romy_sznajder 20.04.05, 13:01 pozornie konkurencyjne forum czeka na notę dyplomatyczną forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12233&w=22877632&a=22879069 Notujmy więc dyplomatycznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 13:17 Wielce Czcigodni Dziewiarze Maszynowi! My uczestnicy sąsiedzkiego forum telewizja bez ottka wyrażamy naszą głęboką estymę dla waszej mozolnej a zarazem tak społecznie użytecznej pracy, jaką jest dzierganie konfekcji wszelakiej. Jednakowoż powyższe nie może to być powodem, który powstrzymałby nasze młode i prężne forum przed wyprzedzeniem Was, Drodzy Przędarze i Prządki, w liczbie zapisanych postów. Jednocześnie pragniemy podkreślić o naszych pokojowych zamiarach i woli utrzymania tak dobrych stosunków dwustronnych jak ma to miejsce do dnia dzisiejszego. Pomyślnego przędzenia i niech deficyt rynkowe przędzy będą Wam znane tylko z opowieści z czasów minionych. Wiwat Klasa Robotnicza! Wiwat Industrialna Siła Narodu! Szczerze oddani Forumowcy bezottkowcy Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 13:18 "Dziewiarki i Dziewiarze', nie bądźmy seksistami Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 13:18 pięknie powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 13:20 piękna nota. ja się podpisuję całą klawiaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 13:23 wnoszę o dopisek "forumowicze wszystkich forów, łączcie się" Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 13:24 a przynajmniej dwóch. co to za problem dziergając oglądac telewizję? make love not war! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 13:26 romy_sznajder napisała: > a przynajmniej dwóch. > co to za problem dziergając oglądac telewizję? > make love not war! a nawet Make Glove Not War:)! Odpowiedz Link Zgłoś
lodzka_przadka Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 13:35 Wszystko widzimy! Ale nam trochę zejdzie na przeżuciu tego komunikatu i wydzierganiu odpowiedzi na ażur, także proszę się nie denerwować ewentualną ciszą. Serdeczne Pozdrowienia DziewMasz w osobie MZ Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 16:25 forumowicz_pospolity napisał: > romy_sznajder napisała: > > > a przynajmniej dwóch. > > co to za problem dziergając oglądac telewizję? > > make love not war! > > a nawet Make Glove Not War:)! -----> yhyhyhy. Haslo przyjeto! > > Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 21.04.05, 08:29 Ladne nie? Jak wziete z filmu "Yellow Submarine". "All you need is love! GLOVE! GLOVE! Love is all you need GLOVE! GLOVE!". Milego dnia Bezottkowcom:-) B-Y (DziewMasz). Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 13:27 mogą wpadać do nas na telewizję a my do nich skracać sweterki Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 13:27 a poza tym jak to w olipiadach bywa, nie wazne zwyciestwo wazny udzial.... pod warunkiem, ze to my wygrywamy;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 13:31 ale współzawodnictwo fair play Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 13:55 skladam podpis i pozdrawiam Dziewiarki i Dziewiarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 16:20 Dziewiarze i Dziewiarki !!! czegóż tu sobie życzyć.... może tak: oby i Wam i nam się jak najwięcej DZIAŁO :) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 13:32 Składam podpis pod notą i jednocześnie życzę Dziewiarkom i Dziewiarzom aby w niedalekiej przyszłości nieustawali w pogoni za Bezottkowcami Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 13:54 to chyba zgredek będzie musiał udac sie z robocza wizytą i wkleic linka? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 13:55 a Zgredek gdzies polazl i go nie ma... chyba uczy Bzika szczac na ekran.... Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 14:00 zbierzmy może więcej podpisów pod notą a w tym czasie Zgredek spokojnie przeszkoli Bzika Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 14:10 BRAĆ KULTURALNA POZDRAWIA MASY PRACUJĄCE houk! Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 14:13 składam mój podpis, szkoda, ze nie piórem:) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 14:56 o matko ! tu taki poważny podpis składam a takiego byka strzeliłam , miało być : " nie ustawali " sorry , sama sobie za karę dałam po łapkach Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Odpowidź na notę z dnia dzisiejszego 20.04.05, 14:17 Wielce Czcigodni Telewidzowie bezottkowi! My również zauważyliśmy Wasze zaangażowanie, sprężystą młodzieńczą ambicję (zważywszy wiek forum) oraz pogodną wizję świata. Wasza miłość to telewizji, choć zagadkowa, wydaje się nam szczerą, a jako takie uczucie, należy je pochwalić i mu sprzyjać. Porusza w nas struny życzliwości, co w połączeniu z tym, że jesteśmy osobami wiecznie zajętymi dzianiem (się), nie będziemy rzucać rękawicami w celu pojedynku z wami. Wolimy śledzić naturalny bieg zdarzeń – wysuwanie się to jednych to drugich na prowadzenie. Żywimy przekonanie poparte dużym doświadczeniem, iż nasza pracowitość i sumienność zrównoważy wasz młodzieńczy zapał. Równie głęboko wierzący w pokojowe zamiary i rodzące się dobrosąsiedztwo pozwalamy sobie zaproponować kompromisowe podejście do waszych sportowych inklinacji i naszych zrywów roboczych – 1. Wy się ścigacie, my dziejemy, jak dzialiśmy. 2. Umawiamy datę, kiedy to będziecie mogli się przekonać kto więcej napisał, a następnie urządzimy sobie garden-party na jakimś nieznanym forum, gdzie pogratulujemy sobie nawzajem. Co wy na to? Oby Wasze odbiorniki się nigdy nie kurzyły i ottek nie wrócił, bo jego nieobecność wam służy! Szczerze oddani Dziewiarze Maszynowi Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Odpowidź na notę z dnia dzisiejszego 20.04.05, 14:20 Witamy!!!!!!!! Uważam, że to godna i uczciwa propozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Odpowidź na notę z dnia dzisiejszego 20.04.05, 14:23 ale fajnie:) to się nam tu salonowa atmosfera zrobila:)) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Odpowidź na notę z dnia dzisiejszego 20.04.05, 14:25 > ale fajnie:) to się nam tu salonowa atmosfera zrobila:)) Wersal! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Odpowidź na notę z dnia dzisiejszego 20.04.05, 14:27 > Wersal! W koncu szyld "Czar mody paryskiej" do czegos zobowiazuje, nie? B-Y (DziewMasz) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Odpowidź na notę z dnia dzisiejszego 20.04.05, 14:23 i do tego na bardzo wysokim poziomie, podobaja mi sie:))))))))))))))))) zrobilabym niedzwiadka ale nie wiem jak objac ten (nie oszczany przez Zgredka) monitor.... ale milo sie zrobilo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Odpowidź na notę z dnia dzisiejszego 20.04.05, 14:27 Dziewiarze fajni sa :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Odpowidź na notę z dnia dzisiejszego 20.04.05, 14:36 pewnie że fajni :)) A jak im wróg spruje, to pomożemy im, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Odpowidź na notę z dnia dzisiejszego 20.04.05, 14:40 i mole im z włóczki przegonimy Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Odpowidź na notę z dnia dzisiejszego 20.04.05, 14:41 oni beda dziergac a my im ciekawe historie opowiemy... z zycia wziete... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Odpowidź na notę z dnia dzisiejszego 20.04.05, 14:53 moze niekoniecznie z zycia :), bardziej z glowy pani Ilony :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Odpowidź na notę z dnia dzisiejszego 20.04.05, 14:56 aleszzzzzzzz przecieszzzzzzzzzz prosiemy, prosiemy... czem chata bogata.... państwo siądą, odpoczną...poczytają ..napiszą nam może.. może wody? mamy świetną...DAR GRABINY....świeżutka? Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: Odpowidź na notę z dnia dzisiejszego 21.04.05, 17:29 pieranka napisała: > 2. Umawiamy datę, kiedy to będziecie mogli się przekonać kto więcej > napisał, a następnie urządzimy sobie garden-party na jakimś nieznanym forum, > gdzie pogratulujemy sobie nawzajem. Proponuję forum "nuda dla zaawansowanych" - nudzom się, to na garden party zawsze chętni... - pogłaszcz Łosia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 15:02 Wiecie, że ja na początku sądziłam, że to jakaś wirtualna formacja jest to dziewiarstwo ale znalazłam i dodałam do ulubionych, choć przyznam, że nie wszytkie ich posty rozumiem. Pozdrawiam jednakowoż i witam, mam też nadzieję, że nie pogonią wydziarganą ścierką jak się tam czasem zaloguję. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 15:07 a ja jestem ciekaw SKONT ICH RUT? bo że nasz ród z OTTKA TIWI to wiadomo ale uny skąd? moze wtedy łatwiej byłoby zrozumieć slang...grypserę czy jakby to nazwać...?....myśli wątłą nić? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, OBJASNIAM 20.04.05, 15:15 Objasniam geneze, OO7 :-) Forum powstalo jako prywatne forum Matki Zalozycielki a jak sie zaczelo rozwijac, to strasznie duzo trolli w okolicy fruwalo. Wiec zeby utworzyc w Europie Srodkowej strefe beztrollowa trzeba bylo przyjac nazwe, co kazdego trolla skieruje w przeciwna strone. Odwrotnie do tego co kiedys zrobil kolega j.karolak tytulujac forum "Gole baby, sex i mp3". Nazwa pomogla zdefiniowac konwencje i tak sie kreci. A siatka maskujaca dziala bardzo dobrze. Darz scieg! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, OBJASNIAM 20.04.05, 15:17 dzieki za wyjasnienia, tez przeczytalam, nie tylko 007:)) podziwiam nadal inteligencje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, OBJASNIAM 20.04.05, 15:17 > Odwrotnie do tego co kiedys zrobil kolega > j.karolak tytulujac forum "Gole baby, sex i mp3". Karolaka skądś kojarzę. Strategia dobra, napoleońska. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, OBJASNIAM 20.04.05, 15:26 A dalej, to sie okazalo ze terminologia dziewiarska wielce zabawna jezykow jest. Jak np. czlowiek czyta o "regeneracji wału korbowego od prujarki". No, zmykam. Bawcie sie dobrze :-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 15:08 wiesz, oni pewnie tez nie wszystkie nasze posty nie kumaja.... normalka, kazdy gada swoim slangiem.... ale ogolnie fajni sa i to sie liczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: NOTA: Dziewiarstwo maszynowe, 20.04.05, 15:10 > dodałam do ulubionych, choć przyznam, że nie > wszytkie ich posty rozumiem. mówią niekiedy dziwnym metatekstem, dla wtajemniczonych dziewiarzy. ale poczucie humoru na wysokim poziomie. też dodałam. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Humprey, 20.04.05, 15:15 przecież Ty beret podczas próby przekupstwa Zgredka straciłaś... Może Ci udziergają nowy, taki z moherowy, fioletowy albo inny ładny... Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Humprey, 20.04.05, 15:20 a patrzaj, nie pomyślałam o beretce, poproszę też o rękawiczki bez palców (żeby różaniec sprawniej w palcach przesówać) może zrobią cały komplet, w jednej tonacji do pokrowców samochodowych. Pójdę się pomodlić za naszych nowych towarzyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond 8-) 20.04.05, 15:48 wzruszonym do głębi... DZIEWIARSTWO DO MNIE OSOBIŻCIE PRZEMÓWIŁO... dzięki ,a nie teraz siemówi DZIĘX...za wyjaśnienie.. no intelygetne to było, prawdziwie... i chytrość godna mistrzów... chylę czoła... Odpowiedz Link Zgłoś
lodzka_przadka Re: 8-) 20.04.05, 16:02 Ależ, ależ! Skoro wyjaśniono, nie mówmy już o tem, siatka ma działać wszak dalej, prawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: 8-) 20.04.05, 16:03 prawdaż, prawdaż.. z moherowym pozdrowieniem Błąd..Dżejms Błąd nadal zmięszany acz nie wstrząśnięty... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Aha 20.04.05, 16:20 Jakby by kiedys byla w TV "Ziemia Obiecana" to obejrzyjcie i nam nadajcie komentarze wasze. A czy tu nikt nie oglada genialnego serialu o rodzinie Kiepskich? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Aha 20.04.05, 16:24 BO NAS INTERESUJE REALIZM..EMJOTYZM...SZCZUKIZM..i takie tam a tu...jak sama nazwa wskazuje..za KIEPSY...chociasz...zaraz.. gianni WSZYSTKO oglada, więc pewnie ktos jeszcze się znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Aha/jjakby co 21.04.05, 09:07 To radzimy sobie profesjonalnie z Motkami. Przez dowolna ilosc "t". Darz scieg. B(DM) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Aha/jjakby co 21.04.05, 14:49 Dziewiarstwo twierdzi, ze mamy fajne tylne swiatla.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Aha/jjakby co 21.04.05, 14:58 fajne ludzie z tych dziewiarzy, naprawde ich lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Aha/jjakby co 21.04.05, 17:32 Dzień mnie nie było i prosze- Dziewiarstwo pokonane!! GRatki for all (sobie po części też gratuluje:P) Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: Aha/jjakby co 21.04.05, 20:12 Jestem pod wrażeniem zadzieżgniętych stosunków dwustronnych z Dziew. Masz.- naprawdę kulturalny naród, może jakaś wymiana młodzieży, kontaktów, doświadczeń i parę placówek dyplomatycznych by się przydało... Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Aha/jjakby co 22.04.05, 04:51 ja tez jestem pod wrazeniem, i nawet sobie nowy podpis do forum dodali :) bezottki + dziewiarze = LOVE4EVAH ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Aha/jjakby co 22.04.05, 05:23 lowe nie lowe, w kazdym razie ten post powyzej byl nr 18 tysiecy :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Telegram dyploamtyczny poranny 22.04.05, 08:06 Z DziewMasz. Zyczymy wszystkiego dobrego, zapewniamy o, mozecie liczyc na, w ramach obustronnej przyjazni miedzy, wyprobowani sojusznicy. Oby wasze anteny i dekodery zawsze was sluchaly, a Pani Ilona nie ustawala w produkcji. Prywatnie, powtarzamy: przyslijcie widokowke z 50 000. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Telegram dyploamtyczny poranny 22.04.05, 09:39 na pewno przyslemy.... niech zyje przyjazn miedzy forumami.... nie, nie wszystkimi, tylko takimi, no, inteligentnymi..... Odpowiedz Link Zgłoś