omega999 16.03.05, 10:04 czy nowy romans to dobry sposob na zlamane serce? Efektowny, przystojny, bogaty facet pomoze mi wyleczyc sie z milosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
northumberland Re: nowy romans? 16.03.05, 10:06 efektowny, przystojny i bogaty no i napewno jeszcze inteligenty... czy miszkasz na naszej planecie? taki chlop to przede wszystkim dobry powod do zdrady :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: nowy romans? 16.03.05, 10:07 kochanie, ty sama powinnaś znać odpowiedź na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
strega Re: nowy romans? 16.03.05, 10:57 Jak sie nie zdecydujesz,to podeslij go do mnie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
omega999 Re: nowy romans? 16.03.05, 11:14 nie rozumiecie? chodzi tylko o czysty sex, kolacje i wyjazdy. a ja bede zamykac oczy zeby nie plakac. Tak mieszkam na naszej planecie, a facetow lubie tylko inteligentnych. zastanawiam sie, czy nie zrobie sobie wiekszej krzywdy. Licze na to, ze doznania z przystojniakiem zabija inne cudowne wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
strega Re: nowy romans? 16.03.05, 11:21 Szcerze? Nie liczylabym na to,ze seks z kims innym jest w stanie zatrzec milosc.Bedziesz sie po tym jeszcze gorzej czula,bedzie w tym wszystkim czegos brakowac... Odpowiedz Link Zgłoś
omega999 Re: nowy romans? 16.03.05, 11:41 dzieki, to wlasnie chcialam uslyszec. Posle go do diabla Odpowiedz Link Zgłoś
strega Re: nowy romans? 16.03.05, 12:03 Do uslug ;),ciesze sie, ze moglam pomoc Trzymaj sie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: nowy romans? 16.03.05, 12:59 nie posylaj go do diabla, tylko do ktorejs z nas:)))) a tak serio - tez mi sie wydaje, ze sex nie zatrze ci wspomnien i milosci, wrecz przeciwnie, bedziesz z tym myslac o tamtym i bedzie jeszcze gorzej... Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: nowy romans? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:33 Sam sex nie rozwiąże Twoich problemów, chyba że na kilka godzin. Tobie potrzebne jest uczucie i raczej szukałabym związku w który zaangazujesz sie emocjonalnie, wtedy łatwiej zapomnisz o złamanym sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vivka Re: nowy romans? Jasne, że tak!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:21 Nie wierzę własnym oczom, że jeszcze nikt Ci nie przypomniał prawdy starej jak świat : NAJLEPSZYM LEKARSTWEM NA MIŁOŚĆ JEST DRUGA MIŁOŚĆ!!! Przecież nie możesz być pewna, że nie zrodzi się uczucie... To, co proponują Ci moje przemówczynie jest bezsensowne! One sugerują Ci umartwianie się i życie wspomnieniami! A Ty jeszcze na to tak szybko przystałaś! No wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: nowy romans? Jasne, że tak!!!! 16.03.05, 17:26 Jasne!!!!!!!!!Nawet chwilki się nie zastanawiaj!!!!!!!Każda miłość jest pierwsza! Odpowiedz Link Zgłoś
strega Re: nowy romans? Jasne, że tak!!!! 16.03.05, 17:59 Tak, pod warunkiem,ze to bedzie milosc.Ale autorka nie napisala ani slowa o tym,ze to poczatek uczucia.Raczej chec zagluszenia wspomnien,ale taka metoda niweiele daje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
omega999 nie stac mnie na milosc 16.03.05, 19:04 to nie bylaby milosc, tylko sex. Nie stac mnie na wiecej. Liczylabym na to, ze moze mi sie troche spodoba i zapomne. Pewnie rozplakalabym sie z rozpaczy Odpowiedz Link Zgłoś
strega Re: nie stac mnie na milosc 16.03.05, 19:18 Wiec moze nie nalezy wchodzic w uklad,ktory nie odpowiada? Wcale nie namawiam Cie do umartwiania,ale po co kolejne rozczarowania,w dodatku na wlasne zyczenie.Jesli chcesz pogadac,odezwij sie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vivka Re: każdego stac na milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 20:50 Omega! Ty nie rozumiesz chyba tej prawdy, o kórej pisałam! Gdybyś rozumiała, to nie napisałabyś, że Cię nie stać! Gdyby tak się nie zdarzało w życiu, to nikt by tego uparcie nie powtarzał w kółko, że NAJLEPSZYM LEKARSTWEM .... jest druga miłość. Teraz wydaje Ci się to niemożliwe i niedorzeczne. Ale ja i tak namawiam Cię, żebyś spróbowała. Jeśli nawet się nie zakochasz na zabój - to przynajmniej szybciej się wyzwolisz z nawracających wspomnień, które czas jeszcze na dodatek upiększa... Odpowiedz Link Zgłoś
omega999 taka milosc zdarza sie raz w zyciu 17.03.05, 09:17 czas niczego nie upieksza, nie musi. to byl prawdziwy ksiaze z bajki. Teraz wyjechal do USA i nie wroci.druga polowka, nieziemska bliskosc. pomyslalam, ze udany sex z kims innym moze chociaz troche zagluszyc bol. Odpowiedz Link Zgłoś
strega Re: taka milosc zdarza sie raz w zyciu 17.03.05, 11:53 Cos wiem o tej odleglosci...:( Ale tez juz wiem, ze sex jako lekarstwo to nie jest dobrze rozwiazanie,nie zagluszy bolu,najwyzej dolozy wyrzuty sumienia... Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: nowy romans? 17.03.05, 12:20 Kochanek to udoskonalony mąż. Znalazłaś? To korzystaj! Odpowiedz Link Zgłoś