didi83 11.01.05, 23:32 Pierwsza muche w tym roku.... czuje zadze KRWI !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Albert Re: ZABILAM...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:56 No moja droga kokietko-nie wiedziałem ze obudzi się w tobie zew krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 00:11 Dzisiaj mialam dzien gdzie nawet nie mialam czasu kawy wypic... mysialam sie wyzyc :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: ZABILAM...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 00:26 Ciekawe co na to mucha..tym bardziej jak zobaczyła tak urocza osóbke goniącą za nią ze zrolowana gazetką. Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 00:32 Usiadla mi bezczelnie na monitorze wiec zabilam ja zeszytem :D -no coz wiedza jest ciezka :D Dziekuje za komplement :D Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 00:33 P.S. Zwloki wyrzucilam za okno i gdy patrzylam jak spadaja czulam satysfakcje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 00:36 nie tylko muche zatluklas, ale i czas w komputerze przestawilas...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 00:40 Mister_M jest w stanie nie naruszonym :D nawet flaki na nim nie zostaly :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 00:45 a to z jakiej ty strefy czasowej nadajesz???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 00:48 aaaa, to ja juz rozumiem....hehe to nie byla mucha tylko ten trojan co ci mial kompa o 0.00 wylaczyc...:) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 00:51 no wlasnie :( mialam chodzic spac 00.00 ale zeby mi sie tryb przestawil powinnam wstawac przez kilka dni o 5..6 a ja wtedy mam najtwardszy sen ;/ przed 3 nie zasne mimo lezenia w lozku... ;/ chyba, ze cos nudnego zcytam ;/ moze ja jakies nasenne zaczne zjadac na kolacje??:> Myslisz, ze to dobry pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 00:54 no ja to musze lodowke chyba wyprowadzic z domu, bo w nocy to mi normalnie piwo z lodowki wychodzi, i tak przy tym halasuje ze spac nie moge, hehe a to wszystko przez ciotke orlowska, to ona je tak nauczyla! Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:02 NO to jak samo z lodowy wychodzi to jeszcze naucz przychodzic na zawolanie... Nie wiem kto to "ciotka orlowska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 01:06 jak to nie wiesz kto to ciotka orlowska...no to ta ze skrzydelkami...:) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:07 nic mi to nie mowi.... wez pod uwage, ze dopiero poznaje srodowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 01:11 ...no chlonna taka....udaje ze wszystkie rozumy wchlonela.... Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:16 no to w sumie mam jedynie swoj obraz BUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAA Bo takie ataki mam na @ :D ale smiem twierdzic, ze to jednak nie o mnie chodzi :D \/wlasnie zobaczylam mola... ide kontynuowac mordy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 01:20 to nie mol, tylko robal komputerowy.... nastepnym razem uwazaj na wirusa..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: ZABILAM...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 01:21 To ty w domu niezły ogród zoologiczny posiadasz,jak wybijesz karaluchy zpod poduchy to się odezwij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 01:24 na koniec zdusi komara.... Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:27 az takiego robactwa nie mam :P Mama powiedziala, ze pewnie z zewnatrz przylecialy bo cieplo.... No w sumie... mialam przed swietami odnawianie pokoju wiec wszystko lsni /nawet dywan wywalilam bo stwierdzilam, ze tam roztocze siedza:D/... wszystko bylo sprzatane... nie realne zeby w moim pokoju byla wylegarnia czy spizarnia robali.... zbyt pedantyczna zodiakalna panna jestem :P wrecz sterylnie mam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 01:31 no tak, panna, chlopa nie chce, kota ma, oj, cioteczce orlowskiej moze sie to nie spodobac, i znowu krakac zacznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:40 A dokladnie mam kota i 2 kocice :]p a od chlopow STANOWCZO wole mezczyn :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 01:49 a po czym sprawdzasz roznice?? Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:52 no z kotami sprawa jest prosta :D nawet widac na 1 rzut oka ;] a roznica miedzy chlopem, a mezczyzna jest taka jak miedzy kawa rozpuszczalna , a parzona :D Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:01 nie :D ale planuje PLANUJE Mialam meczacy dzien... kawe /nawet3/ zaczelam pic o 18 /o 20.30skonczylam/ wiec planuje PLANUJE :D ... poza tmy musze o 7 wstac.. wie sie zastanawiam czy warto :D no i przyznam sie , ze nie mam anwet sily wstac z krzesla... :[ P.S. posciel mi lozko ;( Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:11 jasne że Ci nie pościele łóżka. Ja ide spać. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:17 Rozmyśliłem sie. Najadłem się , nabrałem sił to mogę Ci to łóżko zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:20 :> powaznie czy sie nabijasz i draznisz???:> bo bedziesz musial mnie ejszcze tam zaniesc :D Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:22 spoko dam rade :) nie piłem mleka ale czuje sie silny :) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:25 hmmm cos masz dobry humor dzisiaj :> to od razu poprosze cos do jedzenia :D od rana zjadlam 1kanapke, 2 placki siemniaczane i 2 mentosy...nie mam nawet sily zejsc pietro nizej do kuchni :( i od razu sniadanie moglbys zrobic... :D takie zeby tlyko odgrzac w mikrofali :D Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:29 dzisiaj to chyba nadzwyczajny... nawet mi lozko chesz poscielic :> czuje podstep i chyba wole jednak sama to zrobic..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 02:00 nie lapie tego porownania chyba..:( Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:04 masz kawe zaparzana... z fusami... /albo bez fusow jak masz ekspres/ to jest PRAWDZIWA KAWA .. pije sie ja bez mleka bez cukru i jak najbardziej gesta... na sam zapach czujesz jakies wewnetrzne podniecenie /to tak jak wyczuwasz opium,amfe/ i masz rozpuszczalna... ktora zazwyczaj pijesz u znajomych bo chce Ci sie kawy, a innej nie ma :D dobrowolnie nigdy sama nie bierzesz tej lury :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 02:09 czyli chlop to ta prawdziwa kawa, a mezczyzna to rozpuszczalna.... no tak, po przerobce chlopa powstaje mezczyzna, ktorego dostajesz u znajomych bo chce ci sie chlopa, tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:13 mezczyzna to kawa chlop to rozpuszczalny "napoj kakowy" :D po 2 wiec zmykam spac :D Milych snow ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ZABILAM...!!! IP: *.access.telenet.be 12.01.05, 02:16 snow o kawie??? Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:20 no.. i jakims uroczym ekspresie :D z bajerami oczywiscie w stylu bita smietana MRAUUUUUUUU :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Re: ZABILAM...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 00:57 mnie usypiała zawsze lektura Tatarkiewicza-zwykle zasypianie zajmuje mni wpizdu czasu(wpizdu=2 godz.) a po jednej stronie powyzszego autora padałem niemalże natychmiastowo.Dzieki temu uważam iż filozofia ma wiele dobroczynnych aspektów i dość umiejetnie przekłada się na normalne życie. Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 01:01 hmmmm.... ciekawy sposob.... :D byc moze sprawdze Go :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: ZABILAM...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 00:37 Mam nadzieję że to ostatnie tak powazne morderstwo w tym roku.Ja wychodzę z założenia że mucha na monitorze własnie uczy się czytać i nie mozna jej przeszkadzać,co najwyżej wyprosić na zewnątrz mocno sugestywnym machnieciem ręki przed jej licem-pomaga.A zew krwi zamieniłem na zew płynów ustrojaowych płci odmiennej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 00:43 Ja mysle, ze to poczatek... trzeba poznac wszystkie swoje ciemne strony... Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 02:34 EJ!! Wlasnie odkrylam!! ze tu mozna kolory forum zmieniac!! i ignory na rozne niki dawac! i na przyjaciol i nieprzyjaciol inne kolory!! musza zaczac czytac co jest na okolo nie tylko watki i posty :D Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: ZABILAM...!!! 12.01.05, 14:28 NEVER yhyhy pozniej popatrze jakie jeszcze tu sa opcje :D Odpowiedz Link Zgłoś