Dodaj do ulubionych

Co komu wisi?

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 06:37
Mnie niedawno wszystko wisiało, a teraz wisi mi tylko połowa. Bo w połowie się
nie dopinam. Ale prawdę mówiąc to mi wisi!
Ale piękny dzień dzisiaj będzie - i upalny!
Dzień dobry!
:)))
Obserwuj wątek
    • men_ Re: To w końcu źle, czy dobrze z tym 06.06.02, 07:44
      wiszeniem ?:)
      dzień dobry
      • Gość: maryjo2 Re: To w końcu źle, czy dobrze z tym IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 07:51
        Dobrze! No bo co? Przejmowanie się wszystkim nikomu nie służy :))
        Men, witaj :) Co tak wcześnie na odnóżach robisz?
        • men_ Re: To w końcu źle, czy dobrze z tym 06.06.02, 07:56
          Czasami trzeba popracować tak rano, skontrolować nierobów, o której godzinie
          przychodza do pracy itede :))
          • Gość: oona Re: To w końcu źle, czy dobrze z tym IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 07:58
            moja wersja jest taka,ze z takim
            zaangazowaniem mnie rano budził
            ze sam sie rozbudził:)

o,fraszka mi wyszła:)
            • Gość: oona przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 08:04
              • men_ Re: przez telefon tylko oczywiscie:) 06.06.02, 08:23
                oczywiście :)
                • Gość: oona Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 08:24
                  na razie:)
                  • men_ Re: przez telefon tylko oczywiscie:) 06.06.02, 08:27
                    też prawda :)
                    • Gość: oona Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 08:28
                      a budzenie mnie to trudne zadanie,pamietasz?
                      współczuje Ci:)
                      • men_ Re: przez telefon tylko oczywiscie:) 06.06.02, 08:29
                        Straszysz mnie ?:)
                        • Gość: oona Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 08:33
                          przeciez lubisz mnie budzic:))
                          • men_ Re: przez telefon tylko oczywiscie:) 06.06.02, 08:35
                            hmmmmmmm...:))

p.s.: zimna woda w stanie stałym ?:))
                            • Gość: oona Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 08:38
                              nie!!!!wystarczy tulic w ramionach przez
                              dwie godziny !:)))))
                              • men_ Re: przez telefon tylko oczywiscie:) 06.06.02, 08:40
                                Dobrze, tylko tulić !:)))
                                • Gość: oona Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 08:43
                                  o tym mówie:)
                                  • men_ Re: przez telefon tylko oczywiscie:) 06.06.02, 08:45
                                    Trzymam za słowo :)

p.s.: nic więcej ! nawet śniadanka !:)
                                    • Gość: oona Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 08:46
                                      no dobrze,
                                      przyjmijmy tę wersję za oficjalną:)
                                      • men_ Re: przez telefon tylko oczywiscie:) 06.06.02, 08:48
                                        Dobrze - nieoficjalna ze sniadankiem :)
                                        • Gość: oona Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 08:52
                                          i naczynka też pozmywasz?:))

(nikomu nie powiem)
                                          :)
                                          • men_ Re: przez telefon tylko oczywiscie:) 06.06.02, 08:55
                                            Miesiąc miodowy już się chiba skończył ?:))
                                            • Gość: oona Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 08:57
                                              miał trwac całe życie
                                              przy Tobie:(
                                              • men_ Re: przez telefon tylko oczywiscie:) 06.06.02, 09:06
                                                No pewnie, ale to sie tyczy głównie uczuć :))
                                                A nie tam jakichś przyziemnych drobiazgów :)
                                                • Gość: oona Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 09:07
                                                  zgoda
                                                  obiecujesz?
                                                  • Gość: oona Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 09:08
                                                    tfu,nie obiecuj,
                                                    nie na forum:)
                                                  • men_ Re: przez telefon tylko oczywiscie:) 06.06.02, 09:09
                                                    Obietnice będą osobiście, bez zbędnych świadków :))
                                                  • Gość: oona Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 09:12
                                                    i nie przez fonik
                                                    w centrum miasta
                                                    bo podzielnosc uwagi mi sie wtedy
                                                    niebezpiecznie zawęża:))
                                                  • men_ Re: przez telefon tylko oczywiscie:) 06.06.02, 13:57
                                                    przez fonik może być :)
                                                  • Gość: oona Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 15:16
                                                    no co Ty,żle mi życzysz??:)
                                                  • Gość: oona Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:08
                                                    milczenie oznacza zgodę:(((
                                                  • Gość: men Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 17:19
                                                    Nadinterpretacja i wykorzystanie mojego pobytu z dala od włączonego
                                                    komputerka :)
                                                  • Gość: oona Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:21
                                                    a to rzadkosc,trzeba było wykorzystac:)
                                                  • Gość: men Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 17:22
                                                    Bo zaczne zaraz coś znowu opowiadać przez fonik :))
                                                  • Gość: oona Re: przez telefon tylko oczywiscie:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:24
                                                    zaraz,tylko przebiegne sie po firmie
                                                    w poszukiwaniu czegos na uspokojenie:)
                                                  • Gość: men Re: IDE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 17:30
                                                    SOBIE :) a leki nie pomoga na nerwy :)

wiesz, gdzie :)
                                                  • Gość: oona Re: IDE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:31
                                                    z nerwami wszystko w porządku:)

ja też idę,
                                                    wiesz gdzie:)
                                                  • Gość: oona Re: IDE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 17:46
                                                    pada:(
                                                    ale papa:)
            • men_ Re: To w końcu źle, czy dobrze z tym 06.06.02, 08:18
              Też :)

Gość portalu: oona napisał(a):

> moja wersja jest taka,ze z takim
              > zaangazowaniem mnie rano budził
              > ze sam sie rozbudził:)
              >
              > o,fraszka mi wyszła:)

• Gość: maryjo2 Re: To w końcu źle, czy dobrze z tym IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 08:00
            O kurczę! To ja już się lepiej zmyję do pracy, na wypadek, gdyby mojemu szefowi
            przyszło to samo to głowy!
            Ahoj! :)***
            • men_ Re: To w końcu źle, czy dobrze z tym 06.06.02, 08:19
              O kurcze, nie potrzebnie się zdradziłem :)
              • Gość: samanta Re: To w końcu źle, czy dobrze z tym IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 08:25
                A mnie polowa Maryjko tyz nie wisi ale akurat mi to nie wisi:))) koniec z jedzeniem.Od dzisiaj bede zyc
                tylko miloscia;)) dziendoberek wszystkim.:)
                • men_ Re: To w końcu źle, czy dobrze z tym - Samcia !! 06.06.02, 08:28
                  Tylko wszystko na p: palenie, picie i p..ranie ?:)
                  • laelia Re: To w końcu źle, czy dobrze z tym - Samcia !! 06.06.02, 08:37
                    Cześć Samcia pomysł całkiem niezły tylko mam lekki kłopot z realizacją :)
                    Będziesz u Czorta?
    • yess Re: Co komu wisi? 06.06.02, 08:30
      mnie nadal tez wszystko wisi.
      zdolowana yesska
      • men_ Re: Co komu wisi? 06.06.02, 08:31
        No nie !!!!!!!!
        Znowu ?:)
        dzień dobry
        • yess Re: Co komu wisi? 06.06.02, 08:33
          nie znowu tylko caly czas !!!
          • men_ Re: Co komu wisi? 06.06.02, 08:36
            No to uciekam, bo mi się oberwie za darmo !:)))

yess napisał(a):

> nie znowu tylko caly czas !!!

• Gość: hm Re: Co komu wisi? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.06.02, 08:33
          czesc:) tumiwisizm posplity:) to taka roslinka
          • Gość: Emka Re: Co komu wisi? IP: 217.153.27.* 06.06.02, 08:51
            To polityka! Filozofia! Styl życia!
            • Gość: hm Re: Co komu wisi? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.06.02, 08:55
              czesc siostro:)
              • Gość: Emka Re: Co komu wisi? IP: 217.153.27.* 06.06.02, 09:02
                Cześć bracie:-)
                • Gość: mina Re: Co komu wisi? IP: *.turboline.skynet.be 06.06.02, 10:57
                  mnie nie wisi. mnie sie peta.
                  • czarna_pantera2 Re: Co komu wisi? 06.06.02, 11:01
                    peta i okowy?
                    • Gość: Emka Re: Co komu wisi? IP: 217.153.27.* 06.06.02, 13:47
                      może pęto i okowita?
                      • Gość: mina Re: Co komu wisi? IP: *.turboline.skynet.be 06.06.02, 17:37
                        o to to to! :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka