jj_krewetka 28.02.05, 16:03 można sie dołączyć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: haaa, tu jesteście ! 23.05.05, 17:02 sięgnąlem do początków....dalej juz nie ma nic..... czyli co zamykamy nasz teatrzyk? sam ze sobą bede gadał? Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: haaa, tu jesteście ! 23.05.05, 18:21 Drzejms ! jakie zamykamy ? no cos Ty ? piękna pogoda , łikend , powrót do fabryki-praca = cienizna frekwencyjna na forum Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: haaa, tu jesteście ! 23.05.05, 17:07 caly dzien cięzko pracowalam,bez dostępu,ze tak powiem ale juz się biorę do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: haaa, tu jesteście ! 23.05.05, 18:09 ja tez sory ale miałam zapieprz,ale jak widziicie siedzę w robocie po godzinach i nadrabiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna307 Re: haaa, tu jesteście ! 23.05.05, 19:33 Ja też się pobiczuję! Cały dzień spędziłam w Łodzi i wróciłam wykończona......a do tego z bólem głowy:( Na szczeście jest już dobrze, a teraz zabieram się do czytania... Pozdrowionka dla Wszystkich ....jak to dobrze, że nadal tu jesteście:) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: haaa, tu jesteście ! 23.05.05, 19:47 ból głowy ! też ostatnio mi doskwierał paskudnie , chociaż nie byłam w mojej rodzinnej Łodzi , tylko na Kaszubach nawiedził nieproszony wstręciuch bólowy ale juz jest OK :D Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: haaa, tu jesteście ! 23.05.05, 20:40 a wiecie co? pochwale się. mam na koncie mnóstwo dolegliwości, niektóre naprawdę dużego kalibru, ale głowa mnie nie bolała nigdy w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re:Romy 23.05.05, 21:23 właśnie przeszła kaszubska burza nad gdańskiem ,zać pewnie to ona była powodem bólów skoro od wczoraj wisiała grożnie w powietrzu Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re:Romy 23.05.05, 22:05 Rany, jaki ja dzisiaj miałam dzień w pracy, hopla z przerzutką można było dostać, jak cały tydzień taki będzie to w końcu sama sie położę na kozetce i każę sobie robić ekg, kroplówę jakąś albo co. I do tego moja odwieczna alergia. Szczęśliwi co jej nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re:Around 23.05.05, 22:58 och nie mów / pisz o alergii , pokonać ją nie łatwo , oj nie , a tak przy okazji .... zajrzyj ino na pocztłe Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Paprotka 23.05.05, 23:21 Dzięki, miło przeczytać po takim ciężkim dniu, jak dojdę do normalności to coś znowu skrobnę jeśli pozwolisz :) A alergia to moja zmora od lat niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: haaa, tu jesteście ! 23.05.05, 23:18 żeby utrzymać ogólny klimat beznadziei panujący w tym wątku:) to dorzucę że rozwaliłem się dziś grając w piłkę i ledwo ledwo mogę chodzić - 3 tygodnie minimum odpoczynku od kopania wszystkim którzy mają zdrowe dwie kończyny szczerze zazdraszczam Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: haaa, tu jesteście ! 23.05.05, 23:23 biedactwo, wracaj szybko do formy. A klimat cóż, taki jak dzisiejszy dzień :) Ale przecież będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: haaa, tu jesteście ! 24.05.05, 10:15 ja wiedziałem,że granie w fusssball nie zdrowe jest.... i cholernie męczące... ale rekultywacja rabatki też moze być groźna! a co do alergiii.. a , mieliśmy nie mówić o alergii.. pozdrawiam alergicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: haaa, tu jesteście ! 24.05.05, 10:17 wiesz, 007, jak to madrze powiedzial aktor Jan Nowicki (zeby bylo telewizyjnie)? sport prowadzi do kalectwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: haaa, tu jesteście ! 24.05.05, 10:34 a kalectwo prowadzi dokąd? hmmm to ciekawa kwestia.... pofilozofujem? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: haaa, tu jesteście ! 24.05.05, 10:36 mozem.... kalectwo prowadzi do ... ale ale, zalezy jakie.... ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: haaa, tu jesteście ! 24.05.05, 10:45 a o jakim sporcie mówimy...? 8-D)))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: haaa, tu jesteście ! 24.05.05, 10:50 no wlasnie.... o chodzie? podnoszeniu ciezarow? rowerek? eeee. mysle, ze Nowicki mial na mysli KAZDY sport, on ogolnie leniwy sybaryta jest.... podoba mi sie tez jego inny tekst, o tym, ze sie chlopak nie oszczedza: je, pije i pali... uwaza bowiem, ze umieranie ze zdrowa watroba to marnotrawstwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: haaa, tu jesteście ! 24.05.05, 10:54 ;-D a taki na przykład bridż? albo szachy.. nie, też groźne zawału dostać można... Odpowiedz Link Zgłoś