Gość: Noemi IP: 195.136.143.* 08.03.05, 07:04 ktoś może ma podobne doświadczenia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1759u1 Re: mam romans z szefem..... 08.03.05, 07:42 posłuchaj----jestem 46 letnim mężczyzną troche przeżyłem w tym romans--to jest piękne, ale krótkie .jeżeli bedziesz na to przygotowana to korzystaj .bożycie jest szare. ale pamiętaj on odejdzie. Stanisław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 08:43 ja wiem że wcześniej czy później on czy ja odejdzie.... nie robie sobie nadzieji że kiedys w końcu będziemy razem... ale on jest wspaniały i jest mi na razie dobrze tak jak jest... już nawet wyrzuty sumienia mnie nie dręczą. podobno, jak to mowia wszyscy fajni faceci są już zajęci... boję się teraz tylko tego żeby to się nie wydało... na ale może tak nie będzie. Dziekuje za rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiuuulka Re: mam romans z szefem..... 21.03.05, 18:34 cos ci powiem!!! ja jestem pewna ze to wczesniej czy pozniej wyjdzie na jaw!! takie jest zycie... tylkopomysl czy warto?? moze nawet kiedys poznasz jego zone?? a twoje kolezanki z facetami beda cie unikac jak ognia!!bo kto wioe czy akurat tobie nie przyjdzie doglowy ze facet ktorejs z nich nie jest fajny!! szkoda mi ciebie!! ile ty masz lat?? bo mysle ze duzo to chyba nie?? no ale powodzenia!! skoro nie masz wyrzutow to jakos sobie poradzisz!! aaa pomysl jeszce o takiej stronie medalu. ty jestes jego zona a on ma kochanke!! sypiaja ze soba ale nic ich nie laczy, tylko sex. ciekawe czy bys byla zadowolona?? aaaa pewnie ze jest cudowny... siedzicie tylko w domu, a kazdy z was ma swoje problemy, ktore dotycza tylko jego... zwiazek jest po to by soenbie pomagac.. gdybys miala jakas naprawde ciezak sytuacje to pomysl czy on by ci pomogl.. jest dobrze bo widocznie nie macie ich teraz... ale jak by byly to jestem pewna ze odwroci pupcie , zabierze zabawki i tyle go zobaczysz... no ale to twoje zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
alka79 Re: mam romans z szefem..... 08.03.05, 09:24 Nic dobrego nie wynika z romansu z szefem , to mogę stwierdzić biorąc pod uwagę własne doświadczenia. Właśnie zakończył się moj romans, ale niestety trochę się zaangażowałam emocjonalnie i z tego powodu mam potwornego doła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 09:38 tego się troszke obawiam ale jak na razie staram się emocjonalnie do Niego nie przywiązywać Odpowiedz Link Zgłoś
alka79 Re: mam romans z szefem..... 08.03.05, 09:55 wiesz powiem Ci szczerze że ja też nie zamierzałam się do Niego pzrzywiązywać, ale niestety wyszło inaczej i dlatego z perspektywy czasu wiem , że gdybym mogła cofnąć czas to na pewno postąpiłabym inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 10:01 rozumiem o co Ci chodziu mnie to trwa stosunkowo niedlugo, i na prawde jest fajnie (plus tego wszystkiego jest np taki ze wyjezdzamy razem w delegacje:) ) jezeli moge zapytac dlugo to trwalo w Twoim przypadku??? Odpowiedz Link Zgłoś
alka79 Re: mam romans z szefem..... 08.03.05, 10:30 w moim przypadku to dłużej trwało niż pół roku, ale mnie niestety nigdy burak nigdzie nie zabrał w żadną delegację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 10:35 ja pracuje na takim stanowisku ze chcąc nie chcąc jeżdże z nim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whity Re: mam romans z szefem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 18:29 mialem tez,ale jako szef i bylo super ! Odpowiedz Link Zgłoś
mavercc Re: mam romans z szefem..... 08.03.05, 10:53 mnie sie kiedys przydażyło tylko że ja jestem z tej drugiej strony ..... teraz oboje mamy mile wspomnienia niepracujemy juz razem ... ale został dobry kontakt ... tylko z założenia wiedzieliśmy oboje ze z tego na dłuższą mete nic nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 11:00 i właśnie to jest fajne...miłe wspomnienia... mam nadzieje że mnie też takie zostaną:) Odpowiedz Link Zgłoś
mavercc Re: mam romans z szefem..... 08.03.05, 11:06 noemi tak naprawde wszytko zależy od was... powodzenia .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 11:18 nie dziekuje ale dzieki za słowa wsparcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 11:23 długo trwał Twój romans?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 11:26 no to rzeczywiscie troche czasu.... ja jeszcze tego nie moge powiedziec... ale kto wie...może wytrwamy rok:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: mam romans z szefem..... 08.03.05, 11:23 ryzykowna gra...mam nadzieje ze nie bedziesz tego załowac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 11:25 wiem że ryzykowna... ale ryzyko, podnieca, przyciąga, sprawia że jest to jeszcze bardziej emocjonujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 11:27 życie bez ryzyka byłoby monotonne i nudne :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: mam romans z szefem..... 08.03.05, 11:31 oczywiscie,pod warunkiem ze nie dasz sie skrzywdzic:) w kazdej grze sa wygrani i przegrani...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 11:34 ja nie mam nic do stracenia... jedynie mogę zyskac, w przeciwieństwie do niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: mam romans z szefem..... 08.03.05, 11:42 gra jest nieczysta tak po jednej jak i drugiej stronie...:) jesli masz mocne atuty???:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 11:45 ja jestem sama, on już jest z kimś związany... jednak ja wcale nie chce mu zaszkodzić i nie mam zamiaru wykorzystywac tego faktu przeciwko niemu jeśli będzie chciał to zakończyć, w co wątpie że będzie chciał... ale życie jest pełne niespodzianek...wiec kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: mam romans z szefem..... 08.03.05, 11:51 nie jestes chyba cyborgiem...nie obawiasz sie swoich uczuc??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 11:57 bardzo sie obawiam, ale na razie udaje mi się nie wiązać się z nim emocjonalnie i mam nadzieję że tak zostanie,. on jest wspaniałym facetem pod każdym względem, przede wszystkim umie wysłuchać i rozmawiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
alka79 Re: mam romans z szefem..... 08.03.05, 12:15 Noemi mam nadzieję, że rzeczywiście się nie zaangażujesz, zyczę Ci tego, ja sie niestety zaangażowałam i mam tylko z tego powodu problemy. Czuję się jak słodka niunia , która zostala po fascynacji odstawiona na bok, poza tym pewnie źle się to skończy dla mnie również z iinych względów....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 12:19 alka.. nie myśl w ten sposób że skończy się złe... pozytywne myslenie jest najważniejsze...trzymam za Ciebie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
alka79 Re: mam romans z szefem..... 08.03.05, 12:34 Mam nadziję ze sobie to wszystko poukladam w główce choć to nie będzie w moim przypadku łatwe, być może trafiłam po prostu wyujątkowo źle, no cóż ...W zasadzie to co się stało uważam za zupełną zdradę samej siebie, ale niestety życie jest nieprzewidywalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 12:37 ja tez tego nie planowałam, chociaż nie ukrywam że szef od razu wpadł mi w oko... i myślę że nie tylko mnie:) a Tobie na pewno się ułoży i wwszystko wróci do normy, zobaczysz....! Odpowiedz Link Zgłoś
alka79 Re: mam romans z szefem..... 08.03.05, 12:39 mam nadzieję że tak będzie, mam nauczkę na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 08.03.05, 12:48 trzymam kciuki i zmykam miłego dnia... ide na obiadek pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: mam romans z szefem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:00 Ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: mam romans z szefem..... IP: *.media4.pl 09.03.05, 00:12 podnieca cię jego władza on cię zmusza do tego a może masz 15 lat i za dużo fantazji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 09.03.05, 11:07 nie podnieca mnie jego władza, podnieca mnie on sam i nie mam 15 latek... achetnie bym do tych czasów wróciła:) mam prawie 25 latek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy pan Re: mam romans z szefem..... IP: 195.116.5.* 09.03.05, 11:56 > i nie mam 15 latek... achetnie bym do tych czasów wróciła:) mam prawie 25 latek Drogie Dziecko, Kiedy za kolejnych 15 lat spojrzysz na to, czym sie tak teraz zachwycasz, stwierdzisz, że nie musisz dziś cofać się o te dziesięć latek, czego tak pragniesz ... P.S. "Jeśli wiesz co chcę powiedzieć ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 10.03.05, 15:21 no może tak będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mikke5 Re: mam romans z szefem..... 10.03.05, 22:42 przeczytałem wszystkie posty i mialem nie zabierac głosu, ale jednak musze się wypowiedzieć.Jako szef mialem kilka romansów, były niegroźne i do opanowania aż ten ostatni rozwalił moje życie.W założeniu mial być tylko romans ja mialem żonę a ona była panienką, ale stało sie inaczej ona sie zakochala ja zresztą chyba też tylko tyle,że ja umialem panowac nad sytucją, a ona nie.Wszystko się wydało afera na całą oklicę żona odeszła syn przez kilka lat uważał mnie za wroga teraz jest trochę lepiej ale małżenstwo rozwaliło się bezpowrotnie.Kiedys kręciły mnie takie sytuacje i romanse, ale po tym co się stało nabralęm obrzydzenia i nikt mi nie powie,że to jest ok,że się nie wyda,że warto, nie nie warto naprawdę jeżeli zależy komuś na rodzinie.A mnie jak się okazało tak ale za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 11.03.05, 12:11 przykro mi że tak się stało. ja mam nadzieje że to co jest między nami , ponieważ na prawde nie chcę przyczynić się do rozpadu rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 11.03.05, 12:13 mam nadzieję że to co jest między nami nie wyda się i nikt się o niczym nie dowie Odpowiedz Link Zgłoś
1759u1 Re: mam romans z szefem..... 20.03.05, 18:24 też sam przeżyłem piekny romans w sanatorium.i chociaż było to tylko 3 tygodnie to nigdy tego niezapomnę.miałemkilka lat wyżuty,ale teraz z perspektywy mojego życia cieszę się że go miałem.rozeszliśmy się ze łzami w oczach bo tak było czeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: mam romans z szefem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:40 Zachwycasz sie czymś co ci na dobre na pewno nie wyjdzie...kompletny bezsens. Takie baby to mnie tylko denerwują :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
1759u1 Re: mam romans z szefem..... 21.03.05, 12:09 wiesz,nie jestem zachwycony,ale los mnie skierował akurat wówczas w stronę chwilowego uczucia miłości a nie n.p.robienia komuś na złość,czy bandytyzmu.różne są losy ludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: mam romans z szefem..... 21.03.05, 19:08 Daleka jestem od moralizowania, ale to, co robicie jest według mnie be! Czego oczekujecie od tego związku? Nie chcesz się angażować uczuciowo, on też nie. Odskocznia od codzienności u niego, chęć przeżycia przygody u Ciebie. Wiesz, że się to skończy. Boisz się zdemaskowania...czyli nawet odrobiny wyrzutów sumienia. Będziesz miała męża....może szefa....wiesz, o czym mówię? Wycofaj się. Nie zbudujesz szczęścia na cudzej krzywdzie.Zresztą Ty już o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mick Re: mam romans z szefem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:18 Zgadzam sie z Toba emilko222. Najdziwniejsze jest to ze najpierw kobiety placza jacy to my faceci jestesmy zdemoralizowani a nastepnie podkladaja sie zonatym facetom,sorry jesli kogos urazilem slowem podkladaja...:) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: mam romans z szefem..... 21.03.05, 19:21 No chyba nie chcesz powiedzieć, że tego żonatego szefa panienka uwiodła?:)))) Biedaczek...tak się dał podejść:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mick Re: mam romans z szefem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:28 Nie wnikam kto kogo uwiodl , to akurat sprawa drugorzedna . Odpowiedzialnosc rozklada sie na dwoje . Z tym ze ona nie byla chyba gwalcona. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: mam romans z szefem..... 21.03.05, 19:34 A to nawet ciekawe....teraz takie modne molestowanie w pracy. Dziewczyna może pozwać szefa do sądu....co Ty na to? Odechciałoby się romansowania i korzyści można wyciągnąć...hmmmmmm szef też może pozwać panienkę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mick Re: mam romans z szefem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:40 Calkowicie amerykanski styl zycia...i tak mozna . Proponuje w druga strone. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: mam romans z szefem..... 21.03.05, 19:53 Niech robią, co chcą...tylko niech wiedzą, że życie jest teatrem, tylko próby są w nim niedopuszczalne. Balansują na krawędzi...nie wróżę nic dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mick Re: mam romans z szefem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:59 Kurde ladny teatr -rezysera trzeba zmienic.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: mam romans z szefem..... 21.03.05, 20:10 Kurde! Masz jakiegoś na oku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mick Re: mam romans z szefem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 20:30 Kurde! Zostawmy tego! Bo jak przyjdzie jakis Tarantino to dopiero bedziemy mieli przerabane! Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: mam romans z szefem..... 21.03.05, 21:01 Kurde! A ja się nie boję!!!!!!!!!Może......Wajda wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mick Re: mam romans z szefem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:17 Kurde! Nie no prosze moze choc Machulski....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helenka Re: mam romans z szefem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:02 Romans z szefem nie różni się niczym od innego romansu. Może tylko tym, że jeśli się z jakiegoś powodu skończy możesz mieć ochotę na zmianę pracy. Tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: mam romans z szefem..... 21.03.05, 21:08 Ochotę? Delikatnie powiedziane:) Wyleci z niej z hukiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 22.03.05, 07:35 na razie trwa dalej i jest coraz lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: mam romans z szefem..... IP: *.ipee.pwr.wroc.pl 22.03.05, 09:01 Tez mialam romans w pracy. On byl szefem jednego dzialu ja drugiego. Bylo cudownie, a pozniej okazalo sie , ze w tym samym czasie mial romans z moja kolezanka, swoja podwladna. To bylo straszne, cale szczescie , ze mimo spotykania sie przez rok nie poszlam z nim do lozka, czekalismy na jakis wyjazd zeby bylo cudownie. Juz mielismy jechac jak kolezanka mi sie zwierzyla , ze ma z nim romans. O malo z krzesla nie spadlam.Wyjazd odwolalam i bardzo bolalo. Z nia sypial. Niezle oberwal od nas. A teraz to juz minelo trzy lata i jestesmy przyjaciolmi. Zrozumialam , ze to tylko facet i jak zdradza jedna to zdradzi i druga i trzecia. Wiem , ze miewa romanse. Szkoda mi jego zony. Poznalam ja to super dziewczyna. Szkoda , ze nie znalam jej wczesniej. I jeszcze jedno nigdy juz nie spojrze na zwiazanego z kims faceta inaczej jak na kumpla. Dostalam nauczke na cale zycie. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
madziaost Re: mam romans z szefem..... 22.03.05, 09:25 a czy ty aby czasem nie pisujesz z pracy?? tak mi jakoś te godziny podpadają...:-) tkwij dalej w przekonaniu, że się nie wyda... Odpowiedz Link Zgłoś
1759u1 Re: mam romans z szefem..... 22.03.05, 12:22 jeżeli będziemy dyskutować ktura ze stron tego romansu ponosi winę mniejszą czy większą to definitywnie z mojego punktu widzenia wina leży po obu stronach,oczywiście różnego stopnia chociaż można by się zastanowić czy miłość jest winą.Stanisław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: mam romans z szefem..... IP: 195.136.143.* 22.03.05, 13:46 ja wcale nie twierdze że oboje nie ponosimy winy za to co sie dzieje........ Odpowiedz Link Zgłoś
snowy11 Re: mam romans z szefem..... 26.08.05, 16:03 i jak tam romans - jeszcze trwa? Odpowiedz Link Zgłoś