speedymika 21.04.05, 10:21 trzeba to oblac. kto chetny na malego drinka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniq_c Re: we are the champions ;) 21.04.05, 10:24 a dlaczego małego....????? przecież zasłużyliśmy :) jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: we are the champions ;) 21.04.05, 10:28 bo w pracy jestem ;)dlatego malego. Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: we are the champions ;) 21.04.05, 10:29 z okazji tego niewątpliwego święta to ja mam pytanie: gdzie się podział nasz drogi Ojciec Założyciel zgredek??? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: we are the champions ;) 21.04.05, 10:50 ja jestem chętna do uczczenia, sukces to sukces jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: we are the champions ;) 21.04.05, 12:38 kocie_oczko napisała: > z okazji tego niewątpliwego święta to ja mam pytanie: gdzie się podział nasz > drogi Ojciec Założyciel zgredek??? Ojciec dyrektor zniknal... przypuszczam, ze nadal uczy Bzika szczac na ekran... Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: we are the champions ;) 21.04.05, 12:45 scoutek napisała: > Ojciec dyrektor zniknal... przypuszczam, ze nadal uczy Bzika szczac na ekran... to jakiś wyjątkowo niekumaty ten Bzik że to tyle czasu już trwa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: we are the champions ;) 21.04.05, 12:46 no pewno, to maly psiak przeciez!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: we are the champions ;) 21.04.05, 12:47 albo Zgredek talentu pedagogicznego nie ma :) ja swoją kicię nauczyłam sikać za pierwszym podejściem - fakt, że nie na ekran, może to trudniejsza sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: we are the champions ;) 21.04.05, 12:48 scoutek napisała: > Ojciec dyrektor zniknal... przypuszczam, ze nadal uczy Bzika szczac na ekran... eee tam, psiak takie rzeczy powinien umiec sam z siebie Pewnie to ojciec dyrektor ma u Bzika korepetycje w tym temacie, jak elegancko unieśc nóżkę,jak trafic w cel itd Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: we are the champions ;) 21.04.05, 12:53 ale moze Bzik jeszcze nie jarzy co to ekran i leje dookola? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: we are the champions ;) 21.04.05, 13:02 niemożliwe....... osobisty pies ojca-założyciela telewizyjnego forum i ekranu by nie kojarzył??? w życiu nie uwierzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: we are the champions ;) 21.04.05, 13:03 tak czy tak, ekran obszczany i pisać nie idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: we are the champions ;) 21.04.05, 13:04 przeciez ojciec dyrektor go nie urodzil tylko przysposobil.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: we are the champions ;) 21.04.05, 13:13 ale podstawy najważniejsze pies znać musi! pochodzenie zobowiązuje :) nawet przysposobione Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: we are the champions ;) 21.04.05, 13:23 no, to ojciec dyrektor podstawy mu wyosla wlasnie.... pewnie ma zaszczane wyjscie z domu... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: we are the champions ;) 21.04.05, 12:17 Tak od rana ?!!! No to poproszę na jedną nóżkę... Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: we are the champions ;) 21.04.05, 12:34 każda pora i okazja dobra żeby sie napić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: we are the champions ;) 21.04.05, 12:36 dobra ale podzielcie się info co to za okazja? bo ja od rana jestem jakaś nietakaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: we are the champions ;) 21.04.05, 13:06 oj-ciec derektor na śląsku mieszka. wy myślicie,że tam łatwo drzewo znaleźć? i snuje sie biedaczysko po osiedlach ze psem... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: we are the champions ;) 21.04.05, 13:08 mozna znalezc... spoko.... tez jestem ze Slaska i pod domem mam dwa....przez tydzien gdyby sie wloczyl to trafi.... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: we are the champions ;) 21.04.05, 13:11 Jego naprawdę tu nie ma, hihihi, można sobie poużywac. Więc maluję na swoim monitorze: Ojciec dyrektor jest gópi. Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: we are the champions ;) 21.04.05, 13:12 ja nic nie mowie ale druga ekspedycja ratunkowa sie szykuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 13:53 I ma się dobrze... No może nie do końca. Ostatnie 3 dni spędził w łóżku bo go jakieś przeziębienie dorwało. Jak ozdrowiałem to dostałem postrzał w szyję i mam głowę przechyloną w lewo bo inaczej szyja boli jak cholera.... rewelacja mówię Wam Bzik nie szcza na ekran... Bo wogóle dysk mi padł i karta sieciowa jest nieużywana. Pożyczyłem od sąsiadów mały TV ale ma mały zakres pasma i mam TYLKO 14 kanałów i mnie szlag trafia.. Ale ważne że MjM odbiera :) Pozdrowienia bo zmykam do domku się dalej kurować/... Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 13:55 Dużo zdrowia Ojcze Dyrektorze. Wracaj szybciutko w pełni sił. Ucalłuj Bzika w nos od nas. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 13:56 Pocałuj psa w nos???? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 14:07 a wolałbyś w co, w kiszkie stolcowe????????? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 13:56 super ze zyjesz Ojcze dyrektorze!!!! kuruj siem i wracaj, bo sie tu cuda dzieja.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 13:57 se zobacz, z dziewiarstwem sztama, nota dyplomatyczna i w ogole.... Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 13:58 a toto ja wim, widziałem... :) I dobrze... siem cieshem.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 13:59 ze zgrozą czytam... to juz kolejny PADŁ!!! nasze szeregi coś przetrzebia... trzeba będzie chyba wzrucić się z prośbą do Dziewiarzy o jakieś szale, czy jak? bo nam wszystkich zawieje... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 14:01 a ja opaskę na prawe oko poproszę, bo cuś mi się w nie złego dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 14:08 tylko kolor dobierz do mojego beretu to się na ulicy w okolicach pracy rozpoznamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 14:13 No dobrze... Jak w Warszawie będzie szła baba z fioletową mohairową opaską na oku, to ja będę... Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 14:14 a obok baba w fioletowym mahairowym berecie to ja będę i z różańcem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 14:17 a do Młodzieży Wszechpolskiej to by nas przyjęli? Nadamy się, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 14:14 Na czapkę i szalik to ja też siem piszem, bo w nocy śniegu napadało i zimno po skurczymbyku. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 14:18 around_the_sun napisała: > skurczymbyku. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Ojciec Dyrektor żyje 21.04.05, 14:20 gadasz, słuchaj Ty jesteś teraz gdzie, w Rabce? Mój papa pochodzi z Zakopanego, mam tam wielu braciszków. I kocham to nasze zaściankowo podhalańskie. Pomachaj ode mnie Taterkom. Odpowiedz Link Zgłoś