Dodaj do ulubionych

W uzupełnieniu...

IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 10:17
...dla tych wszystkich którzy chcieliby zapolować na sklasyfikowane przez
Menika Foremki, dokładam listę typów których one nie cierpią:)))

Egocentryk: w łóżku czuje się panem i władcą.Liczy się tylko jego przyjemność,
a orgazm partnerki jest dla niego zupełnie nieistotny.

Pedant: przed pójściem z kobietą do łóżka musi skrupulatnie złożyć bieliznę i
rozwiesić na wieszakach garderobę.

Len': w wariancie umiarkowanym kładzie się na kobiecie i czeka na trzęsienie
ziemi.W wariancie skrajnym kładzie się w łóżku i czeka na kobietę.

Gawędziarz: nie zamyka mu się buzia, a jego ulubionym tematem są jego
wcześniejsze podboje seksualne.

Typ aseksualny: kobiety lubią go, ale zawsze postrzegany jest wyłącznie jako
kumpel.

Podobno nie cierpią też facetów którzy do łóżka pchają się w skarpetkach:)))
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 10:19
      w skarpetkach i w krawacie..:)
      • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 10:22
        Crimen skąd Ty tak dobrze znasz kobiety?......jestem pod wrażeniem:)))
        a do krawata....faktycznie w tym przypadku zwis męski nie jest wskazany:))))
        • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 10:24
          To tylko intuicja, a nie wiedza.Demoniczność zobowiązuje, nie? ;)
          • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 10:32
            Gość portalu: Crimen napisał(a):

> To tylko intuicja, a nie wiedza.Demoniczność zobowiązuje, nie? ;)

pogratulować intuicji:)))

• Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 10:36
              Wiem jedno.Wy bardzo nie lubicie być demaskowane.Tylko skon'czony idiota mógłby
              zdradzić się że to potrafi:)))
              • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 11:03
                wtedy napewno byłby skończony:)))00
                • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 11:26
                  Przy was to trzeba zachowywać się jak saper:)))
                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 11:27
                    Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Przy was to trzeba zachowywać się jak saper:)))

ale za to jaka rozrywka he he he

• Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 11:31
                      I ciągłe emocje.Człowiek ma oczy dookoła głowy i kombinuje jak obchodzić
                      wszystkie wasze pułapki.
                      • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 11:35
                        no ale od czasu do czasu miło chyba jest dać się złapać:)))))
                        • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 11:38
                          Pewnie że miło, ale saper myli się tylko raz:)))
                          • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 11:41
                            ale nie zawsze oznacza to "game over":)))
                            • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 11:42
                              Z pewnością nie.Raczej koniec swobody:)))
                              • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 11:45
                                tiaa wolność.......
                                • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 11:59
                                  Wiem, wiem.Czytywałem Lenina.Wolność to uświadomiona konieczność:)))
                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 12:10
                                    a ja nie......pisz dalej......:))
                                    • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:15
                                      Nie wiesz co tracisz.Kupiliśmy kiedyś qmplowi na imieniny 50 tomów dzieł
                                      Lenina.Miał co czytać, choć do kompletu brakło mu jeszcze ze dwadzieścia
                                      tomów:)))
                                      • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 12:32
                                        a ja się zastanawiałam co zabrać ze soba do poczytania na wakacje:))
                                        • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:34
                                          Góry zdobywaj, a nie czytaj, barbarianko jedna:)))
                                          • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 12:36
                                            a jak byś zgadł wyjeżdżam w góry.......tylko czy będzie co zdobywać?..:))
                                            • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:40
                                              A gdzie jak nie w górach? ;)
                                              • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 12:45
                                                no właśnie jeżeli w górach nie to nigdzie:)))
                                                • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 12:45
                                                  no ale jak juz pisałam zawsze jest coś jeszcze nie zdobyte:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:48
                                                    Tylko nie zatrać się w samym zdobywaniu:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 13:01
                                                    jeśli góra będzie tego warta:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:03
                                                    Jedna to detal, tylko nie zasadzaj się na cały masyw:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 13:13
                                                    z całego masywu zawsze interesująca jest tylko jedna góra:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:15
                                                    Miło spotkać koneserkę:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 13:20
                                                    hmm poczucie piękna jest dla każdego indywidualna sprawą......w masywie
                                                    zatracają się bardzo istotne szczegóły;))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:24
                                                    Dlatego właśnie podziwiam koneserkę wrażliwą na istotne szczegóły:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 13:30
                                                    o właśnie wole określenie "wrażliwa" niż "koneserka", to drugie nieodmiennie
                                                    wiąże mi się z kolekcjonowaniem......;D
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:40
                                                    Prawdziwa dama zawsze uważa na słowa;)
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 13:47
                                                    a prawdziwy dżentelmen to uszanuje:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:53
                                                    Dla mnie to słowo ma nieco pejoratywne znaczenie.Przy okazji Ci to wyjaśnię:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 14:07
                                                    nie powiem jestem ciekawa dlaczego?;)
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:09
                                                    To kiedyś podczas terapii:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 14:12
                                                    czyjej?......a może wspólnej na odwyku he he he
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:16
                                                    Może być wspólna, tylko dlaczego zaraz odwykowa? ;)
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 14:30
                                                    ok to może seans pogłębiania nałogów...he?;)
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:32
                                                    Doskonale wiesz że nie odmówię:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 14:51
                                                    teraz wiem:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:00
                                                    On wie że ja wiem, że on wie:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 15:03
                                                    a ona?:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:08
                                                    To ona tak myśli:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 15:13
                                                    teraz to ju z wiem ze...nic nie wiem he he he he..
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:14
                                                    Doścignęłaś Kartezjusza:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 15:23
                                                    he he he...very funny....:)))))
                                                    szczerze to troche sie naprawde pogubiłam w tym On Ona itp itp....:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:27
                                                    I właśnie o to w tym wszystkim chodziło:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 15:35
                                                    :))))))
                                                    to na czym skończyliśmy?....sesja pogłębiania nałogów......od którego
                                                    zaczniemy?...:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:41
                                                    Chyba pozostaniemy przy tym od którego zaczęliśmy, nałogu zdobywania gór:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 15:43
                                                    wolisz góry skaliste czy raczej łagodne zbocza:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:51
                                                    Zdecydowanie skałki.Zawsze wolę dzikość;)
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 16:00
                                                    dzikie i nieokiełznane....:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:03
                                                    Dokładnie takie o jakich myślisz:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 16:10
                                                    ja je widze:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:14
                                                    Siedzisz przed lustrem? ;)
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 16:24
                                                    .......oczyma wyobrażni:))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:28
                                                    Nie utożsamiasz się z dzikością? :(
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 16:33
                                                    Crimenku ja nią jestem!!! ;D
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:41
                                                    I chwała Ci za to:)
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 16:48
                                                    cieszy mnie że doceniasz:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:51
                                                    W zasadzie nie musieliśmy tego wszystkiego mówić;)
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 16:57
                                                    :)))
                                                    i znowu się zgadzam:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:59
                                                    Ale z drugiej strony jak miło się to czyta:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 17:08
                                                    ale i równie miło pisze:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 17:23
                                                    Dlatego nie będziemy sobie tego odmawiać:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 17:26
                                                    nie śmiałabym:)))
                                                    tak się zastanawiam tak słodko ćwierkamy jakbyśmy mierzyli conajmniej zawartość
                                                    cukru w cukrze...... ale śjakos tak samo wychodzi.......:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 17:33
                                                    A co to już sobie poćwierkać nie można?Zwłaszcza gdy z drugiej strony jest
                                                    ktoś, kto robi to po mistrzowsku:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 17:38
                                                    tak tylko głosno myslałam...:))
                                                    czy ty chcesz mnie zawstydzić?...no to Ci się udalo:)))))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 17:41
                                                    A gdzie Twoja dzikość i pewność siebie.Nie chciałem Cię zawstydzać;)
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 17:43
                                                    a co pokokietować nie mogę?...:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 18:18
                                                    A co, podroczyć się nie mogę? :)))
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 00:11
                                                    ja pokokietuje Ty sie podroczysz..później sie pokłócimy a później
                                                    pogodzimy....hm co Ty na to?;))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 00:18
                                                    Brzmi kusząco, ale czy nie grozi rutyną? ;)
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 00:22
                                                    no to zmienimy kolejność i po mału będziemy dodawać kolejne pozycje do menu:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 00:24
                                                    Pozycje, jak to demonicznie brzmi:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 00:36
                                                    masz jakąś propozycje do uzupełnienia menu?;D
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 00:39
                                                    Słyszałem że po Wawie jeździ interesująca taksówka:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 01:03
                                                    tak tak to dobry pomysł:))........to musi być niezłe przeżycie..;D
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:06
                                                    Tylko zapisy podobno dopiero na zimę przyjmują:(
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 01:15
                                                    a co już sie dowiadywałeś?...;D....no ale co to mało samochodów w Wawie?..;D
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:19
                                                    Odpowiednich to chyba niewiele.O ile zdążyłem się zorientować to nie jesteś
                                                    niska:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 01:26
                                                    eeee no tak gdzieś napomknęłam na temat mojego wzrostu;D....ale nie ma rzeczy
                                                    niemożliwych...:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:34
                                                    Fakt, niektórzy robili to nawet w maluchu, tylko po co? ;)
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 01:38
                                                    no nie ja i maluch.....to raczej niewykonalne.......ze wzlędów technicznych że
                                                    tak powiem.......;D
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:43
                                                    O czym było powyżej.Dlatego najlepszy jest samochód specjalistyczny:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 01:51
                                                    masz na myśli wóz drabiniasty?...długi przestronny....:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:58
                                                    Tak naprawdę to nieważne co, ważne z kim:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 02:04
                                                    no w sumie z odpowiednią osobą to i maluch z gumy.....;D
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 02:09
                                                    Nie upierałbym się tu przy maluchu.Jest lato:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 02:17
                                                    ja tymbardziej:))))
                                                    tiaaa lato. ptaszki ćwierkają.......rzeka płynie...trawa rośnie...;D
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 02:22
                                                    Świat należy do nas:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 02:26
                                                    czyżby odezwał się w Tobie Kolum Odkrywca?;D
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 02:30
                                                    On ani na chwilę nie spuszcza Cię z oka;)
      • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 10:22
        Czy miałaś jakiś przykre doświadczenia? :)))
        • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 10:31
          niemożliwe, wszystkie jesteśmy lepsze od viagry :)))
          • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 10:34
            laelia napisał(a):

> niemożliwe, wszystkie jesteśmy lepsze od viagry :)))

tylko podobno więcej skutków ubocznych od nas he he he

• laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 10:36
              i jakie zróżnicowanie w zależności od pacjenta
          • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 10:41
            Nigdy w to nie wątpiłem, Laelciu:)
            • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 11:09
              niektóre nawet mogą być śmiertelne :)
              • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 11:27
                Ale pikno śmierć:)))
                • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 11:36
                  prawda? :)
                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 11:39
                    I innej nie chcę:)))
                    • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 11:41
                      masz to u mnie jak w banku. Podpiszesz cyrografik? :)
                      • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 11:43
                        A gdzie moje udziały? :)))
                        • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 11:47
                          Udziały? Cały jesteś mój słonko :))) Nie ufasz, że się Tobą
                          zaopiekuję? :)))))))))))))
                          • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:00
                            Ja jak jakiś maniak, ciągle o tej kasie która gdzieś krąży:)))
                            • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 12:10
                              jak możesz? ranisz moje uczucia i już mam łzy w oczach :(
                              • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:16
                                Nie płacz kochanie, lepiej pomóż mi wydusić z Jasminki moje udziały:)))
                                • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 12:23
                                  a ile z tego będę miała? :)
                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:38
                                    Odzyskasz swoją kasę skoro transakcja została unieważniona:)))
                                    • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 12:45
                                      Wszystko z Komisją zostało wyjasnione, transakcja jest jak najbardziej legalna,
                                      nie dostałeś urzędowego zawiadomienia? :)
                                      Jesteś mój póki Cię nie sprzedam lub przekształcę w spółkę kapitałową :)
                                      W dzisiejszej prasie finansowej były wzmianki o tej niekonwencjonalnej
                                      transakcji, która wstrząsnęła forum :) Ale rynek zareagował pozytywnie i w tej
                                      chwili wszystko wróciło do normy.
                                      • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:52
                                        Będę apelował do Hagi.Konstytucja została pogwałcona:)))
                                        • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 13:10
                                          nie pomogą Ci, tam też jest przewaga kobiet :)
                                          • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:14
                                            Zobaczymy, Arafat to mój wujo:)))
                                            • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 13:34
                                              to powinieneś zrozumieć moją potrzebę sprawienia sobie haremu :)
                                              • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:41
                                                Allach nie pozwala kobietom na swobodę wyboru:)
                                                • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 13:47
                                                  to nie mój problem, jestem agnostykiem :)
                                              • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 13:41
                                                i nie wspominać o prawach człowieka :)
                                                • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:45
                                                  To pozostaje mi już tylko Al Khaida:)))
                                                  • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 13:49
                                                    mówiłam, że po godzinach dorabiam w CIA?
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:54
                                                    To chyba często macie zapchane toalety, tak robicie pod siebie:)))
                                                  • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 14:00
                                                    jakiś Ty jednak naiwny :)
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:12
                                                    A co, macie dobrego psychoanalityka, który wyprowadza was z zapaści psychicznej?
                                                    :)))
                                                  • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 14:16
                                                    e, po prostu czerpiemy korzyści z sytuacji, wiesz jakie fundusze nam przyznali?
                                                    a łapówki od przemysłu zbrojeniowego?
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:33
                                                    I znami trzeba się podzielić, bo inaczej zawrzemy rozejm:)))
                                                  • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 14:38
                                                    straszny z Ciebie materialista Crimenku, jak tak dalej będzie nie dostaniesz
                                                    pierścionka :)
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:47
                                                    Szablą odbierzemy:)))
                                                  • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 14:53
                                                    nie uczyła mama, że kobiety nie bij nawet kwiatkiem? :)))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:02
                                                    Nawet nie będę Ci wyjaśniał gdzie jest miejsce kobiety wg Koranu:)))
                                                  • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 15:07
                                                    ale Ty nie jesteś muzułmaninem, słonko :)
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:09
                                                    Ale mogę być.Dochodząc sprawiedliwości gotów jestem na wszystko:)))
                                                  • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 15:24
                                                    jakiej sprawiedliwości? uczciwie wzięłam Cię do niewoli :)
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:29
                                                    Ale Jasminka nieuczciwie chciała mnie sprzedać.Oszukała Cię.Musicie to załatwić
                                                    między sobą:)))
                                                  • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 15:39
                                                    nie mów, że nie chcesz być moim niewolnikiem na wieki? więc w czym problem? :)
                                                    a z Jasminką rozstrzygnęłyśmy już wszystkie kwestie, akt kupna sprzedaży
                                                    obwarowany jest tyloma kruczkami, że nie masz nawet tyciej szansy by się
                                                    wykręcić :)
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:43
                                                    Prawdę mówiąc, wolałbym mieć niewolnicę, a nie być niewolnikiem.Natura
                                                    buntownicza:)
                                                  • laelia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 15:56
                                                    jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, jutro zajmę się
                                                    po9skramianiem Twojej buntowniczej natury
                                                    buziaczki :)*
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:01
                                                    No to do jutra.Pa:)))
        • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 10:33
          Crimen całe szczęście nie!.....;D
          • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 10:39
            Ulżyło mi że nie wymagasz specjalnej terapi:)))
            • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 11:05
              no cóż jakieś tam uzależnienia mam.....ale te nałogi nie wymagają
              terapii.....wręcz przeciwnie pielęgnuje je sumiennie:)))
              • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 11:28
                Ciekawe czy mamy te same nałogi? ;)
                • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 11:36
                  hmmmmmm sposób godzenia sie ten sam...więc moze i nałogi te same:))))))
                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 11:40
                    Jeśli tylko są to pochodne sposobu godzenia to nie mam najmniejszej
                    wątpliwości:)))
                    • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 11:43
                      he he he he......no nie......Crimen.......he he he......bosh.......ale
                      przynajmniej płeć mamy nie tę samą:)))))
                      • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 11:44
                        Mówiłem o sposobach, a nie o preferencjach:)))
                        • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 11:48
                          kurcze a ja myslałam że o pogodzie he he he.......ok. to co z tymi
                          preferencjami?...:))))
                          • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:02
                            Chyba już to wyjaśnialiśmy w kontekście zdobywania gór.A może się mylę? :)))
                            • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 12:09
                              taaak.......moje myśli powędrowały teraz w góry:)))))
                              • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:17
                                W górach jest wszystko co kocham;)
                                • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 12:43
                                  zawsze jest coś jeszcze nie zdobyte:))
                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:47
                                    Jeden znajomy górołaz twierdzi, że wobec majestatu gór trzeba odrobinę pokory.
                                    Na wszystkie góry i tak nie wyjdziesz i wszystkich bab też nie zaliczysz:)))
                                    • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 13:02
                                      święte słowa.......ale to właśnie pociąga najbardziej.;)
                                      • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:04
                                        Chcesz zaliczać baby????????? :)))
                                        • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 13:12
                                          nie miałam na mysli siebie.....:))
                                          • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:16
                                            To w górskich nieporozumieniach jesteśmy na remis:)))
                                            • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 13:21
                                              he he he he..nie popuści.....ale to mi sie podoba:)
                                              • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:27
                                                No cóż, chyba przeprowadzamy dyskretną wzajemną inwigilację:)))
                                                • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 13:32
                                                  ten wzrok na moich plecach...:)))))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:42
                                                    To nie ja.Ja zawsze patrzę prosto w oczy:)
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 13:48
                                                    no to mamy ogon......naraziłes się komuś?:)))))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:56
                                                    Nie jednemu.Może to jakiś Twój cichy wielbiciel? :)
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 14:02
                                                    a może to ten wystraszony onanista? he he he he
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:13
                                                    Więc jednak o Twoje zdjęcie mu chodziło:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 14:32
                                                    zbieg okoliczności?.......przecież ja kastruje facetów...:)
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:35
                                                    Zaraz, zaraz, mówiłaś że na plecach czujesz tylko wzrok:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 14:50
                                                    bo ten dotyk...eeee to nie twoja ręka?...;))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:07
                                                    Jak wy nam subtelnie potraficie robić wodę z mózgu.Pomyliła rękę z inną
                                                    anatomiczną częścią mężczyzny.Dawno się nie kł€ciliśmy;)
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 15:09
                                                    "wysoko mierzysz" he he he.....i nie pomyliłam......nie chciałam tylko tak
                                                    dosłownie.....a co niepodoba się coś?!
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:13
                                                    I zaufaj tu kobiecie.Jeszcze się taka nie narodziła która nie potrafiłaby
                                                    przekonać siebie że zawsze ma rację;)
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 15:21
                                                    ja nie musze przekonywać:))))))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:31
                                                    Czy ja powiedziałem coś innego? ;)
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 15:37
                                                    ale insynuowałeś!.......szukasz dziury w całym.....chcesz kłótni?!!...;))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:45
                                                    Niesamowite!!!Nawet w kłótni się zgadzamy:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 15:57
                                                    i weź tu się kłóć:))......rozbrajasz mnie :)))))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:02
                                                    No teraz to mnie naprawdę zdenerwowałaś.Jeśli się nie pokłócimy to i z
                                                    przeprosin nic nie wyjdzie;)
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 16:13
                                                    jak zaraz nie przeprosisz to wtedy będzie kłótnia że ho ho!!
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:15
                                                    I myślisz że mnie przestraszysz
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 16:27
                                                    ja nie strasze ja ostrzegam!!!!
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:31
                                                    Uważaj bo zaczyna iskrzyć!!!
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 16:34
                                                    a niech sie nawet pali!!!!! takiej zniewagi to nie podaruje!!!.....a niech to
                                                    piorun......:)
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:43
                                                    Jeszcze chwila a złapię za włosy i ... będziemy się przepraszać;)
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 16:47
                                                    za włosy?......no tak tylko rękoma potraficie argumentować.....no
                                                    spróbuj.....chlip...chlip....na słabszego kę podnosisz?.....chlip....;)
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 16:49
                                                    No tak, tajna i najskuteczniejsza bron'.Nawet umarlaka by wzruszyła.Chciałem
                                                    tylko pogłaskać;)
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 16:56
                                                    to dlaczego tak krzyczałeś?:(....chlip....
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 17:00
                                                    Chyba kompletnie zgłupiałem Aniołku:(
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 17:08
                                                    Aniołku? ....:).....Misiaczku ja też niepotrzebnie sie uniosłam......:)
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 17:26
                                                    :-* Przepraszanie ma swoje uroki:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 17:30
                                                    lubie sie z Toba przepraszać :**.....to w kłótni lubie najbardziej:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 17:39
                                                    Szkoda że jeszcze jest dzien'.Wieczorem byłoby jeszcze milej:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 17:40
                                                    do wieczora jeszcze zdążymy sie pokłócić:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 17:43
                                                    Rozumiem że to plan minimum:)))
                                                  • iwusia Re: W uzupełnieniu... 26.06.02, 17:47
                                                    wszystko zależy od intensywności godzenia:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 18:20
                                                    Chyba nie będziemy ustalać sztucznych barier:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 00:13
                                                    jedyną barierą może być kondycja ...chociaż nie narzekam:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 00:19
                                                    Kondycja to coś co można nadrobić:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 00:21
                                                    no ale trening czyni mistrza;D
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 00:26
                                                    Skoro tak twierdzisz;)Tylko nie lubię trenować sam:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 00:38
                                                    do sportów "walki" zazwyczaj potrzebne są dwie osoby;D
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 00:40
                                                    Chodzi Ci o walkę, czy o szkołę przetrwania w duecie? ;)
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 01:05
                                                    jasne że o walke z równorzędnym przeciwnikiem:)).......a szkołe przetrwania to
                                                    ja ćwicze nad ranem po imprezie:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:08
                                                    Myślałem o zespoleniu, a nie o walce;)
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 01:17
                                                    zostałam przekonana:))).....ten sport bardziej mi sie podoba..;D
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:22
                                                    Jesteś bardzo podatna na sugestie, a w pierwszej chwili sprawiasz wrażenie
                                                    zamordystki:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 01:29
                                                    czy coś sugerujesz?:))).....zaraz zaraz...kto tu miał teraz być obserwatorem he?
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:36
                                                    Nie sugeruję niczego poza tym co sugeruję.Stwierdziłem że jesteś podatna na
                                                    wpływy i nie ukrywam, że mi się to podoba:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 01:42
                                                    tiaa wpływ księżyca ma bardzo duże znaczenie....podczas pełni.....eeee....czy
                                                    dzieci juz śpią?:)
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 01:46
                                                    Niewątpliwie śpią.A co chce mi Pani udowodnić?Że nie jest pod moim wpływem? :)
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 01:54
                                                    to udowodnij mi że jestem:)))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 02:01
                                                    Czy zauważyła Pani że napisaliśmy dzisiaj do siebie jakieś dwie setki
                                                    postów.Jest druga w nocy, a my dalej stukamy w klawiaturki.To jakieś zboczenie,
                                                    albo ... ;)
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 02:06
                                                    trudno sobie odmawiać przyjemności?:))...a może ma Pan inną teorię?......eee to
                                                    tyle tego było?......:))
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 02:11
                                                    Nie chodziło o odmawianie przyjemności, tylko o przekonanie Pani.Sporo tego
                                                    wystukaliśmy dzisiaj i to bez przymusu:)))
                                                  • Gość: iwusia Re: W uzupełnieniu... IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 02:25
                                                    z przymusu nawet jednego bym nie wystukała....."rozmowa" z Tobą sprawia mi
                                                    porzyjemność ale nie oznacza to odrazu że jestem pod Twoim wpływem.....no chyba
                                                    że coś źle zrozumiałąm i myle pojęcia...;D
                                                  • Gość: Crimen Re: W uzupełnieniu... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 27.06.02, 02:28
                                                    Myślałem właśnie o przyjemności, obopólnej zresztą;)
        • saqqara Crimen 26.06.02, 10:44
          z krawatem? nooo, czasem sie to placze nie tam gdzie trzeba;))
          • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 10:45
            Ja tam nie wiem.Krawatów używam od święta:)))
            • saqqara Re: Crimen 26.06.02, 10:52
              sugerujesz cos czy to ja mam zwidy?;))
              • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 10:57
                Ci co wiedzą nie mówią, ci co mówią nie wiedzą:)))
                • saqqara Re: Crimen 26.06.02, 11:05
                  nic spektakularnego sie nie dzialo, ze nie ma o czym mowic?:))
                  • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 11:25
                    No przecież wiem że wszystko przed nami:)))
                    • saqqara Re: Crimen 26.06.02, 11:32
                      hahahaha, na paitballa sie nastawiaj, nie odpuszcze:))
                      • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 11:41
                        No trudno.W takim razie trafisz do niewoli:)))
                        • saqqara Re: Crimen 26.06.02, 12:32
                          juz mi Ciebie szkoda, serio mowie:))
                          • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:39
                            Jesteś niereformowalna i koniecznie musisz to sprawdzić empirycznie na własnej
                            skórze:)))
                            • saqqara Re: Crimen 26.06.02, 12:46
                              nie lubie sie uczyc na cudzych doswiadczeniach:) i nie wierze na slowo, nikomu,
                              a juz tym bardziej mezczyznie:))
                              • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 12:54
                                Komuś uwierzyć musisz.Dlaczego nie mnie? :)))
                                • saqqara Re: Crimen 26.06.02, 13:03
                                  kuszaca propozycja, ale jedno mnie przeraza, moja wlasna pluszakowatosc:))
                                  • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:06
                                    Każdy Cię chętnie przytuli, nawet ten któremu uwierzysz:)))
                                    • saqqara Re: Crimen 26.06.02, 13:34
                                      w to ja akurat nie watpie:))
                                      • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:43
                                        Czy już rozwiałem wszystkie Twoje wątpliwości? ;)
                                        • saqqara Re: Crimen 26.06.02, 13:52
                                          wrecz przeciwnie, mam ich coraz wiecej:)))
                                          • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 13:57
                                            Kobieta jest kobietą i nic tego nie zmieni:)))
                                            • saqqara Re: Crimen 26.06.02, 14:04
                                              tja, pod tym wzgledem jestem 100% babskiem:))
                                              • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:15
                                                Nie wierzę na słowo.Wszystko dokładnie sprawdzimy:)))
                                                • saqqara Re: Crimen 26.06.02, 14:30
                                                  nie podpuszczaj mnie, bo znajac sama siebie to sie pewnie dam. podpuscic:))
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:36
                                                    A ja znając sam siebie nie potrafię się powstrzymać:)))
                                                  • saqqara Re: Crimen 26.06.02, 14:43
                                                    no to trafila kosa na kamien! a uprzedzalam, czyz nie?:))
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 14:46
                                                    Uprzedzałaś i byłaś uprzedzana.Teraz tylko paintball może rozstrzygnąć:)))
                                                  • saqqara Re: Crimen 26.06.02, 15:01
                                                    obiecuje ze bede celowac powyzej pasa, ale ze pan Bog kule bosi....:))
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:10
                                                    Nie będziesz miała do kogo celować.Zawsze będę za Twoimi plecami:)))
                                                  • saqqara Re: Crimen 26.06.02, 15:17
                                                    hahaha, za kobieta sie bedziesz chowal??:))
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 26.06.02, 15:26
                                                    A kto mi obiecywał azyl?A poza tym ucieczka przed rozjuszoną kobietą nie
                                                    przynosi nikomu ujmy:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka