Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach?

IP: *.cache.iB1.rudanet.com / *.rudanet.pl 13.02.05, 16:35
Jest taka sytauacja, puszczam kolezance sygnala, a po chwili ktos jej puszcza
sygnala z innego numeru. I tak sie robi za kazdym razem. Jak to jest mozliwe?
W jaki sposob ten ktos wie ze puszczam jej sygnala. Tak sie robi tylko gdy ja
do niej dzwonie. O co w tym chodzi? Mamy przypuszczenia ze to jest jej byly
chlopak ale skad moze wiedziec ze wlasnie puszczam sygnala? To nie jest zaden
zbieg okolicznosci bo tak sie robi za kazdym razem? Prosze o powazne
opowiedzi, jak temu zaradzic lub cos z tym zrobic. Dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kotek_mru Re: Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach? 13.02.05, 16:42
      ma przekierowane połaczenia..albo złe duszki:))
      • inna-bajka Re: Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach? 13.02.05, 16:45
        Cze Kiciuś :) Jak tam, ja umieram ;)
        • kotek_mru Re: Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach? 13.02.05, 16:47
          czy wyscie sie jednym wirusem zaraziły??;)))
          bidulko,tylko bioenergoterapeuta moze Cie uratowac :))))
          • inna-bajka Re: Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach? 13.02.05, 16:49
            Niieeeeeeeee.
            Ja już jestem zdrowa.
            Tylko od czwartku siedziałam w Krakowie i dziś wróciłam ;)
            • kotek_mru Re: Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach? 13.02.05, 16:53
              Kraków piekne miasto...kiedys musimy sie tam wybrac i zaszalec:)))
              nie mow ze sie nudzisz??;DDD
              • inna-bajka Re: Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach? 13.02.05, 16:54
                Mam oczy jak Szaranowicz ;)
                • kotek_mru Re: Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach? 13.02.05, 17:01
                  zabie oczki..:DDDD
                  to tylko dobra muzyczka,drineczek...moze pomoc:))
                  własnie słucham płytki,dostałam od Libresski...;))
                  • inna-bajka Re: Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach? 13.02.05, 17:10
                    Fajnie. Ja sie musze wziąść za papierki, juto do pracy i zero koncepcji na
                    przyszły tydz. No ale ww wtorez znowu Kraków.
                    • kotek_mru Re: Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach? 13.02.05, 17:11
                      ja bede we srode:))
                      ale na chwilke;((
                      • inna-bajka Re: Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach? 13.02.05, 17:21
                        No proszę. Jak zostanę do środy, to może szybka kawka ?
                        • kotek_mru Re: Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach? 13.02.05, 17:24
                          bede pewnie ok 14h...pozniej do Sacza jade,ale ktos po mnie pzryjezdza:((
                          moze do Sacza wpadniesz?:))
                          • libressa Cze Bajeczko!!! :) 13.02.05, 17:27
                            Jaka koncepcja!!!! Na miły Bog trendy jest *antykoncepcja*...
                            byle nie *ruletka watykańska*
                            :)
                            • inna-bajka Re: Cze Bajeczko!!! :) 13.02.05, 17:33
                              No witam Panią, pisałam do ciebie z Krakowa i do reszty babeczek, ale jakoś bez
                              odzewu :(
                              Sącz ? Świetny pomysł, właściwie powinnam odwiedzić tam wdóch klientów, bo
                              jakoś cisza o nich od stycznia.
                              • kotek_mru Re: Cze Bajeczko!!! :) 14.02.05, 21:07
                                nic nie doszło..:(((
                                a odnosnie Sacza,szczegoły masz w poczcie:)
                                pozdrawiam:)
      • Gość: Pako Re: Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach? IP: *.cache.iB1.rudanet.com / *.rudanet.pl 13.02.05, 16:46
        A mozna wiedziec cos wiecej? W jakis sposob to wylaczyc.
        • kotek_mru Re: Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach? 13.02.05, 16:48
          to tylko moze zrobic Twoja oblubienica:((
        • Gość: ........ Re: Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach? IP: *.stnet.pl 13.02.05, 17:41
          w "menu" wybierz funkcje "przekaz" i nastepnie "wyłacz wszystkie przekazy" Ale
          wczesniej moze funkcje "sprawdz stan" wtedy bedziesz wiedział czy jest
          ustawione przekierowanie
    • profesor8 TYlko dla innej bajki wyskoczylem z lodowki:)))))) 13.02.05, 17:12
    • Gość: r.zamojski@wp.pl Re: Prosze o pomoc! Kto sie zna na komorkach? IP: *.krasnystaw.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 10:38
      Cześć. Przeczytałem opis sytuacji a propos puszczania koleżance sygnału. Jestem
      najlepszy w dziedzinie telefonów komórkowych, wiec radzę zrób tak: wpisz w
      telefonie taki ciąg znaków ##002# następnie przycisk "zadzwoń". Niech to samo
      zrobi Twoja koleżanka. Napewno pomoże (o ile macie tel. "na abonametn"). Pozdrawiam
      rad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka