Dodaj do ulubionych

włosy łonowe u panów

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 12:11
Po goleniu włosów łonowych u pań pojawiła się moda na golenie włosów łonowych
u panów. Jestem ciekaw co o tym sądzicie, może sami praktykujecie??
Obserwuj wątek
    • Gość: kicia Re: włosy łonowe u panów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:45
      no właśnie skoro faceci wymagają tego od kobiet to i faceci też powinni to robić
      • Gość: kla Re: włosy łonowe u panów IP: *.zn.zamek.net.pl 03.03.05, 20:54
        co bardziej higieniczni robia ;-)
    • Gość: wolę kudłatych Re: włosy łonowe u panów IP: *.Zabrze.Net.pl 03.03.05, 21:15
      1. panowie nie maja łona, więc nazwa nie ta
      2.facet z wygolonymi jajcami wygląda jak duże dziecko
      3. jest to, ogólnie biorąc jakies chore, facet to facet
      4. w koncu rzecz gustu, mam nadzieję, że takie dżdżownice po deszczu, też
      znajdą amatorki, czego im naprawde życzę. Ja wolę włochatych
      • Gość: kla Re: włosy łonowe u panów IP: *.zn.zamek.net.pl 03.03.05, 21:25
        z wystajacymi wlosami spod pach tez??? moze jeszcze powinni smierdziec potem???
        no no, smacznego
        • Gość: Andrzej Lepper Re: włosy łonowe u panów IP: *.wma.east.verizon.net 04.03.05, 05:10
          Gość portalu: kla napisał(a):
          > ...... moze jeszcze powinni smierdziec potem??? ......

I potem i przedtem powinni smierdzieć, a najlepiej gdy smierdzą bąkami
          puszczanymi po nażarciu się czosnku z cebulą ... nie ma lepszego afrodyzjaku
          jak taki smród ...
          Baba natomiast nie powinna się myć conajmniej przez miesiąc ... wtedy dopiero
          jest jazda na całego, nawet muchy padają martwe gdy przypadkiem wlecą przez
          okno do sypialni ....
    • Gość: wolę kudłatych Re: włosy łonowe u panów IP: *.Zabrze.Net.pl 04.03.05, 10:40
      oj, ludzie, ludzie! przeciez jak facet ma nieogolone jajka, to nie znaczy, że
      jest brudny i smierdzący! nic nie pisałam, że lubię śmierdziuchów i brudasów. a
      nawet jak ma nieogolone pachy, a jest zawsze czysty i uzywa dobrego
      dezodorantu, to gwarantuję że nic od niego nie czuć. Natomiast nie cierpie, jak
      pacet pali i mu z buzi czuć papierosy.
      • wienek Re: włosy łonowe u panów 04.03.05, 11:48
        to samo się tyczy pań palących...

przecież jeżeli kobietka chce mieć pana wygolonego, to po prostu niech mu to
        zaproponuje.
        • Gość: student Re: włosy łonowe u panów IP: *.aster.pl 04.03.05, 22:40
          podobno teraz owłosione panie są znów trendy
          jeśli chodzi o panów to jak Bóg da......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka