trudny2002 14.02.05, 11:17 Czwórki sa parzyste, zyczę wszystkim parzystości , tym bardziej, ze według kalendarza dziś chyba nie jest nieładnie życzyć kompletów udanych. Tak wiec dwójkami, czwórkami...do nieba... trudny ...albo do piekła... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Też bym się napił... 14.02.05, 18:46 wiesz że naprawdę chętnie, ale jak nie urok to przemarsz wojsk... Muszę skończyć robotę, bo zbliza mi się termin , a ja trochę się opuściłem... mam ciagle nadzieję, ze wreszcie jakoś nadgonię i wówczas spokojnie coś ...no tak, póki piłka w grze, póki nadzieja...a jednak zajęc jakby nie ubywa... Do tego wiesz że lubię pojechać w Gorce, albo do Zakopanego...albo jeszcze gdzie... Pozdrawiam trudny A jak tak wogóle? dzieci coraz starsze, nie?))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Też bym się napił... 15.02.05, 09:11 trudny2002 napisał: > A jak tak wogóle? dzieci coraz starsze, nie?))) no, może jeszcze nie zapuszczają bród i wąsów ale do tego też kiedyś dorosną ;) Odpowiedz Link Zgłoś