Dodaj do ulubionych

SZUKAM SWOJEJ DRUGIEJ POŁOWY...

06.02.05, 12:04
Mieszkam od niedawna w Wawie. Mam tu za sobą juz kilka związków
ale ciągle to nie to :(. Szukam kobiety w wieku 23-33 lat z
Warszawy , atrakcyjnej , inteligentnej , z którą można interesująco
porozmawiać , która jest oczytana , nie narzeka na swoją pracę
bez przerwy i po prostu tak jak ja nie trafiła jeszcze na odpowiednią
osobę w życiu . O sobie : przystojny , wysoki , dobrze zbudowany ,
inteligentny , czarujący i czuły ( i skromny ) :)
Zainteresowane Panie proszone a maila krauzel@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • profesor8 porady sercowe,glos ma kolega kierownik:)))) 06.02.05, 12:28
      Piszesz ze mieszkasz w Warszawie od niedawna ,a juz kilka nieudanych zwiazkow
      miales.Opisales sie jak James Bonde,co takiego masz w charakterze ze w zyciu
      realnym pomimo takich atutow nie wychodza Ci zwiazki.
      Podpowiem Ci:jezeli nie mozesz zmienic 5 roznych osob to znak ze powinienes
      zmienic siebie( to dotyczy kazdej sytuacji zyciowej).
      • krauzel Re: porady sercowe,glos ma kolega kierownik:)))) 06.02.05, 12:36
        tak myślałem że Szanowny kolega zabierze głos :D
        krótko to 2 lata a związków było kilka ale nie 5..
        więc jeszcze nie wyczerpałem limitu. poza tym niektóre
        rozpadły się z przyczyn stricte losowych
        • profesor8 Re: porady sercowe,glos ma kolega kierownik:)))) 06.02.05, 12:54
          Alez kombinuj ,ja Ci nie bronie ,tylko widze ze przyciagniesz puste kukielki
          takim ogloszeniem.
          Nie powinienes tak duzo slow poswiecac na reklame siebie jaki to Ty piekny jestes.
          Dziewczyna to zobaczy na randce sama,zaraz potem bedzie chciala zobaczyc Twoj
          charakter.Z tego co piszesz to wyglada na to ze chcesz przed nia pozowac.
          Pomysl kto chce miec w zwiazku kogos kto ciagle robi miny i ustawia sie zeby
          dobrze wypasc w kazdej pozie.
          Czy Ciebie to nie meczy?
          Czy osoba skromna opisala by sie w taki sposob ,mysle ze nie-a napisales ze
          jestes osoba skromna.
          Zobacz ile Ty wysylasz sprzecznych sygnalow.
          Takim ogloszeniem mozesz tylko przyciagnac pewien dosc nieskomplikowany rodzaj
          kobiet.No jezeli to bylo Twoim zamiarem to napewno Ci sie uda.
          Tylko wracajac jakoby do zrodla ,czy chcesz dziewcze na chwile czy ulozyc sobie
          zycie.
          Z drugiej strony na zywo poznawanie ludzi ,takie spontaniczne jest ow iele
          ciekawsze.
          Widac jest ono zarezerwowane dla ludzi elokwentnych i z fanatazja:)
          • krauzel Re: porady sercowe,glos ma kolega kierownik:)))) 06.02.05, 13:10
            Drogi Kolego :)
            Może niezbyt wyraźno to widać ale o swoich superlatywach
            pisałem nieco z przymrużeniem oka ...A zrobiłem to tylko
            dlatego że nie chciałbym być uwazany za desperata - nieatrakcyjnego
            i nudnego faceta który już w inny sposób nie może sobie nikogo
            znaleźć . Prawda jest taka że w realu też szukam , szukałem
            i bedę szukał póki nie znajdę. Ale nic nie szkodzi spróbowac i tutaj
            A czy ktoś jest pustą lalką to już rozmowa zweryfikuje bardzo szybko.
            Nie chodzi mi tu o przyciąganie nieskomlikowanych Pań ale tych które
            byc może nie mają czasu ani możliwości na poznanie kogoś ,a mimo tego
            że czują się atrakcyjne pozostają samotne. Zresztą każda droga prowadząca
            do szczęścia jest dobra a próbować trzeba wszystkiego
            • profesor8 Re: porady sercowe,glos ma kolega kierownik:)))) 06.02.05, 13:24
              Mnie juz przekonales ,teraz przekonaj siebie:))))))))
              • krauzel Re: porady sercowe,glos ma kolega kierownik:)))) 06.02.05, 13:27
                jak nie jestem do czegoś przekonany to tego nie robię :)
          • kameleonka Re: porady sercowe,glos ma kolega kierownik:)))) 10.02.05, 10:30
            podpisuję się pod tym co napisałeś.

kurcze smieszą mnie faceci, którzy piszą, że oczekują: interesujących rozmów ze
            strony kobiet, atrakcycjnego wyglądu (sprawa b. subiektywna a przy rozważaniu o
            ułożeniu sobie zycia w ogóle nie istotna), nie narzekania.

A to Szanowny Pan K. zamienił rolę - jesteś facetem o cechach kobiecych bo
            wymagasz w stosunku do kobiety - a to Ty powinieneś zabawić ja interesująca
            romową, wysłuchać jej problemów w pracy i wspomagać ją ..........
            • aleksandra136 Re: porady sercowe,glos ma kolega kierownik:)))) 12.02.05, 13:58
              kolezanka ma dobra poglady
              !!
          • Gość: maja Kocham profesora za takie wypowiedzi ! IP: *.aster.pl 10.02.05, 18:19
            j/w
    • Gość: ... Re: SZUKAM SWOJEJ DRUGIEJ POŁOWY... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 02:54
      up
    • nickita13 szukaj a znajdziesz..:-)) 10.02.05, 10:45
      Przeczytałam wszystko powyżej i przekonałeś mnie: to nie była autoreklama :-
      )))..choć trochę na to wygladało..:-).
      Doskonale cię rozumiem, jestem własnie taką kobietą, która po prostu nie ma
      czasu na szykanie znajomości w realu.. dziecko, dom, praca... nie ma czasu spać
      a co dopiero wychodzić gdzieś do ludzi. Dlatego ja również znalazłam swoją
      połówkę w sieci i uważam że to dobry (choć napewno nie jedyny) sposób...zanim
      kogoś spotkasz - masz szansę choćby teoretycznie czegoś się o nim dowiedzieć i
      zdecydować czy w ogóle wart się spotykać... potem spotkanie, weyfikacja tego co
      wiesz z tym co widzisz i jak cos zaiskrzy to próbujesz :-) takie proste i
      nieskomplikowane :-) A jakie przyjemne bywa ;-).
      I tymi oto słowami otuchy wspieram cię duchowo i trzymam kciuki :-)
      • Gość: gosc Re: szukaj a znajdziesz..:-)) IP: *.chello.pl 10.02.05, 18:26
        ja tez znalazlam swoja polowke w sieci i uwazam ze warto probowac na rozne
        sposoby. moja polowka jest inteligentna i atrakcyjna, ale nie kryla sie z tym w
        sieci:-))
    • Gość: lavinka z nielogu akurat... ;-P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:49
      • profesor8 to nie takie proste 10.02.05, 18:22
        prosze nie klamac publicznie
        • Gość: Dobry gość wszystko może być OK IP: *.autocom.pl 12.02.05, 13:39
          Profesor8 dlaczego uważasz że kłamią???Przyznam sie że bardzo chetnie poznałbym kogoś z sieci mam 22lata jestem z krakowa i mam pracę.Pozdrawiam kobiety które maja podobne zdanie oraz te zabiegane i zapracowane wogóle wszystkich pozdrawiam.
    • sfumature Szukasz kobiety przez internet??? 12.02.05, 14:59
      Powiem ci tlko tyle, że jeśli szukasz kobiety przez internet to znaczy, że jest
      z toba coś nie tak. Normalny koleś wyszedłby na ulice i poznał kilka fajnych
      kobiet, wziął numery telefonów i sobie powybierał wśród nich. Jeśli szukasz
      kobiet w takim zakresie wiekowym to masz albo 33 albo jakieś 29 lat. Jesteś
      stary, ale przecież wolne kobiety są w każdym wieku. Znalazłem ostatnio jedną
      stronkę, która mogłaby troszkę rozwiązać twoje problemy, gdybyś był może
      troszke młodszy. Chociaż wiele treści z niej jest napisane przez osoby może
      nawet starsze od ciebie. WWW.zarywanie.TK też mnie najpierw tytuł troszkę
      zraził ale stronka w porządku. Polecam wszystkim, bo sam z nij dużo
      skorzystałem i nie mam problemu czekania na druga połowę:D
    • Gość: ania Re: SZUKAM SWOJEJ DRUGIEJ POŁOWY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 15:04
      Krauzelku,

Życzę powodzenia w szukaniu. Kiedyś znajdziesz tą odpowiednią.

Pozdrawiam,
      ania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka