lisa_simpson 19.04.05, 15:17 Które tiki lub zachowania bohaterów najbardziej was wpieniają? Mnie osobiście te standartowe, czyli chrząkanie, kwiczenie i kwakanie Marty ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomme Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 15:18 mnie u luz maryi jej hmm po każdym zdaniu Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 15:18 dotykanie wlosow Santy Maryji Odpowiedz Link Zgłoś
amaranta78 Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 15:21 Wnerwiają mnie takie dziwne miny i przewalanie oczami Santa Maryii, kiedy coś mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 15:23 jak na razie Santa Maryja rulez :) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 15:26 Mnie jeszcze wnerwia skacząca żyła na czole Oczy_Jak_Cebule, ale nie jestem pewna, czy to jego wina :P Odpowiedz Link Zgłoś
aaaska007 Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 16:20 Cebula: po każdym jakimś wyznaniu(...)jego oczy najpierw idą ku jego dolnemu lewemu rogowi, a potem na osobe z ktora gada(w domyśle-Papugą, choc nie zawsze:)) zauwazyliscie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
amaranta78 Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 15:25 Teresy już nie ma, ale wnerwiało mnie to, że robiła co najmniej 100 różnych min, zanim coś powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 15:26 Gosza i jej błaznowanie ślipiami. Snta Hanna i jej robienie takiego glonojada z warg, Luz Maryja i Marta omówine wyżej, Cebula i te jego marszczące się brewki, zastanawiam się czy nie mógłby wsadzić sobie tam np. wizytówki w tą szczelinę na czole. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 15:28 humprey_bogart napisała: > Gosza i jej błaznowanie ślipiami. Snta Hanna i jej robienie takiego glonojada z > > warg, Luz Maryja i Marta omówine wyżej, Cebula i te jego marszczące się brewki, > > zastanawiam się czy nie mógłby wsadzić sobie tam np. wizytówki w tą szczelinę > na czole. Jak ktoś mu jest jakąś kasę winien, to się z nim może rozliczyć kartą w następujący sposób: przesuwamy kartę przez szczelinę na czole, pin podajemy ustnie. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa do humpreya ,,,,, 19.04.05, 15:33 Dziś się przyjrzę Hance, ale może wyjaśnić co to jest ten glonojad na jej wargach? Bo tak szczerze to nie podejrzewałam jej o żadne dziwne miny. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: do humpreya ,,,,, 19.04.05, 15:34 Hanuś to raczej usteczka w kaczy dziób składa... Odpowiedz Link Zgłoś
amaranta78 Re: do humpreya ,,,,, 19.04.05, 15:35 No co ty :) Przecież ostatnio Hania gra tylko mimiką, szczególnie gdy rozmawia z teściówką. Chyba byłaby lepszym mimem, niż aktorką. Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: do humpreya ,,,,, 19.04.05, 15:39 no to przyjrzyj się jak składa pyszczydło do np. całowania. tak je wywija do zewnątrz, tak przywiera nimi. brr Odpowiedz Link Zgłoś
amaranta78 Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 15:45 Może to nie jest tik, ale denerwuje mnie ja Marta jest w domu i chodzi w tych swoich kapciach, której podczas chodzenia jej głośno klapią. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 15:58 taaa, kapcie to fajny.."tik" ale maryja ze swoim hmmmmmmmmm, pobije każdego... hmmm, więc jednak, hmm nie jest doskonała..hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
nayk_xbat Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 16:20 nie zauważyłam "hmmmmm" santa maryji, natomiast dziwi mnie, że nikt nie zauważył jej idiotycznego śmieszku. często swoją wypowiedź maryja kończy dziwnym "hyhyhy" , albo "hehehe". brzmi to jak śmiech wariata, więc się nie zdziwię jak wyciagnie kiedys kałacha spod płaszczyka i rozpiździ w drobny mak poczekalnię pełną pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 16:47 Oczy jak Cebule po kazdej wazkiej kwestii brwi podnosi celem uzyskania bruzdy na czole. Czesto podnosi po wielokroc. U mnie w domu, jak sie opowiada co sie dzialo cieniasom, co nie widzieli, zawsze podaje sie liczbe podniesien Ocz jak Cebule (np. Powiedzial, ze moze u niego nocowac, dwa podniesienia, ona, ze jednak pojdzie, on, jak uwazasz, 3 podniesienia.) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 16:52 Oczy jak cebule to powinny biegusiem pognać na botox, jeden mały zastrzyk i po kłopocie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 20.04.05, 09:04 tak!!! mnie też złowrogie hyhyhy (wymiennie z hehehe) zaczynaja przerażać! Ale jak już nasza Santa Maryja schowa kałacha pod płaszczyk, to gdzie ona bodula znajdzie pełną pacjentów poczekalnię? Bo na pewno nie bedzie to jej słuzbowa poczekalnia, gdzie pustka, echo, i takie jak na dzikim zachodzie kłębki trawy się gnane wiatrem przemieszczają.... Odpowiedz Link Zgłoś
nayk_xbat Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 20.04.05, 10:30 tw_muza napisała: > tak!!! mnie też złowrogie hyhyhy (wymiennie z hehehe) zaczynaja przerażać! ufff, już się bałam że te hehe/hyhy tylko w mojej głowie się roją. jeśli chodzi o tłumy niezbędne do masakry, to myślę że nie będzie problemu - przy okazji odwiedzin u siostry w warszawie na pewno uda się maryśce znaleźć jakis skromny tłumek, który wzbudzi u niej nieodpartą chęć poszatkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 20.04.05, 13:26 Nayk droga, jeśli kiedyś Ci się te hehe/hyhy RZECZYWIŚCIE w głowie zaroją, plizzzzz - zadnych numerów z płaszczem i kałaszem! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nayk_xbat Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 20.04.05, 14:14 tw_muza napisała: > Nayk droga, jeśli kiedyś Ci się te hehe/hyhy RZECZYWIŚCIE w głowie zaroją, > plizzzzz - zadnych numerów z płaszczem i kałaszem! :)) bez obaw, numer z płaszczem i kałachem nie przejdzie z kilku powodów: -płaszcz który posiadam jest krótszy i bardziej obcisły niż otulina marysi- kałach się nie zmieści -jestem właścicielem jedynie mało groźnego dla tłumów paralizatora, b mockby się nie wybieram, więc w najbliższym czasie nie nabęde kałacha -stany bliskie paranoi osiągam tylko w pracy, więc zagrożeni mogą się czuć moi wspólpracownicy wniosek - Muzo, możesz się czuć całkowicie bezpieczna (tak na wszelki wypadek radzę w najbliższych dniach nie odwiedzać biurowców w katowicach - mam mnóstwo roboty, w perspektywie pracujący weekend i wszelkie informacje o planowanych dłuższych imprezach (Gianni i Lezka)powodują u mnie wkurrrrwienie maksymalne) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 16:57 Mnie wkurza ruszanie żuchwą Petera-Chochoła, kiedy ten jest niezadowolony (co bardzo często mu się zdarza). Wywija wtedy oczami i szczęka w ruch. Pavulon też marszczy czoło, inaczej od Norbiego, ale otwiera szeroko oczy i czoło robi mu sie jakies takie wieksze. Zwlaszcza jak rozmawia z Madzią. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 21:30 Wszystko zniosę bom twarda jest z wyjątkiem jednego: gryzienia war przez Papugę.Od tego aż mnie skręca. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 21:33 a dzis Marysia ciagle "hmmm" a Papuga chrzakala.. i taki sobie dialog prowadzily:DDD co do tikow - drazni mnie jak Papuga tymi raczkami pociera twarz..mietosi i mietosi.. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 21:39 Papuga cała jest do wymiany,bo już sie w tym serialu zużyła niestety Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 21:44 to fakt a niedawno ogladalam z nia film "Warszawa" i calkiem sie tam dobrze prezentuje, nie draznila mnie wcale.. ja nie wiem co z ta aktorka sie dzieje w serialu.. Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 19.04.05, 22:16 A mnie wkurza strzelanie oczami Swietej Maryji (jak ja nazywacie), papuga ze swoja cala otoczka - tj. przygryzaniem warg, mimika, mietoszeniem i cala reszta. Z cebulowymi oczami tez macie racje. Tak naprawde to chyba wszyscy mnie wkurzaja, Malgosia ze swoim glupkowatym usmieszkiem, Stefan-zajecza warga;-) Krzysztof, ktory ledwie wchodzi do mieszkania i juz od progu krzyczy: Marysiu, Marysiu. Nozycoreka i jej sztuczna corka rowniez i jej idealny narzecony:-)itd. itd:-) Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 20.04.05, 00:05 mnie zaczyna ostatnio ostro wkurzać wqurwiony wzrok Chochola-pożal-sie-mężusia, non-toper o coś się pieni, kiedyś walnę go pilotem od telewiziora.... Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 20.04.05, 00:16 Dobrze, że przynajmniej Bruder, kochany psiak, nie ma tiku żadnego (nie licząc machania ogonem, oczywista) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 20.04.05, 08:51 Mnie to osobiście nie irytuje, ale mój kochany tatuś przez tik Małgosi przestał oglądać serial (de facto obejrzał 10 pierwszych odcinków- starczyło mu na całe życie ;) Wg niego Małgosia za każdym razem, kiedy się uśmiecha, to fuczy, czy coś w tym stylu ;) Tez przyuważyłam, ale jestem bardziej tolerancyjna najwyraźniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Tiki nerwowe bohaterów MjM 20.04.05, 12:50 no Luz Maryja rulez:) mnie drażni to jej wywracanie galami, robienie takiego dzióbka z ust i takie nerwowe rzucanie głową. ciekawe czy ona normalnie też tak robi czy to taka jej kreacja serialowa:) Odpowiedz Link Zgłoś