oldpiernik 31.01.05, 21:26 śmy świętowali śmy ślepi zero po raz kolejny napoczęło piąty tysiąc tak mi się przypomina, że krytyczny moment miał miejsce jakoś tak na granicy 5 i 6 i co teraz bojam się OLDZURAZEM ;0) - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta13 Re: wicie Wy co? 31.01.05, 21:48 Ech, no coś Ty, kto będzie znów przeciągał wątki, nie pesymizuj, no! Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: wicie Wy co? 31.01.05, 22:15 ja na giełdzie raz ostro w góre raz lekko w dół ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: wicie Wy co? 01.02.05, 00:16 spokojnie..tu siem też pomysła znajdzie na 10000..a może i więcej?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: wicie Wy co? 03.02.05, 09:26 chwilowo utknąłem po łokcie coś często ostatnio i nie mam nawet cienia pomysłu, jak sie z tego wygrzebać OLDAMOŻEJUŻPOUSZY? ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: wicie Wy co? 03.02.05, 09:51 ręce w kieszeń i przeczekać :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: wicie Wy co? 03.02.05, 11:20 ręce z kieszeni..i łapać pączki..:))) na osłodę..i czwartkową modę:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_sromotnicza Re: wicie Wy co? 30.12.05, 21:14 urszulka_ma napisała: > ręce z kieszeni..i łapać pączki..:))) Przez dno kieszeni oglądam słońce. W. > Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: wicie Wy co? 04.02.05, 11:27 "... mama ręce w kieszenia, a kieszenie, jak ocean. Powoli chodzę i rozglądam się..." Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: wicie Wy co? 04.02.05, 20:06 "To moja jest ideologia..." Poszłabym na spacer. Żeby ciepło było. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: wicie Wy co? 04.02.05, 20:43 ojjj to czarno to widzę... gdzieś do kwietnia bez wychodzenia z domu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: wicie Wy co? 05.02.05, 09:12 zimowe spacery są inne może ciekawsze może zimne i w śniegu całe uszczypliwe i bardzo białe zimowe spacery są takie i takie być powinny Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma wicie Wy co? 30.12.05, 11:08 oldpiernik napisał: > zimowe spacery są inne > może ciekawsze > może zimne > i w śniegu całe > uszczypliwe > i bardzo białe > zimowe spacery są > takie > i takie być powinny czy nasz Ogrodnik,..w tym roku kalendarzowym wróci z tego spaceru..hmm?:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: wicie Wy co? 30.12.05, 18:56 Powroty są trudne...bo wszędzie..zaspy,zaspy i zaspy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: wicie Wy co? 30.12.05, 21:23 halina7.fajnafotka.pl/ yoanna napisała: > Powroty są trudne...bo wszędzie..zaspy,zaspy i zaspy;)) Tak wyglądał mój dzisiajszy powrót z pracy do domu. wszędzie zaspy,zaspy,zaspy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: wicie Wy co? 30.12.05, 22:05 cieszę się, że wróciłyście w całości do domu:) dochodzące wiadomości o ataku białych bałwanków są bardzo niepokojące Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: wicie Wy co? 03.01.06, 18:34 ...ciągle pada... halina10.fajnafotka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: wicie Wy co? 04.01.06, 07:25 ..tylko psiaki zadowolone ze śniegu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_sromotnicza Re: wicie Wy co? 04.01.06, 07:50 Ta..piękne jest życie, jeśli jest. Wystarczy? 3maj się Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: wicie Wy co? 04.01.06, 10:47 Wkrótce minie rok, od kiedy dojeżdżam do pracy autobusem. Codzienne spacery na dworzec i z powrotem sprwiły, że czuję się zdrowszy. :0) Zwały śniegu wyglądają malowniczo... i tylko wyglądają. Resztę zmilczę, tylko dzięki rewelacyjnym zimowym butom. :0) OLDYETI ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: wicie Wy co? 04.01.06, 15:02 wredota_sromotnicza: > 3maj się mój Bruno, kiedy wraca ze spaceru, biegnie szybko do kuchni ma w niej swój ulubiony kaloryfer kładzie się blisko niego, śmiesznie wsuwa swoje łapy pod niego a nosa pakuje między jego żeberkami jest wielkim zmarzlakiem tak jak jego pani ale..trzyma się całkiem dzielnie kaloryfera:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: wicie Wy co? 06.09.06, 15:20 ostatnio wygasiłem dwa wpisy muszę przyznać, że głupio się poczułem drobnostka, nieporównywalna do tamtej zadymy, hehe i tak sobie rozmyślam forum okrzepło, wręcz ostygło mgliste ogrody odpłynęly gdzieś na krawędź świadomości powiedzcie, proszę co nas tu trzyma co sprawia, że chce się pisać te krótkie strzępy zdań że chce się je czytać? OLDISTAROCIEFORUMOWE ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
liczydelko Re: wicie Wy co? 07.09.06, 08:54 czy dziecko dla rodzica kiedyś przestaje być dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: wicie Wy co? 07.09.06, 08:57 mam nadzieję, że nigdy :0) mimo mozliwości bycia partnerem, kumplem, kompanem... pozostanie dla mnie dzieckiem OLDTATA :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: wicie Wy co? 07.09.06, 14:01 Twoje/nasze forum stało się chyba też takim rodzinnym kręgiem forumowe dziecko OldTata je stworzył a "cioteczki" i "wujkowie" je odwiedzają:) przy okazji wypiją kawę, poplotkują, poczytają.. przyjmują nowych gości zawierają przyjaźnie czy warto zastanawiać się dlaczego to robią.. może zwyczajnie polubili forumową rodzinkę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
liczydelko liczydełko odpowiada 08.09.06, 17:48 oldpiernik napisał: > i tak sobie rozmyślam > forum okrzepło, wręcz ostygło > mgliste ogrody odpłynęly gdzieś na krawędź świadomości > powiedzcie, proszę > co nas tu trzyma > co sprawia, że chce się pisać te krótkie strzępy zdań > że chce się je czytać? > > OLDISTAROCIEFORUMOWE ;0) gdyby liczydełko nie porachowało w szufladzie by szybko zardzewiało koraliki kolorowe na drucikach śmigają na forum Olda litery przeliczają Odpowiedz Link Zgłoś