Gość: tygryska IP: *.dialup.medianet.pl 12.03.01, 11:51 szukam kogos porywajacego, niekoniecznie "fajnego" moze byc ciekawy inaczej, pana z humorem jak wodospad Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dent Re: szukam meskiej osobowosci, tez niefajnej IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.03.01, 11:56 Tygrysko! zadziwiasz mnie i prowokujesz. Miauu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygryska Re: szukam meskiej osobowosci, tez niefajnej IP: *.dialup.medianet.pl 12.03.01, 12:13 o! widze ze pan Dent na wielu frontach poszukuje... zycze powodzenia Miau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: szukam meskiej osobowosci, tez niefajnej IP: *.miasto.szczecin.pl 12.03.01, 16:53 > szukam kogos porywajacego, niekoniecznie "fajnego" > moze byc ciekawy inaczej, pana z humorem jak wodospad A moze byc ktos, absolutnie nieporywajacy, z poczuciem humoru niedorozwinietego tryglodyty, ale za to arcy niefajny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygryska Re: szukam meskiej osobowosci, tez niefajnej IP: *.dialup.medianet.pl 13.03.01, 09:23 Haj oczywiscie, ze z braku porywajacosci moze byc niefajnosc. A czym sie ona objawia? Jam mam do zaoferowania niemalo, ale o tym później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: szukam meskiej osobowosci, tez niefajnej IP: *.miasto.szczecin.pl 13.03.01, 13:00 > Haj > oczywiscie, ze z braku porywajacosci moze byc niefajnosc. A czym sie ona objawi > a? > Jam mam do zaoferowania niemalo, ale o tym później. > Haaaaj Niefajnosc: - absulutny brak atrakcyjnosci fizycznej - brak jakiegokolwiek uroku - kompletne schamienie obyczajow - tumiwisizm wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygryska Re: do gg IP: *.dialup.medianet.pl 13.03.01, 13:53 och! reklama twoich wad lekko mnie odurzyla. Rozumiem, ze na tak niefajnie odmalowanym tle kazda drobna zaletka urosnie do rangi wydarzenia. Czy o to chodzilo? Czekam na rodzynka pozytywnej cechy twej. t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: do gg IP: *.miasto.szczecin.pl 14.03.01, 11:44 > och! reklama twoich wad lekko mnie odurzyla. Rozumiem, ze na tak niefajnie > odmalowanym tle kazda drobna zaletka urosnie do rangi wydarzenia. Czy o to > chodzilo? Czekam na rodzynka pozytywnej cechy twej. t. Po dokonaniu specjalistycznych badań, przy uzyciu skomplikowanej aparatury medecznej i kryminalistycznej ZNALEZIONO!!! Znalziono RODZYNKA!!! W tylniej kieszeni spodni. Skubany musial sie od swiat tam chowac. Ale nie ma co tego faktu przeceniac. Bo rodzynek maly, zeschly i troszku juz nadpsuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygryska Re: do gg IP: 193.192.165.* 14.03.01, 13:10 no to wyrzucamy rodzynka na smiecieeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: do gg IP: *.miasto.szczecin.pl 15.03.01, 07:53 Otoz to! Nie bedzie nam chlystek obrazu calosci psul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: szukam meskiej osobowosci, tez niefajnej IP: *.rdc1.on.home.com 12.03.01, 17:31 A moze to byc ktos niesmialy-przeciez to teraz najgorsza zla cecha.Dla tygryski bylbym gotowy na sniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygryska Re: szukam meskiej osobowosci, tez niefajnej IP: *.dialup.medianet.pl 13.03.01, 09:27 obawiam sie, ze i niesmialosc w tych czasach wktotce zrobi kariere. czy jestes gotowy uniesc ciezar ewentualnej popularnosci??? a co do sniadania, to bez wielkiej porcji nie zaczynam dnia! obys nie byl chudzina t. > A moze to byc ktos niesmialy-przeciez to teraz > najgorsza zla cecha.Dla tygryski bylbym gotowy na > sniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: szukam meskiej osobowosci, tez niefajnej IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 13.03.01, 18:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: szukam meskiej osobowosci, tez niefajnej IP: 212.244.191.* 14.03.01, 15:24 ta drogą ?, ależ to desperacja zupełna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dent Re: szukam meskiej osobowosci, tez niefajnej IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.03.01, 20:49 Tygrysko gdzie jesteś i czemu się nie odzywasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygryska Re: do denta IP: *.dialup.medianet.pl 15.03.01, 10:20 Alez jestem ciagle w tym samym miejscu. To ty sie nie odzywasz albo wysylasz wiadomosci bez slow. miau t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygryska Re: do ahy IP: *.dialup.medianet.pl 15.03.01, 10:54 A co masz przeciwko desperacji drogi czlowieku? Gość portalu: aha napisał(a): > ta drogą ?, ależ to desperacja zupełna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dent Re: do ahy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 15.03.01, 21:35 Tygrysko, wybacz, ale byłem bardzo zajęty. Już jutro od godz. 10.00 jestem cały Twój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dent Re: Do Tygryska IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 16.03.01, 10:06 Jestem już . Czekam na Twój znak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belka Re: szukam meskiej osobowosci, tez niefajnej IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.03.01, 11:21 nie poszłam dziś do roboty.boli mnie kregosłup.chciałabym jakoś rzetelnie spędzić czas.pogadać z tobą też.daj znać.słowo rzetelny, pochodzi w prostej lini od patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś