Dodaj do ulubionych

też szukam kogoś

IP: *.co.ae.katowice.pl 26.01.05, 16:57
Własnie szukam kogoś sympatycznego, mężczyzny 28-35
agel@poczta.fm
Obserwuj wątek
    • emilka222 Re: też szukam kogoś 26.01.05, 17:11
      Gość portalu: DRĘTWA_INTELEKTUAL napisał(a):

> Własnie szukam kogoś sympatycznego, mężczyzny 28-35
      > agel@poczta.fm
      A po co sympatyczny?
      • profesor8 Re: też szukam kogoś 26.01.05, 17:37
        Kiedys byl taki atrament sympatyczny ,mial wlasciwosci ze jak wysechl to znikal.
        • emilka222 Re: też szukam kogoś 26.01.05, 17:41
          sama widzisz, że sympatyczni zniknęli....szkoda Twego czasu:)
        • Gość: drętwa Re: też szukam kogoś IP: *.co.ae.katowice.pl 26.01.05, 19:00
          widzę że faktycznie aktywnie szukasz, wszędzie Ciebie pełno i się mi wszędzie
          dopisujesz, w dodatku wymądrzasz. Typowy samiec
    • Gość: beznikogo Re: też szukam kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:47
      maly odzew - bo sformulowanie "szukam kogos sympatycznego..." jest nazbyt ogolnikowe.

szukasz w jakim celu?
      do pogadania? do spotkan? do seksu? jako potencjalnego kandydata na partnera zyciowego? do pojscia na impreze, gdzie wypada pokazac sie z kims?.... mozna tak wymieniac jeszcze dlugo.

zas osob szukajacych kogos sympatycznego jest tu poza Toba bardzooooooo duzo.
      bo i taka jest istota forum.
      a nikt przeciez nie chcialby chyba rozmawiac z kims niesympatycznym?... prawda? ;)

w kazdym badz razie udanego szukania, szczerze.

pzdr/

ps. i niech moj nick nie bedzie mylnie interpretowany - ja tylko napisalem kilka zdan.
      • profesor8 Re: też szukam kogoś 26.01.05, 17:50
        Jestescie wszyscy tak powazni ze zsikam sie ze smiechu:)))))))))
        • Gość: beznikogo Re: też szukam kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:00
          sikaj, sikaj - to dobrze robi na nerki;)
      • Gość: DRETWA_INTELEKT Re: też szukam kogoś IP: *.co.ae.katowice.pl 26.01.05, 18:50
        bez nikogo czyli z kimś

Trudnoo określić tak zaraz "do czego" się szuka. To przecież zależy od tej
        drugiej osoby. Jeden dobry do seksu, inny do pracy. A najlepszy rzecz jasna "do
        tańca i różańca". :-)
        • beznikogo Re: też szukam kogoś 26.01.05, 18:53
          a beznikogo to wcale nie oznacza z kims.
          jesli ktos wchodzi do sklepu spozywczego to OD RAZU znaczy, ze jest glody?
          beznikogo to beznikogo - i tyle ;)
          • Gość: autorka Re: też szukam kogoś IP: *.co.ae.katowice.pl 26.01.05, 18:56
            zwykła logika matematyczna (-) + (-) = +

ps. zmieniam nicka bo oryginała za długi
            • Gość: beznikogo Re: też szukam kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:12
              ciekawa ta Twoja matematyka........
              ale chyba przekombinowalas;)

a calkiem seri - jesli ktos ma nick beznikogo i NAPRAWDE jest bez nikogo - to NIE JEST ROWNOZNACZNE, ze kogos szuka.

a moze nie chce w ogole sie z nikim wiazac? a moze niedawno sie rozstalem i JESZCZE nie chce sie wiazac? a moze jestem z kims, ale tak naprawde sam? - rozgladaj sie Droga Autorko za potencjalnymi kandydatami, jakich szukasz - a nie trac czasu na psychoanalizy nickow...;)
              pzdr/
              • Gość: autorka Re: też szukam kogoś IP: *.co.ae.katowice.pl 27.01.05, 11:53
                ale ja się nie rozglądam;
                sprawdziałam jak funkcjonuje forum, całkiem OK...
                A moze Ty jesteś z kimś a jesteś sam, a może ja mam męża?
                pzdr
    • Gość: grysik Re: też szukam kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 12:20
      beznikogo, w tak dziecinny sposób dałeś się przyłapać, jeżeli się tak bronisz,
      to po co w ogóle się trudzisz i piszesz, może wystarczyłoby tylko poczytać,
      dopić kawę i zająć się istotniejszymi sprawami, hę? kokietujesz trochę wg
      mnie...
      • Gość: beznikogo Re: też szukam kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:48
        oj grysik grysik...
        o czym Ty w ogole mowisz???
        jakie przylapanie? jakie bronienie sie??
        bzdurypiszesz i tyle - i chyba TYLKO TY wiesz, skad takie bzdury przyszly Ci do glowy.
        i w TEJ kwestii nie napisze juz nic - bo dla Ciebie znow zapewne byloby to jakims bronieniem sie.

co zas tyczy sie mojego pisania-tu czy gdziekolwiek - to dziekuje Ci za "troske" o moj trud - moze jednak pozwolisz, iz to JA SAM bede decydowal ile trudu i czemu chce poswiecic.

Ty zas masz inne wyjscie - nie musisz tego czytac... PO PROSTU.

a nastepnym razem pomysl dwa razy, nim napiszesz kolejna bzdure typu "... w tak dziecinny sposób dałeś się przyłapać, jeżeli się tak bronisz,
        > to po co w ogóle się trudzisz i piszesz, może wystarczyłoby tylko poczytać..."

pzdr///
    • Gość: zenon gajowniczek Re: też szukam kogoś IP: 80.53.160.* 27.01.05, 17:29
      Ludzie co to się porobiło? Każdy kogos szuka co wszyscy wyjechali do Azji acha
      juz wiem to zblizające sie walentynki tuz za pasem a ja wciąż jestem sama tylko
      dlaczego szukam teraz nie bardzo wiem dlaczego?
    • Gość: DRĘTWA Re: też szukam kogoś IP: *.co.ae.katowice.pl 28.01.05, 12:08
      To Wy się nie przekomarzajcie, a ja napiszę wprost - szukam przyjaciela za
      Śląska. Jeżeli komuś się to nie podoba, to proszę bardzo, to jego problem. Wolę
      jednak osoby dużo bardziej nastawione optymistycznie do życia. Acha, jeszcze
      jedno, nie tylko ja szukam, ale moje przyjaciółki również. Dla kawalerów czysty
      raj. I piszę to całkiem poważnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka