fiodorop 28.02.05, 14:25 gdzie teraz będą pamiętniczki mjm bo mi już do nowych tęskno:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gianni_vonsacze Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 14:29 fiodorop napisała: > gdzie teraz będą pamiętniczki mjm bo mi już do nowych tęskno:( jakbym potrafił to bym przeniósł z tamtych for, ale nie umiem, więc jakby co to będziemy pisać nowe - i będą tylko TUTAJ jakby co :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 14:31 Może jutro będe miał chwilę to przekopiuje ostatnie kilka autorstwa osób, które są na forum :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 14:34 zgredek łaskawco dyrektorem jakimś zostałeś ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 14:35 nie, ale szukam pracy, żeby zmienic i nim zostać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 14:50 trzymamy kciuki za powodzenie tej misji bo niezłe rządy wprowadzasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 14:34 przydaloby sie przekopiowac WYLACZNIE Gianniego .... Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 14:34 Hurrrrrrrrrrrrra :D Jak miło Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 14:38 jakbyscie tak bardzo nie bluzgali na ottka to pewnie by Wam pomogl w przeniesieniu tamtych watkow na to nowe forum no ale skutecznie sami sobie zablokowaliscie takie rozwiazanie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 14:41 chyba się potniemy z tego powodu! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 14:41 czy bylbys laskaw Kubissimo zacytowac GDZIE i JAK bluzgalismy na Ottka? zwracalam sie nader uprzejmie do niego a on i tak mnie wykasowywal... jakis taki bez humoru i uprzedzony.... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 14:44 hmmm sek w tym, ze nie bardzo moge zacytowac konkretnych tekstow, bo ottek je powycinal. niemniej nie zgrywaj teraz niewiniatka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 14:46 nie zgrywam, bylam bardzo grzeczna.... tylko zlosliwa.... ale on sie nie zna na dowcipach i zapomnial, ze prawdziwa cnota krytyk sie nie boi..... Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 14:46 Ty to chyba nas lubisz bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 14:48 kubissimo napisał: > hmmm > sek w tym, ze nie bardzo moge zacytowac konkretnych tekstow no wlasnie... najprosciej powiedziec cos brzydkiego, potem sie wykrecic sianem... cos sie przylepi i tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 14:53 heh ja dokladnie to samo moge powiedziec Tobie :P i nie chodzi mi o to, ze mu nawrzucaliscie od chujow, ale o ogolne pyskowki, podchody i slowne przepychanki. teraz chlopak ma powody, zeby Was nie lubic, wiec jezeli chcecie te stare watki to raczej uderzajcie na forum o forum a nie do ottka Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 15:00 nieee, sloneczko, nie odwracaj kOttka ogonem.... to bylo NA ODWROT... najpierw on zaczal a my go znielubilismy..... zasluzyl..... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 15:02 poza tym Kubissimo, ty strasznie bronisz goscia... az do bolu ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 15:05 a to takie dziwne? przeciez komisja sledcza ustalila, ze kubissimo to ottek :D Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 15:07 no widzisz.... nawet tego nie sugerowalam tylko sie zastanawialam... a ty za chwile powiesz, ze bylam w tej komisji.... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 15:03 no nie wiem to raczej bylo tak, ze przyszedl ottek, powiedzial sorry zmiana regul, wymyslono nowe forum, a Wy na to zdrada, veto i takie rozne a potem zaczeliscie podjazdowke Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 15:04 ale ja wiem, bo to sie zaczelo ZARAZ po tym jak Ottek przyszedl jako aes....juz wtedy podpadl bo sie zaczal szarogesic.... Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 15:06 pytanie jest jedno: po co on wogóle przychodził?? w jakim celu?? Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 15:00 damy sobie radę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka kubissimo - tfu! 28.02.05, 19:53 tak sobie czytam po kolei wszystkie wątki .. i kiedy zobaczyłam tego kubissimo w wątku .. szlag mnie trafił! W czasie szczytu tej wojny z ottkiem ścigal mnie po forach (o moderacji i o forum i na forum Telewizja) zeby mi przypiąc łatkę, obrazic i wybielić ottka! Przyszedł tu żeby nas poinformować jak wiele stracilismy tocząc wojnę z ottkiem! Żałosne! :-)) Powiedziałam mu zresztą kim jest, on i jego kolega- michal-82 - chyba tak się zwie. Odpowiedz Link Zgłoś
rogi_gazeli Re: kubissimo - tfu! 28.02.05, 19:56 Zmije się wszędzie wślizgną. Łeb hydrze ukręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: kubissimo - tfu! 28.02.05, 19:59 albo poprosić Zgredka o nożyce ;) swoją drogą - po jaką ciężką cholerę ten dziad tu się przyplątał ??? Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: kubissimo - tfu! 28.02.05, 19:56 bm_ka szkoda nerwow i tak pewnie kubissiomo wroci tu nie raz, i nie raz jeszcze bedzie sie pieklil Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 20:00 fiodorop napisała: > gdzie teraz będą pamiętniczki mjm bo mi już do nowych tęskno:( można by po prostu wkleić (tyle, że w kilku częściach) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 20:02 zgredek chyba już parę wkleił a Gianni się zadeklarował na kolejne :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ja w kwestii formalnej!!!! 28.02.05, 21:20 Niech żyją pamiętniki! Niech nam tworzy Gianni! Dzięki Zgredku! Hura!!! Odpowiedz Link Zgłoś