Dodaj do ulubionych

w ramach zmiany plci

IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 09:39
o 13.30 biore w lape piwsko i ogladam mecz!
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: przynajmniej jedna... 10.06.02, 09:43
      ..nie narzeka na mistrzostwa!:))
      • Gość: mina Re: przynajmniej jedna... IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 09:46
        nawet chcialam flage polska wywiesic na chalupie, jak wszyscy tu robia, ale po
        tej kaszanie jaka nasi odstawili i jak zaspiewala edytka, to mi wstyd po
        prostu. jesli dzis wygramy, to wieszam! i ide wpierdolic portugalczykowi
        mieszkajacemu na sasiedniej ulicy (przez te flagi teraz wiadomo, kto gdzie
        mieszka hehehe)
        • tygrysek_ Re: przynajmniej jedna... 10.06.02, 09:51
          ..to naciulaj mu jeszcze odemnie~!!!!:)))
          • Gość: mina Re: przynajmniej jedna... IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 09:52
            spoko tygrys! wpierdol bedzie mial jak malowanie:)))
            a potem pojdzie w swiat, ze polska mafia jest najgorsza:)
            • iwusia Re: przynajmniej jedna... 10.06.02, 09:55
              Gość portalu: mina napisał(a):

> spoko tygrys! wpierdol bedzie mial jak malowanie:)))
              > a potem pojdzie w swiat, ze polska mafia jest najgorsza:)

nooo najgorzej ubrana to napewno...juz poszło...;D

• Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 09:55
      Minusia, nie zapominaj że oglądając mecz obowiązkowo trzeba się drapać po
      jajach:)
      • Gość: mina Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 09:57
        iwusia - to ja zmienie ten wizerunek:)))
        crimen - dobrze ze mi przypomniales! bo jeszcze chwila i wlazlabym pod
        prysznic! a tak jaja mi sie zesmierdna i zeswedza jak nalezy:)
        • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 10:01
          Robisz postępy.Będzie z Ciebie klasa facet:)Tylko mi ryja nie obij jak się
          opijesz:)))
          • Gość: mina Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 10:03
            meska przyjazn to swietosc, nie obije ci ryja stary - daj pyska i po maluchu!
            • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 10:16
              To mi się podoba.Skoczymy na dziewczynki?Co sądzisz o Brazylijkach?
              • Gość: mina Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 10:19
                z brazylijkami trzeba uwazac, kumplowi juz maly odpadl po takiej jednej... ja
                lubie irlandki - i czyste, i temperamentne:)
                • tygrysek_ Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 10:25
                  ..polska! polska! polska!polska!x100000 !!!!!!!:))
                  • Gość: min Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 10:28
                    aha, no i teraz bede sie podpisywac bardziej po mesku - jezdem MIN!
                    • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 10:31
                      no wlasnie min do roboty:) gdzie ta rozkosz:) hihihihi
                      • Gość: min Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 10:33
                        won babo, tu prawdziwi mezczyzni rozmawiaja o meskich sprawach! do garow! i po
                        piwo skocz, tylko zeby mi na mecz bylo zimne!
                        • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 10:35
                          sie robi maestro:) aaaaaaaaa paputki jeszcze przyniose i gazete w pyszczku
                          hihihih, tylko mnie poglaszcz:) miauuuuuuuuu
                          • Gość: min Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 10:37
                            no, wreszcie glupia baba poznala swoje miejsce w domu! do roboty, nie mi tu
                            kanaly przelaczac! mundial jest raz na 4 lata! czlowiek hatuje jak wol, zeby
                            babsko utrzymac, a we wlasnym domu wypoczac nie moze!
                            • czarna_pantera2 o panie moj i wladco 10.06.02, 10:45
                              przynioslam jeszcze pejczyk co bys nie musial sie wydzierac na mnie tylko sily
                              zostawil na meczyk:) bij!!!, katuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!
                              • Gość: min Re: o panie moj i wladco IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 10:47
                                we lbie ci sie poprzewracalo od nierobstwa! gary pozmywaj lepiej!
                                • czarna_pantera2 Re: o panie moj i wladco 10.06.02, 10:49
                                  kochanie tylko ci twoje smierdzace stopki wymasuje:))) i wlosy z nosa powyrywam
                                  hihihi
                                  • Gość: min Re: o panie moj i wladco IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 11:02
                                    o uszach nie zapomnij!
                                    • czarna_pantera2 Re: o panie moj i wladco 10.06.02, 11:10
                                      a tego pryszcza na pleckach moge wycisnac:) plisiuuuuuuuuuuuuu:)
                                      • Gość: min Re: o panie moj i wladco IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 11:15
                                        pierdolona sadystka! z kazda baba to samo - nic tylko syfy wyciskac! co wy w
                                        tym widzicie?
                                        • czarna_pantera2 Re: o panie moj i wladco 10.06.02, 11:18
                                          (w myslach- slodka zemsta) glosno chce zebys byl piekny!!! twoje owlosione
                                          plecki doprowadzaja mnie do szalenstwa, uwielbiam je masowac....
                                          • Gość: min Re: o panie moj i wladco IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 11:20
                                            i wziac tu taka z ulicy, dach zapewnic, i taka wdziecznosc - ani ugotowane,
                                            ani posprzatane, nic! bylo mi w kawalerskim stanie pozostac
                                            • czarna_pantera2 Re: o panie moj i wladco 10.06.02, 11:21
                                              kochanie (ze szlochem) dzisiaj przyprowadze kolezanki tylko nie gniewaj sie ....
                                              • Gość: min Re: o panie moj i wladco IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 11:23
                                                dzis jest MECZ! zadnych kolezanek, co w katy zagladaja, bo przegonie jak bure
                                                suki!
                                                • czarna_pantera2 Re: o panie moj i wladco 10.06.02, 11:28
                                                  przyjda po meczu hiumor poprawic:) wszystkie maja badania lekarskie:)
                                                  • Gość: min Re: o panie moj i wladco IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 11:31
                                                    no nareszcie gadasz jak czlowiek! bylo tak od razu!
                                                  • czarna_pantera2 Re: o panie moj i wladco 10.06.02, 11:33
                                                    a bede mogla raz w tygodniu z banderasem?:) (przymilnie)
                                                  • Gość: min Re: o panie moj i wladco IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 11:34
                                                    jak za kase, to mozesz!
                                                  • czarna_pantera2 Re: o panie moj i wladco 10.06.02, 11:38
                                                    wszystko oddam co do grosza:) i jeszcze skrzyne piwa kupie:)
                                                  • Gość: min Re: o panie moj i wladco IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 11:44
                                                    to mozesz mu dawac codziennie jak tak! moja kochana dziewczynka:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: o panie moj i wladco 10.06.02, 11:45
                                                    dasz possac duzy palec od nogi?:) trzepot rzes:)
                                                  • Gość: min Re: o panie moj i wladco IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 11:52
                                                    bosz... z kim ja sie ozenilem!
                                                  • czarna_pantera2 Re: o panie moj i wladco 10.06.02, 11:53
                                                    juz zapomnial jak kazal mi gorsze rzeczy robic!!!!!
                                                  • Gość: min Re: o panie moj i wladco IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 12:01
                                                    to bylo dawno, jak jeszcze mlodosc byla...
                                                  • czarna_pantera2 Re: o panie moj i wladco 10.06.02, 12:05
                                                    ty juz mnie nie kochasz!!!! a jak tak dbam o ciebie, zeby cie miekko bylo jak
                                                    na mnie lezysz plackiem :)
                                                  • Gość: min Re: o panie moj i wladco IP: *.hul.be.prserv.net 10.06.02, 12:10
                                                    to po co zresz tyle? chcesz byc wodnym lozkiem?
                                                  • czarna_pantera2 Re: o panie moj i wladco 10.06.02, 12:25
                                                    wszystko dla ciebie, a ty........! zawsze lubiles moje oponki!:) ratowalam ci
                                                    zycie jak w basenie pijany tonoles!!!
                                                  • Gość: min Re: o panie moj i wladco IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 12:29
                                                    jakbym wiedzial, jaka vcene bede za to przez cale wycie placil, to bym te
                                                    oponki sam przeklul!
                                                  • czarna_pantera2 Re: o panie moj i wladco 10.06.02, 12:31
                                                    aale ....ale piersi moje kochasz!?.... wiem jak lubisz zarzucac mi je na
                                                    plecy:)
                  • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 10:29
                    no tygrysku to mi sie podoba:)
                    • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 10:33
                      A Ty malutka to też kolorki masz bardziej brazylijskie:)
                      • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 10:36
                        jasssssssssssssne:) rumba samba to czuje calym cialem:)
                        • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 10:45
                          Wypędzimy z Ciebie ksenofobię.Powinnaś wiedzieć że w Polsce nie ma czarnych:)))
                          • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 10:52
                            a moje futro to niby jakie he!!!!:)
                            • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 10:58
                              Właśnie o tym mówię.Nie podszywaj się tu pod słowianską urodę:)))
                              • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 11:02
                                no moze loczka troche slowianskie ci mam:)
                                • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 11:09
                                  Co tam oczka, i tak wszyscy lecą na to futerko:)
                                  • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 11:12
                                    a ty mi tu oczu nie mydlij:) gdzie sa ci wszyscy!!! he:) hihihihi
                                    • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 11:40
                                      Na razie jestem ja i musi Ci to wystarczyć:)
                                      • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 11:43
                                        dobre sobie!!! ja, czyli raptem jakas jedna reka, jak bede miala szczescie!!!!!
                                        • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 12:03
                                          Całość, a nie jedna ręka:)))
                                          • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 12:06
                                            ciiiiiiiiii musisz tak glosno mowic! dziewice odleca!
                                          • Gość: min Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 12:07
                                            slusznie crimen:)
                                            • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 12:11
                                              czy to jest teleturniej idz na calosc ze spytam niewinnie?:)
                                              • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 12:33
                                                Z dziewicami zawsze jest problem.Nie ma to jak dobrze ułożona Czarna
                                                Panterka:)))
                • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 10:32
                  Ale większość zdecydowanie brzydka.Pomyśl wpadamy we dwóch na Copacabana i
                  robimy spustoszenie w miejscowym babostanie.A poza tym jest ryzyko jest zabawa,
                  jak mawia Ronja:)
                  • Gość: min Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 10:34
                    stary, a po co tak daleko? wiesz ile tu pieknych turczynek i wloszek?
                    • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 10:43
                      Zamknij oczy i wyobraz sobie plażę pełną czekoladowych dupci.Nawet impotenta to
                      rusza:)
                      • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 10:45
                        A jedna wieeelka biała i otłuszczona może być???:)))))))))
                        • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 10:47
                          Pewnie że może.Czasem trafia się koneser:)))
                          I tak wiem że to nie Ty;)
                          • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 10:48
                            Bosz... Teraz mi będa dupe obrabiać na forum!!!!:))))
                            • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 10:57
                              Nie ma nic przyjemniejszego dla facetów niż obrabianie damskich dup.Nawet na
                              forum:)
                              • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 11:00
                                Ja kuwa wiedziałam, że to się tak skończy!!!
                                Aha, Crimek, teraz nie mam jak, ale po południu podeśle Ci coś bardzo na temat,
                                wiem, że ci się spodoba.:))))))
                                • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 11:02
                                  Z przyjemnością obejrzę w przerwie przy obrabianiu Twojej dupy;)
                                  • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 11:08
                                    A co to, moja dupa, to ugór jakiś, żeby go obrabiać??? Haczke i na działke
                                    marchewke pielić!!!:))))
                                    • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 11:11
                                      Przecież to taki wdzięczny temat.A do pracy na roli mam zbyt delikatne
                                      dłonie:)))
                                      • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 11:13
                                        No dobrze, nawet jak pisac nie będziesz, to myśleć nie przestaniesz.
                                        Kapituluje!!!!:))
                                        • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 11:39
                                          Urosłem w swoich oczach.Pomcia przede mną skapitulowała:)))
                                          • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 11:45
                                            Skapitulowała ale nie poległa.:)))))
                                            • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 12:08
                                              A co by komu z polegniętej przyszło?:)))
                      • Gość: min Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 10:46
                        nie gadaj mi takich rzeczy, bo mi staje, a przeciez nie bede sie trzepal teraz
                        jak gowniarz
                        • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 10:48
                          Trzep, to żaden wstyd.Zapytaj Lezia.Wszyscy to robią:)))
                          • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 10:53
                            a ja mam sie niby na to patrzec!!!!:)
                            • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 11:00
                              Nie musisz, ale przyjmij kuszącą pozę, aby Cię wszyscy widzieli;)To pomaga:)))
                              • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 11:13
                                hahaha mam sie wypiac?:)
                                • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 11:42
                                  Na kogo?Lepiej przeciągnij się po kociemu:)))
                                  • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 11:44
                                    warunek ze bedziesz mi potem kregi nastawal jjak mi powyskakuja hihihi
                                    • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 12:10
                                      Nie będę okrutny.Możesz się tylko lekko wdzięczyć:)))
                                      • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 12:26
                                        a jak niekcacy jakis owad wpadnie w moje sidla?:)
                                        • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 12:35
                                          To go pożresz i po kłopocie:)
                                          • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 12:48
                                            gorzej jak mi koscia w gardle stanie:)
                                            • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 12:56
                                              To wróci z pawiem i też po kłopocie:)))
                                              • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 13:00
                                                hihihi pawie piora chodz ci po glowie?:) czy to jeszcze w zwiazku z imprezka
                                                hihihihi
                                                • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 13:02
                                                  Jeśli fantazjować to tylko z Tobą:)Tylko kto, komu i gdzie wetknie te pawie
                                                  pióra:)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: w ramach zmiany plci 10.06.02, 13:04
                                                    niezly z ciebie ptaszek:)))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: w ramach zmiany plci IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.06.02, 13:17
                                                    Wiem o czym myślisz.Nie zgadzam się:)))
    • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 10:35
      Ciociu.... eee... wuju, chuju muju dzikie weze (jak by to czort zgrabnie ujal),
      a wywalisz skudlaczona klate w starym przepoconym podkoszulku jak prawdziwy
      kibic, na oplamionej wersalce???
      • Gość: min Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 10:36
        juz wywalilem, az mi lancuchy widac!
        • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 10:37
          Ale nie gas petow o wersalke bo przepalisz na zywca i sprezyna ci w dupsko
          szczeli wuju!!
          • Gość: min Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 10:38
            pety kasze w kwiatkach, jak na prawdziwego mezczyzne przystalo!
            • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 10:42
              Wuju Minie!!! A wuj Stefan zarzygal ulubiony dywanik mamusi!!! Obić mu morde??
              Wuju, prooosze! Obiecuje, ze do meczu sie wyrobie!!
              • Gość: mina Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 10:45
                matka niech nie pyskuje tylko dywan wypierze! te, masz 2,5 godziny do meczu,
                idz juz po to piwo!
                • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 10:46
                  Ide, wuju, ide.... ale wuj stefan i tak wpierdol dostanie!!!
                  • Gość: min Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 10:47
                    nie pyskujcie baby, uszanujcie nasze swiato chociaz raz, co?
                    • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 10:49
                      Wuju... wuj tak nie beka bo azotem wali i nie czuje jointa co go pale
                      • Gość: mina Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 11:03
                        gowniaro! ojciec jak z meczu wroci ode mnie to ty dupsko pasem skroi!
                        • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 11:09
                          Niech sie wuj tak nie trzesie, bo sie caly opluje
                          • Gość: min Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 11:16
                            ja ci sie opluje! ledwo z pampersow wyrosla i juz pyskuje! jak matka! jak
                            matka!
                            • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 11:19
                              matka i tak durna bo po ojcu gary myje od 20 lat i tylko garba dostala, ja
                              kariere szpikerki zrobie i wyjde za Kamela!!!
                              • Gość: min Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 11:23
                                ci dam szpikerke! ci dam kamela! ja jozka od staskow pojdziesz i badziesz przy
                                garach stac!
                                • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 11:24
                                  jozka??? tego niedojde, co nam koze ostatnio wydupcyl??? nie pojda!!!
                                  • Gość: min Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 11:26
                                    podzies podzies! przynajmniej nie bedziesz musiala dawac mu na kazde
                                    zawolanie - do kozy do przystawisz jak mu sie za duzo bedzie chcialo dupcyc!
                                    • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 11:29
                                      a jak sie w kozie zakocha i mnie nie bedzie kcial??? nasza koza ladna jezd...
                                      • Gość: min Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 11:32
                                        grunt zebys meza wreszcie zlapala! 25 lat i wciaz stara panna! wstyd na cala
                                        wies rodzinie przynosisz!
                                        • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 11:33
                                          a dyc to moja wina, zem juz 10 lat temu w remizie dawala i teraz nikt mnie kce,
                                          bo nie wie, czyje dzieciaki po izbie latajom????
                                          • Gość: min Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 11:35
                                            a czyja? ojciec z matka upilnowac powsinogi od malego nie mogli! ciesz sie, ze
                                            cie jozek w ogole chce z tymi bekartami!
                                            • Gość: Pom Re: w ramach zmiany plci IP: 2.4.STABLE* 10.06.02, 11:40
                                              zaraz tam powsinoga!!! a ojciec to malo wypil wodki z mietkiem za to ze mnie
                                              dupczyl calom zime???
                                              a jozek to wie tylko o bartusiu ale o anulce, marysi i bogdanku nie wie!!!
                                              no i ze zaciazonam jeszcze!!!
                                              • Gość: min Re: w ramach zmiany plci IP: *.turboline.skynet.be 10.06.02, 11:44
                                                sluchzj wuja - nic mu nie mow, po slubie sie dowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka