Dodaj do ulubionych

Bizonie, zdobyłem:))))

IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.05.02, 00:38
...smorodinę prosto ze Lwowa.Jeżeli dojedziesz to wychlamy ją do ostatniej
kropelki:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 30.05.02, 21:50
      :-
      ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      Crimen, jestes wielki ! (pod kazdym kolem 2 zelazne belki)
      Jak to JEZELI dojedziesz ???
      Wyruszam w trase w niedziele z ranczyka i po noclegu u pana Niedzieli (herr
      Sonntag) w jego uroczym hoteliku w Helmstedt, w poniedzialek wieczorem bede w
      Wawie jesli po drodze nie zgniecie mnie jakas szalona bialoruska ciezarowa albo
      lotewska smieciara.
      • Gość: samanta Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 22:01
        do mnie sie cholera nigdy tak az nie usmiechal a do flachy ..no prosze!:)
        • Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 30.05.02, 22:03
          Samanto ! :-
          Ech, gdybys Ty jeszcze miala korek na glowie....
          • Gość: samanta Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 22:11
            mam inne zalety ktorych ty nie doceniasz;)
            • Gość: Crimen Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.05.02, 22:14
              Samciu, masz korzenie kresowe.Może stąd nasza sympatia do Ciebie:)))
              • Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 30.05.02, 22:16
                Sciskam Was, Kochani i spadam na jaka godzinke, poltorej . papapapapapapapa !
                • Gość: Crimen Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.05.02, 22:25
                  Bizonie, czekam:)
                  • Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:17
                    Czekasz tu czy w Wawie, ochlapusie mily, Crimenie lwowski baciarze ?
                    • Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:20
                      ...a przy okazji powiedz swoim kumplom z ukrainskich ciezarowek, ze nie
                      wyprzedza sie traktoru pod gore kiedy Bizon wjezdza na szczyt wzniesienia z
                      przeciwnej strony - to nie jest mile uczucie nawet dla bizona :-)))))))))
                      • Gość: Crimen Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:25
                        Bizonie, jestem w terminie u Czorcika i z flachą:)))
                      • Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:29
                        No dobrze, mordo zapijaczona, przez to, ze schlales sie juz pewnie jak
                        nieboskie stworzenie ( byle nie smorodina !!!!!!!!)i dogorywasz we wlasnych
                        rzygowinach gdzies pod plotem musze sam sobie odpowiadac jak jakis kutas glupi.
                        Sciskam Cie mimo to bo bratnia dusza jestes i lubisz to co ja :-))))))))))))))
                        • Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:30
                          Aaaaaaaaa ! jestes jednak, bestio ! :-)
                          • Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:32
                            a ja 10 literkow winska juz mam zakupione na piatkowy wieczor !
                            • Gość: Crimen Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:34
                              No to drżyjcie narody.Nowa Jałta nadchodzi:)))
                        • Gość: Crimen Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:32
                          O tym że mamy bardzo podobne gusty wiadomo od dawna;)
                          • Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:34
                            Lwow, Zywiec, smorodina i Samanta... albo lepiej odwrocic kolejnosc bo nam ta
                            passionaria jaja powyrywa :-))))))))))))))))))))))))
                            • Gość: samanta Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:35
                              Gość portalu: Bizon napisał(a):

> Lwow, Zywiec, smorodina i Samanta... albo lepiej odwrocic kolejnosc bo nam ta
                              > passionaria jaja powyrywa :-))))))))))))))))))))))))
                              Jak ty mnie bizonku dobrze juz poznales,no,no..:)
                              • Gość: Crimen Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:39
                                Samciu, a na cholerę Ci te jaja potrzebne? :)))
                          • Gość: samanta Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:34
                            a wy tak dlugo bedziecie sie jeszcze napawac chwila urabania sie u czorta,he? za mnie tez prosze
                            jakis malenki toascik wzniesc.
                            • Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:35
                              O ! Jestes, Krolewno z dokow ! :-)))))))))))) Szkoda, ze Cie nie bedzie :-((((
                              • Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:38
                                A za Twoje zdrowie bedzie pierwszy toast jak juz towarzystwo wzajemnej adoracji
                                zbierze sie w komplecie- mozesz na mnie liczyc zjawo z mgiel Zalewutegocowiesz
                            • Gość: Crimen Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:36
                              Za Ciebie Samciu będzie każdy kieliszek:-* ;)
                              • Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:39
                                ale, kurna, szkoda !!!!!!! milej sie pije patrzac w oczy Damy....
                                • Gość: samanta Re: Bizonie, zdobyłem:))))Bizon IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:40
                                  toz tam dam bedzie dostatek :)
                              • Gość: samanta Akurat! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:40
                                A pozniej mnie bedziecie obwiniac za kaca cioooooo?:)))))
                                Bizon,nie zgub biletu w szale alkoholowym!:)
                                • Gość: Crimen Re: Akurat! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:41
                                  Pewnie że szkoda, ale obwiniać i tak będziemy:)))
                                • Gość: Bizon Re: Akurat! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:42
                                  pierwsze przykazanie : za kaca zawsze babe obwiniaj !
                                  drugie : BIZON.NIGDY......BILECIKU.
                                  Ale co Ci strzelilo do glowy jechac do Czorta teraz ???????????
                                  • Gość: Bizon Re: Akurat! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:44
                                    nie ujmujac nic naszym przemilym kolezankom Ty, Samanto jestes przeciez
                                    Pierwsza Dama tego popierdzielonego dworu !
                                    • Gość: Bizon Hej ! Crimen ! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:46
                                      ...ale dupe to jej obrobimy, co ?
                                      • Gość: samanta Re: Hej ! Crimen ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:47

> ...ale dupe to jej obrobimy, co ? No! pieknie kuwa,pieknie!;)))))))

• Gość: Crimen Re: Hej ! Crimen ! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:48
                                        Wiesz że nie ma dla mnie wdzięczniejszego tematu;)
                                        • Gość: samanta Re: Hej ! Crimen ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:49
                                          I Ty Brutusie?! No prosze ,moi narzeczeni zbuntowali sie!!!!!:))
                                          • Gość: Crimen Re: Hej ! Crimen ! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:51
                                            Samantko, przeciw Tobie nigdy.Jesteś po prostu najwdzięczniejszym tematem:)))
                                            • Gość: samanta Re: Hej ! Crimen ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:54
                                              Cholerne plotkarze!A Chlopy gorsze sa jednak od bab!:)))))))
                                              • Gość: Crimen Re: Hej ! Crimen ! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:56
                                                Samciu, Twoje powodzenie to Twój problem;)
                                                • Gość: samanta Re: Hej ! Crimen ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:59
                                                  Cuksiku alez ja to uwielbiam!:)))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: Hej ! Crimen ! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 01:02
                                                    I nikt Ci tego nie odbierze:)))
                                    • Gość: samanta Re: Akurat! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:46
                                      No coz kwas bycia obwiniana o kaca oslodzono mi prawem bycia pierwsza dama pogotowia
                                      psychiatrycznego.czuje sie zaszczycona:))))))))
                                  • Gość: samanta Re: Akurat! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:45
                                    Nie jestem i nie bede u Czorta:( Chcialam byc ale ...eeee...nie bede tu pisac o tym.
                                    • Gość: Bizon Re: Akurat! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:46
                                      sorry, nie wiedzialem :-((((
                                      • Gość: samanta Re: Akurat! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:48
                                        dlatego macie tam rozrabiac rowniez i za mnie bo mi bedzie w ten dzien baaardzo smutno.
                                        • Gość: Bizon eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:51
                                          do dupy z taka zabawa jak tam ktos siedzi i pierdzi w stolek ! naprawde nic nie
                                          mozesz wykombinowac na ten cholerny piatek ?!
                                          • Gość: Bizon Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:52
                                            Ty, Crimen zrob cos !!!! Wplyn jakos na nia !!!!!!!
                                            • Gość: Crimen Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:54
                                              Bizonie, ja chciałem jechać za nią do Szczecina i nie pomaga:(
                                            • Gość: samanta Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:55

> Ty, Crimen zrob cos !!!! Wplyn jakos na nia !!!!!!! No,no!Co to znaczy wplyn na nia? jakos mi tu
                                              erotyzmem zawialo!;))))))))

• Gość: Crimen Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:57
                                                Usłyszałem słowo erotyzm:)))
                                          • Gość: samanta Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:52
                                            Nie moge kochanie! Szczurek akurat 7.06 wraca prawie w nocy z wycieczki szkolnej.Musze go
                                            odebrac .nie zapominaj ,ze ja jezdem mamusia:)
                                            • Gość: Bizon Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:54
                                              i nie masz NIKOGO, kto moglby go odebrac ?
                                              • Gość: samanta Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:56
                                                Mam,chora mame i ex skurwysyna .czy teraz rozumiesz juz? Nie mam nikogo! Ufff! czy to ciezko
                                                zrozumiec skarbie?
                                                • Gość: Bizon Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:59
                                                  ok ok, Samantko, nie denerwuj sie, prosze ! wiem, rozumiem ale moze do
                                                  przyszlego tygodnia wykombinujesz cos ? jakas qmpele czy cos takiego ...
                                                  albo niech wali prosto do Wawy a my mu zrobimy na centralnym taki komitet
                                                  powitalny, ze sie szczeniak zesra z wrazenia !
                                                  • Gość: samanta Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 01:01
                                                    Biziu kochany gdybym mogla bylabym tam z Wami ...mozesz mi wierzyc .I naprawde zaluje ,ze nie
                                                    bedziemy mogli sie spotkac i zatanczyc "deptanego" ;)))) Oj,paluszki mi podeptales,podeptales
                                                    ostatnio;)))))
                                      • Gość: Bizon Re: Akurat! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:49
                                        Ale przeciez kiedys do kurwy nedzy sobie jeszcze wypijemy w milym gronie ?
                                        Obiecaj mi to, Ksiezniczko portowa !
                                        • Gość: samanta Re: Akurat! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:50
                                          Obiecuje Biziu ,jak bum ,bum!
                                          • Gość: samanta Do moich narzeczonych! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:58
                                            jestescie cudowni oboje i bardzo sie ciesze ,ze nie musze wybierac miedzy wami bo naprawde
                                            mialabym ciezki orzech do zgryzienia! na szczescie pjawil sie ten trzeci i sprawa jest juz jasna!:))))))))))
                                            kocham Was robaczki,strrrasznie!
                                            • Gość: Crimen Re: Do moich narzeczonych! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 01:00
                                              No wreszcie się uśmiechasz.Mnie też weselej:)))
                                            • Gość: Bizon Re: Do moich narzeczonych! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 01:01
                                              OBOJE ??? sugerujesz, ze Crimen to.....baba ? bo siebie jestem pewien
                                              • Gość: Bizon Re: Do moich narzeczonych! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 01:02
                                                a tego trzeciego to my juz zalatwimy, co Crimen ? Zostanie z niego dwa i pol :-
                                                )))))))
                                                • Gość: samanta Re: Do moich narzeczonych! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 01:04
                                                  Bizon,Ty niepoprawny belfrze!:))))))) O Crimena jakos nie jestes zazdrosny wiec dlaczego ten trzeci Ci
                                                  pszeszkadza?:)))))
                                                • Gość: Crimen Re: Do moich narzeczonych! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 01:05
                                                  Niech żyje chłopina.Chcesz go uwolnić od dożywocia z Samcią?Po rękach Cię
                                                  będzie całował;)
                                                  • Gość: samanta Re: Do moich narzeczonych! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 01:07
                                                    Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Niech żyje chłopina.Chcesz go uwolnić od dożywocia z Samcią?Po rękach Cię
                                                    > będzie całował;)
                                                    osiagnalby niebo za zywota tylko!;))))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: Do moich narzeczonych! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 01:08
                                                    Ależ nie wątpię Kochanie:)))
                                              • Gość: Crimen Re: Do moich narzeczonych! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 01:03
                                                O ile pamiętam to nic mi nie urywała, ale kto ją tam wie:)
                                                • Gość: samanta Re: Do moich narzeczonych! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 01:05
                                                  Gość portalu: Crimen napisał(a):

> O ile pamiętam to nic mi nie urywała, ale kto ją tam wie:)
                                                  czasami kwiatki susze ale fiutkow raczej nie;)))))))

• Gość: Bizon NO, KOCHANI ! :-))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 01:05
                                                  Caluje Wasze przemile pyski ale spac juz trzeba i kota zaszczepic rano.
                                                  zycze Wam milej nocki... i milo bylo jak zawsze z Wami !
                                                  • Gość: Crimen Re: NO, KOCHANI ! :-))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 01:07
                                                    Dobranoc Bizonie.Do zobaczenia:)
                                                  • Gość: samanta Re: NO, KOCHANI ! :-))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 01:08
                                                    ja tez juz spadam do lozeczka.Dobranoc Wam chlopy mile:))))))) :-************************************
                                                  • Gość: Crimen Re: NO, KOCHANI ! :-))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 01:09
                                                    Dobranoc Landryneczko :-*************************** :)))))))
    • Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 20:54
      Allez les Bleus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: samanta Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 21:01
        czesc Ziuber!:)))))
        • Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 01.06.02, 08:35
          Witaj Samantko ! :-))) sorry, nie odpowiedzialem wczoraj ale bylem kompletnie
          urabany, do tego stopnia, ze nawet nie wiem jak zdolalem pisac stukac w
          klawisze na tamtym watku.
          Pozdrawiam Cie wiec podwojnie: wczorajszo i dzisiejszo :-))))
          A teraz ide sobie i juz !
          Caluski**************

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka