28.02.05, 11:43
Czy Ona się wczoraj skończyła?? Bo tak oglądałem tylko jednym okiem i do
końca nie jestem pewien....
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Pasadena 28.02.05, 11:45
      jeżeli to był odcinek 13-to finito.z tego co kojarzę,to P-77 informował,że
      serial ma 13 odcinków.
      • zgredek_ojejku Re: Pasadena 28.02.05, 11:50
        Ahaaa. na początku mnie wciągnął ale później taki jakiś dziwny był...
        • lezka_z_posen Re: Pasadena 28.02.05, 11:53
          ja tylko 2 odcinki zdzierżyłam,a potem to już zapominałam,żeby oglądać.ale mnie
          nie wciągnął,jakiś taki zkręcony;)
    • feber Re: Pasadena 28.02.05, 11:56
      no nie :)
      planowalam, ze sobie zobacze chociaz jeden odcinek, zeby kumac o co chodzi, a
      tu juz koniec mnie zastal :)
      • jedynataka Re: Pasadena 02.03.05, 22:14
        Dopiero zobaczyłam ten wątek, więc spieszę donieść, że tak, to ostatni odcinek był.
        bardzo dziwnie się skończył, bo zupełnie niezgodnie z pierwszym odcinkiem, w
        którym pokazano zakończenie całej historii. Zupełnie inaczej to miało wyglądać.
        Lili nawet powiedziała "już nigdy nie siądziemy razem do zdjęcia". Cóż, żeby
        scenarzyści [AŻ!!!] 13 odcinków zapomnieli od jakiego pomysłu wyszli?
        Rozczarowałam się, bo czekałam na wyjaśnienie zagadki zgodnej z linią zapowiedzianą.
        Gdyby nie to, co było w pierwszym odcinku, tą końcówkę można by uznać za całkiem
        interesujacą.

--
        to mówiłam ja!
        Jedynataka z Doliny Muminków!
        • romana_polka Re: Pasadena 02.03.05, 22:18
          Nie zapomnieli.Podobno planowali serial na wiele odcinków,ale spadł z anteny bo oglądalnośc miał cienką.
          • jedynataka Re: Pasadena 02.03.05, 22:46
            moim zdaniem nie tłumaczy ich to z niekonsekwencji. Nie lubię, kiedy się tak nie
            szanuje widzów (nawet jeśli nie było ich za wielu, to ktoś to jednak oglądał).
            • romana_polka Re: Pasadena 02.03.05, 22:48
              Ale w Ameryce to standard. I tak dobrze,że wymyślili jakieś zakończenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka