kocibrzuch 22.01.05, 23:46 Choć jeszcza kilka minut i może się to okazać nieprawdą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocibrzuch Re: dziś jestem ostatni 22.01.05, 23:59 no no, tylko bez takich, ja tu byłem pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: dziś jestem ostatni 23.01.05, 00:02 Teraz to ja jestem pierwszy dziś, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: dziś jestem ostatni 23.01.05, 00:05 Nie martwa się, na pewno dziś będziesz ostatnia ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: dziś jestem ostatni 23.01.05, 01:36 chyba jednak nie Urszulko.... nie jesteś ostatnia :))))) ufff...dogoniłam peleton...wracam na imprezę pa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma gdzie.. 23.01.05, 13:48 ..Ty tak ganiała za peletonem po nocach ..a?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: gdzie.. 23.01.05, 22:52 jako zajmujący się "grą najbardziej fair play" musze przyznać że po zażartej walce mamy dwa pierwsze (ostatnie) miejsca. Narzędzia do ewentualnego rozstrzygnięcia posiada administracja portalu, która na innym forum ogłosiła kto pierwszy był w sylwestra. W/ g mojej skromnej osoby to wyżej prezentuje mi sie post kocibrzucha chodzi o ten z godziny 00:00) Jak w zapasach : remis ze wskazaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma panie Cover 23.01.05, 23:39 ..ja Pana bardzo proszę..Pan się zabierze za jakieś.. piwniczki odrzucenie..zawaliło..biedaczkę :( a..za chwilę, zaczynamy odliczanie bąbelki.. albo co lepszego potrzebne na urodzinowe przyjęcie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: panie Cover 24.01.05, 10:42 urszulka_ma napisała: > ..ja Pana bardzo proszę..Pan się zabierze za jakieś.. > piwniczki odrzucenie..zawaliło..biedaczkę :( > a..za chwilę, zaczynamy odliczanie > bąbelki.. albo co lepszego potrzebne na urodzinowe przyjęcie!:) Pewnie znalazł. Ale stracił siły aby wyjść...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: dziś jestem ostatni 24.01.05, 09:19 to jest dziwne, bo tak patrzę i mam wrażenie... dziś 00:00 to niby jest wczoraj 24:00 a to chyba nie jest ani dziś, ani wczoraj ;) moim zdaniem Kocibrzuchu, udało Ci się znaleźć "pomiędzy" coś tak, jakbyś był smokiem z Pernu czytałeś? ;) OLDWMIĘDZYCZASIE Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: dziś jestem ostatni 24.01.05, 15:45 Kiedyś, lata temu. Tylko "Jeźdźców" (gdy byli wydrukowani w Fantastyce). Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: dziś jestem ostatni 24.01.05, 16:27 W takim razie, podrzucę Ci tytuł perełki, którą znalazłem pod choinką. Oczywiście, o ile nie zapomnę... ;) To przegląd dinosaurów fantasy (oczywiście bardzo wybiórczy), ze spacjalnie na tę okazję napisanymi nowościami. OLD Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik a to ten tytuł 24.01.05, 22:44 LEGENDY w opracowaniu Roberta Silverberga specjalnie na tę okazję Terry Pratchett Stephen King Terry Goodkind Orson Scott Card Ursula K. Le Guin Tad Williams Gerge R.R. Martin Anne MaCaffrey Raymond E. Feist Robert Jordan i oczywiście sam Robert Silverberg dla mnie perełka OLDCZYTELNIK Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: a to ten tytuł 24.01.05, 22:58 King mi tu nie pasuje, a jesli o dinozaurach mowa, to dodałbym jeszcze np. Paula Andersona Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: a to ten tytuł 26.01.05, 08:19 Napiszmy do Silverberga, moze w następnym wydaniu... Zróbmy coś dla fantasy ;) Kinga nie skreślaj, póki nie przeczytasz tego kawałka. Inna rzecz, to przekłady. Tylko szkoda, że nie potrafiłbym przeczytać tego w oryginale ;) OLD Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: dziś jestem ostatnia.. 27.01.05, 23:06 o bestyjo podbijasz godzinki? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziś jestem ostatnia.. 27.01.05, 23:07 jeszcze się trochę kręcę..:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziś jestem ostatnia.. 27.01.05, 23:12 chyba raczej człapie..człap..człap:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: dziś jestem ostatnia.. 27.01.05, 23:13 eeee... nie słychać człapania... raczej lekko to wygląda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziś jestem ostatnia.. 27.01.05, 23:19 jutro zobaczymy ..jutro już piątek!:) jutro wystawie nos na powietrze..i to jest dobra nowina dziś:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: dziś jestem ostatnia.. 27.01.05, 23:26 to świetnie :))) trzymaj się dzielnie ... bo taki nagły powiew świeżego powietrza...;) poowodzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziś jestem ostatnia.. 27.01.05, 23:30 świeży tak..:) szczególnie, że również jutro.. może też będzie?.. wielka kąpiel:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: dziś jestem ostatnia.. 27.01.05, 23:33 podejrzewam, że kąpiel nawet wannowa... może być bardzo radosnym wydarzeniem:)) tylko nie szalej... rybko_złota ;) ...żeby powody braku_kąpieli ...się nie utopiły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: dziś jestem ostatni/a.. 27.01.05, 23:43 eeee tam... pewno sie uuuuda ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma yoanna..damy wygrać temu Panu?:) 27.01.05, 23:44 Hej szalała szalała, hej rybecka za wodą Tak jej się chciało do tej wodnicki smuciła się bardzo bez fali i wanniczki Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: yoanna..damy wygrać temu Panu?:) 27.01.05, 23:51 bruhaha napisał: > no tak... > :-) > no..że niby jak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: yoanna..damy wygrać temu Panu?:) 27.01.05, 23:45 ok.... dobrej nocy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: yoanna..damy wygrać temu Panu?:) 28.01.05, 07:44 urszulka_ma napisała: > Hej szalała szalała, > hej rybecka za wodą > Tak jej się chciało do tej wodnicki > smuciła się bardzo > bez fali i wanniczki Hej nie smuć się rybecko...;) poszalej już deczko ;) Wanna pełna po brzegi, rozpoczynaj biegi:) Uważaj na fale... sąsiadów nie zalej..., Zamocz się po uszy... ..to się da wysuszyć...;)))) i pokaż się po wypłynięciu ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziś jestem ostatni/a 27.01.05, 23:56 wszyscy polecieli spać..czy zerkają na zegar?;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziś jestem ostatni/a 28.01.05, 00:04 wygląda na to..że jednak ja się na szarym końcu człapię...człap.. Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: dziś jestem ostatni/a 28.01.05, 07:53 rozczłapany... szary...koniec??? Można to sobie wyobrazić ...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: dziś jestem ostatni/a 28.01.05, 09:13 yoanna napisała: > rozczłapany... szary...koniec??? > Można to sobie wyobrazić ...:))))) ............. Pole dla wyobraźni...;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: dziś jestem ostatni 31.01.05, 22:49 Dobranoc, pchly na noc Karaluchy do poduchy a szczypawki do zabawki... :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: dziś jestem ostatni 01.02.05, 00:03 aaaaaoooo paaaaaa ...:))) dooobrej noooocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: dziś jestem ostatni 04.02.05, 12:31 w tym wątku ostatni raz... dziś ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: dziś jestem ostatni 04.02.05, 16:29 eee no wróć jeszcze... nawet dziś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: dziś jestem ostatni 05.02.05, 09:01 to było wczoraj a dziś mam nowe dziś i jestem nieostatni gdzie tu się wpasować ? :) Odpowiedz Link Zgłoś