zgredek_ojejku 24.03.05, 09:46 Czy ktoś oglądał wczoraj Punk-Drzyzgę?? Było o homoseksualistach... i były dwie panny z młodzieży wszechpolskiej... I tak oglądałem i jedyne co mi przeszło przez głowe to wyrażenie "Ciemnogród"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gianni_vonsacze Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 09:48 Wczoraj akurat Punk-Drzyzgi nie widziałem, a sądząc po tym co piszesz mogło być ciekawie ;) Panny w moherowym beretach czy w moherowych stringach były ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 09:49 wyjątkowo normalnie ubrane i nawet jedna chyba ładna była ale za przeproszeniem tak szurnieta że makabra :) A Ciekawie było oj było... Pozamykac leczyć zmuszać do leczenia getta, kastracje itp pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 09:55 tia.. sluchalam do pierwszej reklamy, kiedy jeden gostek z baby poszedl sie przebierac. potem w zwiastunie go widzialam. jako panienka wygladal calkiem calkiem, a jako facet koszmar.. teksty niektorych ludzi tez byly niezle (o homoseksualizmie i homoseksualistach): zarazil sie od kolegi zamknac na 48 h bez jedzenia to mu przejdzie trzeba to leczyc to jest jak dlugotrwala alergia balbym sie z nim jesc przy jednym stole to moze byc grozne dla otoczenia to prawie to samo co pedofil.. ech.. szkoda gadac ale przynajmniej slychac bylo oburzenie i nazywanie tych ludzi po imieniu (homofob jeden). teraz powinni program o homofobach zrobic a ciał debil powinien byc: homofobi contra homoseksualni ;) [troche szkoda, ze nie obejrzalam calego, ale coz.. musialam sobie isc] Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 10:01 Albo odpowiedź .. TY HETERYKU :)) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 10:09 to tez dobre jest chyba od dzisiaj, jak mnie ktos oburzy, to mu tak bede mowic: "ty, ty.. ty heteryku" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 09:50 Ja oglądałam i z minuty na minutę byłam coraz bardziej załamana, te dwie panny mnie powaliły po prostu, które udowadniały że homoseksualizm można wyleczyc terapią bo to choroba a jak nie to zero seksu-normalnie nóż sie w kieszeni otwiera, może bym jeszcze zrozumiala jakby te baby miały pod szesciesiatke ( bez obrazy) ale to młode panny i takie zdewociałe...... jeden z kolesie był fajny jak zadał im pytanie czy ta terapią mozna go ukierunkowac na poaciąg do psów, no bo jak rzeczywiscie z takimi gadać???? Mam nadziej ę ze Drzyzga tylko udawała taką głupią bo pytania miala czasami wprost z kosmosu....... Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 09:52 ale trza przyznać że kolesie z jajem byli :) panna nawija o chorobie itp a kolej wyjeżdża z tekstem a gdybym zamiast cherbaty wolał kawę to dla Pani byłaby o różnica?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 09:57 no ba jak z tymi pannami inaczej gadać zgredek, no jak???? Aha i fajne było jak laska mu wywniskowała trumatyczne dzieciństwo że jego homoseksualizm jest zwiażany z tym ze matka go raz w sukience przewiozła..... Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 10:01 No... to musiao niby u niego w podswiadomości siedzieć bo nawet o tym nie wiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: zgredek.... 24.03.05, 10:06 TY wiesz co by te p[anny ucieszyło, ostatnio czytała że istnieje na swiecie grupa ludzi która dązy do zalegalizowania, uznania za czwarta orientację seskulna ameby czyli: homo, bi, hetero i ameby (w skrocie nie maja ochoty na kontakty seskulane)to by panny chyb szczesliwe były no nie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: zgredek.... 24.03.05, 10:07 Nie sądzę... Tylko w pozycji misjonarskiej i szlus.. zero homo zero bi o amebach już nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: zgredek.... 24.03.05, 10:09 Moze i masz racje bo trza się przeciez po bożemu rzomnażać, ale w długiej koszulinie flanelowej i z dziurką, inaczej tego nie widzę........ Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: zgredek.... 24.03.05, 10:23 A jak nie wyjdzie za pierwszym razem to pewnie wina szatana Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 09:53 Ciemnogród to mało powiedziane. Słuch mi się tylko włączał gdy wygłaszały swoje teorie o leczeniu homoseksualizmu. Rewelacyjna była riposta o terapii ukierunkowującej na seks z psami. Dziewczyna (bo kojarzę jedną) miała jakiś tekst wyuczony na pamięć i nie potrafiła zupełnie reagować na riposty. A która była niby ładna? Chyba nie ta określona jako "charakterystyczna"??? Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 09:54 mnie wczoraj jakies grypsko brało i może to były tylko omamy wzrokowe.. albo tekst kolesia.. Teraz wypowie się pan z młodzierzy wszechpolskiej. I dwie zbulwersowane panny. Tu są tyko 2 osoby z MW... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 10:05 Nie oglądałam, ale słuchałam. Ręce mi opadały w niektórych momentach. Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 10:15 tak sobie czytam co sie wczoraj tam wyprawialo. i jeden wniosek mi sie na te panienki z Mlodziezy nasuwa: = one dawno chlopa nie mialy = brutalnie mowiac: zaznalyby takiego konkretnego seksu, to od razu by zmienily swoje poglady. bylyby bardziej przyjazne, i normalnie by gadaly o niektorych sprawach. a tak.. radio rydzyka sluchają, dupy dawno nikomu nie daly (o ile w ogole) to i we łbach im się poprzewracało.. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 10:23 To się nazywa nawet: OSTRY SYNDROM NIEDOPCHNIĘCIA Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 10:33 ja znam pod nazwą: syndrom głębokiego niedopchnięcia ;) hm.. no cóż, te kilkaset metrów (hehe) a w nazewnictwie takie różnice;) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_rela Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 10:48 Żenada, żenada, żenada! Wydawać by się mogło, że młodzi ludzie są bardziej tolerancyjni i mniej zacofani - okazuje się, że czasem są bardziej ciemni od starszego pokolenia. Biedne byłyby dzieci tych kobiet, gdyby okazały się mieć skłonności homoseksualne - "leczenie", "grupy wsparcia", a jak to nie pomoże, to celibat przez całe życie, bo mamusia tak każe. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 11:09 oglądałam, ciśnienie mi skoczyło i przełączyłam na Klan :) podobała mi się panna, co to miała dla każdego geja odpowiednią teorię psychologiczną - gdyby je jeszcze zebrać do kupy, to się okaże, że połowa społeczeństwa powinna być homo. perełka: brat jednego z chłopaków, heteryk - Ale ja jestem hetero, a wychowywała nas ta sama matka. odpowiedź panny: to znaczy, że homoseksualizm nie ma źródła genetycznego! zajęcia z logiki powinni prowadzić na podstawie takich dialogów. na moich zajęciach prof. Hołowka często takimi rzucała i przychodziło się na nie głównie dla tych stwierdzonek. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 11:18 taka gratka mnie ominęła..psia krwia...ale przy takiej pogodzie nie mam tefałenu... a może i dobrze ..tylko bym się zdenerwował i by mnie obsypało jakimiś parchami, bo ja alergie mam na "MOCHER" i "RYDZE".... Zyrteck ,Fliksonase i inne antyalergeny nie pomagają.... leczyć homo.. phi...to i tak postęp, że nie pali sie ich na stosie....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 11:29 Ja sądze że gdyby była taka możliwość to panny od razo by sąd i stos u dżyzgi zrobiły... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 11:35 no cóż ,jest to typowe dla MW .czytałem swego czasu artykuły na ich temat, bo ciekawiło mnie jak ludzie inteligentni mogą angażowac się w takie monstrum i doszedłem do wniosku,że tym ludziom robi się jakies pranie mózgu...ich działanie przybiera formę sekciarską....zero tolerancji dla inności. czemu? ..bo nie! przeraża mnie ich siła i wzrost popularności... mędrcy twierdzą,ze tego typu ugrupowania są klasyczną postawą wobec strachu przed UNIĄ? przed nowymi układami, wartościami...a że polacy są wyjątkowo podatni na takie cuda...to i mamy...MW.GIERTYCHY.RYDZYKI.MOHEROWE BERETKI... Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: Drzyzga wczoraj 24.03.05, 23:38 rzygłem se na berecik, wypiłem lufkę i się zresetowałem,a wy mi kurka te okoiczności przypominacie. Nieładnie, oj, nieładnie.... tu powtórzę zabieg i ogórcem zakąszę...fajny taki, nadęty i kwaśnawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś