Dodaj do ulubionych

Powiedz....

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 22:58
"powiedz, naprawde powiedz mi
czy zimnym mam byc jak glaz
jak kamienny mur, co nie czuje juz nic
czy wierny mam byc jak pies
korowody chorych mysli
osaczaja mnie jak ciern"

Obserwuj wątek
    • Gość: b Re: Powiedz.... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 10.06.02, 23:27
      masz dylemat ?
      • Gość: SAMANTA DLA CIEBIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 01:12
        Dla ciebie rzucę każdego
        A potem, by cię ośmielić
        Nauczę pić cię z butelki
        W mojej najlepszej pościeli
        Ubiorę zmysłowe majtki
        Z francuskich katalogów
        Dla ciebie mogę wyglądać
        jak te dziewczyny na rogu

I będę twoim haszyszem
        tym, który nie jest na sprzedaż
        A potem cię wezmę na ręce
        Zabiorę prosto do nieba
        Prosto do nieba. Do nieba...

Gdy jestem stuknięta jak chrabąszcz
        Czy smutna jak noc nad Wełtawą
        Wiedz, że jeszcze pamiętam
        Co jest dobrą zabawą
        Jak mi go przedstawiali
        Czułam, że drań mnie zgubi
        Grażynka szepnęła mi cicho
        Zobaczysz, że go polubisz

I będzie twoim haszyszem
        Tym, który nie jest na sprzedaż
        A potem cię weźmie na ręce
        Zaniesie prosto do nieba

I będzie twoim haszyszem
        Tym, który nie jest na sprzedaż
        A potem cię weźmie na ręce
        Zaniesie prosto do nieba
    • Gość: maryjo2 Re: Powiedz.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 05:33
      Nie wiedziałam, że chrabąszcze są stuknięte :o
      • Gość: Pom Re: Powiedz.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 06:04
        Dzień dobry Maryjko, ptaszku poranny.:)
        • Gość: leziox Re: Powiedz.... IP: *.arcor-ip.net 11.06.02, 06:20
          No przecież spać nie można,kiedy Maryjka tak z rana pieje radośnie,a jak nawet
          nie,to coś mołego mamrocze.I jeszcze ta poezyja Samci,od której serce rośnie.I
          czemu tylko ja,kuwa macia,mam tak porąbany humor i niewyspany jezdem?
          • maryjo2 Re: Powiedz.... 11.06.02, 06:23
            Lezio, a co Ty robisz tu?
            • Gość: leziox Re: Powiedz.... IP: *.arcor-ip.net 11.06.02, 06:25
              A co mam niby tu robić?Po prostu nie śpię i kibicuję tym rezem,jak zboczeniec
              zupełny ptaszkom porannym.Chyba rzeczywiście powoli palma mi odbija...
              • maryjo2 Re: Powiedz.... 11.06.02, 06:27
                No już bez przesady z tym zboczeńcem. To lekkie odchylenie od normy tylko.
                W górę :)
                • Gość: leziox Re: Powiedz.... IP: *.arcor-ip.net 11.06.02, 06:30
                  Znaczy co?Normalnieje niby,czy jak?Czy wszyscy inni pierdolca dostają,bo już
                  powoli się gubię w życiowych zawiłościach...
                  • maryjo2 Re: Powiedz.... 11.06.02, 06:34
                    No mnie się zdaje, że nie normalniejesz. W życiu nie widziałam Cię o tej porze
                    na Forum :)
                    • Gość: leziox Re: Powiedz.... IP: 62.246.100.* 11.06.02, 06:45
                      No to znaczy,że nadal jestem pierdolnięty.Czyli wszystko w porządku...
                      • Gość: Pom Re: Powiedz.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 06:55
                        Leeeziu, rozumiem, że mi dziś jakoś nie halo i rano wstala, la eciebie tu
                        widzieć to jakaś mara senna...
                        • Gość: leziox Re: Powiedz.... IP: *.arcor-ip.net 11.06.02, 06:58
                          Ależ oczywiście POmcia,że to mara senna.Wydaje ci się po prostu,że ja tu
                          jestem.Nie przejmuj się jednak.Ludzi dręczą znacznie gorsze koszmary.
                        • maryjo2 Re: Powiedz.... 11.06.02, 06:59
                          Nie przesadzaj, Pomcia, Lezio wcale nie jest taki brzydki!
                          • Gość: leziox Re: Powiedz.... IP: *.arcor-ip.net 11.06.02, 07:04
                            No może i nie taki brzydki ten Lezio,ale POmcia jeszcze wcale o tym nie wie,co
                            mam zrobić?
                            • maryjo2 Re: Powiedz.... 11.06.02, 07:11
                              Wyślij jej no, ten... autoportret z sosną w tle :))
                              • Gość: Pom Re: Powiedz.... IP: 2.4.STABLE* 11.06.02, 08:06
                                Uf, dobiłam do pracki. Lezio, Tyś piękne pachole to ja wiem! Ale dlaczego po
                                nocach, to znaczy o 6.00 rano straszysz to nie wiem!
                                • Gość: mario2 Re: Powiedz.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 08:07
                                  Bo on tak wczesnie nie kladzie sie spac :o)
                                  • Gość: samanta czesc stukniete chrabaszcze:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 08:11
                                    Co to,pospiewac juz samcia sobie nie moze ,czy co? Lezio ,Kochanie ty moje jesli to moje wycie cie
                                    obudzilo to wybacz i odstaw to krzeselko .
                                    • Gość: Pom Re: czesc stukniete chrabaszcze:) IP: 2.4.STABLE* 11.06.02, 08:14
                                      Leziu jeszcze się nie położył, już miał zasypiać a tu Samcia pieje jak kur.
                                      Lezio wkurzony, Sam gardło zdziera, co za ranek.
                                      • Gość: samanta Re: czesc stukniete chrabaszcze:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 08:17
                                        Oj pomcia ,nic strasznego sie nie dzieje.lezia popchne,padnie na wyro i zaraz usnie.A jak spi to sie
                                        nie wscieka. Ja zeby ryja nie drzec zatkam sie guma du zucia .jakie to proste:))
                                        • Gość: Pom Re: czesc stukniete chrabaszcze:) IP: 2.4.STABLE* 11.06.02, 08:19
                                          Jak świński ogon. Oj, Maryjke uraziłam, bo ona ostatnio pokwikuje radośnie, ale
                                          to wiem tylko od Lezia, bo Maryjki nie widziałam, żeby była aż tak rózowa i
                                          szczecinowata... ooops:)
                                          • laelia Re: czesc stukniete chrabaszcze:) 11.06.02, 08:24
                                            nie wiem w jaki nastrój powinnam utrafić?
                                            ponure dzieeeń dooooobry
                                            i wesolutkie hej :)
                                          • Gość: maryjo2 Re: czesc stukniete chrabaszcze:) IP: *.ppp.polbox.pl 11.06.02, 08:36
                                            Gość portalu: Pom napisał(a):

> Jak świński ogon. Oj, Maryjke uraziłam, bo ona ostatnio pokwikuje radośnie, ale
                                            >
                                            > to wiem tylko od Lezia, bo Maryjki nie widziałam, żeby była aż tak rózowa i
                                            > szczecinowata... ooops:)
                                            -------
                                            ooops :0
                                            Szczeciny jeszcze nie stwierdzilam u siebie, ale moze ju wkrotce :))))
                                            • Gość: samanta Re: czesc stukniete chrabaszcze:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 08:40
                                              bedziesz maryjko wygladac zjawiskowo;))))))))
                                              • Gość: Pom Re: czesc stukniete chrabaszcze:) IP: 2.4.STABLE* 11.06.02, 08:53
                                                Oj, Samcia, nie chwal się juz tak, że będzie wyglądć jak Ty, wypisz, wymaluj.:)
                                                • Gość: samanta Re: czesc stukniete chrabaszcze:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 09:02
                                                  a cio? bedzie mi razniej!:))))chrum,chrum..;))
                                                  • Gość: Pom Re: czesc stukniete chrabaszcze:) IP: 2.4.STABLE* 11.06.02, 09:09
                                                    Bejb, świnka z klasą.:)))))
                                                  • Gość: samanta Re: czesc stukniete chrabaszcze:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 09:14
                                                    swinka z klasa I d !!!:)))
                                                  • Gość: Pom Re: czesc stukniete chrabaszcze:) IP: 2.4.STABLE* 11.06.02, 09:21
                                                    Ale Ty masz klasę S !!:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka