Dodaj do ulubionych

Molestowanie seksualne

IP: *.chello.pl 17.01.05, 20:23
HA HA HA molestowanie kobiety 55 letniej hahahaha szkoda ze nie 100 letniej
Obserwuj wątek
    • Gość: gościu Re: Molestowanie seksualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:08
      Od kiedy molestuje się kobiety w wieku 55 lat nigdy nie słyszałem o takim
      przypatku.
      • Gość: ka....... Re: Molestowanie seksualne IP: *.eia.pl 31.01.05, 16:42
        A zastanowiles ze nad tym, ze te 55 letnie osoby kiedys tez mialy np 25 lat?
    • Gość: Piotr Re: Molestowanie seksualne (haha) IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.05, 18:15
      NIE MOŻLIWE ... po 55 roku życia ... oj Ci mężczyżni schodzą na psy :), a
      pomiędzy 16-19, prawie wogóle nie są molestowane ... lekka przesada, lub coś z
      mężczyznami :)
      Pozdrawiam :D
    • Gość: Boy-19 Re: Molestowanie seksualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:56
      Ale z Was są kretyni, nauczcie się czytać ze zrozumieniem, a potem dopiero
      komentujcie!!!!!!!!!!
    • Gość: Tomek To przykre zjawisko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:08
      ale wydaje mi sie, że autor tej ankiety nie wysunął pewnego wniosku albo go
      przemilczał,że: 20% kobiet w swoim życiu poczóła się molestowana. To że Panie
      po 55 roku życia tak Twierdzą to tylko dowód tego, że jest to proces ciągły i
      nie do końca związany z pewnym ustalonym wiekiem. Inaczej mówiąć jak ktoś żyje
      już 55 lat to w swoim życiu miał więcej "szans" na to by być molestowanym z
      racji długości okresu niż 30 latka/latek. Zmieniaja sietakze obyczaje i jest
      coraz wiecej "robactwa" na świecie. Wróżę, że w podobnej ankiecie za 15 lat
      wyniki ankiety bedą zapewne o parę punktów procentowych wyższe.
    • Gość: Joanna Re: Molestowanie seksualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:48
      jak tak dalej pojdzie to ogarnie nas absurd, wszyscy "chca" byc teraz
      molestowani, a nawet nie wiedza co to oznacza,
    • Gość: taka jedna Re: Molestowanie seksualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 15:49
      tylko niech ktos pomysli o molestowaniu dzieci i jaki to ma wplyw na ich
      pozniejsze zycie sexualne....
      • wegorz-rasta Re: Molestowanie seksualne 16.02.05, 01:27
        molestowanie to naduzywanie wladzy a to w karzdej formie jest poprostu
        kurestwem pruba zaspokojenia zachcianek ludzi kturzy gdyby nie ich przewaga to
        guwno by zrobili.molestowanie dzieci jest wogule zecza nie dopojecia ale tego
        typu zeczy wystepuja tylko wsrud ludzi jest to efekt uboczny cywilizacji tego
        ze niektuzy mysla ze niepodolaja terazniejszym standarda i nie uda im sie
        zaspokojic swoich potrzeb sexualnych wsrud swoich ruwiesnikow.zadne stworzenie
        niema tyle klopotow z zaspokojeniem podstawowych potrzeb co czlowiek, i to
        dzieki innym ludziom.wszystkie zboczenia z tego wynikaja.
        • malgo44 Re: Molestowanie seksualne 19.02.05, 19:26
          wegorz-pieknie to ująłeś!!!szczególnie podoba mi sie "niektuzy" i "wsrud"...czy
          to cos od srutu?
        • Gość: blabla Re: Molestowanie seksualne IP: *.chello.pl 20.02.05, 18:31
          ala.snhs.uz.zgora.pl/~casha/swf/masturbater.swf
    • Gość: Młody Re: Molestowanie seksualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 02:15
      Głupis... zastanów się ile może Ci dać 50 letnia kobieta w dobrej kondycji a
      ile głupia nastolatka która potrafi tylko wypiąć tylek...
    • Gość: krecik Powazny problem IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.02.05, 21:23
      Znam jednego czlowieka, do ktorego tato przychodzil w nocy, jak ten juz spal.
      Pamieta tylko fale ciepla, smrod potu i nie tylko. Powazna sprawa. Tym
      powazniejsza, ze on za tym teskni. A swoje lata juz ma...
    • tara1958 Re: Molestowanie seksualne 20.02.05, 18:28
      Ja byłam molestowana w pracy jako dziewczyna.Nie mogła nic powiedzieć ani się
      poskarzyć po i tak nie uwierzył by dyr. Natomiast jak nie wytrzymałam i
      zaczęłam mówic to nagle byłam złym pracownikiem i do zwolnienia. To był
      kierownik biura projektów konkretnie pracowni propjektowej TP4.
      • jachupek Re: Molestowanie seksualne 20.02.05, 21:05
        co to znaczy molestowana?
    • Gość: pawcio1611 Re: Molestowanie seksualne IP: *.poczta / *.poczta-polska.pl 01.03.05, 09:13
      no tylko marzenia pozostają w ty wieku hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka