Dodaj do ulubionych

nie dla hipka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 23:54
dzwigaj sobie dretwa szwedzka gospodarke! zarabiaj ile chcesz !jezdzij czym
chcesz! pracuj i mieszkaj gdzie chcesz! lecz nie wracaj do naszej pieknej
POLSKI bo tu takich ludzi nie potrzeba! zasmiecaj swa osoba inne kraje!
Obserwuj wątek
    • jahipek Re: nie dla hipka 20.01.05, 00:00
      dobrze ze nie masz wladzy ,wedlug przyslowia "nie dala Bozia swini rogow ,bo by
      ludzi pobodla".
      Polska zyje z turystow i turystyki i zapewniam Cie ze to jeden z drozszych
      krajow w Europie.Jadac do Hiszpanii czy Grecji wydam mniej i lepiej spedze
      urlop,przyjezdam zeby zostawic mase koron.Za ktore potem w Polsce ludzie maja co
      do garnka wlozyc.Bo ja za misiac place tyle za luksusowy pokoj w hotelu co Ty za
      mieszkanie przez dwa lata ! Innych cen Ci nie podam bo zauwazylbys ze w tym
      biznesowym swiecie nie masz nic do powiedzenia,nie che cie ranic przed snem.
      Snij dobrze ,ale modrzej odrobine:)
      • Gość: ; Re: nie dla hipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 00:02
        polska nie jets krajem turystycznym
        • Gość: krecona ona Re: nie dla hipka IP: *.torun.mm.pl 20.01.05, 01:04
          blad.

polask anie jest, ale staje sie krajem turystycznym
          przez pierwsze 10 miesiecy 2004 polskie odwiedzilo 52 mln osob

malo by mowic o turystyce????

to tak odchodzac od sprawy jahipka:) wtracenie bym rzeka:)
          • Gość: krecona ona sorry za literowki:) IP: *.torun.mm.pl 20.01.05, 01:27
            16 h na pc wykancza wlasnie moje oczy
            dobranoc:)
          • Gość: - Re: nie dla hipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 01:34
            ile z tego to niemcy i ukraińcy na zkupy ?
            • Gość: krecona ona Re: nie dla hipka IP: *.torun.mm.pl 20.01.05, 01:45
              cel: zakupy, to rowniez turystyka!!! bo kasa u nas w PL zostaje. Jak do pracy
              przyjezdzaja, to juz jako turystow nie licza:)
      • Gość: * Re: nie dla hipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 00:06
        powiedz mi dlaczego jako zamożny szwed nie jeżdzisz na indonezje tajlandie itd.
        Podczas tsunami tylu szwedów tam zgineło
        Tylko wybierasz kraje ktore są dostępne dla przeciętnego polaka ?
        Zaczynam mieć wątpliwści czy ta historia z kasą jaką niby masz jest prawdziwa.
        • jahipek Re: nie dla hipka 20.01.05, 08:48
          Ja mialem zamiar pojechac tam wlasnie tuz przed ,ale wrozka mnie ostrzegla!
          Co do jezdzenia to nie lubie lotow samolotami,i teraz na poczatku roku musze
          pilnowac interesow.Jest czas na wypoczynek i czas na prace.Tego pierwszego
          czesto mniej w zimie.Po za tym nie wiem o jakich ty pieniadzych mmyslisz,w
          jakiej skali.
          Mam ich tyle ze wystarczy mi i nie zamierzam o tym wiecej rozprawiac.Mnie nie
          obchodzi ile Ty masz:)
          • inna-bajka Re: nie dla hipka 20.01.05, 08:51
            A cóż Ty tam robisz, że cały czas siedzisz na FT ;)))
            • jahipek hipek rozlicza sie z czasu:))))))))))) 20.01.05, 08:57
              w nocy spie,w dzien z rana na FT potem od 10 -16 pracuje,wieczorem czasem
              jestem-no calkiem mozliwe ze sporo jestem
              • inna-bajka Re: hipek rozlicza sie z czasu:))))))))))) 20.01.05, 09:02
                Też tak chcę. A ja powinnam od 8 -16, ale jak to w życiu bywa z praktyką jest
                nienajlepiej. Jadę z domu przez 7, drę przez pół Polski, potem wracam po
                nocach. Jutro ostatni raz w tym tyg. wstawanie przed 6, ale za to do Krakowa.
                • jahipek hipek idzie jesc sniadanie i wychodzi 20.01.05, 09:22
                  No czas ubrac ise i wyjsc z domu.detalicznie jeden urzad,uczelnia,sklep,remont
                  podlogi,urzad uczelnia,laboratorium.... wieczor kolacja -wolnosc hipka:))))
                  • inna-bajka Re: hipek idzie jesc sniadanie i wychodzi 20.01.05, 09:35
                    No to, do popisania ;)
                    A co ty tam uczysz, jak się robi najlepszą na świecie amfę ?
          • Gość: [...] to chyba kolejna twoja fantazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 10:46
            Pisałeś że cie panna olała bo Miałes ich tylko 50000/mc. Teraz nagle taka
            zmiana, że srasz kasą?
            Mnie sie zdaje że jesteś robotnikiem sezonowym który tyra w szwecji za
            równowartość kilku tysięcy euro na mc, i wydaje mu się za pana boga za nogi złapał.
      • Gość: nie hipek Re: nie dla hipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 00:07
        na truskawkach sie dochrapales?hehehe! wladco kasy jedz do afryki i daj troszke
        tego twego majatku dla dzieci ktore tam gloduja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ja mam
        moze mniej niz ty ale daje! nie badz sknera i zamiast grzac swe stare dupsko po
        europie poludniopwej podziel sie!!!
        • jahipek gdzie etyka?masz euforie cyz pomrocznosc? 20.01.05, 08:51
          To moja sprawa jak ja gospodaruje pieniedzmi,tylko tyle.Z kobietami nie
          dyskutuje sie o pieniadzach.Jezli jakis facet zaglada drugiemu do portfela to
          jest jeszcze wiekszy nietakt.
          • Gość: jedna_kobieta Re: gdzie etyka?masz euforie cyz pomrocznosc? IP: *.am.lodz.pl 20.01.05, 11:37
            Wiem to napewno,że nie wolno i nie wypada nabijać się z jakiejkolwiek pracy
            wykonywanej uczciwie,sama kiedyś w okresie letnim zbierałam truskawki i jagody,
            co prawda nie w szwecji, ale było extra.Więc chyba żadna praca nie hańbi jesli
            jest wykonywana solidnie
            • Gość: xy2 śmiejcie sie IP: .48.242.* / 80.51.176.* 20.01.05, 11:41
              a kumpel mojego starszego pomimo tego ze nigdy nie narzekał na brak pieniędzy
              wyjeżdżał bardzo często na wakacje do szwecji kosić trawe. gosc to uwielbiał i
              jeszcze na tym zarabiał
              • Gość: jedna_kobieta Re: śmiejcie sie IP: *.am.lodz.pl 20.01.05, 11:46
                I jeszcze dodam, że jagody w jednym z najpiekniejszych miejsc w polsce, na
                półwyspie helskim.Jak tam jest ładnie.A tutaj i teraz powolutku z góry spadaja
                białe płatki, będzie czyściej i nic to ,że zasypie mi samochód!
    • Gość: nie hipek Re: nie dla hipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:09
      gadu gadu a tu taki pseudo polaczek nabija sie z nas!! jestem zdania ze takich
      trzeba odizolowac bo sa niebezpieczni!!!!!!!!! hipek!!! mam ci wiele do
      powiedzenia lecz szkoda mi czasu na takiego swira ! nie cpaj nie pij ! czasami
      pomysl zanim napiszesz bo mozesz zrobic komus krzywde swoimi dennymi gadkami!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka