Gość: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.05.02, 00:38 ...smorodinę prosto ze Lwowa.Jeżeli dojedziesz to wychlamy ją do ostatniej kropelki:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 30.05.02, 21:50 :- )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Crimen, jestes wielki ! (pod kazdym kolem 2 zelazne belki) Jak to JEZELI dojedziesz ??? Wyruszam w trase w niedziele z ranczyka i po noclegu u pana Niedzieli (herr Sonntag) w jego uroczym hoteliku w Helmstedt, w poniedzialek wieczorem bede w Wawie jesli po drodze nie zgniecie mnie jakas szalona bialoruska ciezarowa albo lotewska smieciara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 22:01 do mnie sie cholera nigdy tak az nie usmiechal a do flachy ..no prosze!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 30.05.02, 22:03 Samanto ! :- )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ech, gdybys Ty jeszcze miala korek na glowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 22:11 mam inne zalety ktorych ty nie doceniasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.05.02, 22:14 Samciu, masz korzenie kresowe.Może stąd nasza sympatia do Ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 30.05.02, 22:16 Sciskam Was, Kochani i spadam na jaka godzinke, poltorej . papapapapapapapa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 30.05.02, 22:25 Bizonie, czekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:17 Czekasz tu czy w Wawie, ochlapusie mily, Crimenie lwowski baciarze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:20 ...a przy okazji powiedz swoim kumplom z ukrainskich ciezarowek, ze nie wyprzedza sie traktoru pod gore kiedy Bizon wjezdza na szczyt wzniesienia z przeciwnej strony - to nie jest mile uczucie nawet dla bizona :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:25 Bizonie, jestem w terminie u Czorcika i z flachą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:29 No dobrze, mordo zapijaczona, przez to, ze schlales sie juz pewnie jak nieboskie stworzenie ( byle nie smorodina !!!!!!!!)i dogorywasz we wlasnych rzygowinach gdzies pod plotem musze sam sobie odpowiadac jak jakis kutas glupi. Sciskam Cie mimo to bo bratnia dusza jestes i lubisz to co ja :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:30 Aaaaaaaaa ! jestes jednak, bestio ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:32 a ja 10 literkow winska juz mam zakupione na piatkowy wieczor ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:34 No to drżyjcie narody.Nowa Jałta nadchodzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:32 O tym że mamy bardzo podobne gusty wiadomo od dawna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:34 Lwow, Zywiec, smorodina i Samanta... albo lepiej odwrocic kolejnosc bo nam ta passionaria jaja powyrywa :-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:35 Gość portalu: Bizon napisał(a): > Lwow, Zywiec, smorodina i Samanta... albo lepiej odwrocic kolejnosc bo nam ta > passionaria jaja powyrywa :-)))))))))))))))))))))))) Jak ty mnie bizonku dobrze juz poznales,no,no..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:39 Samciu, a na cholerę Ci te jaja potrzebne? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:34 a wy tak dlugo bedziecie sie jeszcze napawac chwila urabania sie u czorta,he? za mnie tez prosze jakis malenki toascik wzniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:35 O ! Jestes, Krolewno z dokow ! :-)))))))))))) Szkoda, ze Cie nie bedzie :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:38 A za Twoje zdrowie bedzie pierwszy toast jak juz towarzystwo wzajemnej adoracji zbierze sie w komplecie- mozesz na mnie liczyc zjawo z mgiel Zalewutegocowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:36 Za Ciebie Samciu będzie każdy kieliszek:-* ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:39 ale, kurna, szkoda !!!!!!! milej sie pije patrzac w oczy Damy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Bizonie, zdobyłem:))))Bizon IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:40 toz tam dam bedzie dostatek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Akurat! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:40 A pozniej mnie bedziecie obwiniac za kaca cioooooo?:))))) Bizon,nie zgub biletu w szale alkoholowym!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Akurat! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:41 Pewnie że szkoda, ale obwiniać i tak będziemy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Akurat! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:42 pierwsze przykazanie : za kaca zawsze babe obwiniaj ! drugie : BIZON.NIGDY......BILECIKU. Ale co Ci strzelilo do glowy jechac do Czorta teraz ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Akurat! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:44 nie ujmujac nic naszym przemilym kolezankom Ty, Samanto jestes przeciez Pierwsza Dama tego popierdzielonego dworu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Hej ! Crimen ! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:46 ...ale dupe to jej obrobimy, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Hej ! Crimen ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:47 Gość portalu: Bizon napisał(a): > ...ale dupe to jej obrobimy, co ? No! pieknie kuwa,pieknie!;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Hej ! Crimen ! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:48 Wiesz że nie ma dla mnie wdzięczniejszego tematu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Hej ! Crimen ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:49 I Ty Brutusie?! No prosze ,moi narzeczeni zbuntowali sie!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Hej ! Crimen ! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:51 Samantko, przeciw Tobie nigdy.Jesteś po prostu najwdzięczniejszym tematem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Hej ! Crimen ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:54 Cholerne plotkarze!A Chlopy gorsze sa jednak od bab!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Hej ! Crimen ! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:56 Samciu, Twoje powodzenie to Twój problem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Hej ! Crimen ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:59 Cuksiku alez ja to uwielbiam!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Hej ! Crimen ! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 01:02 I nikt Ci tego nie odbierze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Akurat! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:46 No coz kwas bycia obwiniana o kaca oslodzono mi prawem bycia pierwsza dama pogotowia psychiatrycznego.czuje sie zaszczycona:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Akurat! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:45 Nie jestem i nie bede u Czorta:( Chcialam byc ale ...eeee...nie bede tu pisac o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Akurat! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:46 sorry, nie wiedzialem :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Akurat! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:48 dlatego macie tam rozrabiac rowniez i za mnie bo mi bedzie w ten dzien baaardzo smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:51 do dupy z taka zabawa jak tam ktos siedzi i pierdzi w stolek ! naprawde nic nie mozesz wykombinowac na ten cholerny piatek ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:52 Ty, Crimen zrob cos !!!! Wplyn jakos na nia !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:54 Bizonie, ja chciałem jechać za nią do Szczecina i nie pomaga:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:55 Gość portalu: Bizon napisał(a): > Ty, Crimen zrob cos !!!! Wplyn jakos na nia !!!!!!! No,no!Co to znaczy wplyn na nia? jakos mi tu erotyzmem zawialo!;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 00:57 Usłyszałem słowo erotyzm:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:52 Nie moge kochanie! Szczurek akurat 7.06 wraca prawie w nocy z wycieczki szkolnej.Musze go odebrac .nie zapominaj ,ze ja jezdem mamusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:54 i nie masz NIKOGO, kto moglby go odebrac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:56 Mam,chora mame i ex skurwysyna .czy teraz rozumiesz juz? Nie mam nikogo! Ufff! czy to ciezko zrozumiec skarbie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:59 ok ok, Samantko, nie denerwuj sie, prosze ! wiem, rozumiem ale moze do przyszlego tygodnia wykombinujesz cos ? jakas qmpele czy cos takiego ... albo niech wali prosto do Wawy a my mu zrobimy na centralnym taki komitet powitalny, ze sie szczeniak zesra z wrazenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: eeeee, to ja tak nie chce !!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 01:01 Biziu kochany gdybym mogla bylabym tam z Wami ...mozesz mi wierzyc .I naprawde zaluje ,ze nie bedziemy mogli sie spotkac i zatanczyc "deptanego" ;)))) Oj,paluszki mi podeptales,podeptales ostatnio;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Akurat! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 00:49 Ale przeciez kiedys do kurwy nedzy sobie jeszcze wypijemy w milym gronie ? Obiecaj mi to, Ksiezniczko portowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Akurat! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:50 Obiecuje Biziu ,jak bum ,bum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Do moich narzeczonych! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:58 jestescie cudowni oboje i bardzo sie ciesze ,ze nie musze wybierac miedzy wami bo naprawde mialabym ciezki orzech do zgryzienia! na szczescie pjawil sie ten trzeci i sprawa jest juz jasna!:)))))))))) kocham Was robaczki,strrrasznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Do moich narzeczonych! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 01:00 No wreszcie się uśmiechasz.Mnie też weselej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Do moich narzeczonych! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 01:01 OBOJE ??? sugerujesz, ze Crimen to.....baba ? bo siebie jestem pewien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Do moich narzeczonych! IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 01:02 a tego trzeciego to my juz zalatwimy, co Crimen ? Zostanie z niego dwa i pol :- ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Do moich narzeczonych! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 01:04 Bizon,Ty niepoprawny belfrze!:))))))) O Crimena jakos nie jestes zazdrosny wiec dlaczego ten trzeci Ci pszeszkadza?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Do moich narzeczonych! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 01:05 Niech żyje chłopina.Chcesz go uwolnić od dożywocia z Samcią?Po rękach Cię będzie całował;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Do moich narzeczonych! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 01:07 Gość portalu: Crimen napisał(a): > Niech żyje chłopina.Chcesz go uwolnić od dożywocia z Samcią?Po rękach Cię > będzie całował;) osiagnalby niebo za zywota tylko!;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Do moich narzeczonych! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 01:08 Ależ nie wątpię Kochanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Do moich narzeczonych! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 01:03 O ile pamiętam to nic mi nie urywała, ale kto ją tam wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Do moich narzeczonych! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 01:05 Gość portalu: Crimen napisał(a): > O ile pamiętam to nic mi nie urywała, ale kto ją tam wie:) czasami kwiatki susze ale fiutkow raczej nie;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon NO, KOCHANI ! :-))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 01:05 Caluje Wasze przemile pyski ale spac juz trzeba i kota zaszczepic rano. zycze Wam milej nocki... i milo bylo jak zawsze z Wami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: NO, KOCHANI ! :-))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 01:07 Dobranoc Bizonie.Do zobaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: NO, KOCHANI ! :-))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 01:08 ja tez juz spadam do lozeczka.Dobranoc Wam chlopy mile:))))))) :-************************************ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: NO, KOCHANI ! :-))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.05.02, 01:09 Dobranoc Landryneczko :-*************************** :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 31.05.02, 20:54 Allez les Bleus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 21:01 czesc Ziuber!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Bizonie, zdobyłem:)))) IP: *.abo.wanadoo.fr 01.06.02, 08:35 Witaj Samantko ! :-))) sorry, nie odpowiedzialem wczoraj ale bylem kompletnie urabany, do tego stopnia, ze nawet nie wiem jak zdolalem pisac stukac w klawisze na tamtym watku. Pozdrawiam Cie wiec podwojnie: wczorajszo i dzisiejszo :-)))) A teraz ide sobie i juz ! Caluski************** Odpowiedz Link Zgłoś