quarantina 26.04.05, 09:22 Wystarczy jeden, ale porządny. Taki jak ten. Omawiane tu będą programy cykliczne takie jak prognoza pogody oraz sport. U mnie pada. quar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 09:23 jak jest jeden watek to jest noodno..... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 09:24 Quarantina, widzę, że sie nie zadomowiłaś. Co to za antagonizm: Wy - Ja? U mnie nie pada. Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 09:38 Lubię patrzeć na swój telewizor. Oglądam prognozę. Zadomawiam się przecież. quar. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 09:42 to ogladaj dalej i sprawozdawaj.... bedziesz sprawozdawca pogody w temacie bezottkowe meteo ... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 09:43 a wyobrażasz sobie np muche i zoske loren w jednym wątku? no przeciez to by się gryzło... Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 09:49 Ależ dlaczegoż to? Co byż się gryzło? quar. wciąż pada? bo nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 09:51 mniej więcej byłoby to zestawienie jak dla świni siodło dalej niejasne? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 09:53 invicta1 napisała: > mniej więcej byłoby to zestawienie jak dla świni siodło > dalej niejasne? obrazowo powiedziane i klarownie:) a ja lubię jak jest dużo wątków i tak do 50 wpisów.w za długich wątkach bajzel i meksyk się robi;) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 09:54 Dla świni siodło cudne zestawienie, jakie oryginalne. Chciałam zadać pytanie formalne. Podobno takie są. Mogie? quar. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 09:57 quarantina napisała: > Chciałam zadać pytanie formalne. Podobno takie są. Mogie? Of kors. Kto pyta wielbłądzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 09:57 Ładne zestawienie, i takie klarowne ;) ubawiłam się hehe Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 09:54 quarantina napisała: > wciąż pada? bo nie widzę. popatrz z bliska, wychyl sie.... albo patrz w ten swoj ekran:) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 10:00 Zadaję pytanie formalne: czy wszyscy tu obecni mają opłacony abonament telewizyjny? Ja nie mam. Ale ja nie muszę, bo oglądam tylko programy cykliczne. One są bezpłatne. quar. Lossowanie lottka też zdaje się jest bezpłatne, ale nie jezdem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 10:02 Hmmmm... Ja nie wiem czy to nie podpucha :)) później sprawdzisz nmasze IP i ktoś zapuka do naszych drzwi :)) A poważnie ja np nie bo nie mam telewizora.... Mam kartę TV w kompie, a za to (póki co) się nie płaci :) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 10:12 Jezu, zgredek. Ty chcesz mnie obrazić?? Podpucha?? Ja wogle nie wiem co to jest abonament. I co to jest IP. quar. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 10:13 Nie wiesz co to abonament a pytasz czy go płacimy? Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 10:20 hasło pewnie zna, ale może nie wiedzieć, jak to wygląda namacalnie, organoleptycznie. Książeczka, czy przekaz, co miesiąc, czy co kwartał.... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 10:29 A może, chociaż pytanie było w kwestii formalnej czyli jakby ze znajomością tematu i nie "w jaki" sposób tylko "czy" płacimy. Strasznie zimno u mnie dzisiaj i humor mam dupiany, w dodatku herbata się skończyła w służbowej szafeczce, echhh. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 10:37 Zaraz będzie, wykopsałam koleżankę do sklepu :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 10:38 a jak zapomni cytrynki będzie musiała bryknąć drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 10:52 Soczek kupiła do herbatki, już się woda gotuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 10:28 Żelazna logika. Powala mnie żelazna logika. Masz rację. Wiem co to abonament. Jak się go opłaca to można wygrać wycieczkę do Pernambuco. quar. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Qarantina!!! 26.04.05, 10:57 oooooooo, nie...od pogody to jestem tutaj JA!!!!!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=21023310&a=21023310 Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Qarantina!!! 26.04.05, 10:58 oooo, 007 od pogody to Ty jestes ale na ottkowym, he? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Qarantina!!! 26.04.05, 10:59 Tutaj? To było TAM! Prosze wobec tego stworzyć kącik pogodowy, bezottkowy i powiedzieć, jakie będzie lato tego roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: 007 26.04.05, 11:08 to zbyt duża odpowiedzialność.. ja musze porozumieć się z Kretem...tylko mam problem od niedzieli- nie wiem który jest który...? wcześniej myślałem że jest jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: 007 26.04.05, 11:10 Myślałam że w sprawach przepowiadania pogody należy się konsultować ze świstakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: 007 26.04.05, 11:11 :-D)))))) a widziałaś u nas świstaki? u nasz każden orze jak może... Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Qarantina!!! 26.04.05, 11:03 To świetnie. Pogody też nie oglądam. Wróże ją z fusów. quar. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Qarantina!!! 26.04.05, 11:04 po sygnaturce sadzac jakas fatalistka... abo prorok czyco.... Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Qarantina!!! 26.04.05, 11:05 Znowu się wstrzeliłam nie tam gdzie trzeba. To było do tego pana od pogody, chyba, że to jest pani. -- -wywalą mnie stąd, w końcu mnie wywalą- Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Qarantina!!! 26.04.05, 11:11 POĆWARZZZZZZZZZZ, normalnie POĆWARZ!!! ja ci dam..PANI..no, co prawda niewiele mi brakuje..."...ale......", że zacytuję naszego wybitnego aktora... Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Qarantina!!! 26.04.05, 11:16 Dobra, trzymam się tematu. Jaki był temat? quar. Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Qarantina!!! 26.04.05, 11:18 Mnie tam wszystko jedno w zasadzie czy Ty jesteś pan czy pani, ale skoro Ci zależy to możesz być pan, czy tam pani. Co ma być w zasadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Proszę, 26.04.05, 11:20 Proszę mnie wytłuszczyć jak dziecku, co trzeba robić, żeby odpowiedzieć i żeby ta odpowiedź znalazła się we właściwym sobie miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Qarantina!!! 26.04.05, 11:20 Czerwoną kapturką już zostałeś, więc do Pani Ci tuż tuż :) Jak tam układy z wilkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Qarantina!!! 26.04.05, 11:21 OOOO nie. Tego to ja wcale nie rozumiem. Aha, to nie było do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Qarantina!!! 26.04.05, 11:26 ja się z wilkami nie układam a CZERWONY KAPTUREK to jezd rodzaju mięskiego...TEN CZERWONIEC..TEN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Qarantina!!! instruuję 26.04.05, 11:57 bo my szanowna obywatelko jesteśmy osobnikami o osobowościach wielorakich stad ta wielowątkowość... raz ciekawi nas zupa martusi a raz ..upa tejże samej... dzięki wielowątkowości mozna wybrac sobie temat jaki komu pasuje... i juś... ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Qarantina!!! instruuję 26.04.05, 12:03 Dżejms, mów mi quar. na litość boską, a nie obywatelko. Która to ta Martusia?? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Qarantina!!! 26.04.05, 12:00 To zależy któren kapturek, ten jest zapewne męskiego, ale som i żęskie :) O wilka się zapytowywam bo nie wiem czy czopki słać ? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 12:55 nie wiem, może ja mało inteligentna jestem, albo za wolno kąsam , ale nie kąsam sposobu myślenia założycielki postu , tudzież Violetty, czy jak jej tam... Pomożecie mi zrozumieć "oso chozi" Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 13:01 to ulżyło mi bo myślałam,że jakaś głupia jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 13:01 tudzież i ja również zarówno nie jarzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 13:08 Nie wy jedyne, bo i ja. Nie dopisuję się, jeno śledzę z lekkim niesmakiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 13:11 BA! wiadomo że nie wiadomo...ale czy to wazne???????? to jak gadanie o pogodzie...nieprawdaż? ale jakie to miłe uzupełnienie dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 13:13 Drzejms, z Tobą mogę uzupełniać dzień ględząc na każdy temat, bo Ciebie, serduszko, rozumiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 13:28 dziękuję ci DZIDZIA!!! rozumiesz mnie? bożżżżżżz, to mi wytłumacz moje gadulstwo na tym forum , bo ja tego nijak nie łapię? ja chyba jakis dziwny jestem....? czy cuś? Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Po co wam tyle wątków? 26.04.05, 13:39 tez nic nie mowilam bo zaczelam miec wrazenie, ze ociezala umyslowo jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka a może... 26.04.05, 19:22 hmm a to nie chodzi o to ze wlasnie o nic nie chodzi?? taka opcja mi sie jakos nasuwa jak se przeczytam troszke tworczosci quarantiny... no tylko szkoda ze - jak dla mnie - ta tworczosc zdziebko za bardzo jest bez sensu nawet jak na chodzenie_o_nic :/ hmm Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: a może... 26.04.05, 19:41 zdziebko za bardzo bez sensu, dobrze powiedziane :) Odpowiedz Link Zgłoś