stephen_s 17.03.05, 18:31 No właśnie - jak znaleźć miłość? Co zrobić, by odnaleźć swoją "drugą połowę"? Pytam, bo samotność mnie męczy... Poproszę o rady, podpowiedzi, sugestie, namiary na interesujące koleżanki... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_jagodka Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 18:59 Miłości chyba nie da się znależć. To ona znajduje nas. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 19:24 > Miłości chyba nie da się znależć. To ona znajduje nas. Ale trzeba jej pomóc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 20:09 A interesują Cię w ogóle kandydatki z Polski południowej?? Zresztą, nie wiem, jakie osoby uznałbyś za interesujące... A jak znależc miłość? hmmm.... nie mam pojęcia...Ale trzeba próbować... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 20:15 > A interesują Cię w ogóle kandydatki z Polski południowej?? OK, powiedzmy, że interesują mnie kandydatki z Warszawy :) Z prozaicznego powodu: jak ja na to południe dotrę w celu odbycia randki??? :) > A jak znależc miłość? hmmm.... nie mam pojęcia...Ale trzeba próbować... No właśnie szukam konkretów odnośnie tego "próbować" :) OK, próbować - ale jak? Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 20:30 Z Warszawy nikogo nie znam :(. Konkrety? Hmm, staraj się być naturalny i szczery, mówić, o co Ci chodzi.... nie wiem, ciężko sformułować, zresztą, co ze mnie za ekspert, miałem po prostu trochę szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 20:44 > Konkrety? Hmm, staraj się być naturalny i szczery, mówić, o co Ci chodzi.... No i tak robię - i zawsze się na przyjaźniach kończy... Ale to jedna kwestia - ale jest inny problem: gdzie w ogóle POZNAĆ jakąś kobietę??? Bo ja ostatnią nową twarz widziałem 7 miesięcy temu... Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 20:47 ?? No chyba jakieś knajpy są, gdzie chodzą istoty normalne...., przez znajomych, przez sieć....nie wiem, prochu się chyba nie wymyśli... Mój kolega ostatnio na angielskim poznał... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 20:54 > No chyba jakieś knajpy są, gdzie chodzą istoty normalne.... Kto powiedział, że jestem istotą normalną? :)))) Knajp ani nie lubię, ani w nich nie umiem nawiązywać kontaktów... > przez znajomych Moi znajomi mają w większości ten sam problem, co ja... Stanowimy ekipę wyobcowanych wiecznych singli :( > przez sieć No, tego próbuję. Aczkolwiek w naszej grupie wiekowej to zwykle spotykam ogłoszenia w stylu "Jestem kobietą wiedzącą, czego chce, z ustalonymi planami na życie, tego samego wymagam od mężczyzn" :\ > Mój kolega ostatnio na angielskim poznał... Hmmm, to jest myśl. Gorzej, ze po prostu nie stać mnie, by na cokolwiek takiego się zapisać... Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 20:59 > Kto powiedział, że jestem istotą normalną? :)))) Knajp ani nie lubię, ani w > nich nie umiem nawiązywać kontaktów... No jeżeli tak..(ja zresztą też nie umiem) "Jestem kobietą wiedzącą, czego chce, z ustalonymi planami > na życie, tego samego wymagam od mężczyzn" :\ Niestety, stary, tak to jest... Ale niekoniecznie chodzi o ogłoszenia. Można przez "czat". Kasa to rzeczywiscie jest problem :(( Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 21:05 Jak masz gg to też mozesz szukać. A czasami Ciebie ktoś zaczepi. Mnie to się zdarza, chociaż wcale się nie proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 21:25 Mnie nikt raczej nie zaczepia... No, raz zaczepiła jakaś dziwna babka z Krakowa, co usiłowała umówić się na seks :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Jak znaleźć miłość? :))) 18.03.05, 10:59 Taa, to ze mnąjedna nawet nie próbowała sięumówić, tylko proponowała wersję "interaktywną". Błeeee..... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Jak znaleźć miłość? :))) 18.03.05, 18:12 to mogła nie być "jedna" lecz kilku studentów zabijających czas przy browku w ten uroczy sposób :D co do kwestii "gdzie wyhaczyć fajną dziewczynę" to sposobem o dużej skuteczności jest "wchodzenie w nowe środowiska" pokrewne w zainteresowaniach, w realu może być to np. DKF czy neokatechumenat, a wirtualnie fora i listy dyskusyjne (które mają tę wadę, że można się zgadać z kimś fajnym, ale... z australii, lub z kimś, do którego w realu po prostu nie poczuje się "tego czegoś") - a na początek dobrze jest wiedzieć, czego właściwie się chce, bo jak człowiek nie używa rozumu w kwestiach miłosnych, to bywa cienko... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Jak znaleźć miłość? :))) 18.03.05, 11:12 stephen_s napisał: > > A interesują Cię w ogóle kandydatki z Polski południowej?? > > OK, powiedzmy, że interesują mnie kandydatki z Warszawy :) Z prozaicznego > powodu: jak ja na to południe dotrę w celu odbycia randki??? :) No wiesz, całkiem nieźle można się też poznać przez listy, maile, telefon... Odpowiedz Link Zgłoś
niceman1986 Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 20:20 stephen_s Choćbyś nie wiem jak długo szukał i wybierał miłość znajdzie Cię sama, ona uczy cierpliwości - naprawdę :) Ja szukałem i każdy kolejny raz był kolejnym, bolesnym podknięciem. Prawdziwa miłość przychodzi sama, w najmniej oczekiwanym momencie, a na moim przykładzie wtedy, kiedy już jej nie chciałem. Szukać można bezustanie, ale to ona -ta prawdziwa- znajdzie Ciebie :) Jak widać Oko, a raczej nasza miłość przyszła sama "nawet nie wiesz gdzie i kiedy trafisz na miłość" :) POWODZENIA:)) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 20:46 > Prawdziwa miłość przychodzi sama, w najmniej oczekiwanym momencie, a na moim > przykładzie wtedy, kiedy już jej nie chciałem. No, u mnie to zwykle tak wygląda, że niespodziewanie i z zaskoczenia spotykam kobietę, z którą mam "chemię", jest super, genialnie... i ona mi oświadcza w połowie randki, że ma męża :( Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 20:56 > hehehehe:))))))))))))))) No wiesz, dla mnie to była porażka na całego... Kobieta była BOSKA, dawno z nikim tak świetnego kontaktu nie złapałem. To była idealna kobieta dla mnie - wsyzstkie znaki za tym przemawiały. Nawet jednego dnia się urodziliśmy!!! Gdyby nie ten mąż..! Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 21:00 Sorry, reakcja naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Jak znaleźć miłość? :))) 18.03.05, 14:03 stephen_s napisał: > > Prawdziwa miłość przychodzi sama, w najmniej oczekiwanym momencie, a na m > oim > > przykładzie wtedy, kiedy już jej nie chciałem. > > No, u mnie to zwykle tak wygląda, że niespodziewanie i z zaskoczenia spotykam > kobietę, z którą mam "chemię", jest super, genialnie... i ona mi oświadcza w > połowie randki, że ma męża :( > Oj, Stephen, Stephen, mezatki przeciez sa najlepsze i najcudowniejsze... Klaniam sie nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 20:39 Usiasc spokojnie i poczekac, zajmujac sie w tym czasie roznymi fajnymi sprawami. Bo "im bardziej Prosiaczek zagladal do chatki tym bardziej Puchatka w niej nie bylo". Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 20:49 > Usiasc spokojnie i poczekac, zajmujac sie w tym czasie roznymi fajnymi > sprawami. 26 lat czekam!!! :((( W dodatku mam wrażenie, że im dłużej to trwa, to tym więcej kobiet wokół mnie albo jest zamężna, albo szuka mężczyzny ustawionego, stabilnego, gotowego na szybkie małżeństwo... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 21:06 Nic sie nie martw. Te zamezne niedlugo beda z odzysku. I beda sie pewnie rozgladac za mlodszymi, nie spatriarchacialymi. Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 21:11 A to ciekawe podejście.... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 21:24 No wiesz, nie wiem, czy mam ochotę na związek z rozwódką starszą ode mnie o 10 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Lamiesz mi serce Stephen! 18.03.05, 11:15 czy mam rozumiec, ze miedzy nami nic nie bedzie...? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Jak znaleźć miłość? :))) 18.03.05, 08:04 Steph, nie wiem, czy Cie pociesze, ale kobiety maja dokladnie to samo odczucie - ze wszyscy interesuajcy mezczyzni wokol nich sa juz zonaci ;-))). Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Jak znaleźć miłość? :))) 18.03.05, 08:03 E-wok, jestes genialana ;-)))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Jak znaleźć miłość? :))) 18.03.05, 11:15 A mnie się wydaje, że nie ma nic złego w aktywnych poszukiwaniach. zapisać się na jakiś kurs (np. językowy), może jakiś wyjazd. Zawsze to zwiększa szanse Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Jak znaleźć miłość? :))) 18.03.05, 12:17 > A mnie się wydaje, że nie ma nic złego w aktywnych poszukiwaniach. zapisać się > na jakiś kurs (np. językowy), może jakiś wyjazd. Zawsze to zwiększa szanse Brak kasy aktualnie mi to uniemożliwa... :\\ Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Jak znaleźć miłość? :))) 18.03.05, 13:27 Nie szukaj miłości. Sama Cię znajdzie w najmniej spodziewanym momencie. Albo i nie znajdzie, jeśli taki Twój los. Nic na siłę. Im bardziej szukasz, tym bardziej się ona oddala. Pięknie to ujęła e_wok: Bo "im bardziej Prosiaczek zagladal do chatki tym bardziej Puchatka w niej nie bylo". I jest to "najprawdziwsza prawda". Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: Jak znaleźć miłość? :))) 17.03.05, 22:13 Nie wiem. Nic ci chyba nie poradze w sumie bo jak juz do tego doszlismy, jestem diametralnie rózną od Ciebie osobą;-) Ale wiesz, jest w tym coś jeszcze - ja uwielbiam swoje zycie i jestem czerpię z niego 200% satysfakcji. A Tobie chyba wielu rzeczy brakuje - swojego konta, swojej miłosci. Jeśli nie jesteś zadowolony z zycia, które masz teraz - zmień je! Zmień lub rozpocznij pracę, najlepiej na taką, gdzie ciągle duzo nowych twarzy, nowi znajomi, moze nowe miasto? Przy okazji, nie wiem dlaczego myslałam, ze jesteś młodszy i studiujes jeszcze. 26 lat to powazny wiek;-) Ale nie za powiażny, by wszystko wywrócić do góry nogami i zobaczyć czy gdzieś na rozstaju dróg drogowskaz 'szczęście' nie wskazywał innego kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Jak znaleźć miłość? :))) 18.03.05, 10:38 Szukać i jeszcze raz szukać. Miejsc jest cała masa na szukanie. Moje życiowe partnerki znajdowałem: a) w nowej klasie w liceum b) na środku Zalewu Zegrzyńskiego, żeglując c) moją Afrodytę znalazłem w... internecie. Poza tym miałem w życiu kilka romansów, które zaczynały się: d) w kolejce po świadectwo udziałowe e) w klubach Hades, Park i Proxima f) na imprezach. Jak? Cóż, ze mną było zawsze tak, że jak znalazłem dziewczynę, która mi się piekielnie podobała, jakiś czas starałem się słuchać, co i jak mówi. Jak nawijkę miała równie atrakcyjną, jak wygląd, brałem głęboki wdech i rzucałem się (mimo nieśmiałości) na głęboką wodę, zagadując. Parę razy zostałem spławiony, ale pozostałe przypadki były warte nerwów :) Zaś z Lubą... Gadaliśmy do siebie mailami wiele miesięcy i zorientowałem się dość szybko, że jest cudowną kobietą, wielce inteligentną. O randce zdecydowałem tego samego dnia, którego dotarło do mnie jej zdjęcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Jak znaleźć miłość? :))) 18.03.05, 11:11 Dałeś 3 uśmiechy, ale myślę, że temat jest bardzo poważny. Kiedyś (daawno temu) myślałam nawet o założeniu jakiegoś biurka matrymonialnego na forum, ale pomysł nie chwycił. Mam kilka koleżanek - panien. Różnie sobie z tym radzą. Ale niektóre bardzo by chciały poznać kogoś, tylko właśnie nie mają jak. W pewnym wieku nie chodzi się już na dyskoteki, a na trasie praca-dom trudno kogoś poznać. Tak więc trochę rozumiem Twój ból, stephenie. Nie wiem, jak znosisz samotność, ale ja ją znosiłam raczej kiepsko. Jasne, że raz bywało lepiej a raz gorzej, ale gdy widze jak cudownie jest we dwoje, to chciałąbym, żeby jak najwięcej osób mogło zaznac tego szczęścia. Co do moich kolezanek, to są w różnym wieku (27, 31, 37), ale wszystkie wierzące głeboko i wiem, że w hierarchii wartości jest to u nich bardzo wysoko. NIe sądzę, by w życiu małżęńskim, a potem rodzinnym dało się to pogodzić z Twoimi poglądami. Ale szukaj, czekaj, może już wkrótce? czego Ci z całego serca życzę Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jak znaleźć miłość? :))) 18.03.05, 11:54 .Hehe. Pierwszą milość poznałam w liceum Drugą W Klinice Nerwic. Lazić na spędy fanów komiksów. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Jak znaleźć miłość? :))) 18.03.05, 12:15 > Lazić na spędy fanów komiksów. Tam akurat kobiet mało jest... A jak są, to przeważnie z facetami... Bywam na takich spędach, to wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Jak znaleźć miłość? :))) 18.03.05, 13:39 stephen_s napisał: > No właśnie - jak znaleźć miłość? Co zrobić, by odnaleźć swoją "drugą połowę"? > Pytam, bo samotność mnie męczy... > > Poproszę o rady, podpowiedzi, sugestie, namiary na interesujące > koleżanki... :)))) > Motto: /Staszek Staszewski/ Inni zawsze wiedza co, jak, dlaczego, gdzie i kto, Komu wziac, a komu dac, a ja nigdy, kurwa mac! A juz nie daj Boze gdy, jakas sie spodoba mi, Zamiast brac bez zbednych slow - placze i sie koncze znow" Drogi Stephenie, Skoro pytasz o rady to kilka uwag, prosze, potraktuj je jako dowody sympatii: 1. Wyprowadz sie od rodzicow i zacznij zyc na wlasny rachunek. 2. Znajdz dobrze platna prace. 3. Popros jakas przyjaciolke z dobrym gustem, zeby Cie zabrala na zakupy i zeby Cie przyzwoicie ubrala. 4. Zgol brode. 5. Bron Boze skoncz z tymi mitami o tym, ze masz "byc soba"; jak do tej pory chyba jestes soba i nic to nie daje? Badz taki, jaki chcesz byc i tak traktuj to owe mityczne "bycie soba". 6. Troche sportu nie zawadzi, poruszaj sie od czasu do czasu, jaks silownia moze? W tej sprawie raczej chodzi o Ciebie (Twego ducha a nie miesnie) i o Twoje samopoczuczie, samoocene czy pewnosc (ewentulanie brak) siebie. 7. Jak juz sie trafi, ze "jakas sie spodoba Ci" to moze nie od razu "bierz bez zbednych slow" (choc czasami to bardzo wazne i koniezne) ale nie traktuj jej jako balsam na Twoja samotna dusze lecz to Ty masz zaspokajac potrzeby. Oczywiscie potrzeby najpierw nalezy rozpoznac i oczywiscie nie zawsze potrzeby deklarowane sa tymi prioretytowymi, ale to chyba Ty jestes psychologiem wiec na tych "analizach potrzeb" to kto jak kto ale Ty powinienes sie znac. 8. "Last but not least" jak mawiaja Chinczycy, to cale "szukanie" nie moze byc zadna obsesja, ani celem samym w sobie. Zycze powodzenia. Klaniam sie nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1111 Re: Jak znaleźć miłość? :))) 18.03.05, 14:20 aby znaleźć miłość możesz uczynić tyle samo ,co w zdaniu : co mogę zrobić by wstało słońce ?, uczynić nic nie można , lecz najważniejsze by nie przegapić "wschodu słońca" :-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll trzeba być "w gotowości rozmiłowania" :) 18.03.05, 18:01 a obiekt sam się znajdzie, a wtedy, jak te dwa ziarna rzucone na pulchną, życiodajną glebę, się rozkwita - czyli rozmiłowuje się i ją, i siebie, przy użyciu promyczków Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Steph,zareklamowałam Cię 19.03.05, 20:44 na Forum Feminizm... masz maile od wielbicielek?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Steph,zareklamowałam Cię 19.03.05, 21:17 > na Forum Feminizm... > > masz maile od wielbicielek?:-) Na razie nie :)) Aczkolwiek pozwolę sobie zauważyć, że ten kawałek w Twoim poście z moim nickiem wylądował jeszcze we fragmencie zaznaczonym jako "cytat". I wyszło na to, że to Dokowski szuka drugiej połówki... Więc może ten spodziewany strumień ofert (na pewno będzie ich wieeeele :))) trafia do niego, nie do mnie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s A tak poważnie... 19.03.05, 21:28 ... to dziękuję ;) OK, a teraz pora wracać do wieczornego czytania komiksów :) Pora sprawdzić, czy Wonder Woman została zjedzona przez te owady - mutanty... Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Steph,zareklamowałam Cię 20.03.05, 05:41 A tak "zupelnie z innej beczki" to chcialbym Ci polecic film pt. "Chasing Amy", o ile nie ogladales. Rzecz o rysownikach komiksow i ich obiektach milosnych. Klaniam sie nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Steph,zareklamowałam Cię 20.03.05, 10:49 Nie oglądałem, ale wiele słyszałem. :)) A tematyka nie dziwna, biorąc pod uwagę, że to Kevin Smith jest autorem tego filmu... BTW., jeśli masz ochotę zobaczyć komiksową opowieść Smitha, jak poznał swoją żonę, to zapraszam tutaj :) Słodkie :)))) newsaskew.com/comics/newyorktimes/1.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Steph,zareklamowałam Cię 21.03.05, 07:59 stephen_s napisał: > Nie oglądałem, ale wiele słyszałem. :)) A tematyka nie dziwna, biorąc pod > uwagę, że to Kevin Smith jest autorem tego filmu... > > BTW., jeśli masz ochotę zobaczyć komiksową opowieść Smitha, jak poznał swoją > żonę, to zapraszam tutaj :) Słodkie :)))) > > newsaskew.com/comics/newyorktimes/1.shtml Dzięki Stephenie, bardzo ciekawe. "Chasing Amy" nie jest aż takie słodkie, ale to po prostu bardzo mądry film. Jeszcze raz polecam. Aha, "Dogma" też mi się podobała, przede wszystkim poczucie humoru; ten Twój Kevin Smith wielkim artystą jest. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: Steph,zareklamowałam Cię 21.03.05, 13:21 Mnie tam za bardzo chasing amy się nie podobało. Nie żebym od razu miała twierdzić, ze to beznadziejne, ale jak dla mnie takie sobie po prostu. Wtórne. Aha Steph, dziś Vendatta przyszła... Spodziwałam się czegoś nieco innego, no ale przeczytamy zobaczymy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Steph,zareklamowałam Cię 21.03.05, 13:29 > Aha Steph, dziś Vendatta przyszła... Spodziwałam się czegoś nieco innego, no > ale przeczytamy zobaczymy;-))) Hmmmm, a czego się w takim razie spodziewałaś..? Tak z ciekawości pytam... W każdym razie - trzymam kciuki, by się spodobało :) Jak się nie spodoba, to posypię głowę popiołem i nic więcej nie będę polecał :(((( Jakby nie było - napisz, co sądzisz, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: Steph,zareklamowałam Cię 21.03.05, 16:32 > Hmmmm, a czego się w takim razie spodziewałaś..? Tak z ciekawości pytam... No pisałeś ze to guru komiksu i niepowtarzalne rysunki, a tu niespodzianka, ze komiks wygląda tak jak te, które pamiętam z dzieciństwa/wczesnej młodosci ;-))) No ale to pewnie wina mojej krańcowej ignorancji w temacie:-( zadnych rysowników sławnych nie znam ani ich kresek nie rozpoznaję :-(( Po przekartkowaniu ksiazka wygląda jednak ciekawie. kto wie, moze się stanę fanką komiksu na starosć? Anyway, dzięki. Naturalnie jak przeczytam skwapliwie wklepię tu wszystkie moje kąśliwe uwagi;-) Choć czytać będę na trzy fronty - dziś nabyłam jeszcze "lubiewo" i nową książkę JPII. Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Steph,zareklamowałam Cię 21.03.05, 16:36 Elli, to ja sie na to Lubiewo zamawiam ;-))). Nie mam gdzie trzymac ksiazek i sepie, a zanim trafi pod strzechy bibliotek (czy trafi?), to... A Pamiec i tozsamosc mnie nieco znuzyla ;-(((. Odpowiedz Link Zgłoś
elli_nika Re: Steph,zareklamowałam Cię 21.03.05, 20:13 Chętnie pożyczę ;-) Jak skonczę czytać to no problem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Steph,zareklamowałam Cię 21.03.05, 16:56 > A tu niespodzianka, ze komiks wygląda tak jak te, które pamiętam z > dzieciństwa/wczesnej młodosci ;-))) Hę??? Akurat nie przypominam sobie, bym o rysunkach w "V" coś pisał... I zgadzam się, są one nieco retro :) Inna sprawa, że pasują do klimatu komiksu... No i weź pod uwagę, że to jest komiks sprzed ok. 20 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Steph,zareklamowałam Cię 20.03.05, 17:30 stephen_s napisał: > > na Forum Feminizm... > > > > masz maile od wielbicielek?:-) > > Na razie nie :)) > > Aczkolwiek pozwolę sobie zauważyć, że ten kawałek w Twoim poście z moim nickiem > > wylądował jeszcze we fragmencie zaznaczonym jako "cytat". I wyszło na to, że to > > Dokowski szuka drugiej połówki... Więc może ten spodziewany strumień ofert (na > pewno będzie ich wieeeele :))) trafia do niego, nie do mnie :))))) > Ale dokowski zasugerował,że jest zajęty...Może do niego napisz,niech przekieruje je do ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Steph,zareklamowałam Cię 20.03.05, 22:20 > Ale dokowski zasugerował,że jest zajęty...Może do niego napisz,niech > przekieruje je do ciebie? Hihihi... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Jak znaleźć miłość? :))) 20.03.05, 14:54 Gorzej gdy ją spotkasz, będziesz pewien że jest to ta jedyna ale niestety... Ona nie odwzajeni twoich uczyć :( Odpowiedz Link Zgłoś