Dodaj do ulubionych

Tygrysku - mam propozycję nie do odrzucenia !!!

27.05.02, 10:42
Nasza koleżanka Saqqara - ma chyba mały problem z upierdliwym wielbicielem - co
byś powiedział na to, by dać kolesiowi popalić?
Dawno nie było interesującej zadymy - może już czas?
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: Tygrysku - mam propozycję nie do odrzucenia !!! 27.05.02, 10:45
      aha, bedziecie sie bic? mam sie jakos szczegolnie na te okazje ubrac?:))
      czarnego nie lubie..;)
      • motor Re: Tygrysku - mam propozycję nie do odrzucenia !!! 27.05.02, 10:47
        To nie bylo do Ciebie - jedynie w Twojej intencji - więc bez niuzasadnionej
        oprawy - żadnych festynów!!!
        • saqqara Re: Tygrysku - mam propozycję nie do odrzucenia !!! 27.05.02, 10:50
          a z pomponami w reku moge poskakac?
    • Gość: oona Re: Tygrysku - mam propozycję nie do odrzucenia !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 10:46
      byłam pewna, patrząc na tytuł wątku,
      ze to wawka powróciła:)))
      • men_ Re: Uneczko, Ty juz w każdym nowym nicku 27.05.02, 10:49
        widzisz wawkę ???:)
        Jak na razie wawka lata za chłopami :))
        • Gość: oona Re: Uneczko, Ty juz w każdym nowym nicku IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 10:51
          tytuł wątku a nie nick zwrócił moją uwage:)
          • men_ Re: Uneczko, Ty juz w każdym nowym nicku 27.05.02, 10:51
            Acha !!!!!!!!!!!!!
            No fakt, kiedyś hurtem polowała, równiez na tygryska :))
            • motor Re: Uneczko, Ty juz w każdym nowym nicku 27.05.02, 11:09
              To nie jest miejsce na spotkania towarzyskie - ja zamierzam zbudować podziemny
              front wspierania poszkodowanych molestowaniem w necie
              • czarna_pantera2 Re: Uneczko, Ty juz w każdym nowym nicku 27.05.02, 11:11
                ja juz sie boje, wiec z raczka na ten tego wiecej molestowac nie bede:) trzepot
                rzes:)
                • saqqara o rany, ale to zabrzmialo 27.05.02, 11:15
                  jestem "poszkodowana molestowaniem w necie", jejejejejej :))))
                  • czarna_pantera2 Re: o rany, ale to zabrzmialo 27.05.02, 11:26
                    czasami marzenia sie spelniaja hihihi
                    • saqqara Re: o rany, ale to zabrzmialo 27.05.02, 11:52
                      bardzo smieszne, bardzo!!! :)))
                      • czarna_pantera2 Re: o rany, ale to zabrzmialo 27.05.02, 11:53
                        hihihi cmokus:) koszzzzzzzzzzzzzzmary tez:(
                        • saqqara Re: o rany, ale to zabrzmialo 27.05.02, 11:59
                          cicho, bo jeszcze wroci;)) a jak na dzis mam juz dosyc milosnych uniesien;)))
                          • czarna_pantera2 Re: o rany, ale to zabrzmialo 27.05.02, 12:03
                            ale jakos tak cicho tutaj dzisiaj, troche by sie przydalo szalenstwa!
                            • saqqara Re: o rany, ale to zabrzmialo 27.05.02, 12:58
                              nie, ja dzisiaj jestem za pokojem i spokojem na swiecie:)) bede grzeczna, tak
                              mi dopomoz Bog!:))
                              • motor Re: o rany, ale to zabrzmialo 27.05.02, 16:06
                                Saggara nie poznaję Cię - normalnie do zwolnienia - grzeczna - bez sensu
                                • saqqara Re: o rany, ale to zabrzmialo 27.05.02, 16:10
                                  lubie zaskakiwac:))
                                  • tygrysek_ Re: cześć wam !! 28.05.02, 07:13
                                    Motorku i Saqqaruś !!:)))
                                    ...kurde wczoraj nie mogłem się w ogóle dostac na Forum....
                                    ..a teraz czytam i wiem o co chodzi....
                                    ..nie martw się Saqqaruś jak by co to go przepędzimy!!!:)))

tygrysek...
                                    • motor Re: cześć wam !! 28.05.02, 08:13
                                      Cześć - i już jesteśmy gotowi do akcji odwetowej
                                      • saqqara Chlopaki 28.05.02, 08:30
                                        ja Was wole na piwo zaprosic:)))
                                        • motor Re: Chlopaki 28.05.02, 08:36
                                          A czy jedno przeszkadz drugiemu?
                                          • saqqara Re: Chlopaki 28.05.02, 08:39
                                            w sumie nie, ale po co tracic czas na cos, co nie jest tego warte? nie lepiej
                                            zajac sie czyms przyjemniejszym?
                                            • motor Re: Chlopaki 28.05.02, 08:41
                                              kopanie dupska jakiemuś pajacowi też może być zabawne
                                              • saqqara Re: Chlopaki 28.05.02, 08:44
                                                a nogi nie szkoda? ;)
                                                • motor Re: Chlopaki 28.05.02, 08:47
                                                  Jakieś koszty muszą być! Na browara trzeba zapracować!
                                                  • tygrysek_ Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 08:50
                                                    ..kopiemy dupsko czy idziemy na piwko ! ??:))
                                                  • motor Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 08:52
                                                    Decyzja w rękach niewiasty - to brzmi interesująco!
                                                  • saqqara Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 08:55
                                                    decyzja jest ZAWSZE w rekach niewiasty:))

piwko, duzo piwka!
                                                  • motor Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 08:59
                                                    Jakieś konkrety?
                                                  • saqqara Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 09:01
                                                    chodzi o marke czy o czas?
                                                  • tygrysek_ Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 09:03
                                                    ..sekrety-konkrety!!:))
                                                    ..wy tu gadu gadu a Tygrys juz przytaszczył kiste Żywca!!:))

tygrysek...
                                                  • saqqara Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 09:04
                                                    Zywiec moze byc, a ja w lodowce mam 4 szesciopaki warki strong, ktos sobie
                                                    zyczy?
                                                  • laelia Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 09:05
                                                    przyłączę się do Was, chociaż mi robicie konkurencyjną imprezę :)
                                                  • saqqara Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 09:06
                                                    zadna konkurencja, potem nastapi wymiana "materialu":))
                                                  • motor Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 09:08
                                                    Wirtualnie to ja mogę pić nawet siarę, ale kiedy to oblewanie w realu?
                                                  • tygrysek_ Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 09:08
                                                    ..no właśnie!!:)) wymiana materiału i "towaru"!:)))))))
                                                    ..a tak w ogóle to uwielbiam Warke!!!!!!:))

tygrysek...
                                                    PS..Laelka...a ta twoja impreza to otwarta jest ??:)
                                                  • laelia Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 09:12
                                                    a bywają tu jakieś zamknięte imprezy? :)
                                                  • motor Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 09:14
                                                    A się człowieka nie zaprasza, to kulturalny człek się nie laduje z buciorami -
                                                    nie?
                                                  • laelia Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 09:16
                                                    nie? :)))
                                                  • saqqara Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 09:14
                                                    nie ma, nie ma:))

oblewanie w realu bedzie wtedy kiedy sobie Panowie zazycza.
                                                  • tygrysek_ Re: to co robimy Saqqaruś ??? 28.05.02, 09:15
                                                    no jasne!,...tzn. to jest taka zamkniętość nie pisana!:))

to co pijemy czy nie ?

tygrysek...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka