sui 26.03.05, 20:40 znacie jakiś sprawdzony sposób na poderwanie kobiety? np. jakiś niebanalny text w stylu kabaretu Moralnego Niepokoju? "Mam jeszcze raz przejść koło Ciebie abyś uwierzyła w miłość od pierwszego wejrzenia?" :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia_potocki Re: jak skutecznie poderwać kobiete? 26.03.05, 20:42 sui napisał: > znacie jakiś sprawdzony sposób na poderwanie kobiety? > np. jakiś niebanalny text w stylu kabaretu Moralnego Niepokoju? > "Mam jeszcze raz przejść koło Ciebie abyś uwierzyła w miłość od pierwszego > wejrzenia?" :D dobre! nawet bardzo, ale miłość to teoria nie sprawdzona, indywidualna i wyśniona i powiem inaczej po prostu nie przewidywalna!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sui Re: jak skutecznie poderwać kobiete? 26.03.05, 20:43 no ale jak zrobie dobre wrażenie na kobiecie to już połowa sukcesu :P - no chyba że się mylę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moby Re: jak skutecznie poderwać kobiete? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:47 "Mam na imie Bożydar, zapamietaj to imie bo bedziesz je krzyczeć tej nocy" - każda twoja:))) Kazda kobieta potrzebuje klucza chyba ze zarywasz małolate na dyskotece, wtedy najlepiej posluzyc sie wytrychem taki jak daje przyklad Kabaret Moralnego Niepokoju P.S. Jak ja czasem lubie sie tak nocą powłamywać z tym wytrychem:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sui Re: jak skutecznie poderwać kobiete? 26.03.05, 20:51 hahaha! "Hahahaha, jestem Bożo! Zaraz będziesz czuć się w porzo" :d rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
ofcia Re: jak skutecznie poderwać kobiete? 26.03.05, 20:55 hahahahahaha, dobre :DDD Odpowiedz Link Zgłoś