Dodaj do ulubionych

gramy w statki?

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 11:09
wszyscy na wszystkich?
chyba w godzinkę się byśmy uwinęli
tylko w którą? 21.30?
w końcu dd!
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: gramy w statki? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 11:20
      Bitwa morska? Fajno!
      Tylko niech sobie przypomnę, ile to morze miało krateczek???
      • Gość: xp Re: gramy w statki? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 11:26
        10/10 ale możemy zwiększyć jeśli uczestników będzie więcej :)
        • Gość: maryjo2 Re: gramy w statki? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 11:31
          :)
          A pamietasz ile statkow i jakie sie ustawiało? I czy łamańce dozwolone? Wiem,
          że nie mogły sie stykać, ani iść na skos.
          • Gość: xp Re: gramy w statki? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 11:33
            dozwalamy łamańce :)
            4-1
            3-2
            2-3
            1-4
        • Gość: samanta Re: gramy w statki? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 11:32
          ja tez chce! zglaszam sie do bitwy!
          • Gość: maryjo2 Re: gramy w statki? Hej, Samcia :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 11:37
            No to kiedy zaczynamy?
            • Gość: samanta Re: gramy w statki? Hej, Samcia :)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 11:43
              prosilabym wieczorem bo teraz nie mam czasu!!!!!!!
              • Gość: maryjo2 Re: gramy w statki? Hej, Samcia :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 11:48
                Ok. Wieczorkiem bedzie w sam raz, tak zresztą proponował xp.
                to co, zbiorka mniej wiecej 21:30 ?
                • Gość: xp Re: gramy w statki? Hej, Samcia :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 11:59
                  proszę się zgłaszać,
                  tylko poważne oferty!
                  • Gość: samanta Re: gramy w statki? Hej, Samcia :)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 12:19
                    oki,meldujem siem o 21.30;)
                    • kitek1 i poszla samantka, wymontowac radary portowe 01.06.02, 12:41
                      ja bym z nia nie gral:)
                      • Gość: Pom Re: i poszla samantka, wymontowac radary portowe IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 12:42
                        Kitek, ale z ciebie menszczyzna:)
                        • kitek1 Re: i poszla samantka, wymontowac radary portowe 01.06.02, 12:44
                          dzisiaj nie ma menczyznow,
                          sa same dzieci:)
                          wszytko najlepszego,
                          pompidelko mile:)
                          • Gość: samanta Re: i poszla samantka, wymontowac radary portowe IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 12:49
                            Kitus,wredota z ciebie okrutna ale ciem lubiem draniu!:)))))
                            • kitek1 Re: i poszla samantka, wymontowac radary portowe 01.06.02, 12:51
                              ja cie tez, samantko szczegolnie taka lekko gotujaca sie,
                              wszytkiego najlepszego:)))
                              • Gość: samanta Re: i poszla samantka, wymontowac radary portowe IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 12:55
                                ino do stanu wrzenia mnie Kitus nie doprowadzaj;))))) dzieki i wzajem:)
                                • kitek1 Re: i poszla samantka, wymontowac radary portowe 01.06.02, 12:59
                                  pewnie ze nie,
                                  bialko sie nam zetnie, i po ptakach,
                                  jak to mowia:)
                  • Gość: maryjo2 Re: Poważna oferta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 12:22
                    Dokupię niedrogo kilka czteromasztowców.
                    :I
                    • Gość: Pom Re: Poważna oferta IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 12:32
                      Jeeezu, czego to na ty towarzyskim nie ma:))
                      Ja się nie piszę, ale będę kibicować!!!:))))
                      • Gość: XP Re: Poważna oferta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 12:35
                        O NIE! :(
                        • Gość: hm Re: Poważna oferta IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.06.02, 12:44
                          moze wpadne na partyjke:)
                          • Gość: xp Re: Poważna oferta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 12:55
                            ano!
                            • Gość: hm Re: Poważna oferta IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.06.02, 12:58
                              hihihi przez ciebie kiedys umre ze smiechu:)
    • Gość: maryjo2 Re: Szanowne Towarzystwo! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 14:41
      Nie pękać tylko zgłaszać się na stataki !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka