lezka_z_posen 11.03.05, 20:05 ten stawia kolację;) oglądacie??ale grażynka od ryśku ma dżezi fryz,ze też ryśku wyraził zgodę na taką ekstrawagancję;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: Kto ma rację:)?? 11.03.05, 20:11 też sie na to nabrałam w zeszłym tygodniu,ale to nie film;) to prolog do dyskusji.a dyskutanci to nasza ulubiona Korczowa,Magda Wójcik i ktoś tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kto ma rację:)?? 11.03.05, 20:12 a no własnie-jeszcze grażynka z dżezi fryzem i dodatkowo jakaś pani:) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Kto ma rację:)?? 11.03.05, 20:12 Byłam pewno, ze to jakiś serial, tym bardziej, że serialowe gęby. ;) Stary narzeczony i to jest problem na dziś? I jaki stary, 33 lata chłopak ma. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kto ma rację:)?? 11.03.05, 20:37 zgadzam się;)dla mnie faceci kończa się na 29 rpku życia;)poten to już tylko zabytki,mniej lub bardziej zakoserwowane:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kto ma rację:)?? 11.03.05, 20:45 Ibisz to może byc kąsek,dla dobrze utrzymanych 50-latek;) dla mnie ruina;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Kto ma rację:)?? 11.03.05, 20:47 A Korczowa ma naprawdę tylko 37 lat??? Jest bardzo atrakcyjna, ale dałabym jej 10 lat więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kto ma rację:)?? 11.03.05, 20:54 dokladnie:)atrakcyjna pani,ale grubo po 40-tsce. studia skończyła w 1992 roku,jeśli było bez potknięć i studia aktorskie trwają 5 lat,to ma wypisz wymaluj 37 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Kto ma rację:)?? 11.03.05, 22:21 kurczak, że ja tego jeszcze nie oglądałam :P jak zobaczyłam Grażynkę, to oniemiałam tak, że aż przegapiłam sprawę...o cholercia :) Odpowiedz Link Zgłoś
loopka Re: Kto ma rację:)?? 12.03.05, 09:17 ale studia aktorskie z reguly nie zaczynaja sie od razu po maturze Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Kto ma rację:)?? 12.03.05, 12:49 > studia skończyła w 1992 roku,jeśli było bez potknięć i studia aktorskie trwają > 5 lat,to ma wypisz wymaluj 37 lat. A kto powiedział, że zaczęła je zaraz po maturze? Te jej wczorajsze opinie raczej by temu przeczyły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Anna Korcz - wiek ;) 12.03.05, 13:01 Pewnie się kobitka uśmieje jak poczyta. ;) Albo nie... W każdym razie wg jej oficjalnej strony urodziła się w 1968r. więc nagroda dla lezki. www.art-navigator.com/europe/poland/film/korcz/bio.htm Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Anna Korcz - wiek ;) 14.03.05, 12:34 gdzieś widziałam niedawno jak się Korczowa w jakimś wywiadzie sama śmiała że ma dopiero trzydzieści parę lat (byłam w szoku bo myślałam że więcej-widocznie się mocno w rolę wczuła :)) a musi grać w serialu kobietę 50-letnią (chyba trochę przesadzili albo Maksia sobie późno zrobila-przecież to studencik dopiero :) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Anna Korcz - wiek ;) 14.03.05, 13:15 Zapracowała na swój wiek. ;) Syndrom Weroniki R.? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
korniszo_on Re: Kto ma rację:)?? 12.03.05, 15:27 Grażynka wyglądała przepięknie, ciekawe, czy w Klanie też zabłyśnie tym fryzem. A może to jest właśnie jej nowe wcielenie w związku z zakochaniem się w koledze Ryśka... Co jednak mnie w tym programie zastanawia, to jego autentyczność. Czy oni nas widzów aby nie oszukują. Przecież zajawki dyskusji z programu reklamowane są dużo wcześniej, poza tym nie ma napisu "na żywo", a niby ktoś głosuje i wyniki tego głosowania są przekazane w programie i nagradzane oklaskami:( hymmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Kto ma rację:)?? 12.03.05, 17:58 a w ktorym koledze ona sie zakocha? tym rekinie finansowym? czy rysku ma jeszcze innego kolege? Odpowiedz Link Zgłoś
delia_v Re: Kto ma rację:)?? 12.03.05, 18:50 Ryśku to niewielu kolegów ma zapewne;) jedynym chyba jest własnie ten, co dostrzegł w nim łajzę i zrujnować ryśkowy budżet Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Kto ma rację:)?? 14.03.05, 11:52 Kris to plagiator na maxa!!!! Aż z podziwu wychodzę, że jeszcze nikt tego nie oprotestował!! :) Bardziej klimatyczny byłby Kris gdyby znowu snopa zapuścił - jak swego czasu w BARZE :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Kto ma rację:)?? 14.03.05, 13:00 właśnie tak mi się wydawało, że to już było..... Na jedynce był chyba taki program prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Kto ma rację:)?? 14.03.05, 13:02 prawda - DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE - zawsze w niedzielę wieczorową porą - cuś koło 21.20 chyba jakoś tak... Pamiętam epizod, w którym Foremniakowa grała nauczycielkę podatną na swoich wychowanków w kwestiach łóżkowych - odrazu polubiłem taką szkołę z takimi nauczycielkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Kto ma rację:)?? 14.03.05, 13:05 A u mnie jakieś prókwy były... też bym foremkę wolał... chociaż nieee... obraziłem panią od niemieckiego... fajoska była :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kto ma rację:)?? 14.03.05, 13:06 bardzo lubiłam ten program!te historyjki z życia wzięte fajne były:) potem leciał w czwartkowe popołudnia chyba,zanim nie władowali tulczyn story;) Kris plagiat show też będę oglądac-zawsze jest okazja obciąc ekspertów i pooglądać mnini filmik;) Odpowiedz Link Zgłoś