Dodaj do ulubionych

Szukam na serio

IP: 213.241.32.* 13.03.01, 16:22
Szukam naprawdę na serio.... po studiach, przystojnego, mądrego!
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Szukam na serio IP: *.tele2.pl 13.03.01, 16:45
      to bedzie ci trudno znalezc - chyba ze szukasz trzech a nie jednego
      na serio!
      • Gość: Kobieta Re: Szukam na serio IP: 213.241.32.* 13.03.01, 16:50
        ???????
        • Gość: m Re: Szukam na serio IP: *.tele2.pl 13.03.01, 18:37
          co znaczy to ?????????
          znaczy to ze: albo masz same dobre doswiadczenia damsko-meskie (gratuluje) albo
          nie zrozumialas: trzy tak wspaniale cechy w jednym organizmie ludzkim - prawie
          niemozliwoscia jest spotkac kogos takiego
          ale szczerze zycze powodzenia
          • Gość: Kobieta Re: Szukam na serio IP: 213.241.32.* 14.03.01, 10:59
            A ja dalej bedę szukać. Jeszcze nie spotkałam tak pesymistycznie nastawionej
            osoby jak Ty!
            • Gość: grogreg Re: Szukam na serio IP: *.miasto.szczecin.pl 14.03.01, 11:18

&#62 A ja dalej bedę szukać. Jeszcze nie spotkałam tak pesymistycznie nastawionej
              &#62 osoby jak Ty!

M jest pesymista?
              Nie! Jest racjonalista.

O to przyklad: Jestem po studiach (w zasadzie nic z tego nie wynika), nie jestem
              przystojny, a glupi jak but.
              • Gość: Kobieta Re: Szukam na serio IP: 213.241.32.* 14.03.01, 12:25
                no to masz pecha! Takiego nie szukam!
              • Gość: m Re: Szukam na serio IP: *.tele2.pl 14.03.01, 17:46
                no wlasnie
                dzieki za zrozumienie
    • Gość: to ja Re: Szukam na serio IP: 195.15.57.* 14.03.01, 12:55
      A Ty, Kobieto, napisz cos o sobie.
      • Gość: Kobieta Re: Szukam na serio IP: 213.241.32.* 14.03.01, 13:20
        Ja oczywiście jestem kobietą po studiach, ładną i mądrą! A tak na serio, to
        wybacz, nie będę na forum pisać szczegółów, bo chronię swoją prywatność.
        • Gość: zegrz Re: Szukam na serio IP: *.stat.gov.pl 14.03.01, 13:47
          jak długo po studiach? i czy wszystkie trzy cechy musza występowac jednoczesnie?
        • Gość: to ja Re: Szukam na serio IP: 195.15.57.* 14.03.01, 18:16
          No to napisz do mnie cos o sobie, Kobieto, prywatnie (piotrz@ftnetwork.com).
    • Gość: super Re: Szukam na serio IP: *.dialip.mich.net 14.03.01, 14:19
      Spelniam wszystkie twoje wymagania czekam na wiecej szczegolow o twojej osobie.
      Mysle,ze twoje poszukiwania skonczyly sie sukcesem.
      • Gość: Kobieta Re: Szukam na serio IP: 213.241.32.* 14.03.01, 15:13
        Wiadomośc do "Super": najpierw musisz mnie przekonać że warto cokolwiek o sobie
        pisać. Skąd mam wiedzieć że Ty to właśnie ten którego szukam? Przekonaj mnie o
        tym!
        • Gość: Super Re: Szukam na serio IP: *.dialip.mich.net 14.03.01, 21:25
          Do"kobieta"super to takie slowo,ktore okresla wszystko.Ale jezeli chcialabys
          dodatkowych informacji to jestem chetny je dostarczyc tylko problem ,jak?
          A co bedzie ,gdy ja sie zawiode?Super dla nas obojga to dobre okreslenie?
          Pozdrawiam
    • Gość: afe Re: Szukam na serio IP: 212.244.191.* 14.03.01, 15:13
      co zrobisz jak znajdziesz ?
      • Gość: kobieta Re: Szukam na serio IP: 213.241.32.* 14.03.01, 16:26
        Uszczęśliwię na całe życie!!!!
        • Gość: aha Re: Szukam na serio IP: 212.244.191.* 14.03.01, 16:40
          rozumiem że kontekst taki sam jak potocznie gdy ktoś kogos np. poleje niechcący
          wrzątkiem pozostawiając trwałe ślady, mówimy ładnie mnie uszczęśliwiłeś na całe
          życie.
          • Gość: mathilda Re: Szukam na serio IP: *.centrala.pbk.pl 20.03.01, 13:13
            nie ci umklo;-) mialo byc miedzy u- a -szczesliwiles

Gość portalu: aha napisał(a):

&#62 rozumiem że kontekst taki sam jak potocznie gdy ktoś kogos np. poleje niechcący
            &#62
            &#62 wrzątkiem pozostawiając trwałe ślady, mówimy ładnie mnie uszczęśliwiłeś na całe
            &#62
            &#62 życie.

• Gość: aha Re: Szukam na serio IP: 212.244.191.* 21.03.01, 08:33
              to niewiele biorąc pod uwagę że mogło mi umknąć całe życie
    • Gość: <<<<< Re: Szukam na serio-Szukaj na tej stronie IP: 10.0.167.111, 207.35.188.* 20.03.01, 21:14
      www.polishdatingclub.com
      Cheers,
      &#60&#60&#60&#60&#60&#60
    • Gość: k2 Re: Szukam na serio IP: *.utr.casema.net 20.03.01, 21:24
      sprobuj ze mna,nie jestem po studiach ale na studiach,jestem chyba troche
      przystojny ale napewno nie bardzo i mam nadzieje ze jestem chociaz troche madry.
      • Gość: zarazka Re: Szukam na serio IP: 10.10.41.* 21.03.01, 14:45
        jestem po studiach humanistycznych (a nawet więcej), jestem nie tyle madry (to
        złe określenie), co diabolicznie inteligentny, czy przystojny (a co to
        znaczy?). lepiej mieć mniej przystojnego, a inteligentniejszego, niz na odwrót.
        Z inteligentnym lepszy sex (chyba sie zgodzisz) i porozmawiac mozna i do opery
        pójść. Bardziej niz przystojnego szukałbym czystego, dobrze utrzymanego,
        pachnącego i skomponowanego. Gdybys reflektowała daj znać.
        zarazka
        • Gość: Fanny Re: Szukam na serio IP: 195.116.125.* 21.03.01, 15:28
          Milo mi Cie znowu spotkac, to jak w koncu kochanka czy na serio???
        • Gość: Fanny Re: Szukam na serio IP: 195.116.125.* 21.03.01, 15:53
          Nurtuje mnie jeszcze jedno.........To jawna niesprawiedliwosc, ze moje
          ogloszenie spotkało sie z tak skromnym oddzewem z Twojej strony!! Protestuję!!
          Czy stalo sie tak wyłacznie z powodu jego treści?? Zapewne tak.....Powinnam
          byla napisać na serio i na długo, czy tak?
          Pozdrowienia
          • Gość: Aga Re: Szukam na serio IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 21.03.01, 15:58
            powinnas była, ale nie narzekaj bo troche ofert masz do wyboru, o to chyba
            chodziło...
            • Gość: Fanny Re: Szukam na serio IP: 195.116.125.* 21.03.01, 16:03
              A co za roznica co napisalam?? Slowa, slowa i tylko slowa........
        • Gość: terry Re: Szukam na serio IP: *.rdc1.on.home.com 21.03.01, 20:00
          Jestem przystojny,dojrzaly ,madry i ustawiony.Funduje bilet do Toronto(i z
          powrotem jesli trzeba).A teraz pyskule do dziela-probujcie mnie osmieszyc-bo
          widze ze tylko to potraficie.
          • Gość: Fanny Re: Szukam na serio IP: 195.116.125.* 22.03.01, 09:05
            Gość portalu: terry napisał(a):

&#62 Jestem przystojny,dojrzaly ,madry i ustawiony.Funduje bilet do Toronto(i z
            &#62 powrotem jesli trzeba).A teraz pyskule do dziela-probujcie mnie osmieszyc-bo
            &#62 widze ze tylko to potraficie.

MAM NADZIEJE, ZE NIE KIEROWALES SLOWA PYSKULA DO MNIE!!!TEN BABSZTYL AGA
            PRZESLADUJE MNIE OD WCZORAJ.JA ROWNIEZ WOLE CIEKAWE I ZABAWNE OGLOSZENIA
            NIZ 'SZUKAM NA SERIO I NA DLUGO'.......POZDRAWIAM
            • Gość: Aga Re: Szukam na serio; do Fanny IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 22.03.01, 09:55
              oj dzieciaku, nie zrozumiałas jego aluzji
        • Gość: bakteria Re: zarazka IP: 172.17.4.171, 195.117.243.* 22.03.01, 14:07
          gdzie jestes " Literacka Zarazo" szukam i szukam ......
          • Gość: zarazka Re: bakteria IP: 10.10.41.* 22.03.01, 15:14
            Kto i po co szuka?
          • Gość: zarazka Re: bakteria IP: 10.10.41.* 22.03.01, 15:17
            kto szuka i po co?
            • Gość: bakteria Re: bakteria IP: 172.17.4.171, 195.117.243.* 22.03.01, 15:35
              była ciekawa czy się odezwiesz, dlaczego Cie szukam - bardzo mi się podoba to co piszesz ludziom na forum
              • Gość: zarazka Re: bakteria IP: 10.10.41.* 23.03.01, 11:22
                Gość portalu: bakteria napisał(a):

&#62 była ciekawa czy się odezwiesz, dlaczego Cie szukam - bardzo mi się podoba to
                &#62 co piszesz ludziom na forum

Witaj bakterio!
                Rozumiem, że twój nick został utworzony specjalnie na moją cześć; czuje sie
                wyróżniony i bardzo mi miło z tego powodu; w tej chwili jednak moge tylko w taki
                sposób podziękować i przesłać pozdrowienia.
                Równiez dziekuje za komplement.
                Wyjaśniam tylko, że zarazka nie pochodzi od rzeczownika zaraza, ale jest to
                (niepoprawny co prawda z regułami języka polskiego, ale nawiązujący do języka
                kolokwialnego) rzeczownik pochodzący od przysłowka zaraz (np. zaraz będę); patrz
                też Dialog, pismo poświęcone dramaturgii teatralnej, telewizyjnej i radiowej nr
                2/2001 tu: sztuka Cz@t
                serdecznie cie pozdrawiam i przypominam, że nadal nie odpowiedziałaś na pytanie:
                kto mnie szuka i po co?
                licząc na rychłą odpowiedź i dalszy kontakt
                zarazka
                • Gość: bakteria Re: bakteria IP: 172.17.4.171, 195.117.243.* 23.03.01, 11:52
                  sledzę Twoje wypowiedzi na różne tematy i znam pochodzenie Twojego pseudonimu.
                  dlaczego Cię szukam - podobają mi się Twoje wypowiedzi, jak o sobie napisałes - diabelnie
                  inteligenty, a skromny to już na pewno nie
                  (dziecko na pytanie mojej koleżani a swojej mamy -Co to znaczy zaraz?! ( matka wołała dzieco a ono
                  krzyczało -zaraz) odpowiedź - Zaraz to taka duża bakteria)
    • Gość: dj jean Re: Szukam na serio IP: 131.211.209.* 22.03.01, 15:17
      Juz znalazlas daj mi tylko twoj adres.
    • Gość: janek Re: Szukam na serio IP: *.paleniska.pl 23.03.01, 14:50
      ja też...
      • Gość: zarazka Re: do bakteria od zarazka IP: 10.10.41.* 26.03.01, 11:14
        witam, witam w tak piękny dzień,
        mam nadzieję, że dla Ciebie również
        nie jestem dużą bakteria, mam nadzieje, że ty też nie
        co do mojej inteligencji - nieustnnie mam nadzieję, ze to prawad
        co do pychy - niestety wielka, ale na tym tez polega mój urok
        znalazłaś mnie, dziękuję za uznanie, raz jest lepiej raz gorzej, zalezy od dnia
        i czasu
        ale, ale: znalazłaś mnie i co dalej?
        pozdrawiam serdecznie
        Twój zarazka
        • Gość: bakteria Re: do zarazka IP: 172.17.4.171, 195.117.243.* 26.03.01, 11:33
          "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? "
          Pozostawiam pole Twojej wyobraźni co może się zdarzyć jak rzeczywiscie Cię odnajdę.
          A dzień jest miły chociaż mogłoby być troszkę cieplej.
          • Gość: ZARAZKA DO BAKTERIA OD ZARAZKA IP: 10.10.41.* 26.03.01, 14:32
            • Gość: ZARAZKA Re: DO BAKTERIA OD ZARAZKA IP: 10.10.41.* 26.03.01, 14:34
              Faktycznie zdarzyc sie może wszystko, mam tylko nadzieje, że mnie nie zarazisz
              smiertelna chorobą, ani nie dzgniesz nozem.
              A pogoda fajna
              pozdrawiam
              • Gość: bakteria Re: DO ZARAZKA IP: 172.17.4.171, 195.117.243.* 26.03.01, 14:42
                jestem zdrowa jak ryba a co do ostrych narzędzi i przemocy -to jestem przeciwko rozwiazaniom siłowym
                ps. pisałes kiedys o swoim wykształceniu humamistycznym i podciagnąłes pod nie równiez medycynę więc
                myslę , że potrafisz się ustrzec przed prawdziwymi zarazkami i bakteriami a jak nie to jest tyle ulotek
                informacyjnych............na naukę nigdy za późno
                • Gość: zarazka Re: DO bakteria od zarazka IP: 10.10.41.* 27.03.01, 11:27
                  Potrafie sie ustrzec nie tylko przed bakteriami i zarazkami, ale także przed
                  wieloma innymi przykrymi rzeczami sprawkami. Na rozumie mi Bóg nie poskąpił. Na
                  szczęście i za to jestem wdzięczny.

Pan Samochodzik (wiesz, kto to taki był?), miał tylko jedną łabość - kobiety.
                  Jeśłi więc bakteria w postaci atrakcyjnej kobiety, to może bym zachorował.

pozdrawiam i pytam: co tez dalej bakterio? szukałaś, znalazłaś (że, odwołam sie
                  do twocih wcześniejszych listów)

całuski, ciasteczka, cukiereczki

zarazka
                  • Gość: bakteria Re: DO zarazka IP: 172.17.4.171, 195.117.243.* 27.03.01, 11:42
                    atrakcyjnosć jest sprawą bardzo indywidualną
                    buziaczki
                    • Gość: zarazka Re: DO bakteria IP: 10.10.41.* 27.03.01, 14:46
                      Pewnie, że tak...

A co masz kompleksy? Chyba nie. Jeśli o to chodzi, to niestety nie mam juz 20
                      lat i dla mnie słowo atrakcyjna znaczy co innego, niż wówczas gdy zaczynałem
                      studia.

buziaczki, całuski
                      • Gość: bakteria Re: DO zarazka IP: *.daewoo.com.pl 27.03.01, 15:02
                        ja już nie mam 20 lat i kompleksów, jesli pytasz o to jak wyglądam.....to jest ok
                        ale każdy ma jakies niedoskonałosci
                        aktrakcyjnosć intelektualna, osobowosć - to zależy od tego jak nas odbiera ta druga osoba.
                        sami o sobie możemy mysleć jak najlepiej - niektórzy bardzo dobrze na tym wychodzą - a czy ktos
                        inny podziela ich zdanie....
                      • Gość: bakteria Re: DO zarazka IP: *.daewoo.com.pl 27.03.01, 15:05
                        zapomniałam napisać, że te buziaczki, całuski, cukiereczki i ciasteczka to bardzo, bardzo miłe.
                    • Gość: mija do serialu "mikroby" IP: *.dialup.medianet.pl 27.03.01, 14:54
                      śledze wasze losy z niecierpliwoscia kury domowej. moze jakos urozmaice ten
                      serial? mam cos dla bakterii. otoz obawiam sie, ze pojecie "ATRAKCYJNOSCI" nie
                      jest az tak bardzo sprawa indywidualna. zwykle ci, co szukaja atrakcyjnej
                      pani/pana maja na mysli banalne własnosci rzeczy swiata tego. Powtarzam:
                      zwykle. Nie chce niniejszym obrazic zarazka'y, bo moze on tych bardziej
                      wysublimowanych. Zwlaszcza, ze polubilam szczerosc jego narcyzmu. Oby za tym
                      czubkiem kryla sie prawdziwa gora lodowa.
                      m.
                      • Gość: bakteria Re: do mija IP: 172.17.4.171, 195.117.243.* 28.03.01, 15:25
                        masz rację z tą atrakcyjnoscią - zwykle tak bywa, jest to bardzo prozaiczne niestety.
                        • Gość: zarazka Re: do mija IP: 10.10.41.* 29.03.01, 11:11
                          zarazka, bakteria, a teraz &#8221;serial mikroby&#8221; - to mi sie zaczynan na nowo
                          podbać, choć juz zaczynam sie gubić, na który forum, co kto i do kogo
                          powiedział, ale tez nie mam czasu siedzieć tu godzinami. Raz dziennie 15-20
                          min. starczy.

mija: dzięki, dzięki!!! (za to, że polubiłaś ten mój narcym)

Racja &#8221;atrakcyjna&#8221; znaczy wszystko i nic. Banalność tez może byc atrakcyjna, bo
                          co to znaczy banalny/a/ość? To samo, co atrakcyjność - wszystko i nic. Trzeba
                          by zacząć definiowąć itp. Nie ma tu miejsca.

Ale, ale dziewczy, naprawdę oczekiwałbym więcej niz tylko nieustannych
                          zastrzeżeń, ostrzeżeń i ostrzyżeń.

buziaki prosto w usta
                          • Gość: zarazka zarazka cd. IP: 10.10.41.* 29.03.01, 11:21
                            Na nowo poczytałem do przodu i juz wiem skąd ta aktracyjność nam tu wypłynęła.

nooo, tak

Pan Samochodzik był atrakcyjny, bo był inteligentny, odwazny itp. choć miał
                            wygląd statystycznego obywatela, nosił okularki itp. (w książce, w serialu dla
                            dzieci gral go Mikulski, czyli Kloss) i jeździł niepozornym, a nawet brzydkim
                            samochodem, który krył silnik ferrari.
                            A uwodziły go atrakcyjne kobiety: ładne, zgrabne, inteligentne, przebiegłe.
                            U Nienackiego to była taka PRL-owska walka dobra ze złem: można wyglądać szaro,
                            a nieść ze sobą wartości ukryte wewnatrz, mozna mieć atrakcyjny wygląd, a byc
                            zepsutym i działać na szkodę socjalistycznej ojczyzny. Zło zawsze przegrywało.

A teraz prośba wielka: nie czepiajcie sie każdego napisanego słowa,

choć lepiej: byc pięknym, młodym, zdrowym, bogatym itp, niz odwrotnie:
                            brzydkim, starym, chorym i biednym... i głupim

buziaki, całusy, cmokusy

• Gość: mija do zarazka cd. IP: *.dialup.medianet.pl 29.03.01, 11:40
                              haj
                              nie tyle czepiam sie, co uczepiam, aby sprowokowac
                              dyskusje na innym piętrze. I skutecznie, bo nieco
                              refleksyj ulałes.
                              A co np. z Twoją atrakcyjnoscia? Bardziej Pan
                              Samochodzik czy Batura? A moze jestes zbiorem
                              najlepszych cech obu histerykow sztucznych?
                              Bylo sie fanem Nienackiego, oj!
                              m.
                              P.S. odnosnie twojej ostatniej sentencji:
                              &#62choć lepiej: byc pięknym, młodym, zdrowym, bogatym itp,
                              niz odwrotnie:
                              &#62 brzydkim, starym, chorym i biednym... i głupim
                              &#62
                              to nie jest to az tak oczywiste.
                              Jak mowi moj ulubiony filozof: "lepiej w rynsztoku niz
                              na piedestale", mam na myśli pewne dobrotliwe
                              wlasciwosci porazek...

• Gość: bakteria Re: do zarazka IP: 172.17.4.171, 195.117.243.* 30.03.01, 09:05
                                ale jestes hojny ( w rozdawaniu buziaków)
                                • Gość: zarazka Re: do m ija i bakteria IP: 10.10.41.* 30.03.01, 11:34

tak, hej, było sie fanem Nienackiego
                                  Niziurskiego, Bahdaja, Szklarskich; dzisiaj już chyba nie ma takiej literatury
                                  dla dzieci i młodzieży;
                                  a znacie takiego pisarza Sath-Okha? to poł Polak, pół indianin; jego matka
                                  uciekła z syberii przez cieśnine Beringa na Alaske i tam uratowana przez jedno
                                  z indiańskich plemion związała sie z wodzem; urodziła kilkoro dzici, w tym Sath-
                                  Okha. On potem wrócił do Europy, w tracie II wojny światowej arestzowany w
                                  Polsce jako mniejszość etniczna, uciekł z transportu do obozu, walczył w lesie,
                                  potem przedostał sie do Francji, pływał na statkach; poźniej, za PRL uwięziony,
                                  za walke w AK, wyszedł na mocy amnestii, potem był także marynarzem (zdaje sie
                                  na Stefanie Batorym). Jeszcze żyje, ma już ponad 80 lat i nadal jeździ konno.
                                  Mieszka w Gdańsku. Jego najsłynniejsza książka to Ziemia słonych skał, o jego
                                  dzicińśtwie w plmieniu indiańskim; hej
                                  albo tez May, Dumas, Verne? długo by wymieniać

a propo Nienackiego
                                  mam pewnie trochę z Pana Samochodzika i troche z Batury

a propo mojej atrakcyjnośći
                                  jest na tyle dużą, chce wam się codziennie na forum wymieniać ze mną słowa,
                                  nieprawdaż? i tak wygląda, ze trochę mnie lubicie

a propo sentencji
                                  nie ważne czy w rynsztoku, czy na piedestale, ważne w jakim stanie ducha
                                  • Gość: bakteria Re: do zarazka IP: 172.17.4.171, 195.117.243.* 30.03.01, 12:02
                                    Ty chyba też nas lubisz
                                  • Gość: mija do mikrobów IP: *.dialup.medianet.pl 30.03.01, 15:14
                                    halołmisterlitlkar
                                    nie znam Sath-Okha (imponujaca biografia). Ciekawe co oznacza jego imię? Chetnie
                                    bym porozmawiala ze Starym Indianinem, dała się przygwoździć cieżarem jego
                                    madrości. W dobie pokemonów i innych potworkizmów tęskno za klechdą.

&#62 a propo twej (zareklamowanej) atrakcyjnośći oraz tego, że cie lubimy
                                    to ja osobiscie nie mam nic przeciwko polubieniu, tylko jeszcze troche za malo
                                    dales mi sie we znaki
                                    żegnam wyniośle i mijam się
                                    mija

p.s. co w życiu becterii?
                                    • Gość: bakteria Re: do mija IP: 172.17.4.171, 195.117.243.* 30.03.01, 15:26
                                      dziękuję wszystko w porządku.
    • Gość: Tomasz Re: Szukam na serio IP: 193.59.192.* 30.03.01, 15:48
      No jak aż po studiach to musi być mądry !
      Na pewno przystojny.
      Ja jestem przystojny.
      Mam pieniądze, mieszkanie 3 pokojowe, zagraniczny
      samochód, dobrą pracę, jestem inteligentny, ustatkowany
      (mam żonę i dziecko) i lubię seks.
      Kocham ich bardzo !
      Czekam na odpowiedź. Cześć.
    • Gość: profesor Re: Szukam na serio IP: *.hwr.Arizona.EDU 31.03.01, 10:01
      a po trzech studiach moze byc? a mimo to ciagle jeszcze madry... a jaki przystojny!

jestem wszystkim tym, co chcesz - i duzo DUZO wiecej
      czy myslisz, ze sobie poradzisz z tym nadmiarem wszystkiego dobrego?

aha - a co to znaczy na serio?

prof.
      • Gość: zarazka do mija i bakteria IP: 10.10.41.* 02.04.01, 15:09
        Cześć dziewczyny!

Nareszcie ciepło! Ale za to skoki ciśnienia!
        Jak tam po sobotnio-niedzielnym wypoczynku? Ja niestety miałem pracę wyjazdową.
        I jestem zły, bo w hotelu zostwiłem budzik i pół buteleczki mojej ulubionej
        wody toaletowej.
        Widzę, że sie włączył Tomasz (tak miał na imie Pan Samochodzik - Tomasz) i
        profesor. Trudno im cos odpisać - nie jestem prawdopodobnie tak przystojny jak
        Tomasz i nie mam trzypokojowego mieszkania (zaledwie dwupokojowe), a juz
        całkiem muszę skłonić głowę przed profesorem - trzy kierunki i do tego
        przystojny! Dla nich więc nie mam niestety żadnej uczciwej propzycji - ani sex,
        ani spotkanie.

Mija - nie prowokuj, kochanieńka, bo to sie może źle skończyć!!!!!

pozdrawiam

zarazka
        • Gość: bakteria Re: do zarazka IP: 172.17.4.171, 195.117.243.* 02.04.01, 15:44
          a jaką propozycję masz dla mnie?
        • Gość: mija Re: do zarazwracam IP: *.dialup.medianet.pl 02.04.01, 16:16
          Poor Mr. Little Car!
          moge Ci podarować budzik. Ma on tę zaletę, że nie musi dzwonić, aby Cię
          obudzić, ponieważ tak głośno chodzi, ze nie sposób zasnąć, a tym samym nie ma
          szans na zaspanie. Co Ty na to?
          Flakonem się nie przejmuj, jedna woda brzozowa w te czy we wte...
          Łącznie i krokusowo pozdrawiam
          mija
          • Gość: zarazka Re: do mija IP: 10.10.41.* 03.04.01, 10:30
            Droga mijo (choc, jak pisał Stachura, wszystko mija, nawet najdłuższa zmija i
            dr Faust nie był w stanie zatrzymać tej chwili na wieczność; byc może dlatego,
            że miał niezbyt odpowiedniego pomocnika; ponieważ uwielbiasz mój mały narcyzm
            pisze to po to, aby się pochwalić, że nie tylko Niziurskiego... itp.)

Za budzik serdeczne dzieki. Odbiore przy okazji.

Z wodą jest juz lepiej, ale sytuacja dotyczyła niedzieli, gdy wiele kioskow
            ruchu było pozamykanych i nijak drugiwej flaszki brzozowej nie mogłem nabyć. A
            jak zapewne wiesz z Misia, służy ona nie tylko do tego, aby rozsiewać wokół
            siebie rozkoszne feromony (jako klientka portalu Wyborczej, zapewne miałaś w
            ręku ostatnie Wysokie obcasy), ale także gasi pragnienie. I tak o suchym pysku
            spać musiałem legnąć do poniedziałku. Byc może stąd był mój chwilowy opad sił.
            Ale teraz jest już dobrze.
            Dlatego mogę pozdrowić cie serdecznie i słodko
            całuski, buziaczki, cisteczka itp. wyroby 22 Lipca

nie moe się doczekać budzika, więc daj znać, kiedy byłaby ta okazja

zarazwracam
          • Gość: zarazka Re: do mija IP: 10.10.41.* 03.04.01, 10:32
            Napisąłem ci liścik-odpowiedź, ale ponieważ umieścił sie pomiedzy innymi:
            szukaj pod datach. Byłbym niepocieszony, gdyby...

zarazwracam
            • Gość: mija Re: do zarazwracam IP: *.dialup.medianet.pl 03.04.01, 12:25
              Moje uszanowanie,

widzę, że humorek i rozdawnictwo walorów dopisuje koledze. Z ostanich Wysokich
              Obcasów kołacze mi się po głowie głównie pewna sentencja łacińska: Testiculos
              habet et bene pendentes (z artykułu o plemnikach). Chyba zajmę się jej
              spopularyzowaniem (przy ocenianiu panów, także metaforycznie).
              Gdzie Ci wręczę budzik? Jasne, że na (rozstań) moście albo pod zegarem (sic!),
              wszędzie tam gdzie tajniacy, szantażyści, zakochani, kidnaperzy i reszta rebiaty
              się spotyka. Też ślę całusy ale wytrawne do bólu
              Mija mamma
              • Gość: zarazka Re: do zarazwracam IP: 10.10.41.* 04.04.01, 11:29
                Gość portalu: mija napisał(a):

&#62 Moje uszanowanie,
                &#62 widzę, że humorek i rozdawnictwo walorów dopisuje koledze. Z ostanich Wysokich
                &#62 Obcasów kołacze mi się po głowie głównie pewna sentencja łacińska: Testiculos
                &#62 habet et bene pendentes (z artykułu o plemnikach). Chyba zajmę się jej
                &#62 spopularyzowaniem (przy ocenianiu panów, także metaforycznie).
                &#62 Gdzie Ci wręczę budzik? Jasne, że na (rozstań) moście albo pod zegarem (sic!),
                &#62 wszędzie tam gdzie tajniacy, szantażyści, zakochani, kidnaperzy i reszta rebiat
                &#62 y się spotyka. Też ślę całusy ale wytrawne do bólu
                &#62 Mija mamma

czy mógłby to być most Karola w Pradze? co prawda nie jestem tajniakiem,
                szantażystą, kidnaperem, ani zakochanym, ale zawsze jest ta możliwość, że się w
                tobie zakocham, ty w mnie nie, ja będe cię tajnie obserwował, porwę cie i będę
                szantażował twoją rodzine i reszte rebiaty (Kolekcjoner Folwesa). co ty na to?

wytrwane oki, lepsze dry niz bianco (myślę o Martini)

zarazka
                • Gość: mija Re: do zarazwracam IP: *.dialup.medianet.pl 04.04.01, 12:13
                  Praga daleko, ale np. dla koncertu Ivy Bittowej dam sie porwać (na kawałki) dla
                  okupu. Jeśliś tak męski i nie boisz się klęski, nie straszna mi nawet kładź* w
                  Paradyżu.
                  ściskam nieznacznie.
                  Twoje ouzo (w gorące dni)

*kładź czyli duża kładka. Moje hobby to pogrubianie wyrazów. Weźmy na ten
                  przykład wnioch, czoch, kiełbę albo truskwę.

&#62 wytrwane oki, lepsze dry niz bianco (myślę o Martini)
                  &#62
                  &#62 zarazka

• Gość: zarazka Re: do mija IP: 10.10.41.* 04.04.01, 15:42
                    Z czeskiej estrady znam tylko Helenę i Jiri'ego (strasznie sie Jiri postarzała,
                    ale forme trzyma, widziałem na żywca). Czy dałabyś sie równiez porawać na
                    kawałki na dobrym koncercie jazzowym w praskim klubie? Wcześniej mam nadzieje
                    odebrałbym budzik.

Ze smutem* donoszę, że nie wiem, kto to Iva Bittowa, ale jak mniemam jest to
                    jakaś czeska, praska pieśniarka. Niestety nie dane mi było dotenczas zapoznać
                    sie z jej twórczością estradową ani nagraniami na cd. Czy nastąpi?

ouzo jak najbardziej moje ulubione rano, we dniu, wieczór w nocy

choć w Pradze wypada pić absynt i beherowską

zarazka wytrwanie i anyżowo
                    • Gość: Mija Do zara IP: *.dialup.medianet.pl 05.04.01, 11:39
                      Lieber Zet!

skoro Bittówki nie znasz, to czas najwyższy ją przyswoić. Pieśniarka i
                      skrzypaczka to niezwykła (najlepsze płyty: 1-sza z Pavlem Fajtem oraz "Ne
                      nehledej"). Nie wiem jak sklepy, ale u mnie ci jej dostatek. Dla mnie to było
                      objawienie, ale nie znaju w czym ty gustujesz...
                      ...W praskim klubie chcesz mnie rozrywać? Hmm znam jeden: U maleho Glena. To
                      kiedy karoca zawita? (odp.: kiedy konie zarżą)

Co więcej? Dzięki, że dziś zamówiłeś lżejszą pogodę. Już męczył mnie ten
                      obowiązek lata i strach że zaraz przyjdzie jesień.
                      Całus z otchłani szklany pełnej Ricarda.
                      Mijka (dla wybranych)

• Gość: zarazka Re: Do Mija IP: 10.10.41.* 05.04.01, 12:19
                        &#62 Lieber Zet!

Liebe M!

Ty mówisz językami! Różnymi! Czy jesteś natchoniona duchem?

&#62 skoro Bittówki nie znasz, to czas najwyższy ją przyswoić

Obiecuję publicznie, że ją poznam, jak sie da, to nawet osobiście (wówczas wezme
                        dla ciebie autograf); na pewno zakupie komplet płyt, jakie nagrała, daj mi tylko
                        dwa tygodnie czasu; w każdym razie dziękuje za rekomendację.

&#62 ...W praskim klubie chcesz mnie rozrywać? Hmm znam jeden: U maleho Glena. To
                        &#62 kiedy karoca zawita? (odp.: kiedy konie zarżą).

Ja upierałbym sie przy Jazz Agharta, zdecydowanie najlepszy klub jazzowy w
                        Pradze, grają 365 dni w roku (nie wiem, jak jest w przestepnych latach). KIedy
                        karoca zawita? (odp.: kiedy jaśnie pani życzy).
                        Ale, ale... Czytałem wynużenia Sz. Pani dt. internetowych romansów. Jak
                        powiedział Wiesław Gomułka na któryms zjeździe? "10 lat temu staliśmy nad
                        przepaścią, lecz dzisiaj zrobiliśmy krok do przodu".

&#62 Co więcej? Dzięki, że dziś zamówiłeś lżejszą pogodę. Już męczył mnie ten
                        &#62 obowiązek lata i strach że zaraz przyjdzie jesień.

Życzenia w sprawie pogody proszę zgłaszać na poł godziny przed zamknieciem
                        kantoru.

&#62 Całus z otchłani szklany pełnej Ricarda.

Pijesz czysty rum?

Buziaki na trzeźwo, bo jestem samochodem

zarazka

&#62 Mijka (dla wybranych)

czy jestem wybrany?
                        &#62

• Gość: mija do zarabede IP: *.dialup.medianet.pl 06.04.01, 17:57
                          Caro Zet!

jesteś tam jeszcze? Bo ja ciągle w robie.
                          Bardzo zaintrygowałeś mnie tą Bittówką 18-teho. Czyżbyś się udawał na regularny
                          koncert onej? Czy chcesz śmierci mej z zawiści? Woda w usta czy uchyli rąba?
                          Pośpiewamy po czesku kiedy?
                          I cóż jeszcze w życiu Pana? Znowu rozjazdy, występy, wybiegi? Jaka ja dziś
                          pytająca. Może jeszcze dziś tu wrócę, a powiedz tylko słowo.
                          Zalegam na rekamierze (w mierze)
                          m.
                          p.s.wybranyś.
        • Gość: profesor Re: do zarazka IP: *.hwr.Arizona.EDU 03.04.01, 07:41
          Zarazka - nie zrozumialas(es). Nie trzy kierunki studiow, tylko jeden,
          ale za to trzy razy. Przepraszam za niescislosc.

profesor

Gość portalu: zarazka napisał(a):

&#62 a juz
          &#62 całkiem muszę skłonić głowę przed profesorem - trzy kierunki i do tego
          &#62 przystojny!
      • Gość: Kobieta Re: Szukam na serio do profesora IP: 213.241.32.* 02.04.01, 15:10
        Nic z tego co napisałeś mnie nie przeraża. Wręcz przeciwnie! Choc trudno mi
        uwierzyć w to wszystko co napisałeś. A na serio znaczy... skoro nie wiesz co to
        znaczy, to znaczy że nie jesteś tym , którego szukam!
        • Gość: profesor Re: Szukam na serio do profesora IP: *.hwr.Arizona.EDU 02.04.01, 19:17
          Nie mialo przerazac, ani imponowac, ani nic innego - nie widzisz, ze to lekki zarcik?
          Jesli Cie tym dotknalem to przepraszam.

------------------

Gość portalu: Kobieta napisał(a):

&#62 Nic z tego co napisałeś mnie nie przeraża. Wręcz przeciwnie! Choc trudno mi
          &#62 uwierzyć w to wszystko co napisałeś. A na serio znaczy... skoro nie wiesz co to
          &#62
          &#62 znaczy, to znaczy że nie jesteś tym , którego szukam!

• Gość: Kobieta Re: Szukam na serio do profesora IP: 213.241.32.* 03.04.01, 09:01
            A kto powiedział że mnie to dotknęło? A skąd!
            To ja zaczęłam ten wątek, a wyszło z tego głupie ględzenie. To całe forum jest
            jednak dla idiotów, bezmyślnych osób, które gadają co im ślina na jezyk
            przyniesie - niedojrzalcy. Przepraszam że Was uraziłam ,ale już nie wytrzymuję
            w tym otoczeniu. Żegnam.
            • Gość: profesor do: Kobieta IP: *.hwr.Arizona.EDU 03.04.01, 11:15
              Nieporozumienie!

Ale nie powod, zeby innych ludzi tak traktowac.

Na forum, jak i w prawdziwym zyciu, wytrwalosc, wyrozumialosc i cierpliwosc
              moga okazac sie cenionym towarem.

profesor, idiota i niedojrzalec

P.S. Ja zostaje na forum, bo mi sie tu podoba. Ale biore urlop do 19, bo musze pozyc prawdziwym zyciem
              (tzn. bez dostepu do komputera): bede lazic po Tatrach i pic duze ilosci napojow alkoholowych,
              niekoniecznie w tej kolejnosci.
              -----------------------------------------

Gość portalu: Kobieta napisał(a):

&#62 A kto powiedział że mnie to dotknęło? A skąd!
              &#62 To ja zaczęłam ten wątek, a wyszło z tego głupie ględzenie. To całe forum jest
              &#62 jednak dla idiotów, bezmyślnych osób, które gadają co im ślina na jezyk
              &#62 przyniesie - niedojrzalcy. Przepraszam że Was uraziłam ,ale już nie wytrzymuję
              &#62 w tym otoczeniu. Żegnam.

• Gość: zarazka Re: do bakteria IP: 10.10.41.* 03.04.01, 10:19
        Droga bakterio!

Dla Ciebie niewątpliwie miałbym wiekszy pakiet propozycji niz dla profesora
        (jeden kierunek studiów trzy razy? cóż za gruntowna wiedzę musi miec ten
        człowiek z wybranych przediotów, mam nadzieję, że to były studia medyczne:
        dobrze wykształcony lekarz to jest coś; albo może inzynieria drogowa - te
        potrzebne w naszym kraju), trudno mi jednak którakolwiek zwerbalizować, skoro
        tak niewiele o tobie wiem. Czy wspólne pójście do opery, to byłaby właściwa
        propozycja? (mam nadzieję, że nie przeszkadzałoby Tobie, że uzywam wody
        brzozowej? obiecuje za to, że wyjatkowo dla Ciebie do mojej wyjściowej koszuli
        flanelowej w czerwono-brązową kratkę ubrałbym krawat w niebieskie paski i
        wyprałbym na tę okazje tenisówki). Jeśli nie opera, to może byc teatr
        dramatyczny, pod warunkiem, że nie bedzie o teatr Kwadrat w Warszawie.
        Co ty na to?

całuski, buziaczki, ciasteczka, cukiereczki

pozdrawiam

zarazka dzisiaj wyjątkowo serdecznie i ciepło (ciśnienie juz mi sie
        unormalizowało)
        • Gość: bakteria Re: do zarazka IP: 172.17.4.171, 195.117.243.* 03.04.01, 11:14
          bardzo lubię operę
          • Gość: zarazka Re: do bakteria IP: 10.10.41.* 03.04.01, 12:03
            To jakby się tu zgrać?
            • Gość: bakteria Re: do zarazka IP: 172.17.4.171, 195.117.243.* 03.04.01, 12:11
              podaj adres
              • Gość: zarazka Re: do bakteria IP: 10.10.41.* 04.04.01, 11:30
                piotrbrajtis@poczta.fm

zarazka
                • Gość: zarazka Re: do bakteria IP: 10.10.41.* 04.04.01, 16:04
                  dostałem, odpisałem
                  czy dotarło
                  zarazka
                  • Gość: bakteria Re: do zarazka IP: 172.17.4.171, 195.117.243.* 05.04.01, 10:35
                    nie dotarło
                    • Gość: zarazka Re: do bakteria IP: 10.10.41.* 05.04.01, 10:45
                      za kilka minut znowu wyślę
        • Gość: profesor Re: do zarazka IP: *.hwr.Arizona.EDU 03.04.01, 11:26
          Przepraszam, ze sie wtracam. Ale znowu nie zrozumiales. Trzy razy, bo tak:

(1) za pierwszym razem mnie wylali, bo caly rok gralem w brydza a pani od chemii chciala robic cos
          innego (chyba cos z kwasami albo zasadami)

(2) za drugim razem nie skonczylem, bo chcialem podrozowac, a moj pan promotor Profesor
          Doktor Wyhabilitowany i moze jeszcze Inzynier (prawdziwy, a jakze!) chcial robic jakies tam badania z
          kwasami i nie rozumial, ze mozna sie tym tematem nie podniecac

(3) dopiero za trzecim razem sie udalo.

Ale za to teraz moge sie nazwac profesor.

Mam nadzieje, ze tym razem wszystko jest jasne.

Pozdrawiam.

profesor
          ---------------------

Gość portalu: zarazka napisał(a):

&#62 Droga bakterio!
          &#62
          &#62 Dla Ciebie niewątpliwie miałbym wiekszy pakiet propozycji niz dla profesora
          &#62 (jeden kierunek studiów trzy razy? cóż za gruntowna wiedzę musi miec ten
          &#62 człowiek z wybranych przediotów, mam nadzieję, że to były studia medyczne:
          &#62 dobrze wykształcony lekarz to jest coś; albo może inzynieria drogowa - te
          &#62 potrzebne w naszym kraju), trudno mi jednak którakolwiek zwerbalizować, skoro
          &#62 tak niewiele o tobie wiem. Czy wspólne pójście do opery, to byłaby właściwa
          &#62 propozycja? (mam nadzieję, że nie przeszkadzałoby Tobie, że uzywam wody
          &#62 brzozowej? obiecuje za to, że wyjatkowo dla Ciebie do mojej wyjściowej koszuli
          &#62 flanelowej w czerwono-brązową kratkę ubrałbym krawat w niebieskie paski i
          &#62 wyprałbym na tę okazje tenisówki). Jeśli nie opera, to może byc teatr
          &#62 dramatyczny, pod warunkiem, że nie bedzie o teatr Kwadrat w Warszawie.
          &#62 Co ty na to?
          &#62
          &#62 całuski, buziaczki, ciasteczka, cukiereczki
          &#62
          &#62 pozdrawiam
          &#62
          &#62 zarazka dzisiaj wyjątkowo serdecznie i ciepło (ciśnienie juz mi sie
          &#62 unormalizowało)

• Gość: zaraza Re: Szukam na serio IP: 212.106.2.* 24.05.01, 02:19
      Bardzo jestem ciekawa pochodzenia tego nicka "zarazka" gdyz znam firme
      ktora sie tak nazywa i ma nawet zastrzezona domene zaraz.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka