Gość: Facio30lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 10:57 Dziewuszki, dziewczyny, dziewuchy, kobiety, kobietki, kokietki, panienki, panny, pannice, dziewice i okolice! Dajcie się kochać na wiosnę! Niech się zakocham znowu! AAAAAA!!! Ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorka Re: Chcę znowu kochać! IP: *.chello.pl 13.03.05, 11:10 ja też się chce zakochać idzie wiosna:) 31latka Odpowiedz Link Zgłoś
aroma1 Re: Chcę znowu kochać! 13.03.05, 11:16 kochać , jak to łatwo powiedzieć .... Odpowiedz Link Zgłoś
camillie Re: Chcę znowu kochać! 13.03.05, 11:53 dziewice i okolice hahaha :))))))) My na wiosnę piękniejemy i lśnimy. Uwalniamy włosy spod czapek i pachniemy wiatrem :) nie można nas nie kochać :) Odpowiedz Link Zgłoś
aroma1 Re: Chcę znowu kochać! 13.03.05, 12:33 prawda kto nie jest kochany ten jest biedny jak kwiatuszek bez platków ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Re: Chcę znowu kochać! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.05, 13:25 Każdy chce kochać i być kochanym:)) tak już ten świat jest zbudowany:)) _________ Samotność- najgorszy rodzaj umierania, bez fizycznego bólu, długotrwały, perfekcyjnie wyniszczający:( Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Chcę znowu kochać! 13.03.05, 15:45 Facio! Jaka u Ciebie gotowość do kochania? Apel do kobiet nic nie da:) Jeżeli nie płoniesz ogniem miłości, inni umrą z zimna:))))) Odpowiedz Link Zgłoś