Dodaj do ulubionych

ZABILAM...!!!

11.01.05, 23:32
Pierwsza muche w tym roku....
czuje zadze KRWI !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Albert Re: ZABILAM...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:56
      No moja droga kokietko-nie wiedziałem ze obudzi się w tobie zew krwi.
      • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 00:11
        Dzisiaj mialam dzien gdzie nawet nie mialam czasu kawy wypic... mysialam sie
        wyzyc :D
        • Gość: Albert Re: ZABILAM...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 00:26
          Ciekawe co na to mucha..tym bardziej jak zobaczyła tak urocza osóbke goniącą za
          nią ze zrolowana gazetką.
          • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 00:32
            Usiadla mi bezczelnie na monitorze wiec zabilam ja zeszytem :D -no coz wiedza
            jest ciezka :D
            Dziekuje za komplement :D
          • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 00:33
            P.S.
            Zwloki wyrzucilam za okno i gdy patrzylam jak spadaja czulam satysfakcje :D
            • Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 00:36
              nie tylko muche zatluklas, ale i czas w komputerze przestawilas...:)))
              • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 00:40
                Mister_M jest w stanie nie naruszonym :D nawet flaki na nim nie zostaly :D
                • Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 00:45
                  a to z jakiej ty strefy czasowej nadajesz????
                  :)
                  • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 00:46
                    calkiem zwyczajnej ;]
                    • Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 00:48
                      aaaa, to ja juz rozumiem....hehe
                      to nie byla mucha tylko ten trojan co ci mial kompa o 0.00 wylaczyc...:)
                      • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 00:51
                        no wlasnie :( mialam chodzic spac 00.00
                        ale zeby mi sie tryb przestawil powinnam wstawac przez kilka dni o 5..6 a ja
                        wtedy mam najtwardszy sen ;/ przed 3 nie zasne mimo lezenia w lozku... ;/
                        chyba, ze cos nudnego zcytam ;/ moze ja jakies nasenne zaczne zjadac na
                        kolacje??:> Myslisz, ze to dobry pomysl?
                        • Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 00:54
                          no ja to musze lodowke chyba wyprowadzic z domu, bo w nocy to mi normalnie piwo
                          z lodowki wychodzi, i tak przy tym halasuje ze spac nie moge, hehe
                          a to wszystko przez ciotke orlowska, to ona je tak nauczyla!
                          • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:02
                            NO to jak samo z lodowy wychodzi to jeszcze naucz przychodzic na zawolanie...

Nie wiem kto to "ciotka orlowska"
                            • Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 01:06
                              jak to nie wiesz kto to ciotka orlowska...no to ta ze skrzydelkami...:)
                              • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:07
                                nic mi to nie mowi.... wez pod uwage, ze dopiero poznaje srodowisko
                                • Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 01:11
                                  ...no chlonna taka....udaje ze wszystkie rozumy wchlonela....
                                  • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:16
                                    no to w sumie mam jedynie swoj obraz BUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAA Bo takie ataki
                                    mam na @ :D ale smiem twierdzic, ze to jednak nie o mnie chodzi :D
                                    \/wlasnie zobaczylam mola... ide kontynuowac mordy/
                                    • Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 01:20
                                      to nie mol, tylko robal komputerowy....
                                      nastepnym razem uwazaj na wirusa.....
                                      :)
                                      • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:28
                                        mnie sie wirusy nie imaja :D
                                    • Gość: Olo Re: ZABILAM...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 01:21
                                      To ty w domu niezły ogród zoologiczny posiadasz,jak wybijesz karaluchy zpod
                                      poduchy to się odezwij.
                                      • Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 01:24
                                        na koniec zdusi komara....
                                      • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:27
                                        az takiego robactwa nie mam :P
                                        Mama powiedziala, ze pewnie z zewnatrz przylecialy bo cieplo.... No w sumie...
                                        mialam przed swietami odnawianie pokoju wiec wszystko lsni /nawet dywan
                                        wywalilam bo stwierdzilam, ze tam roztocze siedza:D/... wszystko bylo
                                        sprzatane... nie realne zeby w moim pokoju byla wylegarnia czy spizarnia
                                        robali....
                                        zbyt pedantyczna zodiakalna panna jestem :P wrecz sterylnie mam :D
                                        • Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 01:31
                                          no tak,
                                          panna,
                                          chlopa nie chce,
                                          kota ma,
                                          oj, cioteczce orlowskiej moze sie to nie spodobac, i znowu krakac zacznie....
                                          • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:40
                                            A dokladnie mam kota i 2 kocice :]p
                                            a od chlopow STANOWCZO wole mezczyn :D
                                            • Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 01:49
                                              a po czym sprawdzasz roznice??
                                              • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:52
                                                no z kotami sprawa jest prosta :D nawet widac na 1 rzut oka ;]
                                                a roznica miedzy chlopem, a mezczyzna jest taka jak miedzy kawa rozpuszczalna ,
                                                a parzona :D
                                                • diabel.tasmanski Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:55
                                                  jeszcze nie spisz ? :)
                                                  • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:01
                                                    nie :D ale planuje PLANUJE
                                                    Mialam meczacy dzien... kawe /nawet3/ zaczelam pic o 18 /o 20.30skonczylam/
                                                    wiec planuje PLANUJE :D ... poza tmy musze o 7 wstac.. wie sie zastanawiam czy
                                                    warto :D no i przyznam sie , ze nie mam anwet sily wstac z krzesla... :[
                                                    P.S. posciel mi lozko ;(
                                                  • diabel.tasmanski Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:11
                                                    jasne że Ci nie pościele łóżka. Ja ide spać. Dobranoc
                                                  • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:11
                                                    ;/
                                                    milej nocy ;/
                                                  • diabel.tasmanski Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:17
                                                    Rozmyśliłem sie. Najadłem się , nabrałem sił to mogę Ci to łóżko zrobić :)
                                                  • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:20
                                                    :> powaznie czy sie nabijasz i draznisz???:> bo bedziesz musial mnie ejszcze
                                                    tam zaniesc :D
                                                  • diabel.tasmanski Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:22
                                                    spoko dam rade :) nie piłem mleka ale czuje sie silny :)
                                                  • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:25
                                                    hmmm cos masz dobry humor dzisiaj :> to od razu poprosze cos do jedzenia :D
                                                    od rana zjadlam 1kanapke, 2 placki siemniaczane i 2 mentosy...nie mam nawet
                                                    sily zejsc pietro nizej do kuchni :( i od razu sniadanie moglbys zrobic... :D
                                                    takie zeby tlyko odgrzac w mikrofali :D
                                                  • diabel.tasmanski Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:27
                                                    zawsze mam dobry humor.
                                                  • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:29
                                                    dzisiaj to chyba nadzwyczajny... nawet mi lozko chesz poscielic :>
                                                    czuje podstep i chyba wole jednak sama to zrobic.....
                                                • Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 02:00
                                                  nie lapie tego porownania chyba..:(
                                                  • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:04
                                                    masz kawe zaparzana... z fusami... /albo bez fusow jak masz ekspres/ to jest
                                                    PRAWDZIWA KAWA .. pije sie ja bez mleka bez cukru i jak najbardziej gesta... na
                                                    sam zapach czujesz jakies wewnetrzne podniecenie /to tak jak wyczuwasz
                                                    opium,amfe/
                                                    i masz rozpuszczalna... ktora zazwyczaj pijesz u znajomych bo chce Ci sie kawy,
                                                    a innej nie ma :D dobrowolnie nigdy sama nie bierzesz tej lury :D
                                                  • Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 02:09
                                                    czyli chlop to ta prawdziwa kawa, a mezczyzna to rozpuszczalna....
                                                    no tak, po przerobce chlopa powstaje mezczyzna, ktorego dostajesz u znajomych
                                                    bo chce ci sie chlopa, tak???
                                                  • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:13
                                                    mezczyzna to kawa
                                                    chlop to rozpuszczalny "napoj kakowy" :D
                                                    po 2 wiec zmykam spac :D
                                                    Milych snow ;]
                                                  • Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 02:16
                                                    snow o kawie???
                                                  • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:20
                                                    no.. i jakims uroczym ekspresie :D z bajerami oczywiscie w stylu bita smietana
                                                    MRAUUUUUUUU :D
                        • Gość: terefere Re: ZABILAM...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 00:57
                          mnie usypiała zawsze lektura Tatarkiewicza-zwykle zasypianie zajmuje mni wpizdu
                          czasu(wpizdu=2 godz.) a po jednej stronie powyzszego autora padałem niemalże
                          natychmiastowo.Dzieki temu uważam iż filozofia ma wiele dobroczynnych aspektów i
                          dość umiejetnie przekłada się na normalne życie.
                          • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:01
                            hmmmm.... ciekawy sposob.... :D byc moze sprawdze Go :D
            • Gość: Albert Re: ZABILAM...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 00:37
              Mam nadzieję że to ostatnie tak powazne morderstwo w tym roku.Ja wychodzę z
              założenia że mucha na monitorze własnie uczy się czytać i nie mozna jej
              przeszkadzać,co najwyżej wyprosić na zewnątrz mocno sugestywnym machnieciem ręki
              przed jej licem-pomaga.A zew krwi zamieniłem na zew płynów ustrojaowych płci
              odmiennej.:)
              • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 00:43
                Ja mysle, ze to poczatek... trzeba poznac wszystkie swoje ciemne strony...
    • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:34
      EJ!!
      Wlasnie odkrylam!!
      ze tu mozna kolory forum zmieniac!! i ignory na rozne niki dawac! i na
      przyjaciol i nieprzyjaciol inne kolory!! musza zaczac czytac co jest na okolo
      nie tylko watki i posty :D
      • rajczar Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 03:16
        Brawo !!!! Podziel się z nami.
        • didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 14:28
          NEVER yhyhy
          pozniej popatrze jakie jeszcze tu sa opcje :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka