i wybrałaś odpowiedni kierunek studiów)
                  Wtedy to będziesz panią w średnim wieku 30+ i nikt nawet sie za Tobą nie obejrzy.
            • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 08:39
              koszula ~300
              buty ~300
              spodnie ~200
              marynarka lub kurtka ~300+
              krawat ~150+
              podkosulek , gacie zsarpetki 80+
              Wychodzi 1330 + fryzjer i kosmetyki +50-100/miesiąc

Jak facet wyskoczy w lumpach z lumreksu to nie ma szans. Ponieważ pogoda sie
              zmienia tzreba mieć kilka takich zestawów. Jak koleś co zarabia 1000 złotych ma
              wydać około 5000 rocznie na to żeby dobrze wyglądać. Za to co mu zostanie ma
              kupowac drinki taksówki i inne takie.
              A żreć sie chce :)
    • Gość: eMka Hmmm coś w tym jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 23:01
      Rzeczywiście coś w tym jest, ale ja bym to inaczej ujęła.
      Zakompleksieni, trochę niedomyci i niedobrani, brak kultury osobistej, braki
      intelektualne też coraz częsciej się zdarzają i brak zwykłej normalnej ludzkiej
      wrażliwości i inteligencji emocjonalnej.
      Naoglądają się reklam z rozebranymi laskami, przejrzą badziewie w
      stylu "Cosmopolitan" i myślą, że każda laska to demon seksu, myśląca o orgazmie
      co 5 minut i lecąca na milionerów. I jeszcze ma nadzieję, że jak będzie głośno
      mlaskał żując gumę, w celu zabicia odoru piwska i co drugie słowo to
      będzie "ku.." to będzie taki męski.
      Porażka....
      • Gość: olga Re: Hmmm coś w tym jest IP: 81.15.254.* 09.01.05, 00:17
        Z tym sie ja zgadzam:)
        • Gość: asd Re: Hmmm coś w tym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 14:40
          eeeee ale gowno
          • Gość: w <a href="http://dupki.pl">ale jaja</a> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 17:14
            asda ale jaja
      • Gość: am52 Re: Hmmm coś w tym jest IP: *.cust.tele2.pl 09.01.05, 00:17
        nie wszyscy faceci są tacy, prawdą jest że trudno żyć w duecie,
    • Gość: ZDZ Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 23:10
      to używaj świecy!!!!!!!!!! A sama skoro szwendasz sie po forumach jesteś
      bazylem i nawet bezrobotny na cię nie spojrzy!!!! I dobrze ci tak!!!!!!! Polacy
      cię po prostu olewają ty pasztecie!!!!
      • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 08.01.05, 23:18
        Nie krytykuj Didi tak od razu facetów,zarabiających 1000 zł,bo w województwie
        np.warmińsko-mazurskiem przeciętna płaca wynosi ok.800 zł-i uwierz mi,znam dużo
        ludzi stamtąd.Wcale nie są to nieudacznicy.Ale miejscowa mafia pracodawczo-
        wyzyskująca więcej niestety nie płaci.Postawisz się-to lecisz na ryj,a na twoje
        miejsce czyha 100 innych.To nieudacznictwo?Uprzedzając dalsze twoje wywody-ci
        ludzie nie mogą przenieść się gdzie indziej,bo są związani
        układami,mieszkaniem,rodziną itd,itp.
        Za 1000 zeta niejeden z nich pocałowałby jeszcze w rękę,gdyby tyle mógł
        zarobić.Ale widocznie Didi przebywasz znowu w swoich chmurkach.Zejdź na ziemię
        i przyjrzyj się dokładniej.Otoczeniu,ludziom,biedzie.Ale jak ma się swój ciepły
        kokonik,to po co to.Prawda?
        Braki intelektualne to niestety norma,lecz spójrzmy na naszych polityków.Co z
        tego,że są dobrze ubrani?No co?Mimo że używają najlepszych dezodorantów i
        pachnących wód-i tak śmierdzą.Korupcją i pogardą dla zwykłych ludzi którzy ich
        wybrali.Wszystkiego nie da się jednak wytłumaczyć biedą.Jeśli ktoś o siebie nie
        dba,to nie dba.I basta.Samo żucie gumy,nie tylko w towarzystwie kobiet,ale w
        jakimkolwiek innym to dla mnie faux pas nie do wybaczenia.
      • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 08.01.05, 23:30
        Szkoda, że więcej Polaków nie wygląda choć w 1% tak jak Czerkawski, Deląg,
        Kusznierewicz... Do DZD: siedzę na necie, bo jestem chora o nie poszłam do klubu
        - jak chcesz prześlę ci zdjęcie...
        • onlyania Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 08.01.05, 23:34
          jaaaasne, a do tego szkoda ze nie maja 200% umyslu Einsteina....
          • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 08.01.05, 23:42
            A kto to jest Czerkawski?Czyżby to ten hokeista co obiecał kiedyś komuś kasę na
            operację i zdaje się nie dotrzymał obietnicy?A ci inni?Co to za ludzie?I kogo
            ty tak naprawdę kobieto szukasz?Myżlisz że Francuzi to takie cacka,albo
            Szwajcarzy?
            • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:03
              Nie interesuje mnie, co komu obiecał Czerkawski, interesuje mnie jego
              zgrabniutki tyłeczek...a do tego styl i klasa (nawet Czeszki i Francuzki za nim
              szaleją). Kiedy jestem w klubie, na wakacjach itd. lubie poflirtować z sexownym
              przystojniaczkiem. Faceci też w takich sytuacjach, rzadko pytają kobiety o
              średnią ocen na maturze...
              • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 00:07
                Problem polega na tym,że niekonecznie Czerkawski może mieć ochotę na randkę z
                tobą,niezależnie od tego jak wyglądasz.
                • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:16
                  Czerkawski to tylko przykład zadbanego, dobrze ubranego faceta, symbol. Nie
                  chodzi mi dokładnie o niego...
        • jahipek Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 08.01.05, 23:42
          Ciekawe rzeczy tu piszecie,choc nie wiem czy sluszne.Ja jak bylem szczeniakiem
          lecialem calkowicie na widok kobiet.Pozniej z uplywem lat przestalo mi to
          wystarczac.I odkrylem ze potrafie w kazdej szarej myszce znalezc cos ladnego,cos
          co ja wyroznia.
          Nawet odkrylem ze przy mnie kobiety pieknieja,cos jakbym je kreowal.Od dobrego
          sexu one chudna,nabieraja pewnosci siebie,wiecej sie usmiechaja,bardziej o
          siebie dbaja,sluchaja mnie (do czasu ),potem od nastepnego partnera chca
          wszystko to samo co ja im dalem,a oni nie potrafia im tego dac.
          Ktos zapyta dlaczego mnie opuszczaja?Ja odpowiem pytaniem dlaczego wiekszosc z
          nich chce do mnie wrocic?
          • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 08.01.05, 23:48
            Jahipek,jakiś ty szczęśliwy człowiek,no i te kobiety żyć bez ciebie nie
            mogą.Ani z tobą.
    • Gość: piesikot Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 00:10
      Jaki debil podrywa z klasą? Fakt, ze teraz jest niż demograficzny i klasy
      mniejsze ale ja wolę podrywać samemu. Nie jestem ciotą jak ty i nie potrzebuje
      do tego więcej osób. Zboczeniec. I debil. Idź na onet prowokować innych zboków.
      • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 00:19
        Dobrze ubrany facet z "klasą" jak ty to nazywasz może być dobrze ubranym
        facetem z kradzionymi pieniędzmi,klasą 6-tą szkoły podstawowej i za sprzeciwy
        może jeszcze otłuc ryja.Pozory mylą,świat jest relatywny i wszystko wygląda
        inaczej niż ci się wydaje.
        • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:27
          Człowieku, ja nie chcę od razu wychodzić za mąż!!! Ja chcę tylko mieć na kim oko
          zawiesić (mam chłopaka)!!! A co, może ty nie lubisz popatrzeć na fajne laski?
      • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:23
        Oczywiście Polacy maja też zalety, np.zawsze przepuszczają kobiety pierwsze
        (Hiszpanom np. żadko to sie zdarza), jako jedyni na świecie całują kobiety w
        rekę na powitanie.
    • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:23
      Jak ci tak źle w polsce to nba co czekasz. Pakój sie i w drogę
    • Gość: kk Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 00:24
      prymitywizm wypowiadajacych sie tu "kobiet" jest porazajacy... naleze do
      facetow zadbanych i cale te ochy i achy ;) ale na kogos takiego nie zwrocilbym
      uwagi, stad moze potrzebujecie tych z zagranicy
      • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:30
        a niech jadą tam polki są potrzebne. W burdekach
        • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:42
          Kiedy to faceci rozprawiaja na temat lasek, jakie powinny mieć nogi, cycki itd,
          to jest ok. Ale jak kobiety chcą sobie trochę pomarzyć - to od razu sa nazywane
          prymitywnymi i wysyła się je do zachodnich burdeli. Buractwo i dyskryminacja!!!
          • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:47
            no jak taki miód poza polską to droga wolna
          • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:51
            TAAAK.. A napisz tu cos o penisie /ze liczy sie wielkosc, grubosc i technika/
            to lincz na Ciebie zrobia /jak na mnie/ ;/
        • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 00:43
          A kto tu niby mówił o jakim wychodzeniu za mąż?Bo ja chyba nie.
          Ps.kobiety w burdelach są na całym świecie,ale nie zawsze pracują tam,bo chcą...
          • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:49
            ja takze nie mówie o nic o slubie.
          • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:58
            Ale mówisz o jakiś klasach, tłuuczeniu ryja.... Jak patrzę na faceta, gó.. mnie
            to obchodzi!
      • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:53
        Piepszysz głupoty. Pierwsze na co zwróciłbyś uwage to moje cycki, a nie na to
        czy jestem prymitywna czy należę do Mensy!!!
        • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 00:56
          Ale to nie ja zwracałem uwagę na twoje cycki,heh,bo niby jak,jeśli cię w życiu
          nie widziałem,hahaha!Ale ogólnie wątek rozwija się prawidłowo.
        • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 00:57
          jasne że najpierw cycki potem zad. No chyba że masz 30+ to nie masz szans zawet
          jak będziesz miała IQ 142+
          • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:04
            Zatem ja też mam prawo patrzec na kolesia, przez pryzmat jego umięśnionej klaty,
            sexownego tyłeczka ala Gibson!!!
        • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 00:57
          o jaki ciekawy sposob ogladania swiata: dupa, cycki...i co jeszcze???
          • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:01
            tak mają juz wszyscy faceci. Raport durex i takze bedziesz wiedzieć
            • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 01:04
              aaa, to ja juz wiem o jaka ambicje chodzilo didi.....
              • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:05
                W którym nmiejscu o tej ambicji daj linka.
                • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 01:07
                  no o tej pracy, ze szef wybral didi a nie kolege didi, bo didi miala wieksze
                  ambicje....
                  • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:09
                    no dzieki za wyczerpujący opis i linka
          • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 01:03
            A co do klas,ty Bez Mapy,to sama uparłaś się przy podrywaniu z klasą.Więc nie
            zarzucaj komuś że ktoś coś powiedział,czego nie powiedział,tylko pomyśl co sama
            powiedziałaś i już zapomniałaś że to było powiedziane...
            • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:05
              leziox czy libressa jest twoją krewną ? Bo tak samo zawile piszecie :)
              • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 01:09
                Tasmanski,a czy kitek jest twoim wujkiem?Bo wam obu wiaderko psychotropów na
                śniadanie to za mało.Niedobór tabletek i już wypisuje się fajne
                ciekawostki,prawda tasman?
                • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:10
                  jakie ciekawostki moze to tylko ty nie pojmujesz ?
            • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:09
              cchodziło mi o tę "6-ta podstawówki". A podrywanie z klasa nie ma nic wspólnego
              z inteligencją.
              • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 01:14
                Klasa 6-ta podstawówki?A co tu tłumaczyć?Wiadomo,burak w garniturze.
                Tasman,może ty po prostu za bardzo zawile nadajesz.Mówię ci,zmień lekarza albo
                aptekę.
                • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:20
                  Jaki garnitur??? Człowieku, ja mówię że Polacy powinni ubierać się bardziej
                  sexownie, wyrafinowanie. Mież ładne włosy, ładnie pachnieć...
                  • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 01:26
                    ...i ladnie zarabiac....
                    Pisz petycje do prezydenta ze nie dba o twoje estetyczne doznania na temat
                    polskich facetow.....
                    • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:34
                      Co wy ciągle z ta kasą? Czy bez pieniędzy nie można zadbać o siebie? Ćwie=czenia
                      siłowe nic nie kosztują, są sklepy z używaną odzieżą, gdzie jak ktoś ma gust -
                      ubierze się za grosze...
                      • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 01:40
                        co do sklepow z uzywana odzieza, no coz, bedzie musial z takich korzystac,
                        skoro wybuli pensje na kosmetyczke i balejaz.....
                        a co do cwiczen silowych, no coz, tylko co bedzie jak przy przerzucaniu
                        pustakow na budowie lakier z paznokci mu sie obkruszy lub fryzura zwichrzy.....
                  • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:26
                    Jak w Polsce facet zrobi sobie baleyage albo pójdzie do kosmetyczki, to uważają
                    go za ciotę (oczywiście inni faceci). Ok, brzydka płeć, ale dlaczego tak dosłownie?
                    • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 01:32
                      jasne, najpierw balejaz, potem kosmetyczka, a potem mu zabiora zasilek dla
                      bezrobotnych bo zyje ponad stan.....
                      • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:41
                        Nie wmawiajcie mi, że wszyscy Polacy to bezrobotni! Średnia pensja w tym kraju
                        to 2000 PLN, jesteśmy 40-tym najbogatszym krajem świata. Brazylijczycy czy
                        Argentyńczycy są o wiele biedniejsi, a mimo to zawsze super wyglądają...
                        • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 01:47
                          chachacha,
                          tyle ze w brazyli to w samych majtkach mozna biegac bo tam cieplo,
                          ale ciebie chyba bardziej przyciaga uroda latynoska widze, niz slowianskie
                          niezadbance......
                          40-ste miejsce pod wzgledem bogactwa, hehe, to faktycznie "czolowka".....
                          • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:52
                            Czołówka, zważywszy ile jest wszystkich państw. Wcale nie lubie latynosów, o
                            wiele barzdiej wolę urode słowiańską, tylko że Polacy nie potrafią jej wyekspomować!
                            • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 01:59
                              hamerykance ja eksponuja: grubymi dupami od hamburgerow.....
                              a co do tej czolowki, to faktycznie, nie pomyslalam ze wzielas pod uwage
                              wszystkie kraje, a nie tylko cywilizowane...
                              • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:10
                                Ok, jak tobie to co chodzi po polskich ulicach sie podoba - twoja sprawa. Mojemu
                                poczuciu etstetyki to jednak nie odpowiada.
                                • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 02:19
                                  czy ty czasem nie za duzo ogladasz tych argentynskich i brazylijskich
                                  seriali????
                                  tylko oni tam chyba za czesto nie wychodza na ulice, wiec jaka mozesz miec
                                  skale porownawcza......
                                • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:22
                                  a TRAUMA jest jak podchodzi do Ciebie MEGA Pasztet .. mysli, ze jest COOL i
                                  strzela swoja jakas nedzna gatke.. a jak mu dajesz do zrozumienia, ze ma SPADAC
                                  to albo jest jeszcze bardziej upierdliwy , albo agresywny...
                                  ...mezczyzni.......... ;/ Juz wole Esmeralde ogladac niz widywac takich bucow ;/
                                  • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 02:41
                                    trauma dla wast to jest jak idzie ulica fajny facet z fajna dupa, i nawet uwagi
                                    na was nie zwroci....buuuuuu...:(((
                                    a nie daj boze jak juz idzie z jakas laska, ktora to niestety: jest brzydsza
                                    niz wy, ma mniejsze cyce, ma pryszcze, nie ma balejaza, nie ma tapety na
                                    twarzy....no kurde, a to pech, no nie???
                                    :)
                                    • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:47
                                      NIe rusza mnie to :] ... macie jakis stereotym kobiety ZAWISTNEJ ,... A TO
                                      ZLE :]
                                      jedyne kosmetyki z "tapety" jakie uzywam to podklad, balsam do ust i jak mam
                                      czas, albo jest jakies WIELKIE SWIETO to roz,albo blyszczyk do ust i czasami
                                      nawet tusz :D :D no ale balejaza mam..1 raz zrobilam bo mnie Mja fryzjerka
                                      zmusila :D
                                      Nie mam kompleksow przy ladniejszych kobietach... ani przy brzydkich z fajnym
                                      mezczyzna... Po co? Jakis powod ku temu jest?
                • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:24
                  słuchaj idz ty do okulisty albo naucz sie obsługować forum. Własnie
                  odpowiedziałes na post bez_mapy. Jak nie potrafisz to poproś psa pomoże ci bo
                  obsługa forum jest intuicyjna.
                  • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 01:31
                    Ja tam umiem obsługiwać forum nawet bez podpowiedzi takich mózgowców jak
                    ty.Najgorzej że ty nie nauczyłeś się do dzisiaj należycie obsługiwać swojego
                    własnego mózgu/móżdżku?/Są osoby,które usiłują się wpisywać
                    niechronologicznie,tylko w odniesieniu do odpowiedzi osoby,której chce się
                    odpowiedzieć.Natomiast ja,tak jak i 90% większości ludzi tu bywających,wpisuję
                    się po kolei.No widzisz?Nawet ty możesz się tutaj czegoś nauczyć,baranku.
                    • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:34
                      brawo udało ci sie odpowiedzieć na właściwy post. Pies ci pomógł bez wątpienia.
                      To inteligentne zwirzaki są jednak.
                      • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 01:38
                        Zwłaszcza gdy psy mają panów mądrzejszych niż one same,no i tylko wtedy,gdy się
                        wabią diabeł tasmański.
                        • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:39
                          Echhhh
                          idzcie sie dotlenic....
                          moze Wam ta nieuzasadniona agresja przejdzie :[
                          • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 01:43
                            A czy ja na kogoś niby napadam?Nic nie poradzę na cudowne rozmożenie się
                            baranów,osłów tudzież innej zwierzyny yntelygentnej na ft.Ja się dotleniam
                            należycie co nie znaczy,że pozwolę sobie temu czy innemu śmieciowi bezkarnie
                            mnie atakować.
                            • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:44
                              No to w tej kwesti jesteśmy zgodni. Mnie także żaden śmieć nie bedzie podskakiwal .
                              • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:45
                                :/
                        • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:41
                          No twój pies jest na pewno bardziej inteligentny od ciebie. Wkońcu nauczyl cie
                          obsługiwać forum. Sam sobie z tym nie mogłeś poradzić
                          • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 09.01.05, 01:51
                            Bez tabletek lubisz sobie wyobrażać że ktoś ma psy,albo nawet i białe myszki,co?
                            Nie skacz jak wsza na grzebieniu tasiemko,bo jak ci już wcześniej
                            powiedziałem,przez swoją utajoną agresję niczego tu nie uzyskasz.Ale ucz
                            się,może za jakiś czas będziesz umiał postępować z ludźmi z forum nie jak kmiot
                            tylko jak inteligentny człowiek.Nauka w końcu nie idzie w las.A co do
                            psów,istnieje wiele przewyższających cię IQ i to że psy nie umieją
                            pisać,jeszcze niczego nie znaczy.
                            • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:54
                              ja mam IQ 140 potwierdzone na teście Mensy. Idz szukać psa o IQ 140+ i spadaj.
                              Jak znajdziesz to przyślij świdecto z Mensy
                              • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 22:33
                                Widzisz,matole tasmole,to nawet ja miałem sporo wyższe IQ w testach,po co się
                                właściwie przyznajesz piesku do tak miernego wyniku?Ja na twoim miejscu
                                spaliłbym się ze wstydu,a ty się tym szczycisz.Hehe,każdy ma móżdżek na swoją
                                miarę,co,piekielniku?
                              • Gość: Arabella Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.cisco122.crowley.pl 09.01.05, 23:46
                                Diabeł, jak Ty masz świadectwo z Mensy to ja jestem Królowa Angielska :D
                                Siedzisz całe boże dni w tym necie i skrobiesz co popadnie, przeważnie bez
                                sensu, ludzie z takim IQ mają na pewno ciekawsze rzeczy do robienia a już na
                                pewno ciekawsze spostrzeżenia :P
          • jahipek Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 09:39
            Wychodzi ginekolog z pracy.
            -" O nareszcie twarze ! "

Tak powaznie to nie napedzajcie sie tak,bo temat dla was blachy tylko z pozoru.
            Rozne sa czynniki ze kogos poznanego uwazamy za atrakcyjnego.Uswiadomione to
            wyglad,sposob poruszania sie,budowa,sposob mowienia oraz mimiki tudziez
            gestykulacji.Nieuswiadomione sposob bycia,zapach,smak,feromony,energie(wibracja
            osoby),pole eteryczne.
            Obale pewien mit:wielkosc czlonka (gubosc ,dlugosc,sztywnosc) ma znaczenie przy
            uprawianiu sexu.Odczuwanie orgazmu pochwowego jest tym do czego kobieta dazy
            podswiadomie i o czym marzy.Orgazm lechtaczkowy moze sobie wywolac serdecznym
            palcem mowiac ironicznie.
            Odczuwanie obu orgazmow na raz to juz perfekcja,graniczy z Boskim doznaniem.
            Moja ostatnia partnerka przezywala cos takiego,i twierdzila ze tego odczucia sie
            nie da opisac.
            Maja racje Ci ktorzy pisza ze higiena i zadbanie jest wazne.Rzobudzona kobieta
            czy mezczyzna czujac zapach swojego partnera(na poduszce) z ktorym mial/a udane
            pozycie milosne poprzedniej nocy,odczuwa silne podniecenie wtorne.
            To rozbudzanie to w zasadzie tajemnica dla mezczyzn.Kobiety wychodza z lozek
            polakow niedopieszczone i nie zaspokojone.
            Stosunki wedlug statystyk trwaja zbyt krotko oraz sa w ciagu roku za zadko!
            Opowiem wam jak to sie robi.
            Wazne jest zeby w czasie spotkania skoncentrowac sie tylko na tej jednej
            osobie,nie wprowadzac do lozka problemow dnia ,czy innych osob w opowiadaniach.
            Nastroj i miejsce jest bardzo wazne:brak pospiechu i podkreslenie wyjatkowosci
            chwili nastrojowa muzyka ,swiecami,lampka wina lub cognacu(uwaga niektorzy
            mezczyzni nie sa zdolni do odbycia stosunku po wypiciu najmniejszej dawki
            alkoholu 40 % innych cognac pobudza).
            Dobrze jest jak kobieta ma na sobie sexowna bielizne i da sie rozebrac
            mezczyznie.Facet tez powinien miec jakies czyste boxerki.
            Sam stosunek powinna poprzedzac atmosfera rozluznienia,dobrego
            chumoru,odprezenia psychicznego.Nie zalecam pojscia do lozka zaraz po sutym
            jedzeniu,wtedy krew zamiast splywac do narzadow plciowych okupuje zoladek co
            moze spowodowac utrudniona gotowosc do aktu lub powazne zaklocenia tegoz.
            Oczywiscie na te sprawy bardziej powinni zwrocic uwage ludzie chorzy lub
            starsi,ale mlodzi coraz czesciej laduja wlasnie w gabinetach po porade bo nie
            wiedza prostych uwarunkowan ,ktore powoduja ze pierwsze nieudane proby wywoluja
            u nic nerwice(pozniej chwilowa impotencje na tle nerwowym).
            Caly sex wogole rozgrywa sie w naszej fantazji,w mozgu,wiec sex nie moze byc
            zaplanowany od do .To przezycie zywi sie spontanicznoscia ,radoscia ,intymnoscia
            i fantazja.Powtarzanie tych samych ruchow latami i tych samych technik moze tak
            znudzic oboje ze beda szukac nowosci poza zwiazkiem.
            Ja odkrylem pewna tajemnice ,ale nie napisze o niej bo wszyscy mieliby wspanialy
            sex zawsze ,a to byloby nudne.Kazdy czlowiek jest swego rodzaju
            kuriozum,niepowtarzalnym wspanialym tworem natury i powinien znalezc swoj
            osobisty sposob wyrazania swoich uczuc w lozku.
            No a co do facetow polskich to mysle ze Ci super faceci to po pierwsze sa trudno
            spotykalni,bo pracuja po 12-14 godzin,potem siedza w fitness clubach,na
            delegacjach zagranicznych,na kolacjach i obiadach w zwiazku z podpisaniem umowy
            lub integracja dzialow zagranicznych...A przemieszczaja sie zawsze samochodami.
            Totez optycznie na przystankach komunikacji miejskiej stoja jakies szczyle i
            studenci,albo stare babcie z siatkami.
            Nawiaze do wypowiedzi jakiegos maczo co napisala ze na takie kobiety jak wy by
            nie spojrzal.
            To sprawa dosc indywidualna,ja tez nie lubie jak kobiety sa krzykliwe ,czy tez
            wywzywajaco sie zachowuja ,albo sa ubrane jak miejskie prostytutki.
            Jednak co innego typ wybrany na zone a co innego zwierzece instynkty ,ktore moga
            sie obudzic niekontrolowanie u kazdego.Rozumiem ze sa ludzie ktorzy narzucaja
            swoja silna wole samemu sobie i tlamsza te instynkty.
            Tacy ludzi pozniej lykaja viagre ,bo wyuczuli sie tlumic podniecenie jako
            prymitytwna oznake stounkow miedzyludzkich.
            Stad ten super man z biura o ktorym wiekszosc pan tu marzy moze byc zerem w
            lozku.Ale to juz temat na osobna ksiazke.
            Wspomne tylko ze szwedki uwazaja szwedow za malo atrakcyjnych,i jak polki marza
            o wlochach i latynosach!
    • Gość: kev Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 01:51
      znowu jakaś porzucona nawalona laska tu się zaplątała. Pisząw gazetach, ze
      alkoholizm wśród kobiet się rozwija
      • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:52
        NO pewnie w takim swiecie z takimi mezczyznami to i cpac trzeba zaczac :]ppp
        • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 09.01.05, 01:57
          Spadać to możesz ty na ryj koluniu i uważaj,żebyś za daleko nie
          zaleciał.NIczego nie wygrasz podskokami i dopóki tego nie zrozumiesz,będziesz
          olewany przez większość ludzi,którzy niestety umieją lepiej niż ty posługiwać
          się rodzimym językiem.A co do papierów to wiesz,gdzie możesz je najlepiej użyć-
          w toalecie,baranie.
          • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:00
            No już zaponiałes to czego cie pies nauczył. Znowu nie odpowiedzialeś na
            właściwy post :) Poproś żeby ci pokazal jeszcze raz jak to forum obsługować.
            może w końcu załapiesz.
        • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:57
          Kolejna cecha Polaków: pieniactwo i awanturnictwo!
          • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:58
            MĘŻCZYZN!! MĘŻCZYZN!! :D Kobiety bardziej panuja nad swoimi emocjami ;]
            • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:01
              akurat :)
              • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:05
                oczywiscie... /a niektore kobiety placza tylko i wylacznie dlatego zeby cos
                wymusic na was -taktyka/
                • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:07
                  Tak kobiety są bez wątpienia najbardziej fałszywymi , dwulicowymi , obłudnymi i
                  interesownymi istotami jakie kiedykolwiek chodziły po ziemi.
                  • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:10
                    Nie wszystkie... tylko te po Lilith ;D
                    • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:12
                      kto to jest Lilith ?
                      • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:32
                        Lilith to jest pierwsza "Ewa" wedlug zrodel kabalistycznych Jahwe jednoczesnie
                        stworzyl Ja z Adamem, ale Ona w gniewie obrazila sie na Boga i za kare zostala
                        zamieniona w potwora .. zamieszkala w konarach drzewa nuluppu i skusila Ewe do
                        grzechu :D ogolnie uwazana jest na Matke wszystkich demonow :D
                        • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:39
                          AAAAAAAAAAAAAA Ona jest symbolem milosci pozamalzenskiej :D
                        • robert78 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 08:35
                          To wersja feministyczna. Ewę nikt nie musiał kusić, a i wąż musiał się
                          ewakuować z jabłonki w zygzakach.
            • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:03
              Oczywiście, chodzi mi o facetów.
              • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:04
                :]
                • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 02:06
                  proponuje w takim razie arabow, jako narod spokojny i cywilizowany....
                  • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:22
                    Czemu wszystkich Arabów wkładasz do jednej beczki? Byłaś kiedyś w Arabii
                    Saudyjskiej, Kuwejcie, Katarze albo Jordanii? Zobaczyłabys tam Arabów, którzy
                    bija naszych Polaków na łeb i szyję...
                    • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:34
                      zazdrosc... jak o murzynow... :D bo maja yhym :D bo sa lepsi w lozku :D /TAK
                      mowie z doswiadczenia/
                      • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 02:47
                        no tak, tyle ze murzyni moze i maja "argumenty", tyle ze sie bardziej ponoc
                        poca, wiec musza sie bardziej domywac i czesciej, a tacy azjaci to ponoc wcale
                        sie nie poca, tyle ze te "argumenty"......
                        • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:53
                          Oj....OJ...... :] jesli to byl "maly argument" to biedna jest meska europejska
                          populacja... BUAHAHAHAHAHAHAHHAHAA
                    • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 02:45
                      za leb i szyje to arabi raczej czesciej polki bija...jak sie taka z takim
                      zwiaze...
                      no a z drugiej strony jak ty jestes w stanie pod przescieradlem w ktore sa
                      ubrani zobaczyc ksztalt tylka, to znaczy ze pod kiepskim ubraniem polaka tez
                      powinnas to obaczyc....
                      • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:48
                        Fajne masz pojecie o Arabach, skoro uważasz, że wszyscy na co dzień chodzą w
                        turbanach i jakiś łachach... ha, ha, ha
                      • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:49
                        Ja bylam z Mohem-Arab.. traktowal mnie jak ksiezniczke :D... kultury mial w
                        sobie tyle, ze nie wiekszosc polakow mogla by sie zaczerwienic... i nie chodzi
                        o zachowanie w stosunku do mnie.. ale tez do innych /nie tylko kobiet. Nosil
                        normalne ubrania.... znowu jakies stereotypy
                        • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 03:03
                          alez arabowie zazwyczaj z poczatku zawsze traktuja kobiety jak
                          ksiezniczki....dopiero pozniej ksiezniczkom zdarzaja sie male potkniecia typu
                          przywalenie w szafe, przyciecie paluszka w drzwiach, zabek sie obluzowal....
                          • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 03:07
                            ;] przesadzasz.... Po prostu przesadzasz.... :]Moha poznalam przez przyjaciela-
                            Szweda i wiem, ze Eilif nigdy w zyciu nie pozwolilby zebym byla z Mohem jesli
                            bylo by JAKIEKOLWIEK zagrozenie.. jakims "potknieciem sie" czy czyms takim...
                            jakies stereotypy znowu... na dodatek chore
                            • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 12:27
                              a ile didus ty z tym Maho bylas ze jestes w stanie sie wypowiedziec jak on
                              traktuje pozniej ksiezniczki??? 10 latek, no moze przynajmniej 5...???
                              to sa tak samo stereotypy jak to ze Turcje nalezy przyjac do EU bo.....lezy w
                              Europie...:)))
                              A kolega Szwed to Maho sprawdzal, i stad taki byl pewny ze Maho nie bije
                              ksiezniczek???
                              Mozesz mowic co chcesz, ale w takiej Bruksi najpopularniejsze imie nadawane
                              chlopcom to Mahomet, hehe, wiec tego kwiata tu pol bruksi, i choc zawsze za
                              argument mozna przyjac ze na emigracje udaje sie raczej biedna czesc
                              spoleczenstwa arabskiego, sfiksowana do tego pod wzgdledem wiary, to niestety
                              te przypadki ktore ja znam, nie pochodza tylko stad, nie tycza sie tylko
                              biednych emigrantow tutaj, co wiecej tyczy sie osoby Polki w Polsce w zwiazku z
                              Maho, oraz Polki w Arabi Saudyjskiej, wyjechanej z Polski do Arabii do swego
                              ksiecia....
                              a jak do tego popatrzec na ksiazece rodziny idace ze sklepu, gdzie ksiezniczka
                              i ksiazatka obladowane torbami, a ksiecio sluzy wylacznie za przewodnika, lub
                              na ksieznikczke ladujaca wory prania do pralki w pralni, a ksiaze sluzy tylko i
                              wylacznie za inspektora sekcji "ojciec prac!", to te araby faktycznie kobiety
                              jak ksiezniczki...hehe
                              • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 21:30
                                Eilif z Mohem zna sie 12 lat.... ja z Eilifem 7 ... FAKT Moh jest dla Niego
                                wazniejszy... ale w tym przypadku jak i innych ufam mu ;] Moh jest
                                stomatologiem w szwecji :]
                                • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 21:59
                                  acha, to z tymi zabkami przynajmniej wszystko w domu zostanie....
                                  • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 22:35
                                    ... wiesz czasami sie zastanawiam dlaczego narod polski jest taki zacofany w
                                    opiniach o innych... no, ale moze to przez to, ze to My nie mamy najlepszej
                                    opini w swiecie /nie liczac Islandczykow i Turkow ktorzy nie uznali Naszego
                                    rozbioru/ .. ;]
                                    • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 22:55
                                      opinie powstaja czesto na podstawie faktow, a jesli o zacofanie chodzi, to nie
                                      znajac pewnych faktow to wychodzi ze czlowiek zacofany....
                                      ....w kokoniku dobrze sie siedzi i wierzyc ze swiat taki piekny, zwlaszcza ten
                                      arabski.....
                                      • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 23:00
                                        sa 2 rodzaje kokonu..
                                        1. ochronny przed zlym swiatem
                                        2. odgradzanie sie od zlego swiata bo przeciez ten swiat jest BAAAARDZO ZLY...
                                        • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 23:04
                                          przepraszam, a czy tego nie udaloby sie sprowadzic do jednego punktu???
                                          • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 23:15
                                            nie ;]
                                            bo w 1 kokonie masz ochrone
                                            a w 2 masz schizo :D
                                            • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 23:19
                                              czy to nie jest aby rozmowa o wyzszosci nad wyzszoscia w takim razie??
                                              • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 23:20
                                                Nie :] to bezplodna rozmowa o 2 kokonach :D
                                                • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 23:28
                                                  a potemu bezplodna bo rzecz sprowadza sie do stwierdzenia:
                                                  didi wie, didi ci powie....
                                                  • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 23:36
                                                    Nie prawda.. :D..
                                                    Lubie sie wypowiadac.. ;] mozesz sie ze mna nie zgadzac :D wtedy jest zawsze
                                                    ciekawiej :]
                                                  • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 23:40
                                                    etam, z ciatka orlowska jest jeszcze ciekawiej, ale coz, nie zawsze moge jej
                                                    poswiecic wystarczajaco uwagi, i chyba dlatego sie na mnie denerwuje....
                                                  • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 23:43
                • Gość: kev Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 02:07
                  dziecko co ty tu robisz w sobotnią noc?
          • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:01
            nikt mi nie bedzie podskakiwal bezkarnie
      • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 01:55
        Pic życia rozkosz :) i nie tylko picie
        • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 02:02
          Nie powtarzaj się bez sensu i czytaj to ci się tutaj pisze.Możliwe że po paru
          miesiącach załapiesz,o czym tu się mówi i nie będziesz usilnie starał się z
          siebie nadal robić durnia,przedstawicielu miałkości inteligentnej.Czasem aż cię
          szkoda,ale cóż,twoja rzecz.Rób tak dalej.Na zdrowie.
          • diabel.tasmanski Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:05
            znowu odpowiez na niewłasciwy post. takiej głupoty jak twoja to ustawa o
            szkolnictwie nie przewiduje.
          • Gość: haha Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.mad.east.verizon.net 09.01.05, 02:07
            Odezwał się arbiter inteligencji.
            • heart-man Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:51
              Odwalcie się od Diabła bo dam po tym ....no .. po ryju!!!!
              • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 02:52
                Ja Go lubie... nic mu nie robie!! ;]
              • Gość: haha Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.mad.east.verizon.net 09.01.05, 02:58
                Ja do Diabła nic nie mam. Mam alergię na Lezioxa.
                • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 03:01
                  3!! ide spac :D za 3godziny trzeba wstac ;/
                  Milej nocy zycze :D

P.S. Ja tam Wszystkich tu lubie :D a im ktos dziwaczniejszy tym bardziej ;]
                  • heart-man Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 03:07
                    A mni suszy oooooo bardzo....
                    Czemu Wy jeszcze nie spicie? To nie tak miało być..
                    Czemu Wy jeszcze nie udaliście sie na spoczynek ????:))))
                    • didi83 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 03:08
                      Bo dopiero 3.. bo niektorzy maja kofeine zamiast krwi.... bo mozna bedzie jutro
                      nawet do 9 pospac :D
                      Dobra ide z psem na spacer i spac :D a Wam slodkich snow :*
                      • heart-man Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 03:12
                        Jasne !!
                        Pies - bardzo ważna rzecz, a mnie cały świat wiruje.
                    • Gość: haha Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.mad.east.verizon.net 09.01.05, 03:11
                      Jak Cię suszy to zapraszam. Mam whisky.
                      • heart-man Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 03:16
                        No właśnie piłem whisky i głupia sprawa, nie jest najlepiej.
                        Obawiam się, że nie moge prowadzić ale .....
                        Daj jakieś namiary:))))
                        • Gość: haha Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.mad.east.verizon.net 09.01.05, 03:21
                          Po whisky zawsze jest fajnie, tylko straszny bywa syndrom następnego dnia.
                          Namiary? Geograficzne?
                          USA East Coast.
                          • heart-man Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 03:25
                            Ok . Jadę na lotnisko. Pls. bardziej konkretne dane bo wschodnie wybrzeże nie
                            wiele mi mówi.
                            • Gość: haha Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.mad.east.verizon.net 09.01.05, 03:27
                              Jak przylecisz to zadzwon. Odbiorę Cię z lotniska. Możesz lądować na JFK.
                              • heart-man Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 03:37
                                Czym zadzwonić ? Zębami? I oddać wizę wujowi samowi?
                                Oczki mam błękitne ale w tym stanie skanowanie może się dla mnie żle skończyć.

HM
    • Gość: ff Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.01.05, 03:49
      KOCHANA, SA NA TEJ POLSKIEJ ZIEMI PANOWIE WARCI ZAWIESZENIA OKA-UWIERZ!! JESLI
      WATPISZ TO ZNACZY IZ JESTES NIESZCZESLIWIE ZAKOCHANA W SWOJAKU KTORY NAJPEWNIEJ
      MA ZONE,ALBO JEST BYC MOZE GEJEM...
      ALE TO TWOJ FART - TRAFILAS NZ TAKOWEGO... COZZ... UWAZASZ ZE SIE MARNUJESZ?TO
      SMIGAJ!!! NIC NIE STOI NA PRZESZKODZIE CHYBA?
      NO WLASNIE!
      POZDROOO
    • robert78 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 07:57
      Faktycznie jeśli chodzi o facetów to w Europie jest lepiej, są bardziej zadbani
      i na luzie, poprostu mają więcej kasy i bezpieczeństwo socjalne. Włochom można
      tylko pozazdrościć, są kulturalni, sympatyczni, na bieżąco z modą, sztukę
      podrywania lasek, szczególnie tych tańszych (dlatego m.in. cenią Polki) też
      mają dobrze opanowaną. Sęk w tym, że Włoszki zazdroszczą facetów kobietom z
      północy (Polkom też), gdyż na codzień kolesie w obcisłych bluzeczkach to
      mamisynki, a często (biedne Włoszki) homoseksy. Lubię Włochów i wogóle ten typ
      facetów, bo robią odsiew wyrywając lale 2-go gatunku oszczędzając innym
      kłopotu. Z drugiej strony Polki faktycznie mają pecha, bo Polacy nie mają kasy
      i nie muszą się specjalnie starać, bo Polki mocno zawyżają europejską średnią i
      zawsze coś fajnego się trafi:)
      PS Didi o ile twoje wypowiedzi w sprawach seksu są zabawne i świadczą raczej o
      niewielkiej (jeśli nie teoretycznej;]) wiedzy w tym temacie, to dołowanie
      facetów zarabiających 1000 i mniej z bardziej lub mniej obiektywnych przyczyn
      zabawne już nie jest. Mam rodzinę i znajomych w mniejszych miejscowościach i
      mimo, że stają na uszach to ledwo wiążą koniec z końcem. Ty też pewnie nie
      mieszkasz w jakimś miejscu, gdzie ludziom kasa uszami wyłazi (jeśli jechałaś 5
      godzin pociągiem z ostatniego półcywilizowanego miasta to jest to chyba
      Białoruś). Mam nadzieję, że to był tylko nieudany żart.
    • Gość: Zenon Gajowniczek Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: 80.53.160.* 09.01.05, 16:24
      Ja mam się za porządnego faceta i jak moi znajomi uważaja za dość atrakcyjnego
      i przystojnego
      • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 20:44
        Ok, to dlaczego, kiedy idę do klubu, to każdy przystojny, odjazdowo ubrany facet
        okazuje się Niemcem albo Włochem?
        • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 21:14
          no bo im w polsce jako osobom zagranicznym przysluguje zasilek dla bezrobotnych
          cos okolo 5000 PLN...czyli maja na kosmetyczke oraz baleyage oraz na ciuchy....
          :)
          • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 21:38
            Do mojego klubu chodzą raczej majętni mężczyźni (wnioskuje to po samochodach
            jakie przed nim stoją), a mimo to wyglądają jak buraki...
            • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 21:58
              widocznie jaki klub, tacy faceci...:(((
              • waski13 Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 21:59
                W innych klubach jest jeszcze gorzej
                • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 22:19
                  To już tu nawet na mnie niektórzy alergię mają,haha.To trzeba szybko sięgać po
                  antybiotyki.Tasmański zaszalał,powtarzając to samo do znudzenia i dlatego
                  zmuszony byłem iść na spoczynek,bo całkowicie mnie uśpił ten człowiek(?).
                  A wracając do istotnego tematu tego wątku,to narodowość nie ma aż tak wielkiego
                  znaczenia.Znam kilku Francuzów-kompletne brudasy i do tego śmierdzą,kilku
                  Włochów o których opowiadała mi znajoma panienka,że szybko się podpalają i
                  szybko kończą,paru Turków co nie pokazują rodzinie dziewczyny,kilku Polaków co
                  ładnie się ubierają i dopiero co 4-rte słowo klną,a na balu potrafią bezbłędnie
                  zatańczyć tango.
                  Nie ma co się sugerować,wszystko zależy od osobistego podejścia do siebie
                  samego.Jak facet o siebie nie umie zadbać,bo się nie nauczył albo jego nie
                  nauczono,to i narodowość nic tu nie pomoże.Ach,jeszcze jedno-czy niektóre z
                  sympatycznych pań,piszących tutaj poruszają się na codzień również po
                  ulicach,czy również śpią i mieszkają w KLUBIE?
    • bez_mapy Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 22:44
      W klubach to oni jeszcze w miarę wyglądają (relatywnie). Na ulicach to dopiero
      jest tragedia. A najlepsi są ci w sandałach i skarpetkach (wogóle sandały sa do
      bani), za krótkich spodniach i w białych skarpetkach...
      • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 22:56
        Sandaly i skarpetki,o tak.To ci dopiero fajni faceci,hehe,przy tym kolor
        skarpetek tez nie ma tu nic do rzeczy lecz tylko same skarpetki w tych
        sandalach no i jeszcze te krotkie spodenki wymietoszone koniecznie.Wow!Krzyk
        mody.
      • alicja-ciekawska Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 09.01.05, 22:59
        polscy faceci sa tacy sami jak inni,
        tylko oni jeszcze potrafia w reke calowac,
        A wszystko mozna umyc,ubrac i rozebrac.
      • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 22:59
        a ja slyszalam ze polacy to ciagle narzekaja....i widze po tobie bez malpy ze
        to prawda....
        • Gość: leziox Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 09.01.05, 23:04
          Trzeba przy tym pamiętać,iż w niektórych krajach,podczas całowania kobiety w
          rękę można narazić się na śmieszność,a przynajmniej na niezrozumienie,więc to
          co Polkom się podoba,nie musi się podobać paniom z np.Papua-Nowa Gwinea...
          • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 09.01.05, 23:08
            dla mnie to jest zenujace to calowanie w reke, no ale moje zdanie nie musi sie
            liczyc,no bo ja sie nie znam....
            • Gość: samanta do only IP: *.espol.com.pl 10.01.05, 00:15
              Only,Twoje teksty w stylu " co do sklepow z uzywana odzieza, no coz, bedzie
              musial z takich korzystac, skoro wybuli pensje na kosmetyczke i balejaz....."
              normalnie mnie powalily :))) i mimo ,ze mozna sie poplakac z nich ze smiechu to
              byly chyba najrozsadniejsze w tej calej pogietej dyskusji:)))) Buzka:)))
              • Gość: only Re: do only IP: *.access.telenet.be 10.01.05, 00:23
                no mnie osobiscie bardzo sie podobala czolowka najbogatszych krajow
                swiata....hehe
                • bez_mapy Re: do only 10.01.05, 01:36
                  Only, a mnie powaliły twoje teksty, że wszyscy Polacy są bezrobotni, nie stać
                  ich na fryzjera itp. A tak poza tym, ja sie czuje jak mieszkanka jednego z
                  zamożniejszych krajów świata, a ty nie?
                  • Gość: only Re: do only IP: *.access.telenet.be 10.01.05, 01:48
                    ja nigdzie nie napisalam ze wszyscy polacy sa bezrobotni, nawet napisalam ci
                    przeciez ze jak taki facet wyda kase na fryzjera i kosmetyczke to potem tylko
                    lumpeksy mu zostana do robienia zakupow, o!
                    a co do tego drugiego pytania, no coz, glupio mi przyznac ale ja chyba jestem w
                    jednym z zamozniejszych krajow.....:((((
    • Gość: trzpiotka Re: to zostaw wreszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 00:12
      za sobą te niedzielne zabawy w remizie - zajrzyj chociaż na zabawę do powiatu,
      DDD
      • Gość: Arab z bajki Te Polaki ... IP: *.250.108.96.Dial1.Weehawken1.Level3.net 10.01.05, 04:34
        to bardziej lubia kozy od tych swoich Polek. Co za lajdaki a fe a fe
    • Gość: bosky Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.rz.htw-dresden.de 10.01.05, 17:01
      jak ci sie polacy nie podobaja to wyp...do arabuf albo murzynow oni sa
      lepsi.szczegulnie arabowie maja szacunek do kobiet i dla nich kobieta to bustwo.
      ciesz sie ze jestes wsrod polakow a nie w "wiezieniu" u araba
      • Gość: only Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! IP: *.access.telenet.be 10.01.05, 17:18
        a nie prawda, bo didi mowi ze zna araba ktory jest stomatologiem....
        • kosmiczny1 no ładnie jedziecie... 27.05.05, 15:09
          Dobrze, że nie wlazłem na to forum już w styczniu, dawało wam nieżle w czachę
          jak widze i czytam. Ale rozumiem was, zima bywa depresyjna. Hmmm... strasznie
          sobie do gardeł tu skakaliście, jest o co?? Polscy mężczyżni tez mogą wytoczyć
          całą batalię przeciw Polkom, że takie wymagające, i takie... No właśnie,
          piękne, a niedeostępne (Arab, Włoch, murzyn zawsze w Wawie znajdzie dziewczynę,
          dziwne??). No nic, nie chcę rozdrapywać ran tym wpisem, proponuję pokój,
          wszyscy ludzie są tacy sami w środku :)) PEACE!
          • fallout13 Re: no ładnie jedziecie... 09.06.05, 20:25
            "Polscy mężczyżni tez mogą wytoczyć
            > całą batalię przeciw Polkom, że takie wymagające"

polki wymagajace? wprost przeciwnie. Niby dlaczego niemcy tak chetnie szukaja
            tutaj kobiet? bo o kobiete za granicą trzeba sie postarac i cos soba prezentowac
            a polce wystarczy pelen portfel i juz jest twoja.
    • fajnaret rada 27.05.05, 16:23
      To na co czekasz jak tu ci zle!!! Wyjeżdzaj z kraju i zachwycaj sie jakims
      garbatym zezowatym holendrem czy blegiem. i nie użalaj sie nad soba
      • kosmiczny1 Fajnaret PEACE rzekłem! :) 28.05.05, 12:37
        A Ty zostań w kraju i też "dąż do szczęścia" (ostatnie słowa Desideraty).
        Piotrek
        • friedmar tak polacy są do bani i to zdecydowanie! 28.05.05, 13:05
          Rzeczywiście jesteśmy do bani.
          Przynajmniej u mnie w worku to zauważam na tle naszych firmowych misek.
          Oczywiście Ci polacy akurat nie do bani, mają jacht, własną firmę (niekiedy
          żonę ale nie ważne) latem nurkują, a zimą jeżdzą na parapecie i fajnie się
          bawią z laskami, które uważają że akurat Ci polacy nie są do bani...
          Im bardziej Kubuś lubił miodek tym bardziej go nie było..
          na wyższej płaszczyźnie uogólnienia uważam że polska jest też do bani -drogi są
          do dupy, kultura leży, polacy niby wierzą w boga, a atrakcyjne polki niby
          wierzą w miłość. Kiedyś kobiety kupowało się za krowy - teraz nie ale i tak
          znacznie drożej to wychodzi, bo polki są relatywnie najdroższe- chyba że jesteś
          szwedam, holendrem lub niemcem - wówczas są tańsze tytułem kursu złotego i
          innych kosztów alternatywnych.
          • zegnam_pana Re: tak polacy są do bani i to zdecydowanie! 28.05.05, 13:11
            jak dla mnie nic dodać - nic ująć :)))
    • ping.tasmanski Tez tak myśle. 28.05.05, 13:53
      zupełnie , ale to zupełnie mnie nie kręcą. To pewnie dlatego że sa do bani
    • askakinga Re: Polscy faceci są do bani!!!!!!! 10.06.05, 16:28
      A mi się Polacy podobają. I doceniłam ich dopiero będąc za granicą. W USA to
      dopiero nie było na kim oka zawiesić-same wałki toczyły się po ulicach :-), w
      Grecji-też się zawiodłam, we Wloszech, na Węgrzech i Chorwacji-ta sama
      sytuacja. Nie ma to jak polscy chłopcy!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka