lezka_z_posen 30.03.05, 22:18 właśnie się zaczyna na TV4.dziś,zachęcona wcześniejszą reklama na forum,luknę pierwsy raz .oglądacie??:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleena Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:20 nie mam TV4 ale pasjami lubię programy o operacjach plastycznych pławię się wtedy w samozadowoleniu, że nigdy nie strzeliło mi do łba narażać się na takie cierpienia ;) pewnie do czasu... jak zmarchy mi się pojawią to i może zmienią się priorytety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:21 skalpela tez się boję,ale Mąż ma przykazane,ze na 40-re urodziny zamiast prezentu-botox:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:21 widziałam jeden odcinek całkiem niezłe...też lubię takie programy:operacje plastyczne,zabiegi kosmetyczne...nie wiem czemu miło mi się patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:23 ja na przyklad lubię czytać książki o zdrowym odżywianiu szamiąc coś niezdrowego,czytać o odchudzaniu,jedząc coś kalorycznego-taka ludzka przewrotnośc;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:25 coś w tym jest;)) i sie zastanawiam czy też dałabym sie tak pociąć...why not? olać Almondowara ide oglądać operacje plastyczne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cenobite Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 31.03.05, 10:00 oj leska hehe, a ja myslalm ze tylko ja mam takie hobby. moim ulubionym zajeciem jest pojadanie czipsów przy lekturze Shape`a tudziez dodatku do Claudii o dietach;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cenobite Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 31.03.05, 10:01 LEZKA of kozz, sorry za bykowca..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 31.03.05, 10:34 bardzo przyjemne zajęcie,nie;))??zamiast czipsów dopuszczam też czekoladę;) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:22 kiedys ogladalam taki serial dokumentalny o operacjach to byl po prostu szok jak podnosili skore na twarzy i ja naciagali Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:23 no powinien Łezce lifting przyobiecać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:25 oleena napisała: > no > powinien Łezce lifting przyobiecać ;)) przykazane,to znaczy,że ja sobie życzę,przeciez! Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:27 no przecież wiem ale i tak powinien iśc na całość albo Ty powinnaś mieć większe wymagania Zeta- Jones to już podobno po liftingach jest, a do 40 jeszcze trochę jej brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:28 skalpela cykam jednak:)moja kumpela,lat 41, zafundowała sobie botox.efekt-po prostu szok,wygląda cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:24 dlaczego??ze spełnia moje zachcianki??ja nie narzekam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:25 Skoro zachcianka to inna sprawa:]Mój kumpel- gej funduje to sobie na 30 urodziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:26 na 30-te to juz u mnie za późno:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:28 botoks na 30stkę to co na np 35,40 ale będzie gładziutki:D Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:28 On ma jeszcze czas, ale już panika, że zmarszczki, plamki itp.....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:29 Tylko bez kpin:> Pamiętacie Toma Brokawa z NBC Nightly News?? Ten to dopiero miał na twarzy dupcie niemowlaczka:] Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:32 a widzieliscie jaki ponaciagany byl Patrick Swayze podczas jego wizyty w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:33 co tam swayze,zaraz liffting piersi będzie:)oglądasz feber?? Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:34 lukne tylko chwile emocje po meczu pozwola mi sie skupic :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:36 ale podbródka operowac nie będe na bank-przez tydzień nie możn przeżuwć,tylko pokarmy płyne przyjmować;)na to się nie piszę;)! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:37 wtedy tez pewnie mozna troche schudnac :) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:38 Pozostaje jeszcze cały szereg różnego rodzaju zabiegów, np. lifting, powiekszanie/ zmniejszanie piersi, odsysanie tego i owego....:] Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:39 BTW.... pomyślałem sobie ostatnio, że chce zmienić sobie kształt oczu, to znaczy zrobić sobie bardziej wschodnie ( w sensie, że skośne) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:40 takie a la keanu reeves??tnij;)! Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:43 Dokładnie takie!!!!! Cholernie mi podobają sie takie lekko skośne oczy. Nawet raz stojąc przed lustrem "próbowałem" jak bym wygladał i chyba wybór nie najgorszy:] Odpowiedz Link Zgłoś
neurosis Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:48 modotv napisał: > BTW.... pomyślałem sobie ostatnio, że chce zmienić sobie kształt oczu, to znacz > y > zrobić sobie bardziej wschodnie ( w sensie, że skośne) moze zamiast skalpela jedz wiecej ryzu:D Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:40 ale po każdej operacji nie można przyjmować % zapewne :( a liftingi trzeba systematycznie powtarzać, inaczej wszystko obwisa jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:41 oleena napisała: > ale po każdej operacji nie można przyjmować % zapewne :( > a liftingi trzeba systematycznie powtarzać, inaczej wszystko obwisa jak cholera to już lepiej systematycznie przyjmować %:)wtedy wsytko jest piekne:) Odpowiedz Link Zgłoś
neurosis Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:41 chcesz byc piekna to cierp brrr.... nie, to chyba nie dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:45 dzięki Wam!!!!!!!!!! zapomniałabym. BTW, czy nie wydaje sie Wam, że Lis... coś mniejsza mimika ostatnio? czy mnie się wydaje, czy to może........ Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:47 Pewnie Hanka po szkoleniu w CNN go ustawia:] Odpowiedz Link Zgłoś
neurosis Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:51 ze sie tak spytam: kto za to wszystko placi? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:52 neurosis napisała: > ze sie tak spytam: kto za to wszystko placi? ja płacę,pan płaci-społeczeństwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
neurosis Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:55 lezka_z_posen napisała: > ja płacę,pan płaci-społeczeństwo:) to moze sie i ja zdecyduje hmm... piekna byc... Ale nasz fundusz zdrowia nie ma z tym nic wspolnego? znajac ich to jeszcze rozbabrana zostawia mnie w polowie operacji i kto dziela dokonczy Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:52 za co? za panny w programie pewnie producenci i sponsorzy. w zamian moga filmować, tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 22:51 ale ja nie jestem pewna. bo jeśli tak, to jasne, jej wpływ i ogólne wzory przywiezione zza oceanu. tylko nie wiem, czy nie jestem przypadkiem.....hm..złośliwa? mnie się wydaje, że on był kiedys bardziej mimiczny. a teraz jak się uśmiecha, to tylko wyodrębnionymi fragmentami twarzy. co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
neurosis Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 23:15 ale tej jednej, tej krotkowlosej, to nos chyba skrzywili albo ja pod dziwnym katem na ekran zerkam... Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 23:12 Brrr... nie cierpie oglądać takich rzeczy, ostatnio zrobiło mi się słabo na widok naciąganej skóry. W sobote na dwójce leciał ciekawszy program jak w ciągu 10 dni odmłodzili babke o jakieś 5-7 lat stosując diete, ćwiczenia na siłowni masaże itd Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 30.03.05, 23:31 NIe wiem czy właczyylem na dobry kanał, ale na TV4 była jakaś zagraniczna produkcja sprzed dobrych kilku lat:/ O co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 31.03.05, 10:27 modotv napisał: > NIe wiem czy właczyylem na dobry kanał, ale na TV4 była jakaś zagraniczna > produkcja sprzed dobrych kilku lat:/ O co chodzi?? Holendrzy to zrobili i skończyło się kilka minut po 23... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: CHCĘ BYĆ PIĘKNA:) 31.03.05, 07:46 I jak tam wczoraj im wyszło? A co się stanie jak operacja nie wyjdzie? ;) Nawet gdybym kiedyś pomyślała o operacji to zawsze przed oczami staną mi potwory z piersiami sztywnymi i sterczącymi jak piłki do koszykówki między które można jeszcze ze dwie takie wsadzić albo usta dziewczyny Liroya. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Link 31.03.05, 07:58 Efekty udanych i nieudanych operacji plastycznych "cebsów". www.awfulplasticsurgery.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Link 31.03.05, 10:31 o,ja widzialam we wloszech leciwa pania,z podniesionym biustem i liftingiem.wygladala jak podstarzala lalka barbie.jeszcze wystrojona w rozowa mini,fuj fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Link 31.03.05, 10:36 lahliq napisała: > Efekty udanych i nieudanych operacji plastycznych "cebsów". britney jakoś zdziadziała w tym małżeństwie,silikonowe balony niewiele tu pomogą;) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Link 31.03.05, 10:37 Podniesienie biustu sugerowałbym Simonie, jeszcze chwila a pod własnym cieżarem opadnie do kolan:] Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Link 31.03.05, 12:32 Biusty dzielimy na dwa rodzaje: - te które pomiędzy mają medalik - te które pomiędzy mają pępek ;) Czy jakoś tak to było... Odpowiedz Link Zgłoś