Gość: pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:24 jak ma byc dobrze w naszym kraju skoro wy(banda obibokow)nic nie robicie tylko piszecie po forach....co za badziew!!!!ucfiekam z tego kraju!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walpurga Re: ludzie wezcie sie do roboty.wstyd mi za was!! 08.02.05, 15:51 no co ty! 10 minut mozna postukac i nawet nagrode wygrac;) walpurga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towarzysz.broni Re: ludzie wezcie sie do roboty.wstyd mi za was!! IP: *.bredband.comhem.se 08.02.05, 15:59 Chyba tabletek nie wziales z rana jak masz do ludzi pretensje ze nie pracuja. Uciekaj ,najlepiej do Rosji,tam mysla podobnie jak TY:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chaanel w takim razie... IP: *.medianet.pl 08.02.05, 16:01 co Ty tutaj robisz??? po co w ogole cokolwiek napisales? Odpowiedz Link Zgłoś
walpurga Re: w takim razie... 08.02.05, 16:05 Gość portalu: chaanel napisał(a): > co Ty tutaj robisz??? po co w ogole cokolwiek napisales? kogo pytasz? mnie? bo jak nie mnie to odpowiem:))) ja zbijam baki, czytam historie smutnych ludzi i zastanawiam sie kiedy bedzie im wesolo. ale im jakos niewesolo, bo czasy panie jakies takie niepewne i radosci z nikad. walpurga ps. ciekawe jaki rozmiar koszulek przewidzieli do nagrod. bo jak tylko "l-ki" to moga byc przymale:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: w takim razie... 08.02.05, 16:13 To proponuję lekture "Gra lwa"...trup się gęsto ściele, ale humor Corey'a zwala z nóg:) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: w takim razie... 08.02.05, 16:38 No, to może : Pan kotek był chory i leżał w łóżeczku i przyszedł pan doktor: chcesz trawkę koteczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chaanel Re: w takim razie... IP: *.medianet.pl 08.02.05, 16:44 hmm.. no nie wiem.. hehehe ale ja tak jak wspominalam.. koszulek nie lubiem, nie noszem.. hahaha;P preferuje cieple dlonie grzewcze..hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexista Pablo - spadaj IP: 81.219.15.* 08.02.05, 16:58 Ty Publo spadaj na bambus. My sie opieprzamy siedzaqc w pracy czy w domu zebys TY mogl zapierdzielac. A tak w ogole to co ty robisz na forum skoro jestes pracusiem ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Pablo - uber alles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:02 co ja robie????mam zaklad krawiecki w minsku maz 60 pracownic,export do rosji i krajow eur zachdniej,mam swietlane perspektywy.moge wszystko,wiec troszke szacunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To Pablo Re: Pablo - uber alles IP: *.chello.pl 08.02.05, 18:14 Jak to się mówi? Głupi to ma zawsze szczęscie! Odpowiedz Link Zgłoś
pablo771 Re: ludzie wezcie sie do roboty.wstyd mi za was!! 08.02.05, 18:08 te emilka,podobasz mi sie.:)bedziesz moja,jak bedziesz miala troszke szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: ludzie wezcie sie do roboty.wstyd mi za was!! 08.02.05, 18:32 Uważaj Pablo, emilka "lubi stawiac pały" za ortografie:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexista do publo IP: 81.219.15.* 08.02.05, 22:07 tak sie sklada ze nie mam 60 krawcowych ani nie prowadze biznesu typu export - import. Zyje z handlu na Alllegro sprzetem komputerowym. NIe musze chodzic do pracy jak 99% moich rodakow i cenia to sobie. Zyje sobie spokojnie i nie mam ambicji posiadania tych 60 krawcowych ktorymi sie chwalisz. Dzis masz ich 60, jutro 100 a za pol roku zdechnie biznes i zostanie ci 2 miliony długów czego nie zycze. A tak w ogole to tez jestem z Minska wiec jak masz chec to mozemy spotkac sie na piwo. MOwie serio i bez zadnego przekasu. PS. Uwazaj z tymi krawcowymi zeby nie wywinely tobie nueru z jakims molestowaniem. Teraz to modne. W e Friti lay to byl babski spisek. Znam jedna z pracownic z tamtej fabryki. BAby postanowily udupic goscia za wszelka cene i skubnac kasy od koncernu za trzymanie mordy w kubel. To jak piwku w Mińsku ??? MOze w Planecie lub Pulapce Blondynki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: do publo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:12 hmmm ciekawa propozycja,aczkolwiek nie chodze do minskich lokali moze czasami do labelli,ps.twoja ew symulacja moich planow biznesowych jest zla,slyszales o czyms takim jak umowy wieloletnie?jezeli nie to proponuje sie troszeczke doksztalcic. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: do publo 09.02.05, 11:23 pablo a ty słyszałeś o czymś takim jak: przypadki życia??? jeśli ktoś się na ciebie uweźmie, to nawet twoje umowy i pustota przejawiana zapatrzeniem w siebie ci nie pomoże. czego oczywiście też nie życzę :)) miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_goy Re: ludzie wezcie sie do roboty.wstyd mi za was!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:36 przeczytalem wszystkie twoje wypowiedzi w tym watku. stanalem przed wyborem : albo to co pisales to byl zart , albo...... szkoda czasu na polemike i wytykanie ci ...... (sam sobie dopisz ) pozdr. m_g p.s. /ale sie usmialem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: MA GEY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 15:08 ale mnie to zabolalo......naprawde dlaes mi do myslenia,jestes naprawde "intelektualista" ,oki juz nie komentuj.narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexista do pablo IP: 81.219.15.* 09.02.05, 21:29 wiec jak z tym piwkiem w minsku ???? Zeby bylo jasne ja pisalem (zobacz dokladnie) ze nie zycze ani tobie ani innej osobie zeby wszystko jej jebnelo na łeb na szyje i bęc. Po prostu tez mamw rodzinie bliskie taki przyklad: szwalnia i duzo szwaczek, od metra chalupniczek, kontrakty za zachodzie,targi w europee 3 miejsca na stadionie, wielki dom, cala rodzina pracujaca w tym biznesie i nagle został tylko ten pieprzony stadion i kupa kosztów. Prowadzili ten biznes 0d 20 lat i poszlo ..... Po prostu w takim biznesie karta szybko moze sie odwrócić. Z drugiej strony moze powod byl inny. MOze zniszczyla ich mafia characzami ?? Tego nikt tobie nie powie. To jakkiedy to piwo ?? Podaj maila to napisze i wymienimy si ekomorkami , ok ??? masz chec ?? Odpowiedz Link Zgłoś