dagle Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 16.03.05, 17:31 Ze wam pisze scenariusze do tej szmiry!!! O czym bedziecie klepać, jak ten serial sie skonczy??? Chociaz częśc z Was moze tego nie dożyje, bo, jak sztucznie bedziecie podnosic ogladalnosc, to jeszcze beda to niestety krecić:((( P.S Zmienćie nazwe tego forum na S jak Szmira Niedlugo wiosna, zamiast siedziec w domu i oglupiac sie ogladajac kretury serialowe, zrobcie cos pozytecznego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 16.03.05, 17:37 no prosze a Ty kolezanko/kolego tutaj calkiem przypadkowo trafiles? pewne mysza "sama" najechala na link do tego forum:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 16.03.05, 17:42 taaaa, na pewno sama najechała i sama kliknęła zupełnie niechcący. I po wątkach też zupełnie przypadkiem przeleciała. Niektórzy to mają sprzęt... nawet rozumu nie muszą używać... Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 17.03.05, 09:38 Takie 'dzieło' jak MjM ( a właściwie niektóre osoby i wątki) , to rzeczywiście jest idealny pretekst, aby w tych ciężkich czasach trochę sobie humor na forum poprawić. Jak widać duch w narodzie nie zaginął , a my Polacy jesteśmy znani z ciętego języka ( dla porównania 'zakazane piosenki' w czasie wojny ). Chyba Łepkowska nie myślała, że Polacy potraktują tego typu seriale jak np Amerykanki, które oglądają je z nabożną czcią . Trzeba było nie przeszczepiać na grunt polski 'soap opers'. Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 16.03.05, 17:42 wcale nie przypadkiem, bylam juz na tamtym forum, jako gosc, ale nick moj nic wam nie powie, bo zakladanych przeze mnie postow taka "elyta" nie czyta ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 16.03.05, 17:44 :) no to przestań nas nawracać i zacznij pisać TU, a nie TAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 16.03.05, 18:03 Pomyliłaś się, niech wraca TAM Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 16.03.05, 18:09 cos ostatnio dziwni ludzie sie pojawiaja na forum Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 17.03.05, 12:12 oooo czyżby można było sprawdzić kto czyta moje posty?? kurcze też bym tak chciał........ Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 16.03.05, 18:23 No i proszę Ottek nas odwiedził. Odpowiedz Link Zgłoś
miszkamyki Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 16.03.05, 19:31 raczej Ania z pekao (czy tam innego banku) co to w godzinach pracy wysylala elyte na spacer ... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 16.03.05, 19:47 ależ możemy całować. a jakby miała fiutka, moglibyśmy ja po nim polizać:)- jak to ujęła gałązka - salamon. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 17.03.05, 12:08 co za grzyb z tego dagle? lezie tam gdzie nikt nie zaprasza, wchodzi na rympał i krytykuje. a fuj! smiesza mnie strasznie te hasełka - zrob cos pozytecznego. ło matko! jakie to nasze zycie byloby nudne gdybysmy robili tylko rzeczy pozyteczne... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 17.03.05, 13:41 ja już gdzieś pisałam, żeby wpuszczać tylko w krawatach, bo klient w krawacie mniej awanturujący jest Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 17.03.05, 13:46 Tak jest. Panowie w krawatach, panie w desusach od caprice. Obowiązkowo! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 17.03.05, 16:21 dzidzia? a co bijemy się o złotą patelnię? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 DAGLE POWINNAŚ NAS W DUPĘ CAŁOWAĆ !!! 17.03.05, 13:56 że pozwalamy Ci się tu produkować ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 17.03.05, 14:04 Przychodzi taki i bezczelnie zawyża statystyki aktywności i liczby postów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 17.03.05, 14:05 Dzidzia ma racje: tylko w krawatach wpuszczać i cześć pieśni! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 17.03.05, 14:25 Ale z drugiej strony, jest wesoło. ;) Bo kto by się przejmował takim "się awanturującym klientem". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 17.03.05, 16:30 skoro jedziemy z cytatami... "nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma.. ja wprost przeciwnie siedzę tu z prawdziwa przyjemnością..." chętnie bym obcałował całą łebkowską... bo to jednak trzeba mieć łeb żeby takie sajensfikszyn wymyślić... ja bym jej wręczł nagrode imienia S.Lema - może ufundujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: POWINNIŚCIE ŁEPKOWSKĄ PO RĘKACH CAŁOWAĆ !!! 17.03.05, 16:32 Ha! Ona i tak by nie poznała kpiny... Odpowiedz Link Zgłoś