Dodaj do ulubionych

ludzie wezcie sie do roboty.wstyd mi za was!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:24
jak ma byc dobrze w naszym kraju skoro wy(banda obibokow)nic nie robicie
tylko piszecie po forach....co za badziew!!!!ucfiekam z tego kraju!!!
Obserwuj wątek
    • walpurga Re: ludzie wezcie sie do roboty.wstyd mi za was!! 08.02.05, 15:51
      no co ty! 10 minut mozna postukac i nawet nagrode wygrac;)

walpurga
      • Gość: towarzysz.broni Re: ludzie wezcie sie do roboty.wstyd mi za was!! IP: *.bredband.comhem.se 08.02.05, 15:59
        Chyba tabletek nie wziales z rana jak masz do ludzi pretensje ze nie pracuja.
        Uciekaj ,najlepiej do Rosji,tam mysla podobnie jak TY:)))
    • Gość: chaanel w takim razie... IP: *.medianet.pl 08.02.05, 16:01
      co Ty tutaj robisz??? po co w ogole cokolwiek napisales?
      • walpurga Re: w takim razie... 08.02.05, 16:05
        Gość portalu: chaanel napisał(a):

> co Ty tutaj robisz??? po co w ogole cokolwiek napisales?

kogo pytasz? mnie? bo jak nie mnie to odpowiem:)))

ja zbijam baki, czytam historie smutnych ludzi i zastanawiam sie kiedy bedzie
        im wesolo. ale im jakos niewesolo, bo czasy panie jakies takie niepewne i
        radosci z nikad.

walpurga

ps. ciekawe jaki rozmiar koszulek przewidzieli do nagrod. bo jak tylko "l-ki"
        to moga byc przymale:))))))
        • emilka222 Re: w takim razie... 08.02.05, 16:13
          To proponuję lekture "Gra lwa"...trup się gęsto ściele, ale humor Corey'a zwala
          z nóg:)
          • emilka222 Re: w takim razie... 08.02.05, 16:38
            No, to może :
            Pan kotek był chory
            i leżał w łóżeczku
            i przyszedł pan doktor:
            chcesz trawkę koteczku?
        • Gość: chaanel Re: w takim razie... IP: *.medianet.pl 08.02.05, 16:44
          hmm.. no nie wiem.. hehehe ale ja tak jak wspominalam.. koszulek nie lubiem,
          nie noszem.. hahaha;P
          preferuje cieple dlonie grzewcze..hihihi
    • Gość: sexista Pablo - spadaj IP: 81.219.15.* 08.02.05, 16:58
      Ty Publo spadaj na bambus. My sie opieprzamy siedzaqc w pracy czy w domu zebys
      TY mogl zapierdzielac. A tak w ogole to co ty robisz na forum skoro jestes
      pracusiem ????
      • Gość: pablo Re: Pablo - uber alles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:02
        co ja robie????mam zaklad krawiecki w minsku maz 60 pracownic,export do rosji i
        krajow eur zachdniej,mam swietlane perspektywy.moge wszystko,wiec troszke
        szacunku!
        • Gość: To Pablo Re: Pablo - uber alles IP: *.chello.pl 08.02.05, 18:14
          Jak to się mówi? Głupi to ma zawsze szczęscie!
    • pablo771 Re: ludzie wezcie sie do roboty.wstyd mi za was!! 08.02.05, 18:08
      te emilka,podobasz mi sie.:)bedziesz moja,jak bedziesz miala troszke szczescia
      • libressa Re: ludzie wezcie sie do roboty.wstyd mi za was!! 08.02.05, 18:32
        Uważaj Pablo, emilka "lubi stawiac pały" za ortografie:DDDDD
        • Gość: sexista do publo IP: 81.219.15.* 08.02.05, 22:07
          tak sie sklada ze nie mam 60 krawcowych ani nie prowadze biznesu typu export -
          import. Zyje z handlu na Alllegro sprzetem komputerowym. NIe musze chodzic do
          pracy jak 99% moich rodakow i cenia to sobie. Zyje sobie spokojnie i nie mam
          ambicji posiadania tych 60 krawcowych ktorymi sie chwalisz. Dzis masz ich 60,
          jutro 100 a za pol roku zdechnie biznes i zostanie ci 2 miliony długów czego
          nie zycze. A tak w ogole to tez jestem z Minska wiec jak masz chec to mozemy
          spotkac sie na piwo. MOwie serio i bez zadnego przekasu.
          PS. Uwazaj z tymi krawcowymi zeby nie wywinely tobie nueru z jakims
          molestowaniem. Teraz to modne. W e Friti lay to byl babski spisek. Znam jedna z
          pracownic z tamtej fabryki. BAby postanowily udupic goscia za wszelka cene i
          skubnac kasy od koncernu za trzymanie mordy w kubel. To jak piwku w Mińsku ???
          MOze w Planecie lub Pulapce Blondynki ???
          • Gość: pablo Re: do publo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:12
            hmmm ciekawa propozycja,aczkolwiek nie chodze do minskich lokali moze czasami
            do labelli,ps.twoja ew symulacja moich planow biznesowych jest zla,slyszales o
            czyms takim jak umowy wieloletnie?jezeli nie to proponuje sie troszeczke
            doksztalcic.
            • madziapoznan Re: do publo 09.02.05, 11:23
              pablo a ty słyszałeś o czymś takim jak: przypadki życia???
              jeśli ktoś się na ciebie uweźmie, to nawet twoje umowy i pustota przejawiana
              zapatrzeniem w siebie ci nie pomoże.
              czego oczywiście też nie życzę :))
              miłego dnia :)
    • Gość: ma_goy Re: ludzie wezcie sie do roboty.wstyd mi za was!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:36
      przeczytalem wszystkie twoje wypowiedzi w tym watku. stanalem przed wyborem :
      albo to co pisales to byl zart , albo...... szkoda czasu na polemike i
      wytykanie ci ...... (sam sobie dopisz )
      pozdr.
      m_g

p.s. /ale sie usmialem :/
      • Gość: pablo Re: MA GEY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 15:08
        ale mnie to zabolalo......naprawde dlaes mi do myslenia,jestes
        naprawde "intelektualista" ,oki juz nie komentuj.narka
    • Gość: sexista do pablo IP: 81.219.15.* 09.02.05, 21:29
      wiec jak z tym piwkiem w minsku ???? Zeby bylo jasne ja pisalem (zobacz
      dokladnie) ze nie zycze ani tobie ani innej osobie zeby wszystko jej jebnelo na
      łeb na szyje i bęc. Po prostu tez mamw rodzinie bliskie taki przyklad: szwalnia
      i duzo szwaczek, od metra chalupniczek, kontrakty za zachodzie,targi w europee
      3 miejsca na stadionie, wielki dom, cala rodzina pracujaca w tym biznesie i
      nagle został tylko ten pieprzony stadion i kupa kosztów. Prowadzili ten biznes
      0d 20 lat i poszlo ..... Po prostu w takim biznesie karta szybko moze sie
      odwrócić. Z drugiej strony moze powod byl inny. MOze zniszczyla ich mafia
      characzami ?? Tego nikt tobie nie powie.
      To jakkiedy to piwo ?? Podaj maila to napisze i wymienimy si ekomorkami ,
      ok ??? masz chec ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka