Dodaj do ulubionych

Foto mojej mordy

IP: *.arcor-ip.net 13.01.05, 23:49
Wcinając się w dyskusję o umieszczaniu fotek osób różnych w miejscach
rozmaitych to chciałem tylko powiedzieć,że byłbym niezmiernie
zadowolony,gdyby któraś,nawet z najbardziej wulgarnych stron zechciała
zamieścić foto mojego ryja.Ale jak dotąd,nikt nie wyraził
zainteresowania,nawet strona traktująca o najbrzydszych facetach świata.No i
właśnie-po co tyle krzyku Didi,toż to się cieszyć trzeba że jeszcze chcą
zamieszczać.
Obserwuj wątek
    • didi83 Re: Foto mojej mordy 13.01.05, 23:50
      :/
      na portalu erotycznym :( moja niewinna buzie?? :(
      ..ale dzieki za pocieszenie ;]
      • Gość: leziox Re: Foto mojej mordy IP: *.ipt.aol.com 14.01.05, 00:05
        O portalach erotycznych to ja nawet nie mam co marzyć,a ich podwoje z huhkiem
        zatrzaskują się przede mną,zgroza.A ciebie chcą,zaś ty nie chcesz.
        • didi83 Re: Foto mojej mordy 14.01.05, 00:10
          chetnie sie wymienie :[
          • Gość: only Re: Foto mojej mordy IP: *.access.telenet.be 14.01.05, 00:13
            hmmm, no wlasnie....
            przyszla mi do glowy taka mysl, ze didi to musi chyba swoje fotki na prawo i
            lewo wysylac, bo normalnie gdyby pomyslala, to jesli to zdjecie bylo z jej
            zbioru, to penwie powinna zaczac od tych do kogo je wyslala, zamiast poszukiwac
            nie wiem gdzie i czego....no chyba ze to paparazzi......
            • didi83 Re: Foto mojej mordy 14.01.05, 00:17
              Moi znajomi by nie wyslali.. zostaje FT i allegro.. nie sadze aby tak
              KTOKOLWIEK zainteresowal sie zdjeciem... no i cafe-mozna bylo skopiowac... :/
              Mam nauczke... nie ma co ;/
              Na przyszlosc narysuje sie w paincie i bede to wysylac yhyhyhhy ;/
              • Gość: only Re: Foto mojej mordy IP: *.access.telenet.be 14.01.05, 00:19
                hmm, no jak na razie malo sie nauczylas skoro dalej chcesz wysylac.
                Ale to przeciez twoja sprawa...
    • trzpiot_1 Re: Foto mojej mordy 14.01.05, 00:06
      Leziox, nie gadaj tyle, tylko podeślij, to porozpowszechniam tu i ówdzie :)
      • Gość: leziox Re: Foto mojej mordy IP: *.arcor-ip.net 14.01.05, 00:33
        Tak tak,porozsyłać to każdy by chciał a ja przecież tylko uskarżam się na
        niesprawiedliwość portali.Między Bogiem a prawdą to Onlusia,córa moja ma rację
        że winnych trzeba szukać wśród tych którym się fotkę wysłało.To czy się wierzy
        w winę niby-przyjaciół czy nie,to inna sprawa,ale nie bądźmy naiwni,przyjaciele
        przychodzą i odchodzą,pozostawiając po sobie paskudny posmak zawiedzionej
        nadziei.
        • didi83 Re: Foto mojej mordy 14.01.05, 00:35
          nie Moi Przyjaciele...
          • Gość: leziox Re: Foto mojej mordy IP: *.arcor-ip.net 14.01.05, 00:42
            To się tak zawsze mówi,Trzpiot.Do pierwszego razu,a potem już się przyzwyczaisz.
            • didi83 Re: Foto mojej mordy 14.01.05, 00:45
              Nie moi.... raz im wielkie swinstwo zrobilam, myslalam, ze mnie nienawidza.. a
              jak mialam problem i w sumie mogli mnie zignorowac albo i dokopac... to pomogli
              mi... wszyscy... dlatego cenie przyjazn ponad milosc...
            • Gość: leziox Re: Foto mojej mordy IP: *.arcor-ip.net 14.01.05, 00:45
              Sorry,rzeczywiście słabiej widzę po tym denaturacie,Didi,do ciebie piję
              oczywiście,ty taka ufna we wszystko aż wreszcie w tyłek dostaniesz hurtowo,za
              jednym razem i wtedy wszystkie twoje wartości,marzenia,zasady utopią się w
              szambie codziennym.Może wtedy powiesz że jednak miałem rację.Ja ci niczego
              złego nie życzę,ale kokoniki też po jakimś czasie robią się za ciasne i trzeba
              z nich wyjść.
              • didi83 Re: Foto mojej mordy 14.01.05, 00:49
                Nie jestem ufna... ale wiem jacy sa moi znajomi :]
                • Gość: only Re: Foto mojej mordy IP: *.access.telenet.be 14.01.05, 00:51
                  w takim razie naiwna moze????
                • Gość: leziox Re: Foto mojej mordy IP: *.arcor-ip.net 14.01.05, 00:52
                  Tego nigdy nie możesz wiedzieć.To ci się tylko tak wydaje.Trzeba tylko małej
                  próby,zdarzenia,kiedy potrzebować będziesz ich pomocy i to rzeczywiście.
                  Sytuacje są różne,ale to wcale nie znaczy,że jeśli ty komuś pomagasz,uzyskasz
                  to samo w zamian.
                  • didi83 Re: Foto mojej mordy 14.01.05, 00:56
                    pisalam wyzej..ze mogli mnie zignorowac a nawet dokopac mi.. a nie zrobili
                    tego... pomogli
                    wiec predzej Moja Ryba nauczy sie latac i cwierkac niz ktoryz z obecnych Moich
                    Przyjacil Mnie by skrzywdzil...
                    ;]
                    • Gość: leziox Re: Foto mojej mordy IP: *.ipt.aol.com 14.01.05, 01:06
                      Odczekaj jeszcze trochę,odczekaj,Boże,jaka ty ufna jesteś,we wszystko wierzysz
                      co ci się sprzedaje i mimo to nadal to samo.Ale co ja tam będę gadał.Zgłoś się
                      do mnie za parę lat i opowiedz mi jak było.
                      • didi83 Re: Foto mojej mordy 14.01.05, 01:11
                        :> jedna Przyjaciolke znam od 6roku zycia (od zerowki)...
                        Pozostale trzy Pyrki juz z 7lat (szalone lata liceum)
                        moze krotko, moze dlugo, ale relacje mamy swietne...
                        • Gość: leziox Re: Foto mojej mordy IP: *.arcor-ip.net 14.01.05, 01:13
                          I tylko się z tego cieszyć trzeba.Jak powiedziałem,do pierwszego razu.
                          Tymczasem koniak de'natourat zadziałał,zrywam się w pijackiej malignie do
                          swojego wielkiego wyra,żeby pomarzyć o strzelaniu z cekaemu do byłych
                          przyjaciół.
                          • Gość: leziox Re: Foto mojej mordy IP: *.arcor-ip.net 14.01.05, 23:03
                            A tak naprawdę-nie chce nikt mojego wizerunku?Tanio sprzedam,za flaszkę.
                            Znaczy za flaszkę koniaku Otard lub Hennesy,albo równowartość w złotych.
                            • trzpiot_1 Re: Foto mojej mordy 15.01.05, 10:24
                              Już złożyłam propozycję, ty kapryśny osobniku płci męskiej! A skoro mam za
                              fotkę płacić, to życzę sobie, żeby była oprawiona w ramki i to nie jakieś tam,
                              tylko solidne.
                              :))
    • malinka48 Re: Foto mojej mordy 14.01.05, 23:42
      leziox dawaj otwieram specjalnie dla ciebie stronkę z twoja mordką.
      • Gość: leziox Re: Foto mojej mordy IP: *.arcor-ip.net 15.01.05, 00:28
        Wiesz przecież malinka że ze mnie kumoterski i przekupny człowiek,ja dla
        pieniędzy zrobię wszystko,hehe.No,ale zaraz zaraz-gdzie ten koniaczek albo
        ekwiwalent w gotówce?
        • malinka48 Re: Foto mojej mordy 15.01.05, 00:34
          jutro dostaniesz jak sie wyspię:)
          • Gość: leziox Re: Foto mojej mordy IP: *.arcor-ip.net 15.01.05, 00:59
            No to dobrej nocy.Ja tam nie mam kłopotu,po prostu spadam ze stołka prosto na
            wyrko,gdzie mogę malignę swoją i osobistą odespać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka