romy_sznajder 22.03.05, 18:43 ...to regularnie wyładniała! Taki był kiedys wybryk natury, a teraz....fiuuu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Ola Niżyńska... 22.03.05, 18:43 to znaczy ta panna, co gra ulę w klanie. chyba nie pomyliłam nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ola Niżyńska... 22.03.05, 18:46 A czy głos także wyładniał? Klanu od dawna nie oglądam, ale pamiętam, że miała nieprzyjemny, skrzypiący głos jak stare wrota. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ola Niżyńska... 22.03.05, 18:49 właśnie tak mówiła, że nie było słychać. Może pobiera lekcje emisji głosu. Albo mówiła na smutny temat, w każdym razie nie skrzypiała. Szok. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: Ola Niżyńska... 22.03.05, 18:54 To jak sie nazywa ta Ola mała z "w labiryncie?" zawsze myslałam ze Ola Niżyńska właśnie ( btw córka scenarzysty). Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Ola Niżyńska... 22.03.05, 18:57 a dalej ma te brwi jak sprzedawca perskich dywanów?? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ola Niżyńska... 22.03.05, 19:06 > a dalej ma te brwi jak sprzedawca perskich dywanów?? nie rzuciły sie w oczy. Mnie zawsze wkurzało jej czoło na dwa palce. A dzis nie. No szok. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Ola Niżyńska... 22.03.05, 19:07 moze dlatego,że dziś miala czapkę;)? Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Ola Niżyńska... 22.03.05, 19:03 Zasiędłam dziś Klan sem zadawkować, i cóż: kolejny odcinek dla lekarzy specjalistów - Prostata / dzisiejszy hit niedotlenienie mózgu / także dziś alheimer / od niepamiętnego odcinka daunik malutki, zanik pamięci u Niemrawego, Aids żółtaczka czy inna choroba wątroby operacje plastczne, depresje pomińmy.... Czy pominęłam jakiś medyczny hicior z Klanu??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Ola Niżyńska... 23.03.05, 00:52 Pominelas. Rysiek w totalu. Ja caly czas postuluje o odrebna jednostke chorobowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Ola Niżyńska... 22.03.05, 19:05 wpieniająca oleńka z labiryntu ludzkich spraw,to była zofija karpińska. a ula-ola to dziś w odcinku więcej do grania miała,niz zaplastrowana gwiazda ciao debil;)głos faktycznie jakby już po mutacji,brwi wydatne,aczkolwiek chyba nosiły ślady lekkiej interwencji pensety:)w każdym razie matamorfozy zdecydowanie in plus:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: Ola Niżyńska... 22.03.05, 19:08 A no właśnie , bo Labirynt Karpiński i Niżyński pisali. Wiedziałam że coś pomyliłam, bo Mongoł z Klanu nijak podobny do labiryntowej Oleńki. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ola Niżyńska... 22.03.05, 19:12 > nosiły ślady lekkiej interwencji pensety:)w każdym razie matamorfozy > zdecydowanie in plus:) Na pewno sie nie zrastały. Może hormony zaczęła pobierać? :)) Dawno nie widziałam Klanu, od czasu zmiany pory emisji, tym większe zaskoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Ola Niżyńska... 22.03.05, 19:17 co do pobierania hormonów,to pomysł nie od czapki,bo testosteronu nadmiar to tam było widać nawet i bez laboratoryjnych analiz;)klan wladowali na pózniejsza pore ,bo w prajm tajmie idzie hit-Miasto marzeń-moim zdaniem totalna wtopa,ogląda to ktoś??aż sie zdziwilam,że dziś juz 7 odcinek był i nawet troche luknęłam,ale to z tego względu,że jedna z bohaterek miala spotkanie z luckami:) pewnie oglądalnośc chcą podnieść i pod ilone sie podczepiaja;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Ola Niżyńska... 22.03.05, 22:22 " Miasto marzeń" to jest total niewypał, żal tylko,że TVP bez mrugnięcia okiem wywaliła na to kasę,a co do Uli z Klanu, to ja tam nie zauważyłam zmian na lepsze- czółko nadal niskie, wąsik pod nosem i grube brwi oraz głos jak nienaoliwione drzwi, a dzisiejszy odcinek to już nie powalił na kolana- Rydzyk na pewno byłby usatysfakcjonowany jego treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: Ola Niżyńska... 22.03.05, 22:56 psia kostka, jam nie widział, ale skoro nie gada po swojemu to na bank postsynchrony robią, coby córcia producenta powaliła ludzkośc....talentem, uroda, urokiem, osobowoscią....!!!! czuję się powalony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Ola Niżyńska... 22.03.05, 23:06 no własnie dziś głos tak nie skrzypiał-może dubbing zapodali;)??i brwi owszem,nadal wyeksponowane,ale na bank mniej krzaczaste.jakiś postęp jest:) czółka nie zaobserwowałam,bo jak pisałam wyżej,na ulę w czapce się załapałam,więc trudno wyrobic pogląd;)a konwersacja sister doris z pania od religii(?)na bank na zlecenie ojca dyrektora była;) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Ola Niżyńska... 23.03.05, 08:39 no dziewcze ma w koncu lat 18 chyba, moze poobserwowala kolezanki i zauwazyla, ze jej brwi sa troszke nietypowe i zapragnela miec takie mniej rzucajace sie w oczy moze za pare miesiecy znowu troche wyskubie, potem znowu troche i za jakis czas beda juz oki Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Ola Niżyńska... 23.03.05, 08:42 moze podpatrzy ją Wysocka z Wiadomości i przestanie straszyć brwiami a la późny Breżniew;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Ola Niżyńska... 23.03.05, 11:12 Aby Wysocka przestała straszyć widzów jest jeden jedyny sposób- zdjąć ją z wizji, ale na to to trzeba jeszcze dłuugo poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
dobra_kanapka Re: Ola Niżyńska... 23.03.05, 12:59 feber napisała: > no dziewcze ma w koncu lat 18 chyba Ona jest w moim wieku, czyli ma 20 lat. Wiem bo studiujemy na tej samej uczelni, ten sam kierunek i ten sam rok. A i jeszcze Joasię Jabłczyńską też mogę zaliczyć do tego grona. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Ola Niżyńska... 23.03.05, 13:02 czyli prawo:) to ola się nieźle trzyma,dałabym jej max 17 lat;) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Ola Niżyńska... 23.03.05, 13:04 no fakt, dobrze sie trzyma i tym bardziej powinna zdawac sobie sprawe z wygladu swoich brwi Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Ola Niżyńska... 23.03.05, 13:47 A co tam jej brwi, tatuś kasiasty w dodatku producent i scenarzysta filmowy- wcale bym się nie zdzwiła jakby jakiś przystojny aktor ją wyjął. Odpowiedz Link Zgłoś