paula245 12.03.05, 13:34 Widzieliście okładkę kwietniowego TS? Ciekawa jestem czy to tylko na potrzebę sesji czy na stałe? Da się wogóle pływać z tak długimi włosami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lahliq Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 13:58 A po czym to tak szybko włosy rosną? ;) Ale ładne zdjęcie, naprawdę ładne. www.twojstyl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:12 Te pióra są na 100% sztuczne, wszak w lecie miała krótkie włosy. Chyba, że ją czymś dziwnym karmią. ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:21 pióra doczepione,ale wyglada o niebo lepiej niż w tym chłopowatym fryzie-długie włosy dodaja jej kobiecości i subtelności:) ale pewnie pod czepek średnio się nadają;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:25 Jeszcze tylko silikon w kilka miejsc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:27 fajnie wygląda ;) jestem ciekaw jak bez tego kaszkietu w długich włosach by się prezentowała.A co do tego pływania to jest taka fajna blondyneczka z Holandii co się Inge de Bruin zwie i ma dłłłłługie włosy i sobie radzi w basenie więc mogłaby zapuścić bo wygląda zdecydowanie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:30 no to skoro Inge daje radę w basenie z długimi,to Otylia powinna zapuścić włosy koniecznie,po prostu zupełnie inna dziewczyna!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:35 tylko te włosy w pływaniu to chyba faktycznie sa niemile widziane,no bo skoro nawet pływacy się depilują i klaty mają jak pupy niemowlaka,to cos w tym musi byc;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:38 Ale to chodzi o włosy "odkryte" i opór, który stawiają. ;) Dobry czepek na dłuższe i nie ma ryzyka spowolnienia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:47 ale może bardziej wypchany czepek,to też jakiś dodatkowy balast;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 15:01 lezka_z_posen napisała: > ale może bardziej wypchany czepek,to też jakiś dodatkowy balast;) Kwestia odchyłu głowy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq PS Kolarze 12.03.05, 14:39 lezka_z_posen napisała: > tylko te włosy w pływaniu to chyba faktycznie sa niemile widziane,no bo skoro > nawet pływacy się depilują i klaty mają jak pupy niemowlaka,to cos w tym musi > byc;) Kolarze też się depilują. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:34 Inge dla niezorientowanych ;) tiny.pl/hgv5 Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:36 piękne nie sa i średnio długie;) no chyba,że tak jak Owad,nie umyła;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:38 jak ma myć jak w czepku cały czas nosi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:40 kazzol napisała: > Inge dla niezorientowanych ;) tiny.pl/hgv5 A jakieś ładne zdjęcie? ;) Bo tutaj po najmniejszej linii oporu: uśmiech i długie blond włosy. ;) Ale jak na pływaczkę - może byc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:46 to chyba było najlepsze ;) na innych już prezentuje swoje umięnione i owłosione ręce ;) niesmaczne jak dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 15:02 kazzol napisała: > to chyba było najlepsze ;) > na innych już prezentuje swoje umięnione i owłosione ręce ;) niesmaczne jak dla > > mnie ;) Albo ją akceptujesz z zarośnietymi kończynami albo w ogóle! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:24 hauabaua napisał: > Te pióra są na 100% sztuczne, wszak w lecie miała krótkie włosy. > Chyba, że ją czymś dziwnym karmią. ;) > . Jesteś "pci menskiej"? Bo nikt inny by się nabrać nie dał... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:33 ja to w ogole nie kapuję,jak babki mogą mieć krótkie włosy;)chociaż niektóre wyglądaja bardzo ładnie ,nie powiem.ja całe życie mam długie i największy mój koszmar senny to ten,w którym mi się śni że obcięłam włosy;)perwsze co robie po przebudzeniu to sprawdzam,czy są na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:43 O matko, mam to samo! Koszmary, że scinam kłaki... ;) Ale bez przesady, niektórym dobrze w krótkich, o ile nie robią się na nowoczesnego punka po porodzie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:49 jasne,że niektóre babki w krótkich git wyglądają.ale ja jestem fanką długich włosów i dlugich paznokci;)tylko nie żadne tam tipsy z jakimis bazgrolami,tylko sama natura;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 15:05 No co Ty! Nie lubisz tipsów z naklejkami postaci z "Przyjaciół" na ten przykład? ;) Albo z Justinem Timberlakiem? ;) Ale prywatnie: mam to samo, ze sztuczności tylko kontakty. ;) W tpisach przeraża mnie ich grubość i to, że od spodu widać ten rosnący paznokieć... Mam mnóstwo koleżanek z tipsami (nawet na palcach u nóg), ale najdłuższe ma dziewczyna w warzywniaku. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder lahliq! 12.03.05, 21:47 opowiedz coś więcej o tipsach na nogach! po co to? żeby kształt był ładniejszy? coś jak licówki na zębach? Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 14:57 > Jesteś "pci menskiej"? Hyhy, jam jest, myślałem, że po nicku widać. ;) > Bo nikt inny "Nikt inny" brzmi, jakbyśmy byli w zdecydowanej mniejszości. ;) > by się nabrać nie dał... Na co dałem się nabrać? :) A Otylka wygląda mi trochę jak Sarah Connor. Ale ja się nie znam. ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 15:09 hauabaua napisał: > > Jesteś "pci menskiej"? > Hyhy, jam jest, myślałem, że po nicku widać. ;) Teoretycznie ten krasnal to facet i do tego miał brodę, ale jak dziś kobieta ma ... to skad ja moge mieć pewność. ;) Poza tym nick kończył się na "a" jak to żeńskie polskie imiona. ;) > > > Bo nikt inny > "Nikt inny" brzmi, jakbyśmy byli w zdecydowanej mniejszości. ;) W Polsce, wg statystyk, jesteście w mniejszości! Skandal! A w Chinach jest 13 milionów wolnych Chińczyków! > > by się nabrać nie dał... > Na co dałem się nabrać? :) Że jednak jakoś mogłyby narosnąć takie długie. ;) > A Otylka wygląda mi trochę jak Sarah Connor. Ale ja się nie znam. ;) Czy jak Sarah to nie wiem, ale dobrze wygląda. :) > . Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 15:22 > Poza tym nick kończył się na "a" jak to żeńskie polskie imiona. ;) OK, Lahliqu, masz rację, jesteś konsekwentny i logiczny. ;) > Że jednak jakoś mogłyby narosnąć takie długie. ;) Użyłem buźki ";)", która oznacza żart, fraszkę, komedyję itp. > Czy jak Sarah to nie wiem, ale dobrze wygląda. Ja też nie wiem, ale tak mi się skojarzyło jakoś. > :) :) . Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 15:26 hauabaua napisał: > > Poza tym nick kończył się na "a" jak to żeńskie polskie imiona. ;) > OK, Lahliqu, masz rację, jesteś konsekwentny i logiczny. ;) Kobiety mnie brzydzom. ;) > > > Że jednak jakoś mogłyby narosnąć takie długie. ;) > Użyłem buźki ";)", która oznacza żart, fraszkę, komedyję itp. No niby tak, ale mimo wszystko, przy dzisiejszej kosmetycznej technologii.. Przeciętny mężczyzna nie jest w stanie się połapać. I dobrze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 15:37 > Przeciętny mężczyzna nie jest w stanie się połapać. I dobrze. ;) Nie twierdzę, że poznałem po samych włosach, że są sztuczne, nie wydaje mi się, żeby nawet ponadprzeciętny :P mężczyzna (kobieta zresztą też) był(a)by w stanie na podstawie takiego zdjęcia ocenić sztuczność piór. Mówię tylko, że wiedziałem, że są sztuczne, bo za szybko urosły... Czemu ja się tłumaczę? ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 15:50 Przy dzisiejszym postępie w dziezinie kosmetyków można uwierzyc, że od pasty zęby odrastają a co dopiero włosy. ;) Dlaczego się tłaumaczysz? To chyba takie męskie. ;) "Pewnie, że zauwazyłem, że sa sztuczne!" ;))))))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 18:45 Jak ją zobaczyła w kiosku na okładce ,to myślałam, ze to Kirsten Dunst. Czyli w sumie nieźle, wyglada kobieco, niestety pewnie tylko na potrzeby sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 18:47 ja myslalam ze to frytka frykowska,serio Odpowiedz Link Zgłoś
miszkamyki Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 20:04 ja tak samo - pierwsze skojarzenie: Fryta! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 20:25 to pewnie przez ten kaszkiet,fryta się lubuje w tego typu nakryciach glowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 22:58 Ło matko, ja też najpierw pomyślałam, czemu w TS dali Frytkę na okładkę ?? A potem mówie, nieeee, toż to Britney Spears :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 20:37 lahliq napisał: > Pozdrawiam Hyhy, nawzajem, kolego Lahliq. To arabskie imię? ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Nowa fryzura Otyliki 12.03.05, 23:13 lahliq napisała: > hauabaua napisał: > > > Te pióra są na 100% sztuczne, wszak w lecie miała krótkie włosy. Tam w lecie, przecie jak ją najpiękniejszą osobowością wybierali to miała krótkie, a to znowu nie tak dawno było. Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: Nowa fryzura Otyliki 13.03.05, 08:46 Frytka to czy Otylka może ... Kurcze, zrobić jej nos jak kartofel i frytka jak malowana! (czyli a! fuj!) Wolę ja już w tej chłopkskiej fryzurze. Ciekawe jakby wyglądała po przefarbowaniu np. na ciemny kasztan? Odpowiedz Link Zgłoś
emzeta77 Re: Nowa fryzura Otyliki 13.03.05, 10:49 Czas na ostateczne rozwiązanie kwestii Otylkowych włosów! Otóż wydało się, że własne ma na bank krótkie. Pokazywali pierwsze zawody, w których brała Otylka udział podczas tego weekendu. Sama przyznała się, że po paromiesięcznej przerwie wraca do ścigania się, wygrała w swojej popisowej kategorii, ale w innych nie. Zupełnie bez solarium i fryzury ( tzn. w swojej tradycyjnie krótkiej) dała krótki wywiad. MZ Odpowiedz Link Zgłoś