Dodaj do ulubionych

mały bbiust ..:/

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:01
czy są a tym świecie goście którzy nie patrzą tylko na to czy kobieta ma wielkie cycki?? bo ja mam strasznie mały biust :( 75A :( i strasznie sie tego wstydze. boje sie ze jak juz znajde faceta i jak dojdzie co to czego to..no nie wiem..bede sie wstydzic pokazac nago..:( to jest takie krępujące..
Obserwuj wątek
    • Gość: andrew Re: mały bbiust ..:/ IP: 81.210.86.* 25.02.05, 13:29
      Zapewniam Cię, że są tacy goście. Nie ważne że masz mały biust, ważne żebyś
      miała coś w sobie i napewno masz, tylko potrzebujesz kogoś kto to odkryje.
      Zapewniam Cię, że większość facetów, choć się do tego nie przyznaje woli małe
      biusty. Ja też! Pzdr
      • Gość: jaa Re: mały bbiust ..:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:32
        dzieki wielkie :) moze jakos przezyje hehe tylko zebym trafiła na takiego goscia ;) bo mowia mi ze strasznie wybredna jestem ale co ja na to poradze :]
        • Gość: kla Re: mały bbiust ..:/ IP: *.zn.zamek.net.pl 25.02.05, 13:40
          ja też wolę mały biust ;-)
          • Gość: jaa Re: mały bbiust ..:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:49
            ;)
        • Gość: andrew Re: mały bbiust ..:/ IP: 81.210.86.* 25.02.05, 14:49
          Mogę Ci jakoś pomóć?
          • Gość: jaa Re: mały bbiust ..:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:50
            miii?? no biustu to mi raczej nie powiększysz hehe
            • Gość: andrew Re: mały bbiust ..:/ IP: 81.210.86.* 25.02.05, 15:26
              Zawsze można popracować nad zadowleniem drugiej osoby, nawet z małego biustu.
        • ewelinuska Re: mały bbiust ..:/ 01.03.05, 12:03
          zapewniam Cie ze lepiej miec maly biust niz duzy. Duzy biust to przeklenstwo ja
          mam 21 lat i rozmiar 90E nie masz pojecia jak bola plecy a i trzeba ok 200zl na
          stanik wydac :( takze powinnas sie cieszyc ze swojego
          Pozdrawiam
    • mathias_sammer Re: mały bbiust ..:/ 25.02.05, 15:28
      Rzeczywiscie masz male cycki jak na kobiete..:o). Moze odrobine silikonu
      mogloby pomoc?

M.S.
      • pajloot Re: mały bbiust ..:/ 25.02.05, 15:30
        daj mi kase ;) no nie moja wina ze taka mnie natura stworzyła.. wszystko inne okey ale widzisz..te cycki :P ...ehh to nie jest śmieszne.... :(
        • Gość: student Re: mały bbiust ..:/ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 15:56
          z oglądania się za pannami z dużym biustem wyrosłem gdy miałem 16 lat
          bzdurą jest mówienie że zwracamy w perwszej kolejności uwagę na piersi
          tylko jakiś kretyn może twierdzić że jest z dziewczyną tylko dlatego że ona ma
          duży biust......
    • achamoth Re: mały bbiust ..:/ 25.02.05, 15:56
      małe biusty też są fajne. Jak facet patrzy tylko na biust to znaczy że jest
      pustakiem. A z takimi nie warto się zadawać. Zauważ plusy, możesz swobodnie
      biegać i uprawiać sporty. Kobiety z DD nie mogą się nawet wygodnie wyspać w
      nocy bo się ułożyć nie mogą.
      A poza tym małe jest piękne, ja np. jestem niska, biust mam taki sobie ale mi w
      ogóle nie przeszkadza.
      • ahhha Re: mały bbiust ..:/ 25.02.05, 16:11
        Nie ma co sie martwic. Wiesz w ile fajnych bluzeczek ja sie juz w zyciu nie
        zmiescilam? ;)
      • Gość: Olala Co za bzdury!!!!! IP: *.chello.pl 26.02.05, 19:08
        Kobiety z wiekszym biustem moga tak samo uprawiac sporty i normalnie spac!!!!
        Skad co przyszlo do glowy ze jest inaczej????
    • Gość: mala Re: mały bbiust ..:/ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 16:38
      czym ty sie dziewczyno martwisz?? maly biust jest bardziej praktyczny:DD pomysl
      tylko co te kobiety z duzym biustem maja na starosc...a te z malym - nie nosza
      swoich piersi w nogawkach:) maly biust nawet na starosc bedziesz nosic przed
      soba a nie na pasnie:))
    • Gość: duży biust Re: mały bbiust ..:/ IP: *.Zabrze.Net.pl 25.02.05, 16:56
      szczęściara! ja mam baardzo duży i to tak jak z małym, są plusy i minusy:
      ( - )
      1. niewygodnie
      2. ciężko kupic bieliznę, ciuchy, strój kąpielowy
      3. wyglada sie grubiej niz faktycznie jest
      ( + )
      1. to chyba tylko te spojrzenia facetów, ale zależy jaki i jak patrzy
      • Gość: jaa Re: mały bbiust ..:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:48
        hmmm moze rzeczywiscie nbie ma sie czym martwic..? ale i tak mi bedzie głupio wyjsc w samej koszulce na szelkach w lecie bez biustonosza :/ bo jak mnie zobaczy ktos kto mnie zna to bedzie głupio bo zawsze to biustonosz troche powieksza heh :)
        • acid33 Re: mały bbiust ..:/ 25.02.05, 19:08
          ja wam coś powiem, dziewczyny: nieważne, czy jest duży czy mały. Ważne jest,
          żeby był, to przede wszystkim a poza tym biust musi być w sam raz, czyli taki
          aby się podobał. I już!!!
          • Gość: student Re: mały bbiust ..:/ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 20:10
            tak tak acid33!!
            nie wżne że nie stoi, ważne że chociaż wisi.....
            • acid33 Re: mały bbiust ..:/ 25.02.05, 20:11
              lepszy wróbel w garści...
              • Gość: henio Re: mały bbiust ..:/ IP: *.wsm.gdynia.pl 26.02.05, 15:47
                Taki wielkoscigraejfruta naljepszy zeby bylo co dotknac, deski sa bed!!!!
    • Gość: mala Re: mały bbiust ..:/ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 15:52
      tez nie grzesze duzym biustem:) ale jak sie pytam mojego faceta jaki lubi czy
      duzy czy maly to on odpowiada...TWOJ:) i to jest najpiekniejsze:) wiec
      dziewczyny nie mozna powiedziec ze faceci lubia biusty duze lub male:) oni
      lubia biusty swoich kobiet:) i odkad to zrozumialam moje zycie jest o wiele
      latwiejsze:) buziak
    • diabel.tasmanski Rozmiar ma znaczenie , ale nie decydujące 26.02.05, 16:05
      nie masz sie czy martwić. Różne zboczki się zdarzaja. Nie wylanczając mnie :)
    • Gość: pupencja Re: mały bbiust ..:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:23
      mam duzy biust, ogromny tyłek i fałdy na brzuchy, zgodnie z obowiazujacym
      obecnie kanonem piekna jestem pasztetem, ale jakos do mezczyzn to nie dociera.
      nie narzekam na brak powodzenia, czyli kazda potwora znajdzie amatora a nawet
      kilku:))
      pozdrawiam male biusty
      • diabel.tasmanski e no co ty 26.02.05, 18:14
        duży biust i wielka doopa są piękne. Fałdy tłuszczu na brzuchu już nie :)
        • Gość: jaa Re: e no co ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 18:25
          gorzej jak sie ma dużą doope i nie ma sie piersi :/ tragedia..
          • diabel.tasmanski Re: e no co ty 26.02.05, 18:32
            E tam. Czy to jest tekie ważne. Jak post to moze mieć nawet w poprzek :)
    • czarna_rozpacz inteligetne kobiety zawsze maja male biusty 26.02.05, 17:59
      podobnie jak faceci,
      • diabel.tasmanski bzdura znam kilka inteligentnych i cycatych 26.02.05, 18:12
        :)
        • czarna_rozpacz Re: bzdura znam kilka inteligentnych i cycatych 26.02.05, 18:15
          kilka !!!
          • diabel.tasmanski Re: bzdura znam kilka inteligentnych i cycatych 26.02.05, 18:18
            kilka. Inteligencja to żadka cecha u kobiet cycki nie :)
            • czarna_rozpacz Re: bzdura znam kilka inteligentnych i cycatych 26.02.05, 18:36
              to tak jak,
              diabel z dlugim,
              fiutem,
              rzadko bystry i lotny w ortografii jest:)
              • diabel.tasmanski Re: bzdura znam kilka inteligentnych i cycatych 26.02.05, 18:40
                Zgodzisz sie chyba że inteligencja jest żadszą cecha niz cycki.
                Inteligentnych na moim poziomie jest około 2% populacji. Dorodne cycuszki
                występują znacznie częściej.
                Ja nikogo nie obrażam ale taka jest prawda
                • czarna_rozpacz Re: bzdura znam kilka inteligentnych i cycatych 26.02.05, 18:44
                  nie chodzi,
                  ze obrazasz,
                  ale mam nadzieje,
                  ze cie w III klasie naucza,
                  jak sie rzadko pisze,
                  • diabel.tasmanski Re: bzdura znam kilka inteligentnych i cycatych 26.02.05, 18:51
                    Nie nauczą. Jak sie ma IQ 138 to dysleksje też prawie na pewno sie ma :)
                    Inna sprawa to taka ze nie przywiązuje wagi do formy wypowiedzi tylko do treści.
                    • czarna_rozpacz Re: bzdura znam kilka inteligentnych i cycatych 26.02.05, 19:04
                      nudny jestes,
                      jak podpaska,
                      • diabel.tasmanski Re: bzdura znam kilka inteligentnych i cycatych 26.02.05, 19:05

A ty jak tampon
      • Gość: pipek Re:czyli e najmądrzejsze to tereski ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 18:31
        ciekawa bardzo teoria :)
    • Gość: malwinia małe jest piękne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 21:16
      ja też mam 75A i nie narzekam na brak powodzenia:)
    • otawszczyk Male biusty sa sliczne.... 27.02.05, 01:04
      Jesli dziewczyna podoba sie w ubraniu - to podoba sie i nago. Zapewniam cie.
    • Gość: ' wstyd nago -powinno byc zawsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:58
    • Gość: rej mały też jest b. fajny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 23:10
      Nie martw się bo nie ma czym. Mały biust jest równie dobry jak wielki. Nawet za
      duży wcale nie jest fajny. Zależy od nastroju chwili...
    • Gość: ma_goy Re: mały bbiust ..:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 04:55
      :)
      facetow lubiacych male biusty jest mniej wiecej tyle samo co facetow lubiacych
      duze biusty :) <to tak na pocieszenie, ale to fakt:)>
      a poza tym "duzy biust" przyciaga .... duzym biustem facetow:) myslisz ze
      kobiety nie maja nic innego do zaoferowania ?? chcialabys by leciano TYLKO na
      twoj biust ?? :))))
      powodzenia
      m_g
    • Gość: venus-87 POMOGĘ CI:) IP: 82.160.16.* 08.03.05, 08:26
      ZPRASZAM NA MOJEGO BLOGA:) DODAJ SWOJĄ OPINIE: male-
      piersi.blog.onet.pl/
      • Gość: tygrysek_ DO Jaaaa..... IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 08.03.05, 10:12
        kurde masz problem. sex z kobietą o małym biuście jest tragiczny.
        moja rada: weź pożyczke i idź sobie powieksz na 75 D ;)))
        bedzie cool;)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka