Dodaj do ulubionych

ciemno, zimno...

25.03.05, 08:55
... i do domu daleko :(((
Obserwuj wątek
    • Gość: grześ Re: ciemno, zimno... IP: 62.29.137.* 25.03.05, 09:45
      Jesteś pod ziemią?:)
      Przemiłego dnia życze, wesołego, słonecznego i cieplutkiego:)
      • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 09:49
        można tak powiedzieć :/
        a dzień jest szary, ponury i pada :(((
        • wietka Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 09:51
          a Agnesea zawsze na przekór ;)
          • Gość: grześ Re: ciemno, zimno... IP: 62.29.137.* 25.03.05, 09:54
            Może powinna szeroko otworzyć oczka??:))
            Przecież po nocy zawsze przychodzi dzień a po nawet najgorszej zimie wiosna:)-
            ta w sercu też:)
            • wietka Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 09:59
              tak , tylko trzeba chcieć to zrobić...:)
              • Gość: grześ Re: ciemno, zimno... IP: 62.29.137.* 25.03.05, 10:24
                No własnie "tylko" to nic nie kosztuje:)
                • wietka Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:27
                  moze do tego trzeba dojrzeć?
                  • Gość: grześ Re: ciemno, zimno... IP: 62.29.137.* 25.03.05, 10:31
                    Uważam ze to nie ma nic wspólnego z wiekiem, gdyż przyadarza sie to osobą w
                    różnym wieku..wystarczy zrozumieć ,że nie my jestemy dla świata ale świat dla
                    nas i to my decydujemy o własnym losie ale to tylko moje zdanie:))
                    • Gość: ona34 Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:33
                      Grzesiu masz całkowitą rację :))))szkoda że wczoraj o tym nie pogadaliśmy
                      wieczorem...ale ja też tak uważam...:)))D
                      • Gość: grześ Re: ciemno, zimno... IP: 62.29.137.* 25.03.05, 10:38
                        Jak to mówią co sie odwlecze...:))
                        Bardzo lubie ludzi kótrzy sie ze mna zgadzają:)))
                        całuski i na zdrowie-kako:))
                        • wietka Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 11:14
                          Grzesiu, mówię o dojrzałości, a nie o dojrzłym wieku :)) to dwie różne rzeczy:)
                          • Gość: grześ Re: ciemno, zimno... IP: 62.29.137.* 25.03.05, 11:28
                            Wkrótce mam urodziny, dlatego tak mi sie skojarzyło:))
                            • wietka Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 11:37
                              a to rzeczywiście baranek z Ciebie:)))
                              można już składać zyczenia?
                              • Gość: grześ Re: ciemno, zimno... IP: 62.29.137.* 25.03.05, 11:39
                                Ano baranek-pełną gębą:))
                                Jeszcze nie ale za chwile -30.03
                                • wietka Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 11:42
                                  To Ty wiosnę witasz, a ja żegnam :))
                                  • Gość: grześ Re: ciemno, zimno... IP: 62.29.137.* 25.03.05, 11:43
                                    Każdy powód do świetowania jest dobry:))
                                    • wietka Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:11
                                      świete słowa, Grzesiu! :))
                                      • Gość: grześ Re: ciemno, zimno... IP: 62.29.137.* 25.03.05, 12:31
                                        Świętości to ja unikam jak wody święconej:)ale bardzo lubie sobie poświętować:))
                                        • wietka Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:33
                                          zatem świętuszmy, znaczy świętujmy ile wlezie :)))
                                          • Gość: grześ Re: ciemno, zimno... IP: 62.29.137.* 25.03.05, 12:35
                                            no tak ile wlezie..i ile damy radę, jak to dobrze że mam świetną kondycję:))
                                            Powiedz tylko kiedy:)))
                                            • Gość: grześ Re: ciemno, zimno... IP: 62.29.137.* 25.03.05, 12:39
                                              Ps: nie-taki straszny ten wątek jakim go malują albo raczej piszą, okazuje sie
                                              że tam gdzie jest "ciemno, zimno" również może być wesoło, milutko i
                                              przyyyjemmnie:))
                                              • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:40
                                                spadaj stąd bawić sie gdzieś indziej
                                                • Gość: grześ Re: ciemno, zimno... IP: 62.29.137.* 25.03.05, 12:43
                                                  Jestem toleracyjnym człowiekiem wiec po prostu napisze:żal mi Ciebie.
                                                  wszystkiego dobrego.
                                                  • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:44
                                                    mi ciebie też :]
                                                    spadaj :]
                                                • wietka Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:43
                                                  znowu zepsułam ci wątek:(
                                                  ale widzisz w necie jak w zyciu: smutek miesza sie z radością
                                                  • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:45
                                                    ty też zabieraj swoje zabawki gdzie indziej :]
                                                  • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:48
                                                    a co ty Agnieszko jakiś romans obejrzalas w tv i tak sie zagotowalas
                                                    Bużka skarbie.
                                                  • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:49
                                                    po pierwsze nie skarbie :]
                                                    a po drugie nie mam na imię agnieszka :]
                                                  • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:51
                                                    ale Agnieszka też ładnie - skarbie mój, mnie sie podoba i do Ciebie pasuje i
                                                    ja tak będę Cię nazywał
                                                  • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:57
                                                    och jakże mi miło misiu kochany Alfonsie najdroższy :]
                                                  • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 15:10
                                                    stara cwaniara urąbała w necie mięso:)))
                                                  • Gość: grześ Re: ciemno, zimno...do puchtaka IP: 62.29.137.* 25.03.05, 12:49
                                                    I to pewnie ze szczęsliwym zakończeniem:)
                                                  • wietka Re: ciemno, zimno...do puchtaka 25.03.05, 13:02
                                                    widzisz, Grzesiu nie chca nas tu:(
                                                    i świętuszenie diabli wzieli:(
                                                    ale nie ma tego złego...słoneczko takie piekne - idę sie poopalać :)))
                                                    miłego dnia wszystkim:))
                                                  • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno...do puchtaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:04
                                                    hej, hej, nigdzie sie nie zabierajcie, ja uwielbiam słuchać i patrzeć na
                                                    szczęśliwych ludzi a przede wszystkim wesołych
          • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:02
            he... no taką mnie bozia stworzyła :/
            • wietka Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:06
              etam, sama się nakręcasz ;)
              • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:08
                jesteś kobietą? (głupie pytanie wiem)
                • wietka Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:12
                  skoro wiesz...
                  • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:15
                    ok nieważne
                    • wietka Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:19
                      nie jestem słodką idiotką, która cieszy się z byle powodu i nie zamierzam Cię
                      nawracać na drogę wiecznej radości. Wiem , ze zycie potrafi dać nieżle po
                      tyłku, ale może być tez piękne...tylko trzeba dać mu szansę.
                      • Gość: grześ Re: ciemno, zimno... IP: 62.29.137.* 25.03.05, 10:21
                        Szansa , szansą żeby nie marnować czasu trzeba pojść na całość:))
                      • Gość: ona34 Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:27
                        Czy Ci którzy potrafią się cieszyć z życia mmio różnych przeciwności od razu
                        muszą być słodkimi idiotami??...Naprawdę za to co się dzieje wkoło nas
                        zawdzięczamy sobie...Tylko i wyłącznie...I nikt inny nie ma na to
                        wpływu...Czarne myślenie przynosi czarne działanie...Warto mysleć pozytywnie...
    • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:01
      przestań życ marzeniami,zacznij łapać życie w realu słonko:)))nie warto
      umartwiać się.Jesteśmy aktorami na tej ziemi i dlatego jak zagramy na scenie
      życia,tak będziemy mieli.Net to ułuda straszna:)).Powodzenia:))
      • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:03
        no skoro ułuda to co tu robisz?
        • Gość: ona34 Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:12
          zrób sobie kakao, pomaga:))))ktoś mnie wczoraj wieczorem natchną na ten boski
          napój, to lepsze niz kawa:)))poprawi Ci humor:)))
          • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:16
            :))no widzisz ile rad masz:)),ale mówię Ci najgorzej jest zacząć.Nie
            pozwól,żeby internet zdominował Twoje życie.
          • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:17
            łoj, nie mam pod ręką
            musi mi wystarczyć rozwodniona czekolada :/
          • Gość: grześ Re: ciemno, zimno... IP: 62.29.137.* 25.03.05, 10:20
            zawsze twierdziłem że to bardzo dobry napój..szczególnie przed snem:))
            miłego dzionka
            • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:42
              oszzzzz lulutki:)))a cycusia masz?????
              • Gość: grześ Re: ciemno, zimno... IP: 62.29.137.* 25.03.05, 10:48
                A co jestes chętna?:))-lubie bajeczki:))
        • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:14
          bo ja słonko już tylko ułudą żyję:))),w pewnym wieku tylko to zostaje:)),ale
          nie mając ,myślę ,że ta końcówka przy nicku to rok urodzenia:))tyle lat co
          Ty:)))nie można tak.
          • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:23
            w pewnym wieku? a co to za stwierdzenie? szufladkujesz się?
            • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:38
              w życiu,ja tylko znam życie i wiem ,gdzie mi dobrze:))
              • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 10:42
                no widzisz, ja też wiem :]
                a że nie mieści się to w schematach.... no cóż...
                • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 11:23
                  wiesz co ,albo kłamiesz,że masz lat naście:)),o jakich ty schematach mówisz?
                  dziecko kochane:))życie nigdy nie było schematem i nie będzie.Życie trzeba
                  smakować,czasami jest gorzkie,czasami słodkie i to zależy tylko i wyłącznie od
                  Twoich kubków smakowych co lubisz:))naprawdę.Więcej optymizmu,nigdy nie może
                  być gorzej:))zawsze może być lepiej.Czasami wydaje sie ,że świat ucieka spod
                  nóg,a to nie prawda,to tak ma być.Nie myśl ,że nieszczęście dla kogoś jest
                  nieszczęściem,bo może to właśnie szczęście.:))
                  • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 11:29
                    hahahahahahaha
                    powiedz polskiemu społeczeństwu że nie ma schematów :]
                    ja już zostałam za to wyklęta :]
                    • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 11:43
                      czyli co?,gadasz tak jak każą????/Jeżeli to robisz to nigdy nie będziesz
                      szczęśliwa.Tyle ile jest igieł na sośnie i liści na brzozie tyle jest
                      zdań.Dlatego musisz mieć tylko i wyłącznie swoje zdanie,bez względu co
                      pierdaczą inni.Oj słonko biedna jesteś,jeżeli żyjesz tak jak każą Ci ludzie,a
                      nie jak Ty chcesz.
                      • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 11:47
                        chyba czegoś nie doczytałaś :]
                        napisałam przecież, że mnie wyklęto za posiadanie własnego zdania :]
                        • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 11:50
                          jeżeli żyjesz tak jak każą Ci ludzie,to może masz rację,że stukasz bez sensu w
                          klawiaturkę.Powiedz mi jedno,masz swoje zdanie na temat co chcesz????????
                          doczytałam wszystko.
                          • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:03
                            nie, nie żyję tak jak każą mi ludzie :]
                            a że stukam bez sensu w klawiaturkę to fakt - czasem trzeba jakoś zabić nudę :]
                            i swoje zdanie mam :]
                    • red_one Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 11:44
                      agnesea.. jesli ci dobrze, ze swoim ja, to pieprz schematy. mnie tez "wykleli",
                      ale tylko dlatego, ze nie wiedzieli jak sobie w calkowicie dla nich nowej
                      sytuacji poradzic. na koniec wyszlo, ze ja mam lepiej niz ci co zostali w
                      miejscu. teraz przegladaja na oczy - zajelo to co poniektorym dobre 10 lat.

trzym sie
    • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 11:53
      wiesz co mam wrażenie,że na siłę chcesz być nieszczęśliwa:))i uważasz, że jakiś
      z netu książe walnie na kolana i poprosi Cie ,żebys z nim została:)).I teraz
      bum na ziemię nie ma tak,szczęście sami sobie wypracowywujemy:)),a jeżeli
      słuchasz ludzi ,i oni maja więcej do powiedzenia o Twoim życiu niż Ty?to Twoja
      broszka:))
      • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:58
        siłą rzeczy a moca faktów śledze jej wypowiedzi na forum i zakładane tematy od
        dłuższego czasu i dokładnie masz rację, a ona powinna sobie na znak protestu
        odmrozic jeszcze uszy odmrozić to wten sposób zaakcentuje swoje niezależne i
        indywidualne zdanie na forum bo w życiu to wątpię, że choć z 10% tego wdrażała

-------------------------
        faceci to świnie, ale szlachetne
        bo mają ogonek z przodu
        • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:06
          a chcesz się przekonać? :]
          • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:25
            jakby Ci tu powiedzieć, żebyś się nie poczuła dotknięta, ale jakoś niechciałbym
            się przekonywać do niczego co z Toba związane, żebyś nawet była nie wiem
            jak "piękna"
            • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:28
              hahahahahahaha dobre :]
              • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:39
                ale mimo wszystko Życzę Ci Wesołych Świąt, chociąż pewnie zrobisz wszystko,
                żeby wesołe nie były i żebyś się już więcej nie nudziła, bo nudzenie się to
                cecha ludzi mało inteligentnych (bez obrazy)

Pa. Buziaczki.
                • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:42
                  nigdy nie twierdziłam, że jestem inteligentna :]
                  • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:45
                    samokrytyka godna najlepszych pierwszych sekretarzy, dałem Ci szanse ale cóż,
                    Twój wybór
                    • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:48
                      hahahahahaha skąd ja to znam :p
                      • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:49
                        no sam zachodzę w głowe skąd Ty możesz to znać?
                        • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:50
                          zachodź zachodź, podobno jesteś inteligentny (w przeciwieństwie do mnie) :]
                          • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:56
                            moje zwoje nie wytrzmuja tego i obawiam sie, że z tego nic nie będzie - musimy
                            sie uwówić.
                            • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:58
                              może ty coś musisz bo ja nie :]
            • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:48
              oj Kubus obcesowo to powiedziałeś fujjjj:)))
              • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:54
                Wiesz miś o bardzo małym rozumku to mówi prościutku co mu ślinka na język
                przyniesie, ale musze Ci powiedzieć, że i tak bardzo się starałem aż mi żyłki
                na czółku wystąpiły
                • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:59
                  i dlatego aż się opluł :]
                  • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:03
                    wiesz skarbie mój, nie jest to takie pozbawione sensu, faceci też mają troche
                    wyobrażni i jak sobie wyobraziłem nas razem to ślinka ma prawo pocieknąć,
                    powinnaś być z tego dumna
                    • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 13:05
                      aż mi się na wymioty zbiera misiaczku :]
                      • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:08
                        jesteś niesamowita, jeszcze trochę pokorespondujemy to się chyba w Tobie
                        zakocham a potem napiszę "SAMOTNOŚĆ W SIECI - BIS"
                        • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 13:14
                          zakochaj się w jakiejś niedźwiedzicy a nie w żmiji :]
                          • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:18
                            ale masz pojęcie jakie piękne byłoby potomstwo? Silne i podstepne - czysty
                            władca świata.
                            No kochanie ale narazie muszę Cie zmartwic i pożegnac bo juz żona na mnie
                            krzyczy bo muszę umyć okna, ale jak się z nia znowu pokłócę to do Ciebie wrócę -
                            jak zawsze zreszta. Buziaczki.
                            • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 13:19
                              hahahaha pantoflarz
                              • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:23
                                wiedziałem, że Cie to rozbawi a wręcz ucieszy.
                                Jeden dzień realnej znajomości z Tobą i jadłabyś mi z reki - uwielbiam takie
                                kobitki- pseudofeministki
                                • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 13:25
                                  no teraz to mnie naprawdę rozbawiłeś :DDDD
                                  ale cóż, po to jest net - żeby się dowartościowach :]
                                  hahahaha więc rób to nadal misiaczku :]
                                  • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.acn.waw.pl 25.03.05, 14:40
                                    ale wiesz jakby człowiek się dowartościował gdyby uwiódł taką żmiję jak Ty ???
                                    no a póżniej tradycyjnie oczywiście porzucił, żeby było jak książce
                                    • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 14:41
                                      kubuś weż.łeb wsadz pod zimny natrysk
                                      • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 14:49
                                        malinka dobrze radzisz :]
                                      • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.acn.waw.pl 25.03.05, 14:51
                                        a w Tobie skąd tyle agresji? czyżby następna slustrowana? ale Tobie też dobrze
                                        życzę
                                        • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 14:55
                                          ha, w końcu pytanie trafiające w sedno :]
                                          • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.acn.waw.pl 25.03.05, 15:03
                                            tyle, że nie do Ciebie. Bo że Ty jesteś sflustrowana to nie musisz mówić - to
                                            słychać, widać i czuć
                                            • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 15:07
                                              sfrustrowana słonko, sfrustrowana :]
                                              • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.acn.waw.pl 25.03.05, 15:17
                                                Oh tak ładnie mnie nazwałaś, a mogłoby być tak pięknie.
                                                Widzisz jak można się bawić bez alkoholu
      • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:05
        ups, a gdzie napisałam, że czekam na jakiegoś księcia z netu, hę?
        i że wogóle chcę jakiegoś księcia?
        i z uporem maniaka powtarzam, że ludzie nie mają wiele do powiedzenia w moim
        życiu :]
        • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:49
          wiesz co?:)słonko:)))usiądż sama ze sobą i tak po cichutku,powiedz sobie co Ty
          chcesz?:)),i zacznij realizować swoje ja:))oki????pogadamy pózniej,bo takie
          bleblanie powiem ordynarnie:))nie obraz się wku..a mnie:)))
          • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:51
            no to idź się nie-wku..ać gdzie indziej :]
            np na romanticę :]
            PAPAPA
            • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 12:57
              wiesz co podejrzewam ,że jesteś stara zgorzkniała baba i szukasz młodego fiuta
              coby w necie dał ci palcem po cipie.wow powiedzieli indianie i wbili topór
              wojenny.spadaj smęcić na most
              • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 13:00
                stara to tu tylko ty jesteś słoneczko :]
                a młodych fiutów mam już dość :]
                teraz wystarcza mi tylko wibrator :]
                • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 13:03
                  to czego tu siedzisz??jak masz tych fiutów ,ja na doskok jak mnie podyma to
                  siup do netu i stuk stuk:))oj poszukaj wyciora bo wiosna jużżżżżżz
                  nikt nikogo,tak do końca nie zna.
                  • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 13:07
                    oj jednak czytac nie umiemy :]
                    a może ze starości niedowidzimy :]
                    fiutów wywaliłam na zbity pysk i mogę sobie siedzieć gdzie chcę :]
                    ale skoro ty masz tylko na doskok to ci dam kilka namiarów :]
                    • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 13:08
                      a ja poproszę o adres Twój to podeślę ci sznurek,i nie smęć bo jeszcze nie
                      jadłam ,a juz zacznę rzygać
                      • agnesea77 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 13:14
                        mówiłam spadaj na romanticę :] tam rzygac nie będziesz :]
                        p.s. sznurek mam :]
                    • Gość: kubuś puchatek Re: ciemno, zimno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:09
                      chyba rozmiarów - czy nie o to chodzi?
                      • malinka48 Re: ciemno, zimno... 25.03.05, 13:12
                        kubus puchatek w bajce jest słodki,chociaż głupi jak but:)))więc kumam Twoje
                        wypowiedzi Kubusiu:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka