zgredek_ojejku 28.02.05, 11:43 Czy Ona się wczoraj skończyła?? Bo tak oglądałem tylko jednym okiem i do końca nie jestem pewien.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: Pasadena 28.02.05, 11:45 jeżeli to był odcinek 13-to finito.z tego co kojarzę,to P-77 informował,że serial ma 13 odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Pasadena 28.02.05, 11:50 Ahaaa. na początku mnie wciągnął ale później taki jakiś dziwny był... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Pasadena 28.02.05, 11:53 ja tylko 2 odcinki zdzierżyłam,a potem to już zapominałam,żeby oglądać.ale mnie nie wciągnął,jakiś taki zkręcony;) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Pasadena 28.02.05, 11:56 no nie :) planowalam, ze sobie zobacze chociaz jeden odcinek, zeby kumac o co chodzi, a tu juz koniec mnie zastal :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: Pasadena 02.03.05, 22:14 Dopiero zobaczyłam ten wątek, więc spieszę donieść, że tak, to ostatni odcinek był. bardzo dziwnie się skończył, bo zupełnie niezgodnie z pierwszym odcinkiem, w którym pokazano zakończenie całej historii. Zupełnie inaczej to miało wyglądać. Lili nawet powiedziała "już nigdy nie siądziemy razem do zdjęcia". Cóż, żeby scenarzyści [AŻ!!!] 13 odcinków zapomnieli od jakiego pomysłu wyszli? Rozczarowałam się, bo czekałam na wyjaśnienie zagadki zgodnej z linią zapowiedzianą. Gdyby nie to, co było w pierwszym odcinku, tą końcówkę można by uznać za całkiem interesujacą. -- to mówiłam ja! Jedynataka z Doliny Muminków! Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Pasadena 02.03.05, 22:18 Nie zapomnieli.Podobno planowali serial na wiele odcinków,ale spadł z anteny bo oglądalnośc miał cienką. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: Pasadena 02.03.05, 22:46 moim zdaniem nie tłumaczy ich to z niekonsekwencji. Nie lubię, kiedy się tak nie szanuje widzów (nawet jeśli nie było ich za wielu, to ktoś to jednak oglądał). Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Pasadena 02.03.05, 22:48 Ale w Ameryce to standard. I tak dobrze,że wymyślili jakieś zakończenie. Odpowiedz Link Zgłoś