quarantina 21.04.05, 09:24 ponieważ jest to jedno z przyjemniejszych for towarzyskich. Ale, nie jesteście chyba zbyt aktywni. To nie zarzut:) Czy to zależy od pogody? Czy coś zależy od pogody? quar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnick_a Re: weszłam tu, 21.04.05, 10:06 quarantina napisała: > Czy coś zależy od pogody? Odsetek poczęć w danej populacji. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: weszłam tu, 21.04.05, 10:12 Od pogody zależy też czasami rozkład lotów różnego rodzaju. Bocianów na przykład. quar. Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: weszłam tu, 21.04.05, 11:18 Owszem, aktywność może nie ta, co kiedyś. Może to wina wiosny? Ja sam coraz rzadziej mam czas, ale kontakt staram się utrzymywać w miarę. Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Witaj Quar 21.04.05, 12:55 Po kilku wymienionych już wcześniej myślach ...;) Witam Cię oficjalną formułką ;) Witam ciepło pomimo ochłodzenia nagłego... Do następnego za_myślenia Yoanna_pogodowo_zależna :) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Witaj Quar 21.04.05, 13:10 Witaj yoasiu. Piję kawę za kawą i tym sposobem nie marznę i nie zasypiam:) quar. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: weszłam tu, 21.04.05, 13:10 quarantina napisała: > ponieważ jest to jedno z przyjemniejszych for towarzyskich. Ale, nie > jesteście chyba zbyt aktywni. To nie zarzut:) > Czy to zależy od pogody? > Czy coś zależy od pogody? > quar. Od pogody zależy ,czy jest potrzebny parasol. Pogoda decyduje: -wyciągnąc sanki czy też rower. -opalać się czy opatulić szalem. -użyć kremu z filtrem przeciwsłoneczym czy też tłustego,chroniącego policzki przed mrozem. itd itp Dobrego dnia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: weszłam tu, 21.04.05, 13:13 Ciebie halinko, też witam osobiście:) Jestem nowa, jak się pewnie zorientowałyście. Ale dobrze mi tu. Mogę zostać? quar. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: weszłam tu, 21.04.05, 13:31 quarantina napisała: Jestem nowa, jak się pewnie zorientowałyście. > Ale dobrze mi tu. Mogę zostać? > quar. Witam Cię serdecznie quar :))) Siadaj i opowiadaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: weszłam tu, 21.04.05, 13:34 Od czego by tu zacząć. Można palić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: weszłam tu, 21.04.05, 13:36 Żartowałam. Miałam okres potwornego wręcz palenia, graniczącego z nałogiem. Ale widocznie nie był to nałóg, bo przeszło bez leczenia. Przerzuciło się na kawę:) quar. Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: weszłam tu, 21.04.05, 14:36 Przepraszam za tfu, niechlujswto stylistyczne. quar. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: weszłam tu, 21.04.05, 14:33 quarantina napisała: > Od czego by tu zacząć. Można palić? Można.Najlepiej zacznij od samiutkiego początku quar :)) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: weszłam tu, 21.04.05, 14:42 Początki są trudne, ale się rozkręcam, jak widać:) Niestety za chwilę muszę się skręcić. Trzeba by coś ugotować, może. quar. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: weszłam tu, 21.04.05, 14:57 No coś Ty, kochana.Żartuję przecież :))) Mam nadzieję,że nie robisz sobie skrętów...;)))) Narobiłaś mi apetytu quar .Głodna jestem jak wilk :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: weszłam tu, 21.04.05, 17:14 Witaj! :) Dziękuję za dobre słowo na początek. Rozgość się. Widzę, że bywalcy już poczynili honory... Puryzm językowy nie jest bezwzględnie wymagany. :) Co by jednak nie mówić, dobrze się czyta dobre pisanie. ;0) Baw się dobrze. OLD :) Odpowiedz Link Zgłoś