wowo10 22.03.05, 08:15 Czy ktoś wie co to za speluna gra OAZĘ? Podziwiam Owada, że sam tam poszedł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gianni_vonsacze Re: OAZA 22.03.05, 09:28 OAZA wygląda niczym Privilege albo Pacha na Ibizie :)) A Owad winko popijał czy mi się zdawało??? A ta knajpa, w której Pavulon zajadał bułę z serem i był molestowany przez dwie laseczki (zapewne miały zaćmę, albo były krótkowidzkami) to był chyba jakiś barek mleczny?? Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: OAZA 22.03.05, 09:36 ja bym ten wątek przedstawiała odwrotnie - był nagabywany przez dwa paszczury - wiesz na zasadzie swój do swego... Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: OAZA 22.03.05, 09:37 w ogóle Pavlo po tej wyprawie w Polskie jakiś taki opuchnięty na twarzy wrócił - jakby co najmniej w każdym porcie miał inną dziewczynę i pił rum beczkami popalając przy tym kubańskie cygara... Odpowiedz Link Zgłoś
mea_24 Re: OAZA 22.03.05, 12:23 ta "speluna" oaza to jeden z najlepszych warszawskich klubow ( kiedys ) czyli klub piekarnia Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: OAZA 22.03.05, 12:25 to jest piekarnia?????????? nieeeeee tam jest piętrowy budynek..a piekarnia parterowa no chyba że mówimy o wnętrzu, to może... Odpowiedz Link Zgłoś
mea_24 Re: OAZA 22.03.05, 12:50 piekarnia ciagu ostatniego roku sie baaardzo zmienila:) wnetrze i "zewnetrze" to piekarnia, moze ciezej rozpoznac przez te zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: OAZA 22.03.05, 13:54 hmm, madzia powiedziala, ze jej ksiegarnia bedzie blisko pracy pavulona. skoro ksiegarnia miesci sie na kabatach to gdzie ta oaza? Odpowiedz Link Zgłoś
turek123 Re: OAZA 22.03.05, 15:15 Zastanawiałem się wczoraj nad tym. Ale na Kabatach jest z "oazopodobnych" knajpa "Matrix" i jeszcze jedna na ul. Lanciego. Ale w obu trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo zadymy są jak na zamówienie. A już kimnąć na stoliku jak Pawulon...;-) Zauważyliście, że Madzia po wyjściu z Oazy, czyli niby na Kabatach, znalazła się na Placu na Rozdrożu - kiedy tak rzucała pierścionkiem przypomniał mi się "Top Gun" kiedy Tom Cruise wrzuca do morza identfikator kumpla ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: OAZA 22.03.05, 15:19 a właśnie!!! pierdzionek...on tam pewnie jeszcze leży...? toż to majątek! ona bez forsy a rzuca takim skarbem...? chyba się wybiorę poszukać... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: OAZA 22.03.05, 15:26 filigranowa_lechtaczka napisała: koleś, ile Ty masz lat?? na twój NICK...za późno...za dużo...za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
edek_okocim_spojrzeniu Re: OAZA 22.03.05, 15:28 drzejms-buond napisał: > filigranowa_lechtaczka napisała: > koleś, ile Ty masz lat?? > > na twój NICK...za późno...za dużo...za bardzo... Ta odpowiedź miała być,jak zwykle,błyskotliwa i śmieszna?? Odpowiedz Link Zgłoś
filigranowa_lechtaczka Re: OAZA 22.03.05, 15:36 drzejms-buond napisał: > jakie pytanie-taka odpowiedź jaki autor odpowiedzi - taki poziom Odpowiedz Link Zgłoś
filigranowa_lechtaczka Re: OAZA 22.03.05, 15:28 bo statystycznie to Ty chyba najbardziej pierdolnięty jesteś z tego forum! i dlatego nie wiem gdzie Cię zaklasyfikować - czy do grupy leżaków czy starszaków?? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: OAZA 22.03.05, 15:40 pfffffffffffff... i kto to mówi...? z takim NICKIEM? pfffff.... ale fakt! całkiem normalny to ja nie jestem... ba! inaczej bym tu nie zaglądał..praważżżżżż? ...bo ja mam LICENCJĘ NA DOBIJANIE... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: OAZA 22.03.05, 15:20 ale na kabatach jest Oaza-Oaza Kabacka.niestety tam chochoł śrubokrętów nie kręci,bo ta Oaza aspiruje do restauracji,a ma wygląd stołówki Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: OAZA 22.03.05, 15:28 Mnie tam bardziej irytuje, że ta debilka moła jakąś szybę wybić tym pierścionkiem. Poza tym, dużo większy dramatyzm by był, gdyby wrzuciła go do ścieku zwanego Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: OAZA 22.03.05, 15:17 przy Powązkach... daleko będzie miała....bidula... no ale jak z mieszkania młodych (mokotów) do parku(na pradze) jest dwa kroki... to już nic nie dziwi...zresztą... z założenia..to ma byc WSZĘDZIE I NIGDZIE... kossssssssmos, po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
turek123 Re: OAZA 22.03.05, 15:31 Odnośnie pierścionka... Jakiś taki dziwny był, duży? Ale nie znam się. Dziewczyny, jakie jest wasze zdanie? Mi się wydał jakiś przestarzały ;-) A ktoś spróbował namierzyć, co to za kawiarnia, w której BB pracuje? Ta z kawą po 20 pln za filiżankę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: OAZA 22.03.05, 15:33 Ja to myślę, że Chochoł fingla zapierdzielił Arabelli, pamiętacie tę czeską bajkę? Owad zamiast go łapach miętosić powinna okręcać ale, że młode to, to klasyki nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: OAZA 22.03.05, 15:34 znalezionemu pierścionkowi nie zagląda sie w zęby Odpowiedz Link Zgłoś