didi83 09.01.05, 14:31 achhh... az mi sie oczka zaswiecily!! cudo!!!!!!!!!!! Normalnie piekne!! /tu z nienawiscia mysle o swoim / www.megamedia.pl/agd-drobne-ekspresy-do-kawy/bosch-tca6701.php Moj cel oszczednosci 2005... :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kikimorka Re: Zakochalam sie!!! IP: 217.153.179.* 09.01.05, 14:42 Wypada mi pogratulowac Ci! Zycze Wam obojgu dluuugich, szczesliwych lat wspolnie! Oczywiscie przy kawie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 14:43 a tam lat... znajde lepszy modelz bajerami co mnie bardziej zadowola to przerzuce swe uczucie :D Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 14:46 Zaszantazuj tatusia ,napewno Ci kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 14:49 Nie szantazuje ludzi ;] Ojciec uwaza, ze kawe wsypuje sie do kubka i zalewa woda thihihi ;] i tak krzywo patrzy sie na nasz.. :[ skapy ekspres :] Poswiece sie i bede do swinki wrzucala pieniazki zamiast na wyjazdy :D Postawie sobie pozniej na srodku pokoju :D i przy kazdej przyprowadzce bede zabierala ze soba :D Mrau ;] juz czuje ten smak kawy :D thyhyyh Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 14:49 To byl moj ostani wpis na Twoich postach. Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 14:51 o expres?? I SLUSZNIE buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 14:53 Didi nie pij kawy ,od kawy robia sie pryszcze.Bedziesz musiala lykac tabletki z magnezem,zaczniesz palic papierosy. Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 14:56 Za dlugo z Toba dzis bylem ,zmeczylem sie.Naprawde.Ide pograc na kurnik.Jak masz skupe mozemy podyskutowac .slowo pisane to namiastka rozmowy.Ekspres do kawy juz mam dawno z ubijaczem do mleka,no moze nie taki nowy ale robi to samo :))) Przyjezdzaj do Szwecji to zaprosze Cie do kawiarni na dobra kawe:do kawiarni ,tam nic innego nie ma tylko 100 rodzajow kawy! Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 14:57 www.skype.com program do gadania komputerem Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 15:02 Na kawe to bym do przodkow pojechala /finlandia/ :D przecietny fin przyswaja okolo 145 gramow kofeiny rocznie :D.. wiec ze mna chyab nei ejst jeszcze AZ TAK zle Za zaproszenie dziekuje... Nie posiadam glosnikow do komputera BUAHAHAHAH tak jakos sie zapomnialo o nich ;] a nie maialam czasu jechac zakupic ;] moze jutro kupie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 15:05 Wiesz sluchawki wystarcza w zupelnosci. Co do ilosci wypitych kaw to szwedzi pija maniakalne ilosci kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: Zakochalam sie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 15:09 sorry, że się wtrące. Czy Szwecja to nie za zimny kraj dla Didi? Ona ma takie wrażliwe drogi oddechowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 15:12 Mam drogi oddechowe OK :D Tylko jak sie po sylvestrze w samej bluzeczce po mazurach biegalo ..to sie nie ma co dziwic.. :D Juz nie wspomne co bylo na sylvestrze thihiih Moj organizm nie toleruje wysokich temperatur ;] P.S. Nie ma rodzicow a temperatura w domu wzrosla chyba do 30stopni ;/ ja wiem, ze chora jestem ale ugotowac wlasne dziecko ?? ;/ do piecyka nie podchodze... kilka dni temu kolezance zaczal sie palic ten od wody, wiec ja tym bardziej boje sie od ogrzewania a otwarte okno nie pomaga :[ umre z ciepla :[ Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 15:12 Odpowiem zgodnie z prawda :nie. Poludniowa Szwecja tu blisko Kopenhagi gdzie ja mieszkam ,lezy na tym samym rownolezniku co Gdansk:) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 14:58 oj za pozno :] mam kofeine zamiastr krwi :] palenie rzucilam w 1LO nie pale :] Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 15:01 To jestes madra dziewczynka jak rzucilas palenie:))) Nie znosze smrodu papierochow!Co objawia sie umnie pogarda dla palacych. Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 15:04 Zostalam zmuszona przez zycie , Moja Kinga powiedziala, albo papierosy albo znajomosc ze Mna... :] Wybralam Przyjazn ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: Zakochalam sie!!! 09.01.05, 15:06 Polubilem Kinge za to. Sluchawki z mikrofonem,skype i gadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 ;] co do automatow ;] 09.01.05, 15:05 www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_01.. Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: ;] co do automatow ;] 09.01.05, 15:08 Zrobilem sobie capuchino ...automat nazwal mnie schizo:( Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: ;] co do automatow ;] 09.01.05, 15:10 Teraz pojde na piechote do supermarketu po male co nieco,chodzi wiecej o spacer w tej pogodzie wietrznej.Auta nie rusze.Za godzine bedzie juz ciemno.Dziekuje ci za spedzenie ze mna tych kilku wirtualnych chwil .Trzymaj sie cieplo Didi:) Odpowiedz Link Zgłoś
1500as Re: Zakochalam sie!!! 11.01.05, 14:04 No i potwierdzilo sie!!! masz slabosc nie do facetow lecz do urzadzen mechanicznych!!! co jeszcze kochasz? moze mikrofalowke? nie pisz o twoim wibku bo wiemy ze jego uwielbiasz najbardziej!!hehehe! nie zatarlas silniczka? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś