Gość: kryk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 12:11 Po goleniu włosów łonowych u pań pojawiła się moda na golenie włosów łonowych u panów. Jestem ciekaw co o tym sądzicie, może sami praktykujecie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kicia Re: włosy łonowe u panów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:45 no właśnie skoro faceci wymagają tego od kobiet to i faceci też powinni to robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kla Re: włosy łonowe u panów IP: *.zn.zamek.net.pl 03.03.05, 20:54 co bardziej higieniczni robia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolę kudłatych Re: włosy łonowe u panów IP: *.Zabrze.Net.pl 03.03.05, 21:15 1. panowie nie maja łona, więc nazwa nie ta 2.facet z wygolonymi jajcami wygląda jak duże dziecko 3. jest to, ogólnie biorąc jakies chore, facet to facet 4. w koncu rzecz gustu, mam nadzieję, że takie dżdżownice po deszczu, też znajdą amatorki, czego im naprawde życzę. Ja wolę włochatych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kla Re: włosy łonowe u panów IP: *.zn.zamek.net.pl 03.03.05, 21:25 z wystajacymi wlosami spod pach tez??? moze jeszcze powinni smierdziec potem??? no no, smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: włosy łonowe u panów IP: *.wma.east.verizon.net 04.03.05, 05:10 Gość portalu: kla napisał(a): > ...... moze jeszcze powinni smierdziec potem??? ...... I potem i przedtem powinni smierdzieć, a najlepiej gdy smierdzą bąkami puszczanymi po nażarciu się czosnku z cebulą ... nie ma lepszego afrodyzjaku jak taki smród ... Baba natomiast nie powinna się myć conajmniej przez miesiąc ... wtedy dopiero jest jazda na całego, nawet muchy padają martwe gdy przypadkiem wlecą przez okno do sypialni .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolę kudłatych Re: włosy łonowe u panów IP: *.Zabrze.Net.pl 04.03.05, 10:40 oj, ludzie, ludzie! przeciez jak facet ma nieogolone jajka, to nie znaczy, że jest brudny i smierdzący! nic nie pisałam, że lubię śmierdziuchów i brudasów. a nawet jak ma nieogolone pachy, a jest zawsze czysty i uzywa dobrego dezodorantu, to gwarantuję że nic od niego nie czuć. Natomiast nie cierpie, jak pacet pali i mu z buzi czuć papierosy. Odpowiedz Link Zgłoś
wienek Re: włosy łonowe u panów 04.03.05, 11:48 to samo się tyczy pań palących... przecież jeżeli kobietka chce mieć pana wygolonego, to po prostu niech mu to zaproponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: włosy łonowe u panów IP: *.aster.pl 04.03.05, 22:40 podobno teraz owłosione panie są znów trendy jeśli chodzi o panów to jak Bóg da...... Odpowiedz Link Zgłoś