mantha 03.03.05, 11:32 mysle, ze Was to zainteresuje - przegladalam wczoraj gazetke o wdziecznym tytule "Boutique" w ktorej jest felieton A. Muchy bedacy komentarzem do Waszych komentarzy na Forum :-) bardzo ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomme Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 11:34 no to powiedz co tam jest bo nie czuję zebym miała okazje przeczytac Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 11:38 hmm, cytowac z pamieci nie bede, najwyzej zachachmęce gazete z zakladu fryzjerskiego i przepisze :-) generalnie AM nie jest zachwycona tym co przeczytala, chociaz z tego co zaobserwowalam na Waszym forum i tak traktujecie ja dosyc dobrze :-)) jest kilka cytatow z forum, wyjasnienia ksywek typu Big Bombelos, Chochoły i ktos tam jeszcze. gazeta kosztuje ok 2 zl i jest wielkosci zeszytu. Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 11:39 Mucha napstrzyła do gazety?! Biegnę do kiosku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanila_sky Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 11:41 a może jest jakis link do tego w necie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 11:45 szukalam, ale poza wiadomościa, ze Boutique zastąpil "Małą miss" nic nie znalazłam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 11:44 www.oscar.com/oscarnight/redcarpet/34538.html niestety tekstu nie ma a gazetka kosztuje 2,95:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 11:44 www.boutique.com.pl/index.php?page=spis sorry za tamten link:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 12:04 Bosszzzz to nawet Owad nas czyta - rewela, chyba musimy zostawić info na ftv ze tu jestesmy albo wysłać maila do pani Lepkowskiej zeby ekipa wchodziła teraz tutaj na nasze forum......ciekawe czemu jest niezadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 12:13 niezadowolona - gdyz jej kosztem (i calej ekipy) banda frustratów leczy swoje kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 12:15 a tobie co? bo widzę, że raczej źle...:( Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 12:27 a to przeprszam Twoje zdanie czy Owada?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 12:28 Muchy zdanie !!!!!!! no przeciez odpowiadalam na wczesniej zadane pytanie, czemu ona taka niezadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 12:34 Mucha nie zna powiedzenia JEŚLI NIE POTRAFISZ NIE PCHAJ SIĘ NA AFISZ zaraz tam frustraci-jajcarze i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 13:32 w sumie dobrze, ze swoje zale przelala na papier, nie wytrzymalabym czestotliwosci jej krzyku Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond NA POWAŻNIE??????????? 03.03.05, 15:30 czy jaja sobie robicie...PISAŁA O NAS????????????? ====== "nie wierze danusiu...nie wierzę..." Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: NA POWAŻNIE??????????? 03.03.05, 15:32 podobno na poważnie, ja zaraz w te pędy lece do kiosku, mam po drodze 3 wiem mam nadzieje że obcykam to pisemko i jutro się z Wami podziele Odpowiedz Link Zgłoś
frygija ide zaraz czytac Muche! 03.03.05, 15:41 <<niezadowolona - gdyz jej kosztem (i calej ekipy) banda frustratów leczy swoje kompleksy.>> tak napisala? to ide do kiosku...pedem nabede pedem nabede pedem nabede pedem nabede... Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: ide zaraz czytac Muche! 03.03.05, 15:43 jak bedziesz miała to dawaj z tym tutaj, bo nie wiem czy się załapie Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: ide zaraz czytac Muche! 03.03.05, 15:44 Napiszcie, co Mucha napisała, napiiiiiiszcie!!!!Jesteśmy sławni i piszą o nas w gazetach. Muszę to oblać. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ide zaraz czytac Muche! 03.03.05, 15:50 a jednak...BANDO FRUSTRATÓW!!! tylko gazety wam w głowie..i filmy.... kariery...wy to wszystko z tej ZAZDROŚCI.... Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 15:49 hehehe jak podała skąd ma te rewelacje to się na "serialach" niezły wysyp nowych niewtajemniczonych zrobi :))) ale będą mieli meksyk :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 15:50 a o tym nie pomyslałam, jaja będą hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:00 ottek znów będzie miał co wycinać w pocie czoła :) Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:04 Musze to przede wszystkim pogratulować pracodawcy.Takiego badziewia jak ta gazeta to nigdzie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:07 ZDYSZANY WPADAM... u JAĆĆĆKI w kiosku nie ma..taki tam RUCH!!!.......... i wiem,ze nic nie wiem...filozof-frustrat.psia krew Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:07 "Mucha? To przecież klocowaty przukurcz bez talii. I te ramiona a la enerdowska pływaczka!" Tyle o mnie. Anna Mucha i Boutique przedstawiają serial pt: "Naga Prawda". W rolach głównych: Big Bambelos - Kasia Cichopek Chochoły - Marcin i Rafał Mroczek Tapir - Weronika Rosati i inni, oraz Anna Mucha jako Owad Pisma kobiece pełne są porad: jak być piękną, młodą i bogatą. Wyższą, szczuplejszą i power. Jak być mądrą i lubianą. A ja wam dam jeden prosty pzrepis - jak byc brzydką, głupią i pokraczną. Jak być Żydem i pedałem, beztalenciem i beztaljowcem (patrz: człowiek pozbawiony talii). Jak być pustą i zarozumiałą, a przede wszystkim jak BYĆ. Pokaż się w telewizji a później - zajrzyj do internetu na forum. Tam już na Ciebie czeka grono Życzliwych, gotowych zabłysnąć celnym komentarzem. Otwieram przed Wami bramy piekieł. "Porzućcie wszelką nadzieję ci, którzy tu wchodzicie" tak powinno brzmieć motto internetowych wyszukiwarek. Jeszcze wczoraj wydawało Ci się, że jesteś błyskotliwa? Nie... jesteś sztuczna, głupia, pusta i zarozumiała. mama był adumna z dziecka? Niepotrzebnie - w końcu jesteś nikim i nic nie umiesz. A cycki masz takie, że hohohooo! Fryzura nie ta; za wysoko śpiewasz; za nisko śpiewasz; źle melorecytujesz. W ogóle dlaczego się odzywasz? No i ten brak talii. (To faktycznie skrajna nieodpowiedzialność!) Jest taka anegdota o Janie Himilsbachu, który wylądował kiedyś z literatem- poetą w jednym pokoju. Będąc pod wrażeniem swojego współlokatora, pragnął zabłysnąć obyciem, zaczął: "To może ustalmy reguły: lejemy do umywalki, czy nie?" W internecie jest tylko jedna reguła: kogo dziś lejemy? Siedzi przy komputerze nieudacznik. Małe oczka nienawistnie patrzą na świat. Jest przeciętny jak jego matka i ojciec. Dziadek też był przeciętny, a babcia nie miała zębów i bała się taksówki. "nienawidzę wszystkich" - westchnął. Wszedł do netu. Dorwał Muchę bo się wybija, daje zauważyć i nie ma kompleksów. Dosrał jej zza swej brudnej klawiatury. Odetchnął... świat wydał mu się lepszy. Wyrwał chwasta... Rzucanie kalumnii zza węgła jest przyjemnym zajęciem i niemal całkowicie bezpiecznym. A nader wszystko jest zajęciem szczerym. Jesteś natchniony, twórczy. I autentyczny. Wypluwasz z siebie więcej niż kiedykolwiek, komukolwiek powiedziałeś. Jak na kozetce u psychonanalityka: www.dom.wariatow.odwiedź.pl - kim jest ta zezowata, owłosiona małpa? (o Marcinie Boasku) - ta drewniana, kurduplowata kukła z tapirem na łbie (o Weronice Rosati) - o mnie... juz było. Dlaczego Wam o tym piszę? Dziś odkryłam tajemnice forum przed swoją Mamą. Przeżyła 10 w skali Richtera. Muchy tez mają swoje uczucia. A ja, prawdę mówiąc, lubię fora internetowe. Chyba nigdy jeszcze sama się nie wpisałam, ale uwielbiam patrzeć, jak setki osób analizuje czy dobrze, czy źle mi w zielonej sukience, co kryje turban i czy "wyszłam za mąż za Saszę?". (To zwalnia mnie od poważnego myślenia o bzdurach). Śmieszy mnie, jak internauci wybierają "Mucha czy Rosati" i odkrywają, że "Whoever wins, we lose". Bawi mnie, gdy trzeźwo zauważają, ze wymaganie od muchy talii osy jest "nielogiczne". Wzruszają Ci, którzy piszą internetowe pamiętniki i niczym komisja śledcza wyłapują błędy swoich ulubionych bohaterów. A już w zupełny zachwyt wprowadzają mnie ci, którzy gotowi są oflagować się, stojąc na straży swej Jedynej Słusznej Racji. Internet jest pełen niespodzianek. I to jajko z niespodzianką odkryłam pzred swoją rodzicielką. bez uprzedzenia rzuciłam ją na glębokie morze wyobraźni współczesnych Gallów Anonimów. I Mama poległa przy pierwszym bałwanie. - "Co by nie mówić - Mucha aktorka nie jest!" - "A ty się z tego bardzo cieszysz? (...) i co, poprawił ci się humor? Świetnie! To forum od bardzo dawna jest jednym wielkim gabinetem autopsychoterapii dla zakompleksionych dupków. Trochę ponarzekają na jakąś znaną osobę - od razu poczują się lepiej. Niewykluczone też, że (dzięki temu) przez jakis czas zachowują się mniej wrednie w swoim otoczeniu" "Co nie zmienia faktu, że Ania Mucha jest przesympatyczną aktorką." ...Mama?! To ty? PS. wyżej wymienione wypowiedzi cytowałam z forum internetowego GW. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:11 dzięki stara!!! chyba sobie to kupię na pamiątkę :) heh, źródło podane - będzie się działo :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:14 DOBRE!!!!!!!!!!!! MOCNE!!!!!!!!!!!! nauki u Kubusia widać... DZIĘKUJEMY BARDZO ..... chyba się czuję sfrustrowany.... ech życie ,życie....jest nooooweeeeeeeeeeelą... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:14 ten wypomniany brak talii chyba najbardziej ja wkurzyl Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:17 "Małe oczka nienawistnie patrzą na świat. Jest przeciętny jak jego matka i ojciec. Dziadek też był przeciętny, a babcia nie miała zębów i bała się taksówki." No ten cytat wyraznie świadczy o jej intelekcie.ranyy! Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:17 bo nie może nawet próbować zaprzeczać ,że jest inaczej....... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:18 Ano, przecież podkreślała to ze trzy razy... Odpowiedz Link Zgłoś
korniszo_on Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:19 No cóż, po lekturze wydaje mi się, że albo zapłacili facetce z góry za ten bełkot dla nastolatek i nie miała o czym pisać, więc sobie trochę pocytowała z internetu. Albo Pani Mucha, która uważa się za osobę PONAD wszystko poczuła się przytłoczona dyskusjami na swój temat i po prostu popuściła... A swoją drogą, ciekawe czy trafi i na nasze forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:20 a dama karo to kto?????????? trafiła przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:26 Ciekawe, jakżeś to wydedukował. Błędnie, na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:30 no wiem... dedukcja była następująca: po pierwsze primo... cały artykuł wpisać..ho, ho... toż prędzej było przekopiowac...a kto mógł przekopiowac...? pełen podziwu jestem i jeszcze raz dziekuje i przepraszam za pomyłkę.... to tak z FRUSTRACJI chyba, czy jak? no bo na pewno nie z głupoty mojej... Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:36 Przepisać przepisałam, bom w posiadaniu szlachetnego pisma "Boutique" jest i chciałam sie podzielić z (nie)szczęśliwcami, którzy go nie posiadają. A pomyłkę jestem w stanie wybaczyć, bo mi też frustracja niesłychanie skoczyła po przeczytaniu felietonu. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:38 dzięki ci DAMO wielkiego SERCA..............typu karo Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:20 ja sobie wypraszam. akurat, napisze nieskromnie, mam duże i ladne oczy, wiec nie patrze na forum małymi i złośliwymi. poza tym moj tato jest zupelnie nieprzecietny i ma świetne hobby i niesamowita wiedze na jego temat. Nie moge napisac jakie, bo by stałabym sie rzopoznwalana dla wszytkich znajomych:-)heheh ale ten brak talii toja zabolał, haha i nie jest obiektywna , bo akurat o Ridżu(marcinie Bosaku) 99% wypowiedzi jest bardzo pozytywnych, a ona wybrała jedna złosliwą. no ale publikuje felietony, i to gdzie!!!!! W Boutique, pismie co najmniej opiniotwórczym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:23 dokładnei o tym samym pomyślałam,jeśli o rydża chodzi-musiala nieźle nawybałuszać swoje małe,zawistne oczka,żeby natknąć się jakąś opinię nagatywną o tydżu,kóry jest naszym numero uno:) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:29 szukala, szukala i znalazla zal jej bylo, ze jest lubiany a ona nie ma talii :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewkam1 Re: Felieton A. Muchy 07.03.05, 22:42 tekst o ktory sie oburzasz, czyli o tej przecietnosci to cytat, co tez napisala na koncu, ze cytuje teksty z forum, oryginal masz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=20607335&a=20663133 Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Felieton A. Muchy 07.03.05, 22:50 tak na marginesie: nick Ja Klaudiusz napisał TO 2 minuty po tym, jakw wątku o powtórkach w TVP, których sobie zyczymy napisałam, że chciałabym powtórki Ja Klaudiusz, a chwilę przed miałam sprzeczkę z niejaką veritas...hmm Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:21 Dziekuje bardzo! Zaraz sobie zapisze na pamiatke! i bede czytac co dzien zebym sobie nie myslala ze nie jestem przecietna :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:24 mogłaby sie czepiac zreszta tylko piszacych, jeśli już musi, ale nasze rodziny i ich poziom przecietności mogłaby w spokoju zostawić. My sie jej rodzicami przeciez nie zajmowaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
martak2 Re: Felieton A. Muchy 09.03.05, 14:02 napisalam jej emaila ze zycze jej zeby spotkala w zyciu choc jednego takiego przecietniaka jakim byl moj dziadek. Tak ponadto- wszystkim zycze w zyciu samych takich jak on przecietniakow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:27 to sie owad napisal, hoho a zlosc az wyplywa Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:20 Swoją drogą, ona nie ma nawet dobrego warsztatu. Przepisując, miałam okropną ochotę popoprawiać te wszystkie potknięcia stylistyczne i gramatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:21 O! pomyłka...sorki... trafi w takim razie INNĄ RAZĄ... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:24 ZARA..a czy pisząc TAKI artykuł nie trzeba być sfrustrowanym? no. To WSZYSCY JESTEŚMY WALNIĘCI..no i dobrze.... witamy w klubie.. a ja myslałem,że ją namówię do zagrania w naszym filmie... chyba nie mam na co liczyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:27 słuchajcie...TEN ARTYKUŁ TO NIE O NAS...przeciez my kulturalni jesteśmy i na poziomie wysokim.... to o tych co tam zostali.... Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:27 <Dorwał Muchę bo się wybija, daje zauważyć i nie ma kompleksów> Tak Muszka to fajna kobitka, taki madry program o ksiazkach prowadzi, gra w serialu, lansuje sie z Kuba Wojewodzkim.... taka radosna i zadowolona z siebie, az jej w koncu nerwy puscily. :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:31 to my jakies TROLLE JESTEŚMY? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:35 drzejms-buond napisał: > to my jakies TROLLE JESTEŚMY? > :-( Zalosne, zielone, zakompleksione i z malymi oczkami. Wypisz wymaluj jak jakies owady.. A moze plazy nawet. Boszzz:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Wiekopomne odkrycie Muchy Anny. 03.03.05, 18:36 I na dodatek pozbawilismy ja grona przyjaciol, jak mniemam. Dotad Pani Mucha zyla w przekonaniu, jak to sobie swietnie radzi nie majac zadnych kompleksow, wszyscy sa pod wrazeniem jak to sie daje zauwazyc, a tu nagle taka siurpryza!! Przeciez teraz nie moze ufac nawet najlepszej przyjaciolce, ktora moze byc ta osoba o malych swidrujacych oczkach, zasiadajaca do klawiatury z wieczora, co to uzywajac dziwnego nicka, wypisuje najnowsze doniesienia o objetosci talii Pani Anny. A zreszta moze to matka jej wlasna rodzona? Kto to wie? I jak tu ufac komukolwiek teraz? Ja tam ja lubie akurat, wydaje mi sie bardzo naturalna na ekranie. Ale po jaka cholere poniza sie, wypisujac publicznie skargi na wlasna widownie? Czyzby Mucha Anna odkryla wlasnie, ze jest otoczona przez wilki w owczych skorach??? Makabra, zaiste. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:31 moze to zaburzenia hormonalne po plasterkach anty evra?? ostatnio sie z nimi obnosiła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:32 I tam nerwy, taki se lans, co jakis czas. Kiedys jej male dzieci mlekiem smierdzialy czy cos tam, tez wtedy o niej na forach pisali i interesik sie krecil:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:37 Oj biedna ta Mucha,że aż boli...Może kuku sobie w główkę zrobiła ostarnio?? Po jaką cholerę się w serial pchała, biedactwo nie mogło wybrać ambitniejszego repertuaru...Chyba ma kiepskie poczucie humoru...bo my jesteśmy szczerzy aż do bólu nieprawdaż?? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:41 jak ja bym był-a annom muchom to by mi przykro było ze mnie nikt nie lubi.. bo przeciez po to siem zostaje aktorkom żeby lubili a oni nie lubiom.. i do tego ta talia....HIENY CMENTARNE !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:39 jeśli dobrze porachowałam,to o braku talii jest wspomniane 4 razy:) ale musiało ją to wnerwić:) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:41 zaklulo ostre pioro satyry... zatrute jadem w dodatku... Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:41 myślicie, że wypominanie braku talii ubodło bardziej, niż stwierdzenie, że jest (ach, będę miła:) średnią aktorką? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:42 chiara76 napisała: > myślicie, że wypominanie braku talii ubodło bardziej, niż stwierdzenie, że jest > > (ach, będę miła:) średnią aktorką? moim zdaniem rozjuszył ją brak talii,a nie brak talentu:) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:43 heh, czyli prawdziwie kobieca reakcja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
to.futerko.jest.lepsze Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:42 No ja myślę, brak talii musi być bardzo wk...jący. Gdybym sama nie miala, chyba bym wyszła na ulice z kałachem. Ale na szczęście mam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:52 To jednak owad ma kkompleksy...a pisała,że nie ma: "... Dorwał Muchę bo się wybija, daje zauważyć i nie ma kompleksów." Koniec cytatu. Oj biedactwo... Odpowiedz Link Zgłoś
to.futerko.jest.lepsze Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:55 Dorwał Muchę bo się > wybija, Muchy wybija się packą. Na muchy. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:56 tez mam a gdybym nie miala, to bym to jakos starala sie ukryc a nie biegala w dzinsach biodrowkach i sadlem na wierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Niedlugo podciagnie to co najmniej 16.03.05, 15:06 Pod zamach stanu jak juz zostanie radna z ramienia tych bezzebnych babc co sie taksówki boja. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:41 Oj, a ja się martwię o przyszłość pani Anny Muchy bowiem pani Łepkowskiej, od której przecież zależy kariera aktorska pani Anny Muchy, podobało się nasze forum! Tak więc ostrzegam panią Annę Muchę że ów artykuł może mieć niekorzystne reperkusje i zły wpływ na jej życiorys zawodowy. A tak się biedna cieszyła (ostatnio w "Szansie na sukces") ze po udziale w owym serialu wszechczsów może sobie wpisywać w dowodzie zawód AKTORKA, nawet mimo tego że sypia z panem od ktorego zależą losy idoli muzycznych Polaków. Pani Anno ... i po cóż pani ten artykulik zamieściła w tem niezwykle poczytnem piśmie dla fryzjerów i ich znudzonych klientek, co? Że zacytuję pewną piosenkę: " ... po co mi to było?, po co mi to było? Jeszcze się nie zaczęło a już się skończyłooooooooooooooo .. ..la la la .." Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:45 >Dosrał jej zza swej brudnej klawiatury. Odetchnął... świat wydał mu się lepszy. te "dosrać" to mi się kojarzy z veritasem1 (czy jakoś tak), który tak strasznie bronił na "Telewizji" wszystkie te pożal się Boże gwiazdeczki. on właśnie lubował się w słowie "dosrać". może veritasem1 był sam owad? no np. tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=20939232&a=21083268 no wiem, że to teoria spisowa, ale co tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:51 moze, moze, veritas - objawia prawde ;) zawsze mnie smieszylo bronienie gwiazd i gwiazdeczek, szczegolnie dla tego, ze jak ktos chce zaistniec i robi wszystko ze byc na widoku to musi byc przygotowany na niepochlebne komentarze. Tym bardziej dziwi mnie jej felieton - ale przynajmniej o niej dzis tu mowimy, wiec moze jednak cel osiagniety. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:56 santa_esmeralda napisała: > >Dosrał jej zza swej brudnej klawiatury. Odetchnął... świat wydał mu się le > pszy. > > te "dosrać" to mi się kojarzy z veritasem1 (czy jakoś tak), który tak strasznie > bronił na "Telewizji" wszystkie te pożal się Boże gwiazdeczki. on właśnie lubo > wał się w słowie "dosrać". może veritasem1 był sam owad? > no np. tu: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=20939232&a=21083268 > no wiem, że to teoria spisowa, ale co tam :) eeej, możesz mieć rację! :-))) to veritas1 pisała o tym ze zazdrościmy tym ktore są popularne i oklaskiwane i ciągle pisała o "sraniu"! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 18:06 bm_ka napisała: > santa_esmeralda napisała: > > > >Dosrał jej zza swej brudnej klawiatury. Odetchnął... świat wydał mu > się le > > pszy. > > > > te "dosrać" to mi się kojarzy z veritasem1 (czy jakoś tak), który tak > strasznie > > bronił na "Telewizji" wszystkie te pożal się Boże gwiazdeczki. on właśni > e > lubo > > wał się w słowie "dosrać". może veritasem1 był sam owad? > > no np. tu: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=20939232&a=21083268 > > no wiem, że to teoria spisowa, ale co tam :) > > eeej, możesz mieć rację! :-))) to veritas1 pisała o tym ze zazdrościmy tym > ktore są popularne i oklaskiwane i ciągle pisała o "sraniu"! ;-)))) > > > No nie gadajcie! To ja się tyle z Owadem żarłam? Bo veritas1 szczególnie jakoś na mnie był nabzdyczony, kiedyś coś mu tam odpowiedziałam i dostał "białej gorączki". Odpowiedz Link Zgłoś
suffron Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:46 Owad nie rozumie naczelnej zasady szoł-biznesu: nieważne dobrze czy źle, ważne że po nazwisku. Niech sie cieszy, że ktoś ogląda serial i się nią interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:50 ale ona mieNtka jest ;/ zamiast przyjąć na klatę żali się nastolatkom eee myślałem, że jest bardziej odporna Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:54 i jeszcze pamietniczki jej sie nie podobaly! Beztaliencie jedne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suffron Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 16:55 Wojewódzki niech ja trochę podszkoli, po nim chyba wszystko spływa. W każdym razie nie użala się nad sobą w kolorowych gazetkach... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina no to cos dobrego:-) 03.03.05, 16:56 a ja przyznam sie, ze uwazam iz Anna Mucha ma naprawde ladna buzie i usmiech najglupsza tez sie nie wydaje - felietonik to moze jakis wypadek przy pracy???? w sumie na forum to naprawde nie miala najgorszych notowan;-) a ta nieszczesna talia?jedne maja drugie nie - da sie z tym zyc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: no to cos dobrego:-) 03.03.05, 16:58 ja tam ją uuuuuuuuuuuuuuuuuuwielbiam.... mógłbym lansowac godzinami Odpowiedz Link Zgłoś
korniszo_on Re: no to cos dobrego:-) 03.03.05, 17:00 Ale po co ona to forum matce pokazywała to już doprawdy nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_rela Re: no to cos dobrego:-) 03.03.05, 18:02 Ażeby krwawiącym po lekturze sercem własnej matki obciążyć nasze sumienia (jeśli takowe rzecz jasna posiadamy). Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: no to cos dobrego:-) 03.03.05, 17:00 żmijka z Ciebie, kochaniutka ;) tak ładnie ukąsiłaś :) brawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: no to cos dobrego:-) 03.03.05, 17:03 ja myśle,ze po tym wątku będziemy musieli robić zrzute na psychoterapeutę dla owada... niech no ona to przeczyta..a przeczyta..jak w banku mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: no to cos dobrego:-) 03.03.05, 17:06 uwierz mi. TRAFI! już ja wiem jak....ale nie powiem bo się wstydzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
to.futerko.jest.lepsze Re: no to cos dobrego:-) 03.03.05, 17:09 czyżbys stosował jakiś LEP na MUCHI? Odpowiedz Link Zgłoś
to.futerko.jest.lepsze Re: no to cos dobrego:-) 03.03.05, 17:12 Hmmm... czyżbyś miał imię ma K...? Wszak wszystko jest możliwe w tem naszem matrixie... Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: no to cos dobrego:-) 03.03.05, 17:03 mallina napisała: > a ja przyznam sie, ze uwazam iz Anna Mucha ma naprawde ladna buzie i usmiech > najglupsza tez sie nie wydaje - felietonik to moze jakis wypadek przy pracy???? > > w sumie na forum to naprawde nie miala najgorszych notowan;-) > a ta nieszczesna talia?jedne maja drugie nie - da sie z tym zyc:-) Ja też przyznaję że ją lubię i nie uważam za 'beztaleńcie bez talii' choc z tą veritas1 ścięłam się do krwi ostatniej na wątku o "Szansie na sukces" bo tak kopała wszystkich piszących tego dnia ze nie zniesłam i cos tam jej przykrego napisałam a ona mi odpisała aż tak że ją wycięto! Jest sympatyczna, ładna, bezpruderyjna ... eeee co tam, lubię ją! ;-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: no to cos dobrego:-) 03.03.05, 17:05 no własnie.. bo my wszyscy KOCHAMY ANIĘ MUCHĘ i dlatego o niej tyle piszemy.. KTO SIĘ CZUBI TEN SIĘ LUBI... dołącz do nas muszko ty kochana... ajlawiuciewnowejhucie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 17:06 A ja się zgłosiłam żeby się grać w naszym mjm. ODWOŁUJĘ! Już nie chcę!! Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 17:21 Czyli jak babcia nie ma zębów, to źle? Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: Felieton A. Muchy 17.03.05, 09:10 Dopiero dzisiaj przeczytałam ten artykuł i pierwsze co mi przyszło do głowy to to ,że ona jest po prostu głupia. Nikt z tzw szołbisnesu tak się nie zachowuje .Nawet w czasach kiedy nie było internetu ludzie sobie plotkowali o tzw gwiazdach (np dyskusja o Kmicicu -Olbrychskim )i to jest po prostu normalne .Ludziom niektórzy aktorzy się podobaja i inni nie, i wolno to im napisać np na forum GW , bo dzisiaj mamy takie możliwości i żyjemy w wolnym kraju. A nazwisko Mucha to takie jakieś jest pospolite , chociaż bywali arystokraci o nazwisku Kiszka, ale Mucha -> nie słyszałam. Aktor o sobie może napisać ,że się wybija jeśli zagrał przynajmniej kilka dobrych ról np Żebrowski, Kinga Preis ( już nie mówiąc o takich znakomistościach jak Zapasiewicz, Gajos, Holoubek, Seniuk )i to właściwie nie on sam tylko krytycy filmowi to mogą napisać. A tak naprawdę moje zdanie o niej jest i było takie ,że to taka gwiazdeczka imprezowa ,jej program kulturalny na Dwójce jest przeciętny i zaraz go zdejmą( mówi tak jakoś monotonnie i zbyt starannie i na tym się bardzo skupia ; ja np bardziej cenię A. Iwańską z tv4) , brak jej talentu i urody na miarę bycia kimś naprawdę wybitnym. Lepiej niech się zaszyje gdzieś w jakiejś firmie z daleka od kamer i na miłośc boską już się nie próbuje wybijać. P.S. próbowałam to wszystko potraktować naprawdę serio. Odpowiedz Link Zgłoś
ainnna Re: Felieton A. Muchy 17.03.05, 13:25 A co sie stało ze stroną Muchy, na której rewolucyjnie zawołała do młodych matek o nieprzejmowanie sie zbytnie swoimi malymi dziecmi? ostatni wpis na stronie sprzed roku. Gdzie teraz Mucha wygłasza swoje niebanalne poglady? Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 17:37 Jak rozumiem, Owad złapał już udeckiego, "autorytetowego" wirusa: załatwianie tego, co na wątrobie, przez apele i odezwy prasowe. Aż dziwię się, że GW nie udzieliła jeszcze swojej młodej, forumowo molestowanej działaczce ogólnokrajowych łamów :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.futerko.jest.lepsze Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 17:40 E tam, prędzej Luckowa zacznie rapować, niż Mucha ogólnołamowo wypowie się. Zakład? Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 17:42 Dla dobra naszego pięknego kraju - nie przyjmuję zakładu! :)) (choć trochę szkoda, bo tutaj byśmy pewnie ze śmiechu poumierali :)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
to.futerko.jest.lepsze Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 17:45 No mi grozi cos gorszego... przy tym wątku pozarłam 10 deko salami... na szczęście więcej nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 17:53 Nigdy nie ma tego złego - można było kupić 10 kilo salami, pożreć a potem oskarżyć Zgredka o założenie uzależniającego forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.futerko.jest.lepsze Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 18:00 No tak, ale musze sie ilnować, bo mi TALIA ZANIKNIE! I nie będe juz miała agrumentu w polemice z owadem! Od teraz wprowadzam żarciową autocenzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 18:01 ja od poniedzialku się trochę opanuję,bo dziś to nic w robocie nie zrobiłam;) ale ruch tu większy niż na TV nawet przed nadciągnięciem sokolego oka,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 18:45 grimsrund napisał: > Nigdy nie ma tego złego - można było kupić 10 kilo salami, pożreć a potem > oskarżyć Zgredka o założenie uzależniającego forum :) i o zanik talii przy tej okazji, co jak wiadomo, prowadzi do zachowan wstrzasajacych;) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 17:51 oj musiało Muchę zaboleć, musiało. i to mocno. A zwlaszcza ten brak talii. Bidulka, gdyby wiedziala, że mam duże oczka i talię iście jak osa to by dopiero w deprechę popadla, a tak może sobie przynajmniej wyobrażać, jak to było? "zawistnika z małymi oczkami.."? No tak, tyle jej zostało, bo my ją widzimy a ona nas nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 17:57 > No tak, tyle jej zostało, bo my ją widzimy a ona nas nie:) To chamstwo z naszej strony rzeczywiście. Postuluję przeniesienie niniejszego Forum do telewizji! :) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 18:31 wlasnie sobie wyobrazilam panel jurorow a'la idol a przed niebieskim stolem wystepuje Mucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
tamara23 Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 18:00 przepraszam ale dałam info na ftv poniewaz felieton AM odnosi sie jeszcze do czasów sprzed rozdwojenia jaźni Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 18:02 Właśnie widziałam przed chwilą tę twoją partyzantkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tamara23 Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 18:45 no to może się przywitam:) jestem na forum od dawna ale udzielałam sie głównie przy Idolu (sic!), w większości tylko czytałam, bo traktowałam was jako rozrywkę w przerwie śniadaniowej wstrzymałam się od głosu w czasie Wielkiej Awantury Piątkowej bo: - też mi czasem przeszkadzały nadmiernie rozmnożone wątki mjm, ale widzę że teraz na ftv wcale nie jest lepiej - lubię kubissimo vel kubu od czasów pierwszego idola (to naprawdę nie jest ottek;) - ale popierałam cicho waszą piątkową walkę, bo my sami taką stoczyliśmy w obronie wątków idolowych, które swego czasu przeniesiono na nowo otworzone forum Reality; my wygraliśmy w przeciwieństwie do was, ale to pewnie dlatego że wątek idolowy jest jeden, ponumerowany, i jak dochodzi do setki to zaczyna się nowy; taki porządek zaprowadził kubu i to działa naprawdę dobrze życzę wszystkiego dobrego i będę wpadać tamara Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 18:52 że my niby przegralismy?? a gdzie tam, my sie świetnie bawimy!!! pozdrawiam i spadam na hiszpański! hasta luego (ucze sie od listpada, wiece wiele wiecej nie potrafie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija dla kogo butik? 03.03.05, 18:47 kto jest targetem butiku? Bo bylam wlasnie w sklepie i chcialam sobie poczytac (bo to tak na blyszczacym papierku zobaczyc to jednak inaczej :) ), szukalam wsrod pism dla nastolatek, tele-rewii, gwiazd, imperium, kobiecych najow pan domu, jakichs kosmetycznych i nie znalazlam :( Chyba,ze wykupili juz ;) PS wlasnie w Trojce w audycji trendy czy passe powiedzieli, ze dzis jedynym serialem z realistycznymi postaciami i realistycznie zarysowana akcja jest NDiNZ! Wow!! Zadziwiajace rzeczy czasmi mozna uslyszec :) Odpowiedz Link Zgłoś
korniszo_on Re: dla kogo butik? 03.03.05, 19:53 I jeszcze nurtuje mnie jedna sprawa: co właściwie obchodzi te nieletnie to co im Muszka zapodała w swoim Dziele. Czy chciala je zniechęcić do aktorstwa i sławy, czy może chciała zareklamować Forun telewizja? Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: dla kogo butik? 03.03.05, 20:02 I jedno i drugie...perwsze-nie chce robić sobie konkurencji,bo przecież jest wybitna;dugie-bo forum przecież jest wybitne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sergevna Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 20:31 Droga Muszko. Jak się jest osobą publiczną, to trzeba być przygotowanym na negatywne, czasmi chamskie opinie. A tu dym poszedł z uszu, piana z pyska i oburzona skrobnęła felieton na temat tego, jak można kogoś tak bestalsko poniewierać :). Dostało sie tym zawistnym frustratom, którzy kipią nienawiścią do wyższych sfer w stlu Mucha i jej serialowi znajomi, niezmiernie im zazdroszczą (Czego? Nie każdy marzy o popularności byle jak i byle gdzie, a przyzwoite zarobki, często przyzwoitsze można mieć w innych zawodach) i siedzą nad brudnymi klawiaturami, tylko czekając na to, żeby dokopać "tym lepszym" - rotfl :). Trochę dystansu do własnej osoby się przydaje. Jak ktoś napisze, że Mucha jest brzydka albo jest kiepską aktorką - chyba ma prawo mieć takie zdanie, czy każdy ma w zachwycie padać przed nią na kolana? A co do braku talii, który chyba stanowi ukryty kompleks naszej aktorki i bardzo ją zabolały przytyki dotyczące tego - myślała, ze jak o tym nie napiszemy, to nikt nie zauważy :)? Aha - nie warto być kontowersyjnym na siłę bo to rzuca się w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
miszkamyki Re: Felieton A. Muchy 03.03.05, 21:37 Chetnie poogladalabym owadzie drzewo genealogiczne zeby zobaczyc z jakich to "książąt" mucha pochodzi i ilu ma w familiji noblistów :D A moze ma za przodkow samych stomatologow??? No i nie rozumiem przesłania tego felietonu (bo ja to przecietna jestem a babcia faktycznie ma sztuczna szczeke :)) ) i sensu jego publikowania w badz co badz gazecie. Do wylewania swoich prywatnych zali i leczenia kompeksow ma przecież owad strone internetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: Felieton A. Muchy 04.03.05, 00:05 no mnie najbardziej ubawiły te brudne klawiatury, ja mam kuźva nówkę, prosto z hipermakieta, specjalnie zakupiłem za trzy dychy żeby czysta była, a tu owad taki mi mówi, że z brudnej stukam ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Felieton A. Muchy 04.03.05, 09:30 ..a mnie jej żal.............. wszak złość piękności szkodzi.... i jak się zdenerwuje..i jak pójdzie sobie z serialu.... TO NA KOGO JA BĘDĘ PATRZYŁ?????????????????????? NA OWCE?????????????? ach aniu, aniu ,aniu.... "...AAAAAAAAAANKO... o tobie marzę wśród bezzzębnych noooocyyyy...." Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Felieton A. Muchy 04.03.05, 09:32 Ale weźcie mi wytłumaczcie, dlaczego to źle, jak babcia nie ma zębów? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Felieton A. Muchy 04.03.05, 09:35 ledzeppelin3 napisała: > Ale weźcie mi wytłumaczcie, dlaczego to źle, jak babcia nie ma zębów? to chyba tylko Owad wie. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudne_babsko Re: Felieton A. Muchy 04.03.05, 10:06 widocznie pochodzi ze zdrowozębowego rodu. musiała podkreślić, ze rodzina nie jest nie tylko obciążona wadami (patrz - brak talii), przekazują sobie via geny także pozytywne cechy (do takich można zaliczyć pełne uzębienie w wieku babciowym) i dlatego, dla takiej Muchy, przyzwyczajonej do widoku babci z garniturem zdrowych, lśniąch zębów, brak zębów jest szokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Felieton A. Muchy 04.03.05, 11:39 drzejms-buond napisał: > ..a mnie jej żal.............. > wszak złość piękności szkodzi.... no a nie ma czym szastać........ :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Felieton A. Muchy 04.03.05, 10:52 Moim zdaniem owad znacząco przesadził: ksywa jej się nie podoba, sama gada że lata bo muchaw końcu jest wiec o co chodzi????????????????? Dziewcze powinno sobie troche wiecej luzu zafundować, poza tym, nie mam małych oczek ani brudnej klawiatury, z moimi rodzicami wszystko ok ( jej rodziecieli ani babć i dziadków nie tykam, jzęłi bym się przejmowała tym wszsytkim co do tej pory powiedziano na mój yemat to juz bym w psychiatryku wylądowała. OWADZIE NASZ DROGI WYLUZUJ - na swiecie nie ma tak że tylko i wyłacznie Ty masz słuszny pogląd i wszsyscy Cie kochają:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Felieton A. Muchy 04.03.05, 10:58 "Małe oczka nienawistnie patrzą na świat. Jest przeciętny jak jego matka i ojciec. Dziadek też był przeciętny, a babcia nie miała zębów i bała się taksówki. "nienawidzę wszystkich" - westchnął. Wszedł do netu. Dorwał Muchę bo się wybija, daje zauważyć i nie ma kompleksów. Dosrał jej zza swej brudnej klawiatury. Odetchnął... świat wydał mu się lepszy. Wyrwał chwasta... Rzucanie kalumnii zza węgła jest przyjemnym zajęciem i niemal całkowicie bezpiecznym. " bo my nie mamy takich koneksji....nie możemy pisać w gazetach..pokazywać się w tiwi.. to gdzie my te kalumnie mamy rzucać??????????? no i przede wszystkim nie mamy tak wybitnych owadzich rodziców... no i brzydcy jesteśmy okrutnie.... ZROZUM NAS !!!!!!!!!!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ikkebra A wiecie z czym mi się to kojarzy??????? 04.03.05, 10:59 I to od razu!!!!!!! Z listem Edzi Górniak do mediów Tam było tez o sraniu ("....możecie się teraz wysrać i wyrzygać.." czy jakoś tak :) I podobnie dużo urażonej osobistej ambicji Jest osobą publiczną, i koniec Musi sięz tym liczyć. Gdyby nie my-widownia nie byłoby serialu, sukcesów i kasy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: A wiecie z czym mi się to kojarzy??????? 04.03.05, 11:17 moment, ale ona powina być przyzwyczajona do takich haseł, w koncu jej Powiatowy tez wszystkim wkoło dosrywa. Tak więc ja innym mogę a inni mnie już nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: A wiecie z czym mi się to kojarzy??????? 04.03.05, 11:50 używanieokreśleń fekalnych w wypowiedziach świadczy podobno o traumie z dzieciństwa - Mucho/veritas ależ masz plecak, rodzice zostawiali Cię samą w domu Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: A wiecie z czym mi się to kojarzy??????? 04.03.05, 11:57 owadziku nasz słodku, po prostu troche luzu i dystansu do siebie a bedzie dobrze. Trafnie ktoś zauważył, Mucha publicznie dosrywa Prokopowi a jej luby jexdzi po wszsytkich jezeli ma na to ochotę vide IDOL, ile razy komus powiedzial tak miło że az sie rzygać chciało. To co Oni mogą, oflagowani bronic jedynie słusznej racji??????????????? Pozdrowienia Owad 3maj się! Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: powinna... 04.03.05, 13:00 ...raczej wypowiedziec sie na forum, tak to (poza sympatia, ktora ja jednak darze) wyglupila sie wyborem miejsca w ktorym opublikowala felieton. cudem na niego trafilam, umierajac z nudow u fryzjera, przeciez nikt normalny tego nie kupuje. moze potraktowala napisanie artykulu jako swoistą terapie, cos jak pisanie pamietnika, kiedy żale wylane na papier sprawiaja ulgę duszy? :-) duzy minus za ten Boutique. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: powinna... 04.03.05, 13:11 a kto NORMALNY chadza do fryzjera???????? wszak wiadomo,że do fryzjera chadza się jak chce sie w życiu coś zmienić.. nie ma jak...to się zmienia frizurę... oj ty to jakaś nie jęteligętna jesteś... poza tym wyszła z założenia ,że my butików nie czytamy..bo siedzimy za klawiaturo...brzydcy tacy i szukamy babcinych zębów.. no, ale jakby mnie zaproponowano felietonik za kaskę do bitique.. to tez bym sie skusił... i też bym o nas napisał... 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: powinna... 04.03.05, 13:19 A czy ona jest z TYCH hrabiów Muchów? Któryś przeciętniak słyszał o słynnym we wszystkich Rzeczpospolitych rodzie Much (Muchów?), czy nie dość, że przeciętni, to jeszcze niedouczeni? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek koniecznie!!! 04.03.05, 13:22 drzejms-buond napisał: > no, ale jakby mnie zaproponowano felietonik za kaskę do bitique.. to tez bym > sie skusił... i też bym o nas napisał... obficie korzystajac z cytatow zapisanych na twardym...... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: koniecznie!!! 04.03.05, 13:24 sie rozumie...bo zmiętkiego kiepsko wchodzi.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: koniecznie!!! 04.03.05, 13:27 pewnie dlatego ten artykul napisany przez owadke jest taki ... kiepski..... ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa owad zacytował naszego trolla :) 05.03.05, 11:50 • Re: Czas na chwile prawdy: parę słów o sobie Foru zgredek_ojeju 04.03.2005 14:03 + odpowiedz Jestem trollem. Jestem też nieudacznikiem i siedzę przy komputerze. Moje małe oczka nienawistnie patrzą na świat. Jestem przeciętny jak moja matka i ojciec. Mój dziadek też był przeciętny, a babcia nie miała zębów i bała się taksówki. Nienawidzę wszystkich. Czasami sobie wzdycham. Lubie sprowadzać na ziemię każdego kto się wybija, daje zauważyć i nie ma kompleksów. Dosrywam zza swej brudnej klawiatury, wtedy świat wydał mu się lepszy. Czasami mam wrażenie, ze ktoś mnie obserwuje i dokladnie wie jak wyglądam i co robię, ale to przecież niemożliwe prawda? Prawdziwy zgredek mnie nie lubi, chociaż powinien być dumny, bo trollowe alter ego tworzy się tylko przy wybitnych jednostkach. To chyba wszystko. === Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: owad zacytował naszego trolla :) 06.03.05, 09:41 troll zacytował Owada, po przeczytaniu tekstu, nie jesteś na bieżąco Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: owad zacytował naszego trolla :) 06.03.05, 20:14 dzidzia_bojowa napisała: > troll zacytował Owada, po przeczytaniu tekstu, nie jesteś na bieżąco to troll czyta TAKIE pisma ? Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Felieton A. Muchy 05.03.05, 23:06 przeczytałam cały wątek i... z całą sympatią do wszystkich zainteresowanych - zabolało, co? muche zabolał brak talii, forumowiczów kaprawe oczka i brudna klawiatura...;) Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Felieton A. Muchy 05.03.05, 23:24 przecież nie biorę tego wszystkiego serio;) ale jak sie wszystkie wypowiedzi razem przeczyta, to takie wrażenie jest - 'co ona nas będzie oceniać';) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Felieton A. Muchy 06.03.05, 00:01 a.. tam zaraz dla mnie to ona zachowała się troszkę jak nastolata,a nie dojrzała kobita tym bardziej,że jak się coś czyta to należy od początku do końca a nie wyrywkami ja jak trafiłam na forum tv/jeszcze stare/ to po jednym wąteczku przypadkowym trafiłam akurat na drugi głupawy ale że zaciętość mam w sobie poleciałam dalllllllllllleko wstecz i odkryłam poklady niesamowicie fajnej satyry,która mi odpowiada,a ona tylko talia,babcie/zupełnie nie wiem o co chodzi z tymi taxi/może kaca miała??? no ale przynajmniej to pismo zareklamowane bo moja córa tego nie zna ,a w cholere piniądza wydaje na różne inne. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Felieton A. Muchy 06.03.05, 09:14 Wiesz, te małe oczka i brudna klawiatura są śmieszne, i to mnie tylko rozbawiło. Ja tam lubię takie "psychoanalizy". Ale postąpiła BARDZO nieładnie, czepiając się naszych rodziców i dziadków. Na to nie powinna sobie pozwolić, gdyby grała fair. Nikomu z nas by do głowy nie przyszło obrażać jej mamę, na przykład. To mnie trochę zabolało, przyznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
pitipel Re: Felieton A. Muchy 06.03.05, 20:04 No, a cóż to za dyskusja nad muszym guanem? Dajcie spokój, szkoda NAS na to... A przyznać trzeba, ze Mucha tytuł sobie wybrała adkwatny do.. braku talii. Baardzo jej współczujemy wszyscy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jaasia Re: Felieton A. Muchy 09.03.05, 10:00 taa...przeleciałam cały wątek.jasne.szanowni Forumowicze,wam można wszystko?Ani Musze nic?jak wchodzicie na kogoś,płyniecie niejednokrotnie bez litości.na maxa.a jak ktoś troszkę połynął na wasz temat,to co?bunt?Ania be?bo umie, tak jak wy?sorki,ale czepianie się, bo ktoś zareagował szczerze i otwarcie na wasze komentarze(wcale nie twierdzę,że zupełnie pozbawione sensu)??!!trochę dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Felieton A. Muchy 09.03.05, 10:05 jesli osoba bylo nie bylo publiczna odszczekuje sie anonimom w szmatławcu dla dzieci to jest to żenua - tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Felieton A. Muchy 09.03.05, 10:27 ASIU -KOCHANIE my tu wszyscy mamy dystans...a to że czepiamy się tematu artykułu, jak za przeproszeniem, niejakiego OTTKA, to tylko pretekst ŻEBY ZE SOBĄ POGADAĆ..a ze temat ciekawy, jakby nie było O NAS PISALI W GAZETACH.... bo u nas.. MUCHA WIECZNIE ŻYWA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Felieton A. Muchy 07.03.05, 23:53 Spokoju to już ona nie zazna i jestem pewna że nie tylko ona będzie tu zaglądać, bo skoro Mucha mamusię o zawał przyprawić chciała to se przyjemności nie odmówi pokazując kolegom z planu, rewelacje które tu niewątpliwie wypisujemy.Starajcie się kochani, żeby miała co czytać Kubie W. na dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Felieton A. Muchy 08.03.05, 10:46 Eee, gdyby ona naprawdę była z Kubą, to by się tak z tym nachalnie nie afiszowali... Czuję w tym podstęp, zakamuflowanie prawdziwych żądzy, oraz wzajemną lanserkę Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury rys historyczny 09.03.05, 14:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=10959747&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Felieton A. Muchy 09.03.05, 15:34 tu się z koleżanką nie zgodzę.. ..gdybym ja był z KUBĄ to bym się afiszował... :-D)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Felieton A. Muchy 09.03.05, 16:39 Może Kuba jest z kimś, kto się afiszować nie będzie, bo a) nie mówi ludzkim językiem b) jest niefotogeniczny jak Mick Jagger c) jest z BOR-u Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Felieton A. Muchy 09.03.05, 17:18 A mnie szkoda że Owad nie złapał naszego klimatu. Poza tym musi mieć masę kompleksów skoro tak sie oburza na takie głupoty. Brak jej dystansu do siebie i autoironii a poza tym my ja niszczymy? a co my możemy?!, popitolić sobie na forum, przynajmniej mamy ubaw po pachy ech szkoda gadać, głupia i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Felieton A. Muchy 09.03.05, 17:22 ..no ale czy byś się nie wkurzyła jakby ktoś wytknął ci.. BRAK TALII...? no przeciez to nieludzkie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Felieton A. Muchy 09.03.05, 20:36 Podsumowując wyposażenie standardowe Owada : 1/ brak tali w miejscu tali, 2/ krótkie paluchy z czymś co było onegdaj płytką paznokciową, 3/ tłuste włosy 7 dni w tygodniu, Odpowiedz Link Zgłoś