Gość: maxi IP: *.easynet.pl 03.09.01, 13:32 mam mapę do Raju nie potrafię jej odczytać :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crimen Re: ^_^ IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 03.09.01, 16:55 Widzisz, nie ma chętnych.W raju musi być okropnie nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: ^_^ IP: *.easynet.pl 03.09.01, 17:52 nie mają odwagi by tam wejść trudno, idę sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ^_^ IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 03.09.01, 17:59 Zostan tu.Gdzie idziesz?Radiomaryjców Ci brak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: ^_^ IP: *.easynet.pl 03.09.01, 18:07 od razu widać, że nie masz pojęcia jak wygląda Raj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ^_^ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 18:10 A ja sobie wyobrazam! palic nie pozwalaja , zamiast dobrej muzyki -chorki anielskie ze o innych przyjemnosciach nie wspomne!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: ^_^ IP: *.easynet.pl 03.09.01, 18:16 ależ błąd :) życzę byś do swojego kiedyś dotarła Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ^_^ Maxi 03.09.01, 18:18 A co pozwola palic i sluchac glosnej muzyki?:))tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: ^_^ Maxi IP: *.easynet.pl 03.09.01, 18:21 jak będzisz chciała to i nago się przespacerujesz (oczywiście w określonych godzinach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ^_^ Maxi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 18:31 Gość portalu: maxi napisał(a): > jak będzisz chciała to i nago się przespacerujesz > (oczywiście w określonych godzinach) ***To aniolki chodza przyodziane??????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: ^_^ Maxi IP: *.easynet.pl 03.09.01, 18:33 a kto powiedział, że będziesz aniołkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ^_^ IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 03.09.01, 18:11 Oczywiście nie wiem kto Cię agitował, ale jeśli jest to wizja Mahometa to idę z Tobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ^_^ 03.09.01, 18:17 Oj Criemen Ty tak w ciemno nie idz! Moze to jakas sekta?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ^_^ IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 03.09.01, 18:24 Od dawna marzy mi się totalna indoktrynacja dokonywana przez natchnioną sekciarę.Mogę zaryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ^_^ IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 03.09.01, 18:36 Wrodzoną ciekawość.Przecież każda zaagitowana duszyczka to punkt dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ^_^crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 18:33 Gość portalu: crimen napisał(a): > Od dawna marzy mi się totalna indoktrynacja dokonywana przez natchnioną > sekciarę.Mogę zaryzykować. *** A ryzykuj ,tylko zeby pozniej nie bylo ze Cie nie ostrzegalam!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ^_^crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 03.09.01, 18:47 Samanto, jeśli sekciara wie co robi wtedy nie ma czego żałować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ^_^crimen,maxi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:06 Gość portalu: crimen napisał(a): > Samanto, jeśli sekciara wie co robi wtedy nie ma czego żałować:))) *** No wlasnie ,jesli wie co robi!:)) Ps.Nie wiem czy maxi przypadkiem sie nie obrazila? Maxi -jesli poczulas sie urazona to przepraszam ,nie chcialam,to tylko zarty!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: ^_^crimen,maxi IP: *.easynet.pl 04.09.01, 10:03 witaj samanto wiem, że żarty - nie tak łatwo mnie obrazić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: ^_^ IP: *.easynet.pl 03.09.01, 18:17 oj, nie mieszaj do tego Mahometa :) i uważaj, mój Raj może być Piekłem dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ^_^ do C 03.09.01, 18:19 Gość portalu: maxi napisał(a): > oj, nie mieszaj do tego Mahometa :) > i uważaj, mój Raj może być Piekłem dla Ciebie **A widzisz mowilam!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ^_^ do C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 03.09.01, 18:26 Jak nie Mahomet to może Walhala Wikingów?Ale to prawda, raj kobiet nie jest rajem męszczyzn:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z raju Re: ^_^ do C IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 03:30 Gość portalu: crimen napisał(a): > Ale to prawda, raj kobiet nie jest > rajem męszczyzn:) ...to prawda, bo starym obyczajem: prawdziwe kobiety wolą prawdziwych mężczyzn, a czego chce kobieta tego chce i bóg prosto z raju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z ziemi Re: ^_^ IP: 213.77.81.* 04.09.01, 09:41 Gość portalu: z raju napisał(a): > ...to prawda, bo starym obyczajem: prawdziwe kobiety wolą prawdziwych mężczyzn, > a > czego chce kobieta tego chce i bóg > > prosto z raju no w koncu ktos kto wie o co chodzi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z raju Re: ^_^ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 23:52 Gość portalu: z ziemi napisał(a): > no w koncu ktos kto wie o co chodzi ;))) ...to prawda, bo ja jestem w raju; nie na ziemi prosto z raju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z raju Re: do maxi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 23:43 Gość portalu: maxi napisał(a): > mam mapę do Raju > nie potrafię jej odczytać :( > trudno, idę sama ...nic nie rozumiejac, samotnie ruszasz przed siebie; chociaz masz mape, sama jej nie odczytasz; takim pozwala się zyc na ziemi prosto z raju Odpowiedz Link Zgłoś
mackie do maxi 04.09.01, 23:55 a skad masz te mape? moze to jakas podroba, moze to droga do dealera, dlaczego je j nie mozesz odczytac? a moze nie ma raju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z raju do mackie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 01:50 mackie napisał(a): > a moze nie ma raju. to nie prawda, ja jestem z raju; raj nie ma granic, ty nie masz duszy prosto z raju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackie bezduszny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 20:52 od kiey to istoty z raju feruja wyroki, musisz byc bogiem , skoro smiesz twierdzic ze nie mam duszy, a moze mam tylko ty jej nie widzisz, od kiedy tu istoty z raju probuja zranic, bo przeciez to stwierdzenie wg ciebie jest negatywne, nie... ale dobra ,niech ci bedzie, nie mam duszy...i co z tego, co mam zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
ironia Re: ^_^ 05.09.01, 20:37 Gość portalu: maxi napisał(a): > mam mapę do Raju > nie potrafię jej odczytać :( ja umiem czytac mapy, wszelkie, przeslij scan , pokaze Ci droge, jesli podejmiesz ryzyko ze moze sie ona okazac droga do...(...) Odpowiedz Link Zgłoś