andriejos 15.03.05, 21:44 Nie dość, że okazało się, że tam psychiatryk jest, to jeszcze z psychiatryka do przychodni jedzie się pół godziny. Ciekawe ile się jedzie w szczycie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Gródek to metropolia 15.03.05, 21:46 i ma własną gazetkę - GB (chyba) czytał, czekając na powrót żony, Głos Gródka albo to mi się tylko tak zwidziało nie mówiąc o mnogości hurtowni farmaceutycznych :P Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Gródek to metropolia 15.03.05, 21:48 i łatwiej tam o prace niż w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gródek to metropolia 15.03.05, 21:49 a (zamiejscowemu) pracownikowi od razu kawalerkę Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Gródek to metropolia 15.03.05, 21:56 jakie pol godziny - jak jechali to bylo jasno, jak dojechali do przychodni to noc, choc oko wykol Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Gródek to metropolia 15.03.05, 21:57 jakie pol godziny - jak zaczeli wracac. to bylo jasno, jak dojechali do przychodni to noc, choc oko wykol Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Gródek to metropolia 15.03.05, 21:59 ale nie wiadomo czy facet zadzwonił jak zaczęli wracac czy jak już byli w środku wracania :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Gródek to metropolia 15.03.05, 22:51 ale gazela wszedl do chaty w ciemna noc, dzwoni do starej do huty, w ciemna noc, a tam sam doktor. potem musiala wrocic justys z mlekiem (takim w niebieskim pudelku, z dzieckiem na wierzchu - to ci zapisze na kartce) i zadali paszy Antoniemu, uspili a dopiero potem weszla Maryja z Santana. to mnie wyglada na mala godzinke. ale moze korki byly, bo w tym dobrobycie grodczanskim, to poza Matka Ewci - ja na nia mowie Licha Uroda - wszyscy zmotoryzowani Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: Gródek to metropolia 15.03.05, 22:16 skoro taka metropolia, to dlaczego marysia dziś informowała, że szef poszedł do urzedu gminy Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gródek to metropolia 15.03.05, 22:26 nawet stolica III Najjaśniejszej jest podzielona na gminy Odpowiedz Link Zgłoś
domcia81 Re: Gródek to metropolia 15.03.05, 22:29 chyba warszawa byla podzielona na gminy w starym podziale administracyjnym... od 99 to juz chyba dzielnice... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gródek to metropolia 15.03.05, 22:43 domcia81 napisała: > chyba warszawa byla podzielona na gminy w starym podziale administracyjnym... > > od 99 to juz chyba dzielnice... druczek PIT 11/8, wersja 2004, dział C.2., poz. 28 "Gmina": tu wpisujemy "Centrum + dzielnica" a więc - nadal ... gmina :P Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: Gródek to metropolia 15.03.05, 22:38 aankaa napisała: > nawet stolica III Najjaśniejszej jest podzielona na gminy Ale małe miasta mają jeden urząd miasta (lub urząd miasta i gminy), ale nikt w takim miescie nie powie: ide do urzędu gminy Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: Gródek to metropolia 15.03.05, 22:46 małe miasta mają czasem 2 oddzielne urzędy - miasta i gminy (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
domcia81 Re: Gródek to metropolia 15.03.05, 22:28 i kilka hurtownii farmakologicznych Odpowiedz Link Zgłoś
domcia81 Re: Gródek to metropolia 15.03.05, 22:32 no i zaglebie bankowe tfu finansowe znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 00:02 bo Gródek jest przewidziany na drugą edycję "Miasta marzeń" i już mu robią reklamę. A zmierzy sie ze Złotopolicami, które niebawem dostaną prawa miejskie za przyrost naturalny w formie bliźniaków i miedzynarodową społecznośc - Ruskie + Kazach Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 08:44 i jeszcze mają głos gródczański, Gazela wczytywał się w treść w oczekiwaniu na Maryję, miasteczkoi marzeń, niedługo się okaże, że mają własne lotnisko, strefę wolno cłową i inne bajery. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 08:58 Wszyscy mieszkańcy Gródka muszą chorować na nerwy, schizy i deprechy tam na porządku dziennym! Nie dziwno że Renias zachorował, przenoszą się te choroby drogą kropelkową albo przez seks czy jak? Wnioskuję tak bo Maryja z Doktorkiem Melomanem długo zastanawiali "ktory z dobrych szpitali psychiatrycznych zalatwić" Reniasowi żeby Reniasa dogłębnie wyleczyć i wrócić na rodziny łono. Musi tych szpitali być kilka lub kilkanaście! Straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie jazzy jest ten Gródek. Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 09:42 Zaraz,zaraz...Jaki psychiatryk?!Przeca oni mówili o ośrodku leczenia nerwic a nie o szpitalu dla psychicznie chorych. A w ogóle to jestem zawiedziona wyglądem Renasa.Przy pierwszej akcji z deprechą,wtedy jak myśleliśmy że odpaliła,wyglądała miodnie.Wczoraj cienizna. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 09:53 potwierdzam. GRÓDEK TO JEDNA WIELKA PSYCHICZNA METROPOLIA jestem tego najlepsiejszym przykładem.... a propos zdrowia.. widzieliscie mnie w poniedziałek jak wchodziłem do apteki? Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 10:03 > Zaraz,zaraz...Jaki psychiatryk?!Przeca oni mówili o ośrodku leczenia nerwic a > nie o szpitalu dla psychicznie chorych. sądzę, że tak jest bardziej political correct :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 16:58 fritzek napisała: > A w ogóle to jestem zawiedziona wyglądem Renasa.Przy pierwszej akcji z > deprechą,wtedy jak myśleliśmy że odpaliła,wyglądała miodnie.Wczoraj cienizna. a w ogole to czy jak czlowiek cierpi na depresje to calkiem nie rusza juz glowa??? Bo jakby paralizu dostala. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk007 Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 10:35 Ciekawe, o który Gródek chodzi? www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=12841&lang=pl www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=38424&lang=pl ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 11:50 niebawem okaże sie , że Maryja może śmignąć do psychiatryka metrem , a wrócić statkiem pełnomorskim. I po ch... chochoły powyjeżdzały do Wawki , skoro w Gródku mają dwie sorbony i dwa oxfordy....... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 11:59 a PanAm tam lata, ląduje na podjeżdzie dla inwalidów pzrzed przychodnią Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 12:09 matka Ewy opchnęła już swoją chatę amerykańcom na ambasadę, a sama wyjeżdża na prowincję do córci i jej gacha Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 12:12 eeee, wrecz przeciwnie, przeciez tam zjedzie niedlugo Edward Linde Lubaszenko, TEN Linde Lubaszenko.... i bedzie sie krecil kolo mamuski Ewuni.... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 12:19 wraz z Aleją Chryzantem ?? O rany ......... Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 12:05 Chochoły czuły sie w Gródku zagubione, wielkomiejska atmosfera ich przytlaczala więc wjechali;) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 15:18 A w banku to ze 100 osób pracuje jak były badania okresowe to cały dzień im zajeły Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Gródek to metropolia 16.03.05, 17:00 a byl to tylko jeden z licznych bankow... Odpowiedz Link Zgłoś